Worms 4: Mayhem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
grat!
Szerintem majd fejlesztik, mert amíg fel nem törik a gammát, addig úgy sem tudunk mit kezdeni vele, habár jó hogy van ilyen is...Vagy neked megvan eredetiben?<#fogmosas>#fogmosas>
Szokásom, hogy a saját problémáimat én oldom meg:
Worms 4 soundbank editor link
Worms 4 soundbank editor link
Csak mert régen csináltam mindig saját soundbankot, és az olyan kellemesen személyessé és barátságossá (vagy humorossá) tette a játékot...
Hát ez jó kérdés. Gondolom valahogy biztosan lehet, mert csinálja a Gamehunter team a magyarítást hozzá és õk tudják hogyan kell.
Nem lehet valahogy saját sounbankot (beszédet) csinálni a játékhoz, mint régen a 2D-sekhez? <#vigyor2>#vigyor2>
És végül is azt kik fejlesztik mertha a nagy teamek pl REloaded nem tudja törni a SF3.5.xxx verziót meg egyenlõre senki akkor majd a Daemon Tools 4 tudja ?Hát mondjuk örülnék ha tényleg igaz lenne de kétlem .
Mindegy majd ha kint lesz az új Daemon eldöl kinek volt igaza.
Mindegy majd ha kint lesz az új Daemon eldöl kinek volt igaza.
Next PC upgrade: 2022
securom 7 már eddigis emg volt oldva , új daemont meg elég rég fejelsztik ahoz hogy bármit átbaszson a palánkon szvsz 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
LOL mekkora hülye vagyok!! Bocs igazad van Starfoce, valszeg nem vagyok magamnál. <#levele>#levele><#falbav>#falbav><#wilting>#wilting>
Szerintem inkább Securom emulátort a népnek!<#ravasz1>#ravasz1>
cd kulcsot a népnek!
Szerintem a Daemon Tools 4 csak kamu.SF3.5 öt ugyse fogja megoldani max az új securom 7-et tudja majd.
Ne erõlködjetek,egyelõre kijátszhatatlan a védelem.Sajnos várni kell,de remélem nem annyit,mint a SC:CT esetében..😞
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
serial beírása után kiirja hogy tegyem be másik meghajtóba a discet...
Hallottam már hogy csinálják, de mikor is lesz kész?
Van róla valami hivatalos infó? Ja és biztosan emulálja a Starforce 3.5-öt?
Van róla valami hivatalos infó? Ja és biztosan emulálja a Starforce 3.5-öt?
Amúgy készül a magyarítás is a gammához (hang), úgyhogy ha talán lesz valami emulátor addigra ami elbír a védelemmel, akár magyar nyelven is játszhatjuk 😊
Hát akkor jó várakozást.
Azért ara kiváncsi leszek mikorra sikerül a 3.5-ös starforce-t akárkinek is feltörnie.
Azért ara kiváncsi leszek mikorra sikerül a 3.5-ös starforce-t akárkinek is feltörnie.
Elötted már ezren megtettét sikertelenûl 😊)))
Próba szerencse!
Most kaptam egy kis infót!
A serial kód a következõ:R9J8W-AK7HU-YYZ8A-MMTL8-GLF7N
Vagy a Sf nightmare-rel müxik!
Most kaptam egy kis infót!
A serial kód a következõ:R9J8W-AK7HU-YYZ8A-MMTL8-GLF7N
Vagy a Sf nightmare-rel müxik!
Állitólag úgy is mûködik hogy a demo protert.ddl és a LAUNCHER.EXE
kicserélésével már mûködik a teljes verzió is!!!
kicserélésével már mûködik a teljes verzió is!!!
Hiába tépi az ember a száját, szenvedjenek csak 😊
Még nincs kinnt nforce-on. De próbáld ki és megtudod!
Ez mûdödik: Worms.4.Mayhem.CloneCD ?
Most rakták fel az ftp-re.
Most rakták fel az ftp-re.
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Majd írjátok le a fórumba ha elindult valakinek a játék és nem boltban vette!
A másik: szerintem várjuk meg a Daemon Tools 4-et, hátha...
A worms a kedvenceim közé tartozott mindig is és annak ellenére hogy 3D-s lett még nem lett elrontva (ugye ezt sokan mondják), hanem nem tettek bele sok újdonságot, értem én itt a 3d adta lehetõségeket, amely segítségével új fegyvertípusokat lehetett volna csinálni. Meg ugye kihagyták belõle a magyar szinkront, ami sajnos kár... de lehet hogy ez a Team17 egyik fejlesztõjének köszönhetõ, gondolom volt egy munkatárs akitõl megváltak, nem tudom...
A másik: szerintem várjuk meg a Daemon Tools 4-et, hátha...
A worms a kedvenceim közé tartozott mindig is és annak ellenére hogy 3D-s lett még nem lett elrontva (ugye ezt sokan mondják), hanem nem tettek bele sok újdonságot, értem én itt a 3d adta lehetõségeket, amely segítségével új fegyvertípusokat lehetett volna csinálni. Meg ugye kihagyták belõle a magyar szinkront, ami sajnos kár... de lehet hogy ez a Team17 egyik fejlesztõjének köszönhetõ, gondolom volt egy munkatárs akitõl megváltak, nem tudom...
semmit feltelepíted és beirod a serialt!
én is feltettem a Worms4et és kéri a cd kulcsot!!!!!
valaki tud már egy mûködõ cd keyt ???
valaki tud már egy mûködõ cd keyt ???
Kár szenvedned vele, mert nem fog elindulni...
valaki leirhatna 1 jo cdkulcsot mert nekem semmit nem fogad el
MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram
Én általában azokat a játékokat veszem meg eredetiben, amelyekkel intenzíven fogok neten játszani. Ez közéjük fog tartozni. (Ne szedjétek le a fejem, hogy így nem ér ennyit meg úgy, ez csak nézõpont kérdése, hogy fogok-e szarakodni a starforce-szal, letiltom-e a meghajtókat, mountolom, serialt keresek, utána csináljam meg a netes játékot, stb.)