3013
  • IMYke2.0.0.0
    Az alap változatban nem lehetett.
  • grebber
    Lehet ebben a gameben timedemot csinálni?
  • IMYke2.0.0.0
    Nem baj, ha neked tetszik, az jó. :)
  • grebber
    Engem nem érdekel hogyan oldják meg grafikai különbséget nem véltem felfedezni és sokkal gyorsabb lett más kell még?Szerintem nem!
  • IMYke2.0.0.0
    Hogy értsd: nem mindent úgy állít be a driver, ahogy megadtad - legjobban az interlaced 24 FPS-es film analógiájára lehet asszociálni vele.
    Ugyanolyan folyamatos minden, és gyorsabb, csak épp ezért nem is veszed észre, mennyire kaki lett az effektek minősége.
  • IMYke2.0.0.0
    Szokásos nVidia csalással oldják meg ezeket. Nem szabad meglepődni.
  • grebber
    LOL nemkicsit komolytalan ez az új 185.85-ös nvidia driver!Én nemtudom mit csináltak de baszott gyors lett tőle a game:
    Crash Site rész csatorna körbeforgással nyitok előre fel a létrán fel a másik létrán is elfutok hátulra ahol a csávó adja a gázálarcos küldetést az egyik dron hátamögé ugrok lekaszabolom majd felvéve a fegyverét szétlövöm a másik dront(megpróbáltam mind a kétszer ugyanúgy menni közben frapssal rögzitettem fps értékeket)

Már nemtom pontosan melyik driverrel de asszem 182,xx

1280*1024 HIGH 16 bit float MSAA 4X Anisotrop filter 100%,

Min fps: 16
    Max fps: 46
    Avg fps: 29,94

185.85-ös driverrel.(itt kicsivel többet töltöttem

Min fps: 32
    Max fps: 74
    Avg fps? 47,85

185.85
  • grebber
    Vista alatt:

C:\Users\a gépneved\AppData\Roaming\Atari\The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena\
  • zso23
    Mentéseket hova rakja amúgy? mert nem találtam! Mondjuk már mind egy mert ghost-am új win-t, annak annyi. :(
  • wesker24
  • IMYke2.0.0.0

• MerlinW
  • Maxtreme
    Nem hiszem el hogy 1 postot nem lehet visszaolvasni bazz...
  • Tron
    Az nem lenne rossz...
    Ha esetleg lesz, egy linket tegyetek már ki, hogy honnan tölthető...

Köszönjük a készítést és megosztást is
  • mester1987
    Még nincs de este lehet hogy lessz.
  • Tron
    Sziasztok!

A "The Chronicles Of Riddick: Assault On Dark Athena"-hoz honnan lehet letölteni magyarítást?

• mester1987
    Köszi előre is a Honosítás megosztását.
  • Sgtfathi
    Várjuk a magyar filokat,előre is köszi!!
  • Maxtreme
    Igen, ezek is.
    Nagyon szépen köszi előre is! :)
  • strebacom
    Köszi szépen....várjuk....
  • fib
    Köszönjük szépen , hogy este feldobod a magyar fájlokat.
  • balee4
    Igen Fallout 3, Penumbra BP, és még jópár játék magyarítását kaptátok már tőlem.:)
  • balee4
    Ok este feldobom őket. Van Content_HUN és ExtraContent_HUN mappa, gondolom ezek kellenének.
  • Shep
    Egyszer a kollégáddal már lefolyt ugyanez a vita az Alone topicban. Nem kell megint.
  • DarkSector
    pontossan 25%-ot!!!!!
  • DarkSector
    Attól mert nincs f5, hogy minden mozdulat után le tudd menteni, az csak annyit jelent max, hogy a pc-seknek nehéz lesz a játék ezekután....
    Bár engem ez nem zavar... :D
  • strebacom
    Gondolom a 185.85-re gondolsz...igen nagyott dobott rajta..ajánlott...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A magyar fájlokat légyszi...Ugy emlékszem te már tettél fel valamelyik játék magyarfájlait anno nem?() melyik volt az(?)

• Maxtreme
    Ami szvsz kéne:
    The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena/Content/Dialogues
    The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena/Content/Registry
    The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena/Content_Hun (ilyen nem biztos hogy van, csak gondolom)
    The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena/ExtraContent_Hun (detto mint az előző, passz hogy van e)

Szvsz 10mb nem lesz az egész becsomagolva.

ps: ha valaki pontosabb infot tud arról miben vannak a lokalizációs fileok, az ne fogja magát vissza :)
  • Maxtreme
    grat!
    Szokásos kérdés.. nyelvi fájlokat majd fel tudod rakni? :)
  • Shep
    Na csak sikerült. Viszont végre rájöttem miért nem emlékszem a játékból csak a verekedésre, meg a sárga robotokra (amik igazából páncélok, de mindegy). Azért mert annyira semmitmondó helyszínek és történések vannak, hogy az valami borzalom.
  • Neoncsoves
    Srácok... most jutok hozzá épp a virágbolti verzióhoz. 1 kérdés!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    valaki privátban adna linket a működő crackhez?

és amúgy miért van az h mindkét haveromnak akik játszanak ezzel a játékkal, felmelegszik a videokártyájuk?:D egyiknek 8600GT a másiknak 9800GX2 van... de csak akkor ha ezzel játszanak (virágbolti verzió mind2jüknek)
  • davidka003
    Konzol feeling. Ha már PC-s játék annyit megtehettek volna, hogy belerakják a gyorsmentést(F5).
  • Shep
    Hát jópofa ez a csekpointos szarság, nincs lőszerem, de meg kellene ölnöm azt a nagy robot izét, és ennyi, ököllel nem igen fogom tudni leverni. Gratulálok.
  • balee4
    Ma megvettem a gamet. Kicsit csalódtam a kiadásban, nem a szokásos CD projektes, nincs vastag tok, a papírtok is olyan mint a Dark Sectornak csak belecsúsztathatós. De jól néz ki. a Magyarítás pedig sztem teljesen jó lett.
    Amint vizsont majdnem dobtam egy hátast az, hogy a legfrissebb nvidia driverral vagy 20-25 fps-el jobban megy a game.
  • SZilaJMaGGoT
    Am ha megmondod, hol tárolja a játék a mentéseket, akkor töltök fel neked valahova...
  • SZilaJMaGGoT
    Pedig télleg az alphadrone-nál kéne, hogy legyen a gránát, e-vel felveszed és rögtön hajítani kell... :/
  • strebacom
    Már próbáltam minden oldalról, de nincs, nem irja ki az "E"-t, ha valakinek van egy mentése ez után nagyon megköszönném....
    Már ujrajátszottam ezt a pályát az elejéröl, de semmi eredménye....
    ez valami bug nálam...
  • Doom 4
    Hát nekem volt az AlphaDrone-okban gránát emlékszem rá. Próbálj közelebb menni a testéhez vagy más szögből meny oda. Egyszer csak ki írja az e-t.
  • LoCk
  • grebber
    Valaki eltudná magyarázni milyen programok és pontosan hogyan lehet egy játékon belül ilyen timedemot felvenni Amik a VGA tesztekben is vannak?? VGA tesztelés miatt kérdem!