Worms 4: Mayhem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Cracket nem találom én se 😞 Torrenten fennvan ha jól tom
Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones
Most jött ki a Splinter cell 3-hoz is és a Battlefront 2-höz is a crack, a Battlefront 2-é mûködik, Splinteréz most majd kipróbálom (torrentrõl jön kurva lassan), a Worms-t meg tesztelje valaki más 😊)
Sztem mg elhúzzák 2-3 hónapig 😞
kösz a bíztatást 😞(( most még szomorúbb vagyok hogy nem tom beindítani <#rinya>#rinya>
A gond az hogy nekem más alaplapom van és fogalmam sincs hogy kell kitiltani ott 😞(( Ott van hogy secundery master, belemegyek, alatta az auto -t none-ra teszem, alatta minden inaktív lesz. Ott felette van egy ilyen hogy autosearch devices, ha rányomom csak keres. De elvileg alatta none-re van téve az IDE device-re (ami auton volt). a másik optikaival is megakattam csinálni. De visszamentem, kimentem abból a bigyóból és ott akor is írja a meghajtót. És sajna itt is, és ugyan úgy nem indul el 😞
Matsonic alaplapom van, ha tud valaki segíteni akkor pls
<#rinya>#rinya>
Splinter cell 3 pedig ment így 😞(
Eminem![JuventuS Barcelona [West Bromwich Albion] enemy-territory.hu www.dbzgt.hu KakaroTTo
Eminem![JuventuS Barcelona [West Bromwich Albion] enemy-territory.hu www.dbzgt.hu KakaroTTo
Letöltöttem a worms 4et, megcsináltam mindent, amit kell (kihúztam az optikai meghajtók kábeleit, sfnightmareval letiltottam, sfdrupot is lefuttattam, sfcuret elindítottam) de mégse akar menni. Ezt írja ki:"The Disc Key you entered does not correspond to the disc in the drive. Make sure you use the correct Disc Key" Serialnak ezt a kódot írtam be: R9J8W-AK7HU-YYZ8A-MMTL8-GLF7N. Ha tudtok segíteni, akkor elõre is köszi.
steam, origin: ACE_hun
steam, origin: ACE_hun
DAEMON TOOLS 4 topic
valaki próbálja már ki DT4-gyel léccike!!!!!<#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>
azok a füstök rohadt jól megvannak csinálva, olyan tényleg, mintha rajzfilmbõl lenne, és nem olyan erõltetett szar, mint a XIII vagy Creature Conflict vagy az a szar fos ultimate spider man...mekkora fosok már, nagyon nem poén ez a cell-shader, nekem nagyon nem jön be, régen jó poén volt, de már unalmas...de mit mondtam a worms 4-ben nagyon tetszik, igényesen van megszerkeszve ez a része! <#vigyor>#vigyor><#nyes>#nyes>
Na és milyen a játék? Errõl beszéljünk!
Végre van kamikaze benne, de nem azon a néven, de rögtön rájöttem, amikor kipróbáltam. 😊
A 3D-hez képest ez egy feltúrbózott változat, de nagyon bejön, mert a 3D is tetszett.
Ferencváros az életünk,érte mindent megteszünk, érte kész lennék feladni, mi eddig fontos volt nekünk !!! ALWAYS AND FOREVER FERENCVÁROS !!!
Sokat kell várni? 😮
Ferencváros az életünk,érte mindent megteszünk, érte kész lennék feladni, mi eddig fontos volt nekünk !!! ALWAYS AND FOREVER FERENCVÁROS !!!
EL SE HISZEM !
ELINDULT !!! 😄😄😄
köszi szépen, örök hála !!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#email>#email>
A TM Sunrise,hoz nem tudtok valami hasonlóan müködõ okosságot? 😄