The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
átírni valamit h magyar feliratú legyen ?
köszi a fáradozásokat.
nyomsz egy keresést, és rögtön elõbuknak a magyar fájlok.
[merlinw.org]
A bortön lázadásnál kinyirtam a másik lépegetöt de sehogy nem tudok kiszálni belöle pedig azt irja nekem hogy menjek vissza a szellözön keresztül az irányitó terembe és beszéljek Dackerral !!!
Mennék csak ki kellene szálnom a lépegetöböl de nem tudok !!!
Help !!!
[merlinw.org]
Azok a könyvtárok amiket irtál
Azokat tömöritettem be !!!
Tuti !!!
The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena/Content/Dialogues
The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena/Content/Registry
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
[merlinw.org]
Next PC upgrade: 2022
meg tudnád mondani !!!
szerintem
és nagyon köszi érte!!!!
Link hova tegyem fell !!!
The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena/Content/Dialogues
A 185.85 ös driver nálam se kért rebootot,aztán kézileg megtettem.
The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena/Content_Hun (ilyen nem biztos hogy van, csak gondolom)
The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena/ExtraContent_Hun (detto mint az elõzõ, passz hogy van e)"
Irjátok meg pontosan hol vannak a magyar féjlok könyvtárok össze zippelem és szivesen feltöltöm oda ahová szeretnétek !!!
Nem probléma segitek csak pontos infot adjatok !!!
Local
Elakadtam ott a játékban amokor Riddick-kel le esek egy terembe ahol csabdát allitottak és rámküldenek azokat a hülye táv-vezérlésû embereket.
Amikor mindenkit lenyomok nem történik semmi csak ott vagyok a termbe és sehogy nem tudok ki jönni onnan.
Szerintem kellene, hogy jöjjön be egy Robot de, sehogy sem történik semmi.
A játék allasom szerint az 49-es mentés Magyarositott igy azt irja ki, hogy a " Ujrahasznosítás" palyánál.
Help.
Thankx !!!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ugyanolyan folyamatos minden, és gyorsabb, csak épp ezért nem is veszed észre, mennyire kaki lett az effektek minõsége.
Crash Site rész csatorna körbeforgással nyitok elõre fel a létrán fel a másik létrán is elfutok hátulra ahol a csávó adja a gázálarcos küldetést az egyik dron hátamögé ugrok lekaszabolom majd felvéve a fegyverét szétlövöm a másik dront(megpróbáltam mind a kétszer ugyanúgy menni közben frapssal rögzitettem fps értékeket)
Már nemtom pontosan melyik driverrel de asszem 182,xx
1280*1024 HIGH 16 bit float MSAA 4X Anisotrop filter 100%,
Min fps: 16
Max fps: 46
Avg fps: 29,94
185.85-ös driverrel.(itt kicsivel többet töltöttem
Min fps: 32
Max fps: 74
Avg fps? 47,85
185.85 <#eljen>#eljen><#taps>#taps><#worship>#worship>
C:\Users\a gépneved\AppData\Roaming\Atari\The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena\