941
Worms 4: Mayhem
-
#158 lehet hogy magától emulálja nem kell bekapcsolni:D bár ezt kétlem -
Newfronter #157 Ja így nem érdemli a 4.0-ás nevet... -
#156 én se látok sf3at sehol szerintem nem fogja emulálni -
Newfronter #155 Jó, csak 1 baj van vele, sajna nem látok olyat hogy Starforce emulation :((((
Így meg nem sokat ér, mert most mindenki azt várja tőle..:(
De miért nincs egy rendes DT-s topic? Nem szeretek offolni, habár ha nincs eredeti, akkor mi csak erről tudunk beszélni sajnos, pedig szeretnék én is a témáról dumcsizni, sokkal jobb lenne. -
#154 Alcohol 120%-ra emlékeztet nagyon -
#153 egyébként itt van egy kép a hamarosan (októberben) megjelenő DAEMON Tools v4-ről:
csak az a baj hogy én StarForce-ot sehol sem látok -
#152 gondoltam -
#151 hm fake, sry (ahogy sejtettem:( ) -
#150 e-trust vírust nem talált benne -
#149 kb 1% esélyt adok a játéknak hogy menni fog:D -
#148 kíváncsian várjuk -
#147 prvit ftp-n reqba most nyomtak fel egy nocd cracket leszedem a játékot és kipróbálom de razor.nfo (???????????) kétlem hogy menne átvizsgálom előtte egy vírusírtóval -
#146 Én sem veszem meg:)))
Mindjárt kijön a Daemon Tools 4
-
abonyitomz #145 nem akarsz venni nekem is ? :) -
#144 Még mindig semmi előrelépés? :) Vagy már játsza valaki? -
#143 Most van 35000ft költőpénzem:))))
Abból veszek egy worms 4-et!!!
ÉLJEN A WORMS!! -
Newfronter #142 Ha lesz fizum én is beruházok rá, mert a worms számomra is kihagyhatatlan. -
#141 Jól tetted. Starforce védelem van rajta... (a nehézfiú )
Mire resz működő tört verzió, addigra már két új Worms jelenik meg... -
abonyitomz #140 asziszem megrendelem , nem várok a működő warezra , thx a linket -
#139 Ha érdekel valakit, itt is kapható. -
#138 Müködö verziót sehonnan. -
misike #137 Sziasztok.Honnan tudom letölteni ingyen a WORMS 4-t? -
#136 Lehet hogy én is meg veszem eredetiben!
link -
#135 Ha esetleg valakit érdekel:
1.01 patch -
Newfronter #134 Akkor jó kis gamma ez.. csak "jöjjön ki". -
#133 Eddigi tapasztalataim alapján nincs armageddon, habár vannak igazán pusztító fegyverek (pl Fatkins strike, mikor egy "enyhén túlsúlyos" egyén pattog néhányszor.) Amúgy betonszamár is van, mely eléggé megfelel a kategóriának.
Itt is vannak theme-ék, tehát mondjuk kiválasztod, hogy camelot, és akkor generál egy pályát. Jobb egérgombbal kattintgatva ehez a stílushoz igazodva generál pályát.
[url=http://kepfeltoltes.hu/050912/Random.JPG]
[url=http://kepfeltoltes.hu/050912/Randomize.JPG] -
Newfronter #132 Akkor kérdezek is :)
Ebben van valami olyasmi, mint a régi worms-ökben? Itt a nagyobb katasztrófákra gondolok, pl. armageddon.
A másik a pályagenerálással kapcsolatos. Itt hogyn érték el a fejlesztők el, hogy ne ismétlődjenek a pályák, van itt is pályagenerátor féleség?
Előre is kösz a válaszokat! -
#131 Számomra megérte. Nekem soha nem volt bajom a 3D-vel, szerény véleményem szerint csak a Worms Forts-ot rontották el, de azt nagyon. Én úgy gondolom, hogy a 2D-hez képest kicsit másképpen, de mégis méltó folytatása a Worms epizódnak. Ötletes újítások jellemzik, egyedül a 3D miatt fellépő probléma az az, hogy sokkal kevésbé lehet testre szabni Sounbankokkal (bár ezen már dolgoznak), saját pályákkal, sírkövekkel, zászlókkal, stb.
Nem tudom, hogy a demótól miben különbözik, a demóval nem játszottam, de mindenképpen tetszenek a pályák és a fegyverek.
További konkrét kérdésekre is szívesen válaszolok, esetleg linkelek be screenshot-ot, ha van rá igény. -
#130 Elindult valakinek a clonecd??? -
#129 es megerte? meselnel rola valamit? milyen a demohoz kepest? -
abonyitomz #128 grat! -
#127 Nekem megvan eredetiben. -
Newfronter #126 Szerintem majd fejlesztik, mert amíg fel nem törik a gammát, addig úgy sem tudunk mit kezdeni vele, habár jó hogy van ilyen is...Vagy neked megvan eredetiben? -
#125 Ahogy nézem, még eléggé kezdeti állapotban van a program... -
#124 Szokásom, hogy a saját problémáimat én oldom meg:
Worms 4 soundbank editor link -
#123 Csak mert régen csináltam mindig saját soundbankot, és az olyan kellemesen személyessé és barátságossá (vagy humorossá) tette a játékot... -
Newfronter #122 Hát ez jó kérdés. Gondolom valahogy biztosan lehet, mert csinálja a Gamehunter team a magyarítást hozzá és ők tudják hogyan kell. -
#121 Nem lehet valahogy saját sounbankot (beszédet) csinálni a játékhoz, mint régen a 2D-sekhez? -
#120 És végül is azt kik fejlesztik mertha a nagy teamek pl REloaded nem tudja törni a SF3.5.xxx verziót meg egyenlőre senki akkor majd a Daemon Tools 4 tudja ?Hát mondjuk örülnék ha tényleg igaz lenne de kétlem .
Mindegy majd ha kint lesz az új Daemon eldöl kinek volt igaza. -
Thanatos #119 securom 7 már eddigis emg volt oldva , új daemont meg elég rég fejelsztik ahoz hogy bármit átbaszson a palánkon szvsz :)