Worms 4: Mayhem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én csinálom a játék fordítását (www.gamehunter.hu), szerintem elég jó kis gém. 😊
A játékról egy cikket is írtam amit itt olvashattok: http://www.pcdome.hu/review.php?id=1721
A játékról egy cikket is írtam amit itt olvashattok: http://www.pcdome.hu/review.php?id=1721
GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]
Már csak letöltési link kellene ..hogy kiproszálhassuk de nem találok még sehol.........nagyon friss a cucc!Na ki lesz az elsõ??? Aki +találja privibe jelezhetné....
Pontosan!
Le kell tölteni az iTWINS változatot.....csak így fog müxeni....szerintem...
akkor van vmi crack amivel feltörhetem a gamezwebes verziómat? 😄
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Eljött a worms fanok ideje is. Viszont nem tudom, hogy a házigazda itt van-e egyáltalán, mert én nem nagyon láttam, és majd ha lehet, berakhatnánk bannert, meg FAQ-t. 😊
Nah kérésed teljesitve kint a sfcure clone változat.......remélhetöleg fellendül itt is az élet...
Ugyanis végre van clone verzió, he-he😊
Reménytelen! Lehet megyek én is multizni veled, ha megy a warezzal a multi, habár nem tudom, majd kiderül.
Na ne már, már itt is kezdõdik!<#wilting>#wilting>
Mivel nincs tört verzió, sajnos még nem játszanak vele túl sokan. Alig van elvétve egy-két játékos vagy szerver. Ha valaki megveszi eredetiben (mint én), akkor inkább a haverokkal nyomuljon vagy vigye végig a Story módot, esetleg teljesítse a challengeket.
Biztos kamu, akár az életemet is lefogadom!
Ez Starforce védelmes. Majd ha kijön egy SFClone akkor lehet vele nyomulni.
Amúgy érdekelne az, hogy akinek megvan eredetiben, milyen a multija? Sokan játszák, milyenek a szokások?
Ez Starforce védelmes. Majd ha kijön egy SFClone akkor lehet vele nyomulni.
Amúgy érdekelne az, hogy akinek megvan eredetiben, milyen a multija? Sokan játszák, milyenek a szokások?
nem tudom, én most hogy megláttam ezt a képet, így nem igazán hiszek már benne..mondjuk régebben is már mondtam, hogy á...ez kambu...<#sir>#sir><#shakehead>#shakehead><#schmoll2>#schmoll2>
ezaz...max vmi pluginnal, de áh...starforce fuck <#oooo>#oooo><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#sir>#sir><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#gunyos1>#gunyos1>
Ja így nem érdemli a 4.0-ás nevet...<#levele>#levele>
Jó, csak 1 baj van vele, sajna nem látok olyat hogy Starforce emulation 😞(((
Így meg nem sokat ér, mert most mindenki azt várja tõle..😞
De miért nincs egy rendes DT-s topic? Nem szeretek offolni, habár ha nincs eredeti, akkor mi csak errõl tudunk beszélni sajnos, pedig szeretnék én is a témáról dumcsizni, sokkal jobb lenne.
Így meg nem sokat ér, mert most mindenki azt várja tõle..😞
De miért nincs egy rendes DT-s topic? Nem szeretek offolni, habár ha nincs eredeti, akkor mi csak errõl tudunk beszélni sajnos, pedig szeretnék én is a témáról dumcsizni, sokkal jobb lenne.
egyébként itt van egy kép a hamarosan (októberben) megjelenõ DAEMON Tools v4-rõl:
csak az a baj hogy én StarForce-ot sehol sem látok<#idiota>#idiota><#sir>#sir><#shakehead>#shakehead>
csak az a baj hogy én StarForce-ot sehol sem látok<#idiota>#idiota><#sir>#sir><#shakehead>#shakehead>
prvit ftp-n reqba most nyomtak fel egy nocd cracket leszedem a játékot és kipróbálom de razor.nfo (???????????) kétlem hogy menne átvizsgálom elõtte egy vírusírtóval
http://goo.gl/gd6Zi5
nem akarsz venni nekem is ? 😊
Most van 35000ft költõpénzem😊)))
Abból veszek egy worms 4-et!!!
ÉLJEN A WORMS!!
Abból veszek egy worms 4-et!!!
ÉLJEN A WORMS!!
FORD MUSTANG: THE BEST CAR
Ha lesz fizum én is beruházok rá, mert a worms számomra is kihagyhatatlan.<#vigyor2>#vigyor2>
Jól tetted. Starforce védelem van rajta... (a nehézfiú <#wow1>#wow1>)
Mire resz mûködõ tört verzió, addigra már két új Worms jelenik meg... <#ravasz1>#ravasz1>
Mire resz mûködõ tört verzió, addigra már két új Worms jelenik meg... <#ravasz1>#ravasz1>
asziszem megrendelem , nem várok a mûködõ warezra , thx a linket
Ha érdekel valakit, itt is kapható.
Sziasztok.Honnan tudom letölteni ingyen a WORMS 4-t?
FORD MUSTANG: THE BEST CAR
Ha esetleg valakit érdekel:
1.01 patch
1.01 patch
Akkor jó kis gamma ez.. csak "jöjjön ki".
Eddigi tapasztalataim alapján nincs armageddon, habár vannak igazán pusztító fegyverek (pl Fatkins strike, mikor egy "enyhén túlsúlyos" egyén pattog néhányszor.) Amúgy betonszamár is van, mely eléggé megfelel a kategóriának.
Itt is vannak theme-ék, tehát mondjuk kiválasztod, hogy camelot, és akkor generál egy pályát. Jobb egérgombbal kattintgatva ehez a stílushoz igazodva generál pályát.

Itt is vannak theme-ék, tehát mondjuk kiválasztod, hogy camelot, és akkor generál egy pályát. Jobb egérgombbal kattintgatva ehez a stílushoz igazodva generál pályát.
Akkor kérdezek is 😊
Ebben van valami olyasmi, mint a régi worms-ökben? Itt a nagyobb katasztrófákra gondolok, pl. armageddon.
A másik a pályagenerálással kapcsolatos. Itt hogyn érték el a fejlesztõk el, hogy ne ismétlõdjenek a pályák, van itt is pályagenerátor féleség?
Elõre is kösz a válaszokat!
Ebben van valami olyasmi, mint a régi worms-ökben? Itt a nagyobb katasztrófákra gondolok, pl. armageddon.
A másik a pályagenerálással kapcsolatos. Itt hogyn érték el a fejlesztõk el, hogy ne ismétlõdjenek a pályák, van itt is pályagenerátor féleség?
Elõre is kösz a válaszokat!
Számomra megérte. Nekem soha nem volt bajom a 3D-vel, szerény véleményem szerint csak a Worms Forts-ot rontották el, de azt nagyon. Én úgy gondolom, hogy a 2D-hez képest kicsit másképpen, de mégis méltó folytatása a Worms epizódnak. Ötletes újítások jellemzik, egyedül a 3D miatt fellépõ probléma az az, hogy sokkal kevésbé lehet testre szabni Sounbankokkal (bár ezen már dolgoznak), saját pályákkal, sírkövekkel, zászlókkal, stb.
Nem tudom, hogy a demótól miben különbözik, a demóval nem játszottam, de mindenképpen tetszenek a pályák és a fegyverek.
További konkrét kérdésekre is szívesen válaszolok, esetleg linkelek be screenshot-ot, ha van rá igény.
Nem tudom, hogy a demótól miben különbözik, a demóval nem játszottam, de mindenképpen tetszenek a pályák és a fegyverek.
További konkrét kérdésekre is szívesen válaszolok, esetleg linkelek be screenshot-ot, ha van rá igény.