Worms 4: Mayhem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
Nem tom hol van a crack én se az a probléam 😊) az nforce.nl -en írják hogy a hoodlom feltörte és csinált cracket (hivatalos feltõrõk oldala)
A Cracket nem találom én se 😞 Torrenten fennvan ha jól tom

dark prince 14
CRACK???????

Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones

na és hol az a krekk? én kipróbálnám ;-)
Balumann
Ellenõrizzétek a most kijött cracket plz, nekem most nincs fenn a játék 😞
Most jött ki a Splinter cell 3-hoz is és a Battlefront 2-höz is a crack, a Battlefront 2-é mûködik, Splinteréz most majd kipróbálom (torrentrõl jön kurva lassan), a Worms-t meg tesztelje valaki más 😊)

Nem mondtak semmit, csak annyit, hogy amikor kész lesz akkor kész lesz.
Balumann
már nagyon rég óta várom, de mikor fog kijönni, már rég kikellet volna jöjjön úgytudom 😞
Sztem mg elhúzzák 2-3 hónapig 😞

Akkor várd meg a DT Pro-t mást nem tudok mondani.
Balumann
áh, asztalba van a gépem, most kihúzni midnent hátulr, kivenni a gépet, leszerelni az oldalát, kihúzni, aztán visszarakni, visszadugni azért hogy ezzel tudjak játszani... reménytelen

Az adatkábelt nem tudod lehúzni róla? vagy az adatkábelt húzd ki az alaplapból.
Balumann
<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>
kösz a bíztatást 😞(( most még szomorúbb vagyok hogy nem tom beindítani <#rinya>

Szerintem meg meg egy hatalmas játék, nagyon élvezetes multis játék, az eddigi legjobb!<#worship><#wave>
littleNorbi
Akinek "próba verziós" játéka van, nem érdemes bajlódni az elinditásával.Nem nagy valami játék.

Balumann
A haveromhoz elvittem, ott megpróbáltuk leszedni az IDe kábelekt vagy miket a meghajtókról (amik bevanak dugva a meghajtókba), és nem tudtuk kihúzni, próbáltuk erõvel de nem jött ki,csavarnak meg nem láttuk a helyét így nem tudtuk megcsinálni. Aztán kitiltottuk a nightmare-vel, de ugyan úgy nem volt jó. Aztán kitiltottuk bios-ba a secundery mastert és slave-t és simán elindult DT4-el egyéb ilyen programok nélkül.
A gond az hogy nekem más alaplapom van és fogalmam sincs hogy kell kitiltani ott 😞(( Ott van hogy secundery master, belemegyek, alatta az auto -t none-ra teszem, alatta minden inaktív lesz. Ott felette van egy ilyen hogy autosearch devices, ha rányomom csak keres. De elvileg alatta none-re van téve az IDE device-re (ami auton volt). a másik optikaival is megakattam csinálni. De visszamentem, kimentem abból a bigyóból és ott akor is írja a meghajtót. És sajna itt is, és ugyan úgy nem indul el 😞
Matsonic alaplapom van, ha tud valaki segíteni akkor pls
<#rinya>

Balumann
hát akkor várok a DT 4 pro-ra 😞 remélem mostmár nemsokára jön

Balumann
óh nekem se megy, DT4 all options on, secure mode, SF nightmare -> disable node, disable cd, disable node, secunderymaster-slave off, össze más virtuális meghajtó ki, SFSFA vagy mi az, start, és így se megy 😞
Splinter cell 3 pedig ment így 😞(

littleNorbi
Crack van?Vagy valaki tudja, hogy hogy kell elínditani a "próba verziót" ?

[HUN]FaTaL
húzdd ki a cd/dvd romjaidból a kábelekt hányezerszer mondjuk el?

http://goo.gl/gd6Zi5

TomY92
re all Nekm nem jó😞 letöltöttem a deamon tools 4 et azt hiába teszem a meghajtoba és emulation on akkor sem jó😞 Mit tegyek? plz segitsetek

Eminem![JuventuS Barcelona [West Bromwich Albion] enemy-territory.hu www.dbzgt.hu KakaroTTo

TomY92
Egyépként thx a segitséget és sry

Eminem![JuventuS Barcelona [West Bromwich Albion] enemy-territory.hu www.dbzgt.hu KakaroTTo

én mindent megpróbáltam, ami csak a neten megtalálható volt erre a témára a meghajtó tápjának lehúzásán kívül (mivel lusta voltam hozzá, és nem is hittem hogy az sem segít). Semmi sem vált be. Mint megváltásra vártam a DT4-re, amire azt állították hogy mûködni fognak a staforce 3.x játékok. Na kijött, csakhogy nekem ezzel sem indult be a játék bár újra megpróbáltam mindent és újra semmi. Utána rávettem magam hogy húzzam le a tápot, bekapcsolás elõtt, utána elindítottam a gépet és a játékot, DT4 dvd emulálással mivel más lejátszóm természetesen nem volt és láss csodát minden más segédprogram nélkül elindult a játék. Azóta is azt játszom.

köszi, mostmár megy
Daemon-Tools 4 csodaeszközt kéretik használni és utána játék indít, és csak a kábelt kell lehúzni semmi mást.
mucsácsó
aha, hát akkor...R9J8W-AK7HU-YYZ8A-MMTL8-GLF7N kell, de látom ezt írtad te is..hmmm...volt elõtte fennt egy másik verzsön, vagy adtán meg valaha neki serialt? ha nem akkor nemtommiabaj :S:S
Worms4 Mayhem SFCure DVD-iTWINS van írva ahonnan leszedtem.

mucsácsó
melyik verzsönt?
Sziasztok!
Letöltöttem a worms 4et, megcsináltam mindent, amit kell (kihúztam az optikai meghajtók kábeleit, sfnightmareval letiltottam, sfdrupot is lefuttattam, sfcuret elindítottam) de mégse akar menni. Ezt írja ki:"The Disc Key you entered does not correspond to the disc in the drive. Make sure you use the correct Disc Key" Serialnak ezt a kódot írtam be: R9J8W-AK7HU-YYZ8A-MMTL8-GLF7N. Ha tudtok segíteni, akkor elõre is köszi.
Húzd le az optikai meghajtóid áramkábeleit

steam, origin: ACE_hun

Nekem folyamatosan akad a game, mármint úgy, hogy kb. olyan 1-2 mp-ként egy pillanatra megáll a mozgás, és ez folyamatosan, játék közben, menüben, az egérmutató mozgását figyelve is észre lehet venni, nem tudom mi lehet... Másnak nem volt ilyen?

steam, origin: ACE_hun

meg mindig nem indul ellll ez a rohadek mindig aszt irja ki (tedd bele a masik meghajtoba) nemtudtok segiteni ?????? legyszi
de nekem valamivegett nemmukodik :-{{
mucsácsó
nem...ott a daemon 4...minek crack? amúgy a game kuvva jó 😄
sziasztok skacok nemtudtok valami jo no cd patchot?
mucsácsó
jaja, gyere, eleget okoskodunk itt 😄
DAEMON TOOLS 4 topic
Igen, csak az a gond vele, hogy le kell húzni a meghajtókat. Na de viszont a fórumban írták hogy ezt sem kell egy kis ügyeskedéssel. Gyere nézz be a fórumba!
mucsácsó
ki kellene...de nekem ez sincsen meg 😞
valaki próbálja már ki DT4-gyel léccike!!!!!<#wow3><#wow3>
Te már próbáltad?
Próbáldd ki a Daemon-Tools 4-el!
crack!crack!<#falbav>
mucsácsó
én csak a demojával nyomultam, de nekem rohadtul tetszett<#eljen><#eljen><#hehe>
azok a füstök rohadt jól megvannak csinálva, olyan tényleg, mintha rajzfilmbõl lenne, és nem olyan erõltetett szar, mint a XIII vagy Creature Conflict vagy az a szar fos ultimate spider man...mekkora fosok már, nagyon nem poén ez a cell-shader, nekem nagyon nem jön be, régen jó poén volt, de már unalmas...de mit mondtam a worms 4-ben nagyon tetszik, igényesen van megszerkeszve ez a része! <#vigyor><#nyes>
Akiknek crack-re fáj a foguk, kérem nézegessék a www.nforce.nl-t, mert jobban járnak vele, mint hogy itt kérdezgessenek.
Na és milyen a játék? Errõl beszéljünk!

Végre van kamikaze benne, de nem azon a néven, de rögtön rájöttem, amikor kipróbáltam. 😊
A 3D-hez képest ez egy feltúrbózott változat, de nagyon bejön, mert a 3D is tetszett.
mucsácsó
nincs 😞 akkor itt már 60 oldalnyi hsz hegy lenne <#idiota><#shakehead><#shakehead>
crack? még mindig nincs?
[HUN]FaTaL
nem megy a crack, sfcure megoldás kell

http://goo.gl/gd6Zi5

mucsácsó
páz...kezdtem megörülni 😞 <#rinya><#shakehead><#shakehead><#schmoll2>
Nincs 100% mûködõ crack értsétek meg! Inkább lessétek ezt:NFOrce
Fradiboy
Elvileg sikerült a Fatboy által ajánlott No CD Crackel elindítani,és igy megy, és ekkor csinálja. De akkor elvileg nem kell démon túlsz, vagy igen?

Ferencváros az életünk,érte mindent megteszünk, érte kész lennék feladni, mi eddig fontos volt nekünk !!! ALWAYS AND FOREVER FERENCVÁROS !!!

Naggyon sokat, vagy Daemon-tools. De ezt ne vedd biztire, mert nem biztos hogy emulál Sztárfost!
Fradiboy
Aaaah...mégsem annyira jó,amikor rámegyek arra,hogy (quick play, vagy vmi,tehát bármelyik játékmód),akkor eltünik a menü,csak a hátteret látom és nem történik semmi....

Sokat kell várni? 😮

Ferencváros az életünk,érte mindent megteszünk, érte kész lennék feladni, mi eddig fontos volt nekünk !!! ALWAYS AND FOREVER FERENCVÁROS !!!

Fradiboy
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

EL SE HISZEM !

ELINDULT !!! 😄😄😄

köszi szépen, örök hála !!<#eljen><#eljen><#email>

A TM Sunrise,hoz nem tudtok valami hasonlóan müködõ okosságot? 😄