3013
  • Evin
    Olvass vissza, le van írva párszor. Fejből meg nem mondom.
  • balee4
    Nagyon kell a normális magyarítás, ez a jelenlegi magyarítás használhatatlan. A játék ugye nem játszható végig vele. Itt-ott nem jelennek meg a párbeszédek, textúrák hiányoznak. De nem tudom néztétek-e az extra tartalmak menüt, egyes extrák meg sem jelennek, míg néhány extra tartalomtól lefagy!!! a game. Nevetséges, ezt hogy tudták kiadni. Le sem tesztelték, az tuti.
    A másik, hogy belenéztem az alapjátékba és olyan magyartalan mondatok vannak, hogy fogtam a fejem, emlékszem anno a 2004-est Imyke teljesen máshogy fordította...
    Egyénként a robotos részen végül úgy jutottam tovább, hogy lengyel nyelven töltöttem be a mentést, úgy nem jött elő a kiszállós bug. :D
  • ReVisor
    A mentéseket hova teszi? Törölhető a game mappa, mert addig újra sem tom installálni...
  • ReVisor
    De nem műxik, az uninstall sem.
  • ReVisor
    Azt szűröm le kérdésedből, hogy az alábbi problémára nincs megoldás. max a vásárlás. Sajna kár, pedig végigtoltam volna így is. Ezekszerint ez valami beépítrett bug?
  • Evin
    Telepítsd újra.
  • local
    Na végre végig toltam !!!
  • DarkSector
    minek???
  • ReVisor
    Valaki tegye fel legyen kedves az eredeti angol fájlokat pls! Visszaírnám, de nem találom...
  • DarkSector
    :DDDDDDD
    csalás ellen van pb a játékban...vigyázz mert bannolja a cd-key-t???? :DDDDDDD
  • strebacom
    Dettó:#2188
  • strebacom
    Köszi...
  • ReVisor
    Az első robot jön a BB elején lifttel. Megkerülöm, de azt a kib. kapcsolót nem tom átállítani, mert nem működik, szal nem tok elmenekülni a lifttel. Valami tipp?
  • Evin
    Szerintem a jövő hét elején. Napot nem mondok, mert ki tudja mi jöhet még közbe.
  • DarkSector
    launcher-rel
    vagy magyarositásnál csak bemásolod a fájlokat és átáll
  • fib
    Hogy állítodtad át a nyelvet ?
  • strebacom
    Húú már nagyon várom holnap adjátok ki, vagy mikor??
  • Evin
    Nem fog hibákat megoldani, alapból nem fog ilyeneket okozni.
  • cikasz
    Jópofa ez a game. A magyaritásban azért van elirás nem kevés, de örüljünk , hogy legalább ez is van ugye :)
    Meg a feliratozásban a párbeszédeknél nekem a hosszú "ű"-t nem jeleniti meg csak egy alsóvonást helyette :(
  • balee4
    És ki tudom ezt javítani manuálisan vhogy? Vagy akkor te javítod?
  • Yaken666
    Most magyar a game, de angollal is ugyanez volt.
  • Yaken666
    Hello mindenkinek.
    Én most tolom a Butchert de elakadtam mikor valami bombát kell szerezni. Mindenhol voltam már ki tudja hányszor és azt figyeltem meg, hogy van jó pár szellőző rendszer ahova gondolom majd bemászok de nem tudom kinyitni őket. Nyomom az E betűt de semmi.
  • fib
    Valaki feltenné nekem az eredeti angol 2 fáljt , h ne kelljen újra feltelepíteni.ExtraContent_Eng
    Content_Eng
    köszi
  • mans
    Zsír,átváltottam németre és kitudtam szállni.
  • strebacom
    Igen van ilyesmi,de sztem megy a magy.hibája, a BB-ben mikor meg kellene nyomni a lift gombot(E) nincs (E), az angolt visszamásolva van (E)...vagyis kírja és müxik is...
  • hugyecz
    Ismét egy bug a magyarban amikor egy hajót kell leengedni és ágyújával szétlőni a falat nincs se hajó se ágyú, az angot visszamásolva már van.!!!!!! i2k a te magyarításod megoldja ezeket a gondokat? és honnan lehet letölteni? köszi. Elég gáz ez a magyar és angol másolgatása.
  • peti71
    Valaki mar végig tolta a magyart?
  • falloutfan
    valakivel mar előfordult ez a betöltés hiba?? pls nagyon fontos lenne a válasz
  • mester1987
    Okés THX
  • IMYke2.0.0.0
    Holnap erről is tudok neked konkrétan nyilatkozni. Megírom, mit hogyan merre.
  • IMYke2.0.0.0
    A magyarítás mindkét verzióra rámegy, lévén, hogy MOD-ként működik.
  • mester1987
    Amúgy felraktam azthiszem az 1.3-as Frissítést vagy amit leírtál a telepítőben.
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem csak az alapjáték van meg. Az elmúlt 4 évben nem érkezett SEMMI hibajelzés a fordítással kapcsolatban. Tehát, mindenkinek tökéletesen működött.
    Ha azt használták volna - szinte egy-az-egyben be lehetett ám tenni, de erről Evin nyilatkozhat - akkor most simán nyomhatnátok.

S hogy valami pozitív is elhangozzék.
    Ahogy összeegyeztettem a fordított anyagokat, bizony, jó pár helyen frappánsabb fordítást készített a srác, mint anno én :)
  • mester1987
    A cracket ráér utána is felraskni, nem azzal van a gond, hanem a telepítéssel. vagy lehetséges hogy abból is van US és UK verzió és nekem a UK lenne meg?!?!
  • IMYke2.0.0.0
    A NOLF2-höz kell az 1.01-es angol (?, hú de rég volt, de majd otthon megnézem neked) Patch, csak azután fog működni rendesen.
    A telepítő letöltés közben is sérülhetett, szerintem töltsd le újra.
  • mester1987
    Nálad/nálatok nem volt ilyen jellegű hiba?
  • IMYke2.0.0.0
    Nem. Ha úgy tett volna, akkor most, a fájl azonosító programmal azonnal láttam volna.
    S nem is lenne fagyási problémátok. Szerintem.

//Bár, a warez verzió is közrejátszhat ám nálatok...!

• mester1987
    ja amúgy van 1 kérdésem: van egy régebbi játékfordításod a NOLF 2. naszóval felrakom a patchet meg minden de nem akarja befejezni a telepítést a honosítás. Nemtod mi lehet a gond????
  • IMYke2.0.0.0
    Hoppszlá!
    *x Text3_Fade 200,4.0,0.585,"§LCREDITS_LOCALISATION"
    *x Text1_Fade 220,4.0,0,Gerry Carty|Barry Kehoe|Catherine Walsh|Lawrence Moran|Attila Edelényi|Brendan O'Mahoney|Dave Hickey|Daniela Reeder|Christopher Rendall|Fionn Sotscheck|Bairbre Bent|Annette Lee|Laura Casanellas Luri|Philippe Gendreau|Fionn O'Brien|Paul Shore|Wilfrid Vinmer|Laurence Franchiset|Estelle Dubernard|Simon Maflin|Melissa Brown|Carole Corvisy

A hölgyike mást csinált...
    Bocsánatot kérek minden hölgy olvasótól, fórumtagtól!
  • mester1987
    Az csodálatos