941
Worms 4: Mayhem
  • mucsácsó
    sry, nemtom mért ment kétszer
  • mucsácsó
    njhaja...ez nem BiA EiB
  • mucsácsó
    njhaja...ez nem BiA EiB
  • [HUN]FaTaL
    az nem crack hanem a demo exéje és szarra nem mész vele:)
  • mucsácsó
    eh, ez az én ötletem volt anno, csak az a gáz, hogy menni megy, de demonak ismeri fel a game-et...szal sokra nemmész vele
  • scheri
    A gamecopyworld-ön van egy crack de az a demo-ból van kiszedve é snm is indul el a game.
  • mermalior
    Sőt, még annál is kevesebbre ;-)
  • Newfronter
    Hát azzal nem sokra mész! :)))
  • mermalior
    "Nincs crack és nem is lesz egy darabig. Amíg az Nforce-on ki nem veri a szememet."

Épp azt mondtam, hogy VAN crack, de még csak részben működik. Pl. a LAN menüben összeállítható pálya stb. A gond az, hogy a menüig eljut, de aztán a játék nem megy (látom a lezuhant narancssárga ufót, a füstölgő hordót, az égő fát, tudok navigálni a menükben: ugye hiszel nekem?:). Ez mindenképpen haladás, általában a SF védelem ellen eddig sem jutnak el. A srác aki csinálta egyébként azt írta, hogy a demo verzióból indult el, ami nincs halálra titkosítva, tömörítve. Az a gondja, hogy a demo más könyvtár struktúrába fut utána, ezért nem indul el a játék). De rajta van a megoldáson, úgyhogy szerinte fel fogja tudni törni a védelmet.

Ezt én erősen kétlem:))

na mindegy...
    A Worms 4 Mayhem Crack Only Work 100%.rar ugyanaz mint amit én próbáltam, az exe file byte-ra pontosan ugyanakkora. Csak csomagolva máshogy van. (tehát a menüig eljutó).

• Newfronter
    Nincs crack és nem is lesz egy darabig. Amíg az Nforce-on ki nem veri a szememet.
  • [HUN]FaTaL
    egyik sem megy mindegyik fake fogjátok már fel hogy amíg nincs nforceon crackes release addig NINCS crack
  • Newfronter
    Az nem lehet, hogy rossz verziót töltöttél le? (sőt ez biztos is)
    Mi mindannyian 4.x GB-ossal játszunk. Csodáltam is hogy neked elindult. Azon viszont már nem csodálkoztam hogy meghalt az egész.
  • mermalior
    Letöltöttem a Worms_4_Mayhem.rar-t (ez nem a full working kódnevű, hanem a másik másfél megás), és gyönyörűen elindul, csak éppen mikor bemész a menübe és kiválasztod vagy a story-t vagy a quick game-et, akkor meghal az egész.

Ez a Starforce ritka nagy egy csótány. Szvsz kódátírással esélytelenek ellene, mert tutira tele van szemetelve az egész játék ilyen "mi van ha áttörik az egyik védelmünket" plussz szivatásokkal.

Arra hajlok, hogy ez tényleg csak SF szimulációval fog működni, crack-kel meg sehogy...

:((((((((((((

• Newfronter
    R9J8W-AK7HU-YYZ8A-MMTL8-GLF7N
  • Brankley
    Hi!
    Valaki tudna adni egy cdkey-t a játékhoz? mert ahonnan letöltöttem nem volt írva semmi
  • MagyaR
    Az a jó ebbe a sfnightmares elindítással meg nemtom, hogy ha kijelenik egy patch, nem kell ahhoz is külön cracket csinálni :).
  • Newfronter
    És ez vonatkozik az összes starforceos játékra, habár a RELOADED mostanában kezd 1-2 cracket csinálni. Szerintem jó verzió ez, nem okoz gondot az elindításban.
  • [HUN]FaTaL
    ne álmodjatok szerintem mert egyenlőre biztos nem lesz rendes crack
  • mucsácsó
    hát, én már nem bírtam ki, hogy ne töröljem le...ha lesz crackes, max leszedem...de kezdem elveszteni az érdeklődésem ez a game iránt már =/
  • TrIp
    jó lenne rendes crack, egyrészt játszani szeretnék, másrészt 4 gigát foglal az image.....
  • Newfronter
    Visszatért a házigazda :)))

Egyébként leírtam mindent #278.
    Hogy honnan lehet leszedni? www.gamecopyworld.com Itt van valami protection-ös menü és megtaéálod, max rákeresel ugyanitt.
  • CLINT EASTWOOD9
    Egy kicsit kibővítve nem tudná valaki leírni hogy akkor hogyan is kell megcsinálni, hogy elinduljon a játék?
    Meg hogy honnan lehetne leszedni azt a SFNightmare nevű programot?
  • mucsácsó
    ehh, azt pont ne nézzük.........az csak egy "kamu" crack sokak szerint, mert ugye az Earned in Blood megy úgy is, ha kicseréled a sima Brothers in Armsnak a crackelt .exe-jével...szal itt is ez történt, de valóban van remény, mert a Sniper Elite is StarForce 3.5-ös, és azt télleg törte a RELOADED sajátkezűleg, szal...
  • quakerman
    Van remény!!!

Lésd BIA EIB!!!
  • mucsácsó
    nincs sajna...
  • TrIp
    nincs még hozzá rendes crack?
  • mucsácsó
    SP2-d van kokesz?
  • kokesz92
    folyamatosan? :S
    az nekem elindul és leáll.
    amúgy néha megy, néha nem :S, idegesítő..
  • ICP
    Szóval.Minden program,játék,miegymás a rendszerleíró adatbázisba(registrybe)íródik,amikor feltelepíted.Arra akartam kilyukadni,hogy a már korábban feltelepített Worms4 ottfelejtett bizonyos adattöredékeket,cd kulcsokat.Ezeket kell kitörölni.Start menü/Futtatás,majd a regedit szó begépelése.Itt aztán tudsz keresni.De ezek szerint Nálad más gond van.Azért az furi,hogy egyszer megy,egyszer meg nem.A Start.bat folyamatosan fut?Volt újraindítás a 2 próbálkozás között?Mert ha igen,akkor ismét futtatni kell.
  • kokesz92
    na jeee fasza kis gamma :D
    jól el lehet vele szórakozni :)
  • kokesz92
    nemá!
    most másodjára indítanám is ugyan az :'(
  • kokesz92
    ohhh shit!
    ELINDULT :D!!!
  • kokesz92
    mit töröljek ki?
  • ICP
    Figyu!Előtte volt telepítve már ez a játék?A registryben kell kutakodni,mert ottfelejti a beírt cd kulcsot.Rákesesel,hogy codemasters.Nekem is ilyet írt ki,holott már beírtam az NFO-ban szereplő serialt.Aztán nyomtam egy start.bat-ot.Na akkor már elindult.
  • kokesz92
    áhh nem igaz meginn megcsináltam ezzel az új cuccal de így is:
  • wiver
    Sikerült elindítani! És elsőre elindult. Nem is volt nehéz meg bonyolult mert sokat segített (Newfronter #278) írása. Köszi!
  • CéZé
    kb 2 gigát telepít fel
  • wiver
    Letöltöttem egy 4 és fél Gigás mdf és kis mds fájlt!
    De ha belenézek daemonnal a könyvtár tartalmában ott csak kb 1,5 gigás cuccot látok.
    Lehetséges ez? Vagy többi cumó rejtve van valahogy?
  • mucsácsó
    ehheheh
  • [HUN]FaTaL
    fat file rendszer LOL:D