Worms 4: Mayhem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reménytelen
nem akarok ünneprontó lenni, csak a worms 4-en SF 3.5 Pro van 😞 habár nekem nem kell törés, EREDETI JÁTÉK 4ever!!!!
Balumann
de nekem igeeen <#rinya><#rinya>

mucsácsó
jah csak idõ kérdése...
szerk.: nem akarok ünneprontó lenni, csak a worms 4-en SF 3.5 Pro van 😞 habár nekem nem kell törés, DAEMON TOOLS 4ever!!!!
Nekem az iTwines verzsön lesz meg.Az menni fog daemon 4-gyel?Most a sajátgépben 3 meghajtót ír ki-Úgy menni fog?
quakerman
SIMÁN FELTÖRIK!!!

A Crazy frog racer Starforce 3.5-FELTÖRTÉK!!!
A Hammer And Sickle Starforce 3.5-FELTÖRTÉK!!!
A Worms 4: Mayhem! Starforce 3.5-BIZTOS FELTÖRIK!!

Quake 4 The best FPS game!

horpeti
Jaja, megy a gém, köszi! 😊 Azt hittem bonyolultabb, a crackelése, amit írt a nightmarrel az durvább 😛

Viszont megmondom õszintén, jobbat vártam... 😊

na mind1, üdv.

[HUN]FaTaL
az a jó ha zöld

http://goo.gl/gd6Zi5

grebber
Nem gáz zöldre vált amikor bekapcsolod az emulációt.

Next PC upgrade: 2022

horpeti
És az hogy zöld a deamon az nem gáz? gondolom azért váltott át, mert most emulál.. csak vmelyik fórumon olvastam (vagyis vki beírta önkényesen), hogy az nem jó ha zöld 😄 emulálva nekem pedig az 😄

grebber
Elvileg ennek is mennie kéne ugyanugy hogy CD/DVD rom eltávolit Daemon Tools 4 és play!

horpeti
addig nem is próbálom meg installt, amíg nem válaszoltok, addig PESezem 😄

horpeti
Worms 4 - Mayhem .mdf
Worms 4 - Mayhem .mds

Ez van meg nekem.

Ez kell tutker? 😊

horpeti
Vágom thx. 😊

Nah, ittvok az mdsemmel a gépnél.

Deamon 4.0 fenn.

benyomtam, hogy : ALL options on (emulációnál)
És elzöldült, reboot, maradt zöld. Állítólag ez nem jó. vmi tipp, h. jó legyen? vagy mégis jó? 😊

Amúgy megpróbálom eközben installt.. 😊

Twinseen
De ez rohadtul nem jó minek csinálnak két verziót ha egyszer csak egy a jó?

ABIT AN52 AM2, AMD Athlon 64 X2 5000+, NVIDIA GeForce 9600GT 2GB, 2GB Kingmax 800Mhz DDR2 RAM, Logitech Force EX kormány, 500+80GB HDD + PS2 & PSP

[HUN]FaTaL
isoval szart sem érsz mert az mds tartalmazza a védelmet😊 mdf/mdsbõl csak itwinses van

horpeti
az "iso" megvan. 😊

Egyébként épp azon gondolkodtam, h. átkonvertálom ISOba, mert azt jobban szeretem, de ha épp az hogy az mdf/mds a jó, akkor no problem, köszi! 😊

Jah, nem próbáltam még ki, nem volt rá idõ... na de majd talán ma 😊

Asszem ITWINSes van, de ha mégse, akkor leszedem azt 😊

De miért ne az lenne 😛

[HUN]FaTaL
mert crackeltél és a crack nem jó, tedd vissza a rendes exét és húzd ki a meghajtókat

Twinseen
Hi all! Valaki tud patchet a gamehez mert a story a training a quick play és a create weapon modoknál mindig kilép de még van pár menüpont...!

ABIT AN52 AM2, AMD Athlon 64 X2 5000+, NVIDIA GeForce 9600GT 2GB, 2GB Kingmax 800Mhz DDR2 RAM, Logitech Force EX kormány, 500+80GB HDD + PS2 & PSP

Bocs hogy ilyen sokat kérdezek de nekem 3 meghajtót ír ki a sajátgépen az baj?Biztos fog menni daemon 4-gyel?<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>
[HUN]FaTaL
ha kiírtad buktad, szedd le mégegyszer de az ISOs verzió nem is fog menni csak az ITWINS féle mdf/mds

horpeti
jah, nekem azt írta a balfax már emlékszem.... hogy wrong CD-KEY...

amikor a DVDt tettem be... pedig azt írtam be, amit ti is reklámoztok...
Ez valszeg azért, mert nem a deamonnal nyomtam?? (fura, de majd kipróba)

horpeti
Amúgy én fax kiírtam DVDre is 😄

Úgy se ment... Mér? 😊

Az nem elég Emuláció neki, hogy tényleg DVDrõl megy? 😄

máskor az ISOt írom ki grrr...

horpeti
Aha, okés!! Nekem mind1 végülis, csak menjen.. DVDt úgyis csak kb. havonta használok, amikor írni kell havernak 😛PP Meg a ház úgyis nyitva, csak lenyúlok 😊

Legyen igazad Fatal 😄 Húú, már múltkor is akartunk, csak csináltam azt a hackelést a nightmarrel, szépen sorjában és mégse ment, aztán maradtunk a PES5nél és a hubertusnál 😄

Na de majd ma....... 😄

[HUN]FaTaL
semmi nem kell, lehúzod, mount daemon 4, all emulations ON (fontos nagyon) és RUN

És ha kihúzom a kábelt akkor daemon 4-gyel fog menni?Szóval nem kell hozzá no-cd crack?Meg ilyesmik.Csak simán kihúzom és daemon 4-gyel bemountolom elindítom és kész ugye jól mondom?
[HUN]FaTaL
nightmareel nem fog menni, ki kell húzni a táp és az IDE kábelt, BIOS meg erõsen alaplapfüggõ nálam pl. nem megy (ASUS P4P800SE)

KÖSZIII!
horpeti
mondjuk nekem sárga 😊)

a lényeg, hogy az adatkábelt (IDE) kihúzod... vagy mindent amit látsz 😊))

horpeti
Olvastam HSZeket, próbáltam én is a nightmares cuccal, szépen el is távolította CDket, de nem ment valszzeg amiatt, mert én hülye felnyomtam az Alcoholt is, és 2 drive volt😄

Este megpróbálom úgy, hogy tényleg csak a deamon lesz.

Szvsz nem kell lehúzni, elég csak a biosban offra tenni.... az ugyanaz.

de a kihúzás a biztos 😊

Legyen igazatok!!!! Már nagyon akarunk vele játszani!!!!!! 😊

Pici: kihúzod a CDbõl a szürke kábelt... és ennyi.

Most ne nézzetek lámának léci de mit jelent az h kábeleket lehúzni?
Mi?Na de most komolyan viccen kívül.Tényleg.Hogy megy vagy megy e egyáltalán.Léci.
[HUN]FaTaL
akkor jó ha magenta színû, akkor olyan mint egy gomb és meg tudod nyomni

[HUN]FaTaL
megy

ügyesen😊

Helósztok!érdeklõdni szeretnék hogy van e olyan itt közöttünk akinek megy a Worms 4?Mármint a nem eredeti?Ha igen hogy?
felraktam worms 4-et.
De elötte kihuztam a kábelt!Daemon 4-gyel raktam fel.
Beirtam a telepítési kódot kötöjel nélkül(R9J8W-AK7HU-YYZ8A-MMTL8-GLF7N).
Elinditottam a játékot de nem indult.
Ja nekem a daemon 4 jele zöld szinû nem baj ugye?
<#wilting>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Balumann
há de épp ez az hogy nem láttam hogy írtak volna crackról és én most megláttam hogy van 😊)

grebber
Hát akkor nem sûrûn nézegeted mert már tele lett volna mindekettõ ha van crack na mindegy tévedni emberi dolog.
Én is sokat hibázok.

Balumann
mindig nézem az sc topikot is meg ezt

grebber
Csak két dolgot kelett volna tenned mielõtt beirkálsz: 1 nfo-ba belenézel 2 Splinti 3 topicjába belenézel.

Balumann
<#rinya>

Balumann
Ja tényleg, ok, ne haragudjatok, elnéztem mert siettem (félrenéztem)
A worms 4 tréfáról hallottam, de az a crack nem is volt fenn az nforce.nl -en, mostmeg a forts under siege-re mentem rá véletlen.
Splinter 3-as fékrõl nem halotam pedig nézem sûrûn az nforce-t és a forumot is, sajnálom ha tévedtem, de úgytudom hogy az nforce.nl -re nem raknak fel olyat ami nem igaz, és pedig itt azt írja hogy a hoodlom feltörte, és a hoodlom az szokott mûködni, ebbõl gondoltam hogy nem fék. Az április 4-érõl meg azt gondoltam hogy a crack már akkor volt csak nem volt tökéletes, és most rakták fel nemrég, nem tom.
Jó ne haragudjatok csak fáradt vagyok és kivok már 😞(((((

mucsácsó
az egy szutyok, a Forts Under Siege 😞
Ez így nem lesz jó!<#felkialtas>
Neked ez az utolsó linked, nézd már meg a címét a dátumot 😊

grebber
Matrix Path of Neo,Total Overdose ezek persze mert securom 7-esek

Splinti 3 lol az április 1 tréfa volt te lol pedig régen volt de nemis tudtad elképesztõ.

Te miket nézel?? Worms 4 Mayhem RELOADED-et ha te találsz Nforce-on kinyalom a segged.

Ja és ne bazegolja ha láma vagy.

Balumann
Bazeg nézd már meg a www.nforce.nl -t, otvannak hogy feltörték.
Matrix Path of Neo
Total Overdose
Splinter Cell CT (Hoodlom törte fel, Április 1.-jén, az nforce-n nem rég óta van fenn)
Worms 4 Mayhem (Reloaded törte fel dec 4-én azt írja)

grebber
Splinti 3 hoz tudtommal nincs müködõ crack.
Battlefront van és müködik.
Worms cracktõl sem zeng a net.
Szerintem fake cuccokat töltesz de probát megér.

Balumann
jóvan nem tom pontosan, az a lényeg hogy ide felkerülnek amit feltörnek, és fennvan

"hivatalos feltõrõk oldala" <#wilting>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent