The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hugyecz
Hálás köszönet mester.
Maxtreme
Aham, ez is 1 jó megoldás <#eljen>

Lehet hogy megvan feltöltöttem
Valószínû mert én bemásoltam és ugyanúgy angol maradt.Kell majd valahol
átírni valamit h magyar feliratú legyen ?
köszi a fáradozásokat.

megnézem ok
MerlinW
total commander, keresés, keresés fájlban bepipál és beírsz egy magyar szót, pl: "fegyver"
nyomsz egy keresést, és rögtön elõbuknak a magyar fájlok.

[merlinw.org]

Nos van még egy problémám még pedig az, hogyan tudok kimenni a lépegetöböl.

A bortön lázadásnál kinyirtam a másik lépegetöt de sehogy nem tudok kiszálni belöle pedig azt irja nekem hogy menjek vissza a szellözön keresztül az irányitó terembe és beszéljek Dackerral !!!

Mennék csak ki kellene szálnom a lépegetöböl de nem tudok !!!

Help !!!
Maxtreme
Akkor.. akkor nem ezek tartalmazzák a nyelvet hanem a külsõ _hun végzõdésû mappákba van a lényeg..

MerlinW
Beszéljétek meg mire van szükségetek, adtam neki ftp elérést a szerverhez, dobjatok egy privát üzit ha feltöltötte és adom a linket.

[merlinw.org]

Maxtreme
Õt kérdezem :-D

Nos a játékom eredeti !!!

Azok a könyvtárok amiket irtál

Azokat tömöritettem be !!!

Tuti !!!

The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena/Content/Dialogues
The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena/Content/Registry
Ok,lehet akkor érdemes az elejérõl kezdeni a játékot,bár nem sok szöveg van benne.A Butcher baybe amúgy mintha változott volbna a hang,meg asszem az õrök se mondogatják hogy átkozott gecyláda 😊

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

grebber
Angol marad!

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
localt kérdezd, én csak a tárhelyet adom😊

[merlinw.org]

Maxtreme
Látom közben szerkesztetted. 😊 Igen, azok sajna. Szal ne töltsétek 😊

Maxtreme
Thx. De itt valami nem stimm, ugyanis ezek az angol nyelvi fileok. Még a méretek is stimmelnek. Mibõl lett ez kiszedve? 😊)

grebber
Nem ez csak a szöveg nem nyúl a mentésekhez!

Most én is ott tartok,miután kimész jön az a robot.A magyar fájlokat majd ha bepakolom a gémbe akkor új gamet kell kezdeni?

Meg van köszi csak Bugos a játék mert terminált nem lehet látni
MerlinW
Töltsd fel a szerveremre, aztán bedobom nektek a linket. Privátban megy az elérés.

[merlinw.org]

Prince23
Nem baj, nekem ez a friss driver nem csinál restartot és amikor a windows bejön, elõtte a képernyõ alján át fut valami gebasz csík... fõleg utõbbi hiba észrevétel miatt nem teszem fel. megvárom a júniusit.

Maxtreme
Nem az.. nálam is kb ennyit gyorsult a cucc.(gondolom az xp miatt kicsit jobban is fut itt) A gépünk kb 1szintû Grebberrel.

grebber
Igen érezhetõen csak nem vagyok vak!Meg mintha talán élesebbek lennének a textúrák legalábbis nekem annak tûntek.

Prince23
A fps szám az fps szám, de érezhetõen jobban fut vele ugyanolyan beállításokkal? mert ez a +20 fps hihetetlen.

hol kellene felmászni !!!
meg tudnád mondani !!!
grebber
Én tökéletesen elégedett vagyok vele! Nem szeretek mindig drivert frissiteni ha kijön egy új,de irták sokat gyorsult a Riddick mondom veszteni nem veszíthetek semmit.Nem is hanem nyertem nem kevés fps-t!

addat.hu
szerintem

és nagyon köszi érte!!!!
Ez a kettö van !!!
Link hova tegyem fell !!!

The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena/Content/Dialogues
Ott valamit karattyol majd riddick és fel kell mászni a dobozokon ahhoz a számítógéphez,utána kinyílik a terem túloldalán az ajtó.

A 185.85 ös driver nálam se kért rebootot,aztán kézileg megtettem.

Prince23
Nekem ez az egy driver nem hajlandó kérni restartot. és a win töltõcsik alatt is furán viselkedik e driver alatt...

grebber
"The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena/Content/Dialogues
The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena/Content_Hun (ilyen nem biztos hogy van, csak gondolom)
The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena/ExtraContent_Hun (detto mint az elõzõ, passz hogy van e)"

Rendben !!

Irjátok meg pontosan hol vannak a magyar féjlok könyvtárok össze zippelem és szivesen feltöltöm oda ahová szeretnétek !!!

Nem probléma segitek csak pontos infot adjatok !!!

Local
grebber
Nekem mindig is kért és most is kért restartot az új driver!

Local.Bár a kérdésedre választ nem tudok mert még ezzel a verzióval nem játszottam mivel a magyarított fájlokra várok.Neked magyarított a játékod így ha tudnád vagy ha akarod feltehetnéd a magy.. fájlokat.Köszi

Prince23
#1971?

Tudna valaki egy végigjátszást !!!
Sziasztok !!!

Elakadtam ott a játékban amokor Riddick-kel le esek egy terembe ahol csabdát allitottak és rámküldenek azokat a hülye táv-vezérlésû embereket.
Amikor mindenkit lenyomok nem történik semmi csak ott vagyok a termbe és sehogy nem tudok ki jönni onnan.
Szerintem kellene, hogy jöjjön be egy Robot de, sehogy sem történik semmi.
A játék allasom szerint az 49-es mentés Magyarositott igy azt irja ki, hogy a " Ujrahasznosítás" palyánál.

Help.

Thankx !!!
Itt beszélnek a számok,nem semmi..

Prince23
Miután felraktad a drivert, kért restartot a gép? mert nekem nem. és ez a driver a gx275 tulajok részükre ajánlott a feltelepítése.

MerlinW, .:i2k:., wesker24: ;D

IMYke2.0.0.0
Az alap változatban nem lehetett.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Lehet ebben a gameben timedemot csinálni?

IMYke2.0.0.0
Nem baj, ha neked tetszik, az jó. 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Engem nem érdekel hogyan oldják meg grafikai különbséget nem véltem felfedezni és sokkal gyorsabb lett más kell még?Szerintem nem!

IMYke2.0.0.0
Hogy értsd: nem mindent úgy állít be a driver, ahogy megadtad - legjobban az interlaced 24 FPS-es film analógiájára lehet asszociálni vele.
Ugyanolyan folyamatos minden, és gyorsabb, csak épp ezért nem is veszed észre, mennyire kaki lett az effektek minõsége.

IMYke2.0.0.0
Szokásos nVidia csalással oldják meg ezeket. Nem szabad meglepõdni.

grebber
LOL nemkicsit komolytalan ez az új 185.85-ös nvidia driver!Én nemtudom mit csináltak de baszott gyors lett tõle a game:
Crash Site rész csatorna körbeforgással nyitok elõre fel a létrán fel a másik létrán is elfutok hátulra ahol a csávó adja a gázálarcos küldetést az egyik dron hátamögé ugrok lekaszabolom majd felvéve a fegyverét szétlövöm a másik dront(megpróbáltam mind a kétszer ugyanúgy menni közben frapssal rögzitettem fps értékeket)

Már nemtom pontosan melyik driverrel de asszem 182,xx

1280*1024 HIGH 16 bit float MSAA 4X Anisotrop filter 100%,

Min fps: 16
Max fps: 46
Avg fps: 29,94

185.85-ös driverrel.(itt kicsivel többet töltöttem

Min fps: 32
Max fps: 74
Avg fps? 47,85

185.85 <#eljen><#taps><#worship>

grebber
Vista alatt:

C:\Users\a gépneved\AppData\Roaming\Atari\The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena\

Mentéseket hova rakja amúgy? mert nem találtam! Mondjuk már mind egy mert ghost-am új win-t, annak annyi. 😞

wesker24