Worms 4: Mayhem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucsácsó
remélem megy majd! <#schmoll2><#szomoru1>
vki
nekem is SP1 van. Az a kurva SP2 nem megy valamiért. Holnapra meglesz a game is, majd meglátjuk.

ACER Aspire 5738ZG

mucsácsó
hmmm, ez most kíváncsivá tett, nem tom, én még el sem kezdtem tölteni...meghát ugye, én asszem várok a crack-re, mert SP1-em van...<#shakehead>
vki
Itten.

De ha nem lenne jó, akkor MegaGames, ott bal oldal a PC Fixes.

ACER Aspire 5738ZG

mucsácsó
ezmilyez? hol találtad te ezt? <#merges2><#idiota>
vki
WORMS.MAYHEM.DAVOLEVO.STARFORCEFIX.ZIP
Ezt próbálta már valaki?

ACER Aspire 5738ZG

na ezt még letöltöm csak 73 mega 😊

interneten meg az 1.01-et keresi 😊 asszem

A lan az megy

A multija is elérhetõ?
mucsácsó
nagyszerû<#idiota><#idiota>
Annak nem fog menni a játék. Mindenképpen SP2 kell!!!
mucsácsó
oksa! <#wink>
nekem csak, az a baj, hogy nem SP2-õm van, nemtom hogy ez nagyon nagy gáz e <#idiota>tom, említettem már hogy SP1em van, megminden, csak...azért kíváncsi vagyok, hogy akinek van SP1-e, annak mi lenne a baja, vagy egyáltalán lenne e baja a game-mel <#nemtudom><#nemtudom>
Nem még, majd ha lejön. De a SF3-as topikban leírtak szerint menni fog simán.
Én arra vagyok kíváncsi, hogy ezzel a verzióval lehet-e netre menni, de majd kiderül, elõször a multit nézem meg. De beszámolok róla nem maradtok le róla! 😊
mucsácsó
ki is prószáltad?
Nem ám! Ez volt meg nekem elõzõleg és nem indult, úgyhogy azt hagyjad!
Ez a jó: Worms4 Mayhem SFCure DVD-iTWINS
Ez nem jó: Worms.4.Mayhem.CloneCD ????????????

\\__/) (O.o) ( } { )

hát, hogy ez is sf-es és ez nem meheta sima worms exéjével?
[HUN]FaTaL
sp2 kell de nem értem miért jó sp1gyel baszakodni, mindegy😊

http://goo.gl/gd6Zi5

mucsácsó
szal akkor azt kell, hogy felrakod, restart, lehúzni a dvd;cd romokat, sfcure, sfnightmare, disable cd, disable node és go?
csak nekem tudod egy a gáz, Windows XP SP1-em van <#schmoll2>vagy az nem olyan nagy baj? mert aszonnya az nfo, hogy sp2 kell! most ez tuti biztos? <#sir>
Frank99
na, megvan az eredeti.

De:
csináltam az új Alcohollal belõle másolatot, lehúztam a cd-t, felraktam a sfcure-t, sfnightmare disable node, és megy az alcohhollal bemountolt image-el!

Így a gyerekkel tudunk egymás ellen játszani, az eredeti a notebook-ban, a mountolt másolat az asztaliban!

szóval érdemes próbálkozni.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

mucsácsó
ez a kokesz meg elmehet a pics.ba a "crackjével"...jó most elhiszem hogy õ jött rá, meg minden, de télleg másnak a törésével él vissza...ebbe aztán télleg nincsen semmi poén...nagyon büszke most a BiAjára...na mind1
amúgy csak figyelmeztetek mindenkit, hogy a DEMOnak az .exe-je nem lesz jó a fullhoz, mert ugyan elindul, de DEMOnak ismeri csak fel<#zavart2><#szomoru1><#schmoll2><#schmoll2>
[HUN]FaTaL
na elkezdtem tölteni itwins verziót kiváncsi leszek😊

http://goo.gl/gd6Zi5

És ennek mi köze van a worms-höz?
a brother in arms2 is starforsos de simán megy az 1 crackjével.
tapasztalatból mondom, de az eléggé megegyezik igy mapailag.
Worms 4
Itt egy torrent ezt húzzátok, és ne a fülemet!<#mf1>
reménytelen
1. Megveszem a CD-galaxisban
2. Kibontom a csomagolást
3. Berakom a DVD-t
4. Föltelepítem a játékot
5. Újraindítom a gépet
6. Játszom

Ui.: Persze azt nem tudom, hogy tört verzióval hogyan kell... <#idiota>
Ha valakinek sikerült elindítani írja már le légyszi lépésrõl-lépésre hogyan kell!
Mert itt ez a sok hozzászólás és semmit nem lehet belölle kivenni......
és könnyen tudnak, írni majd exé-ket?
vagy csak a demok exéjét áthuzom rá
mucsácsó
nekem sem akkor! <#smile><#wink><#wink>
Strike16
tud valaki linket adni a feltört gamehez?

Igen, úgy van, elnéztem. Ezzel nekem nem lesz gond 😊
Egyszerû: Menj el a Starforce topikba és olvass vissza nagyon sokat! Szinte majdnem ugyanaz az eljárás! Starforce topik
Kivéve azt ha PCI-os az IDE controllered..
csum666
feltörték de meginn baszakdoni kell nem szeretem... szal nem hinném kiprobálom

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

icespeakyy
igen ezt megtaláltam Worms 4 Mayhem (c) Team 17 *DVD* *SFcure!! De nem bírtam értelmezni rendesen tudnátok segíteni azzal hogy magyarra valaki lefordítja??

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

Ilyet keressetek, ez lesz a jó!
Worms 4 Mayhem (c) Team 17 *DVD* *SFcure*
Minden más fake!
Tompie
Mondjuk nforce-on elolvastam, hogy kell majd elindítani hát a kb fél oldalas leírás után lehet inkább majd nem szenvedek vele <#smile>

ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD&#177;RW|400W táp

Akkor ha mai a realise.......
csum666
Worms.4.Mayhem.CloneCD ez jó lehet?

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

Tompie
Engem is érdekelne honnan lehet letölteni ezt!

ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD&#177;RW|400W táp

mucsácsó
decsak ha PCI van nem?
Ebbõl azt veszem ki, hogy elméletileg csak akkor megy ha a chipkészletedhez nem raktál fel drivert a windows telepítése óta. Az más kérdés, hogy megy-e ha felraktál egy drivert... hát próba cseresznye.
icespeakyy
valaki letudná nekem írni hogy hogy indul a Worms 4 Mayhem hogy kell a törést megcsinálni?????Az nforce-on megtaláltam de nem tóm ez mit akar jelenteni IDE PCI Controller Driver MUST be OS STANDARD IDE PCI Driver ez mit jelent??

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

reménytelen
Annyit árulj el légy szíves, hogy mivel csinálod a soundbankot? Ugyanis én szeretnék sajátot csinálni...
Methos from GH
Ööö egyenlõre nem tudom, mert a suli eléggé leköt + közben Winter Assault-ot is fordítok. De halad, halad... csak néha 1-2 kifejezéssel vagyok gondba. Pl a trófeákhoz szükséges "díjak" neveivel... 😄

GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]

Nagy tisztelet érte ....Mikorra várható a fordításod??....Sok-sok embernek okozol örömet te és csapatod által....még 1szer köszi az eddigi munkád..és forever
Sok sikert hozzá!<#taps>
Remélem jók lesznek a hangok!<#ravasz1>
Szerintem ez nem mûködõ... ez régi...
SF3 már nem téma. 😊))