941
Worms 4: Mayhem
  • Newfronter
    Fat fájlrendszer miatt van, NTFS kell!
  • Robinho18
    letöltöttem 1ik warez oldalról,de nemtom kitömöriteni
    segitsetek lécccii,winrarral nemtom kitömöriteni mert azt irja ki h csak 4giga-ig tömörit ki
  • Newfronter
    Lehet kell majd a patch is a multi miatt, nyugodtan telepítsd.
    Nem kell vel semmit sem tenni utána.
  • ICP
    Oks!Ja és Daemonnal is indul(gyanítom,hogy telepítésre is használható)Én speciel jobban szeretem a D-tools-ot.
  • Newfronter
    Próbáldd ki a multit is, hiszen az is megy!
    Szívesen!
  • ICP
    Sikerült!Kiírtottam registryből a régi kulcsokat,telepítettem,majd az általad felvázolt exéket elindítottam.Elsőre megint kiírta a rossz cs kulcsra figyelmezető ablakot.Restartoltam,majd a start.battal elindult a gáme.Köszi a segítséget!
  • Newfronter
    Nem is kell szerintem, mielőtt ezeket megtennéd indítsd el a játékot, vagy hibát ír ki, vagy azt kéri, hogy indítsd újra a géped, mindegy mi lesz restart, és utána csináldd meg ezeket!
    Azt az sfdrup.exe-s részt hagyd ki, a többi a fontos, főleg a SFnightmare és az SFcure, vagy másnéven SFAFSD.exe vagy mi.
  • ICP
    De nekem nincs sfdrup.exe fájlom!Honnan tudom megszerezni?
  • Newfronter
    Lényeg: SP2-es windows kell, legújabb Alcohol, SFNightmare feltelepít.

indítsd el:sfdrup.exe és gép újraindít
    sfcure: setup.bat utána restart (tehát feltelepít egy drivert, ami emulálja a Starforce védelmet)
    SFNightmare elindít, benne beállít: Disable node (többet nem kell beállítani, ha le van húzva a kábel), exit gomb(De figyelni kell a SFNightmare ablakát, ha dolgozik kiírja hogy processing, utána ki lehet lépni)

Végűl: start.bat, vagy ha van valami exe, akkor azt és Run vagy start, és ha azt írja az ablakba hogy fut(running,start,started vagy valami hasonló), akkor indítsd el a játékot!

Ha máskor is játszani akarsz vele, akkor már csak a start.bat-ot kell vagy az exe-t, és utána mehet a játék. Ennyi!
  • ICP
    Az adatok alapján jó ez a verzió?
    NFO:
    1.You must have Windows XP with SP2 in order of playing Worms4
    2.IDE PCI Controller Drivers MUST be OS STANDARD IDE PCI Drivers. 3.Unpack file sfcure01 that's in tools.rar and launch file !setup.bat
    through MS-Dos Prompt and reboot your box.
    4.If u have AMD64, then use sfcure_x64 that works same way as the other.
    5.Mount Alcohol 120% img and install the game.
    6.Once installation is complete, launch sfdrup.exe to update StarForce3
    drivers and reboot the box.
    7.Launch through MS-Dos Prompt the file !start.bat that's in the unpacked
    file sfcure01.
    8.Unpack file sfn.rar e launch sfn.exe (StarForce Nightmare 1.12)
    9.Select in this order "Disable node" , "Disable CD" , "Disable node" , and
    the IDE channel you use for real CD/DVD units (Pr. Slave , Sc. Master o Sc.
    Slave ) , depending on how your IDE units are connected
    10.Launch the game and use this serial: R9J8W-AK7HU-YYZ8A-MMTL8-GLF7N .
    11.Play.
    Megjegyzem az dfdrup.exe-t nem találtam sehol.
  • Newfronter
    mindegy, a lényeg az hogy ne legyen csatlakoztatva a meghajtó.
  • ICP
    Igen.Viszont a regstryben találtam már az uninstall után valami cd azonosító bejegyzést.letöröltem.Megpróbálom újból.A kábelt a telepítés előtt,vagy után kell letépni?
  • Newfronter
    Kábelt lehúztad?
  • ICP
    ja ez az .mdf file mérete.Az .mds file 38 KB
  • ICP
    Üdv!Letöltöttem én is a wormsöt.De nem indul.Visszaolvastam,és a leírtak szerint telepítettem,konfigoltam.5 perc sz@rakodás után kiírja,hogy nem megfelelő a cd kulcs.Az image file adatai:itw-w4m méret:4 403 520KB.Tartalmaz egy utils nevű mappát is.Megbízható helyről szedtem le,tehát nem a clone cd-s verzió.(egyébként az is fent van mellette)Az az érdekes,hogy nem is kér cd kulcsot.Korábban felraktam már a Clone cd-s verziót is,talán megjegyezte a rossz serialt?Valakinek 5lete?THX!
  • mucsácsó
    jó, a nethez oda is lett írva, hogy biztosra akart menni a csávóka...szal akkor cd rom le, sfnight disable node, cd, ch2, alcoholba beküldeni a cuccot sztem nem felejtette le az sfcure-t
  • [HUN]FaTaL
    nemtudom sztem a netnek ehhez köze nincs sfcureal megy nettel együtt is, szerintem meg amúgy csak elfelejtette odaírni hogy sfcure:D
  • mucsácsó
    1. kihúzom a cd/dvd kábeleket
    2. kihúzom a netet
    3. Sfnightmare kikapcs node, cd, ch2
    4. majd alcoholal berak az image és futat
    és halljátok, a sf3.3 topicban írta egy emberke, hogy így jó neki a worms 4
    lécci próbáljátok meg ti is, hogy így megy, ezzel a módszerrel, sfcure nélkül!
  • Newfronter
    Hát az lehet, nem tudom, pl. ha nem teszem be az image-t, és a retry-re megyek elméletileg újból kérnie kellene a CD-key-t, na mindegy egy a lényeg: Megy!
  • [HUN]FaTaL
    neked meg már 26szor el lett mondva hogy fizikailag is húzd ki a kurva meghajtót mert addig nem fog elindulni
  • [HUN]FaTaL
    kér cd-keyt csak valszeg fentvolt neked előtte az isos változatt és annak a keyét már elfogadta:)
  • Newfronter
    Nem mindegyik kér CD-key-t, pl CRC2005, Worms 4...
    ITWINS-es verzió és a wanadoo-ról szedtem, de látogass el a Starforce topikba, ott találsz leírást ,hogy hogyan működik ez az egész!
  • kokesz92
    mert te honnan szedted? :S mert akkor gondolom neked más verzió van meg. meg amúgy minden starforce3 as game kér cdkey -t
  • kokesz92
    4509204480 Byte
  • Newfronter
    Nem is kell hozzá CD kulcs! :DDDD
    Hány GB-os az ISO-d?
  • kokesz92
    Nekem ezt írja ki :'(
  • CéZé
    Hát csak fizessen aki akar, én tuti nem fogok :)
  • Frank99
    ne hogy azt hidd, hogy nem tudnak róla.

és annak a valakinek pont fizetnek.
    nehogy már más oldalakat törölnek 1-2 nap alatt, most meg megjelent náluk a 4.0?

fizetnek annak, aki engedi.
    és ez tuti...

az összes ftp-server a hasonlók miatt zár be szép lassan, mert valakinek érdeke, hogy csak ezeknek az 1-2 sms-oldalnak fizetgessenek a népek.
    kontorállható, látják ki honnan fizet stb.
    így megy ez.
  • mucsácsó
    oka, de azért írhat aki kiprószálta SP1-en
  • [HUN]FaTaL
    úgy tudom hogy az sfcure nem megy csak sp2vel
  • takraj
    Lassan már a tápból is ki kell húzni a tápkábelt!
  • mucsácsó
    jha meg virágföldet is kell majd a gépbe importálni nem?
  • Newfronter
    :DDDDDD
  • MagyaR
    Worms 5nél meg már majd az egész gépet szét kell szerelni :D.
  • mucsácsó
    én meg má arra lennék kíváncsi, hogy megy e olyan gépeken, amin nem SP2 van? mert én most szedem, csak nem tom értelmes e...
    1. Of couse, you must have admin rights.
    2. XP SP2 tested.
    azt írják, hogy SP2 van testelve csak, de nem tom milyen lenne régebbiekkel, pl sima XP, SP1...
  • Newfronter
    Na játszottam egy jót multiba a neten egy ausztrál sráccal meg egy harmadikkal. Hát mit ne mondjak én nyertem, volt is egy szép tüzijáték a végén. :)
  • [HUN]FaTaL
    worms4hez le kell húzni fizikailag is a meghajtót, nem elég sfnightmarereal a disable cd
  • kutyafulu
    Hali
    a Splinter 3 megy a Codename 2 megy a worms 4 meg nem,ugyanúgy csinálok mindent,valaki írja le ha tudja,mi lehet a gubanc.
    Insert worms 4:Mayhem disc into the another drive then press "retry"
    privibe is jó,légyszi.Sfcure változat
  • Newfronter
    Mindenre a válasz itt: Starforce

Sok oldalt vissza kell olvasnod, de legalább így mindent megtudsz!
  • Newfronter
    Hát a legismertebb FTP-s warez oldalról, ami W betűvel kezdődik, nemhiszem hogy nem hallottál még róla!