941
Worms 4: Mayhem
  • kutyafulu
    Leírná valaki ,hogy hogy indul el
  • [HUN]FaTaL
    a clonecd-s a büdös életben nem fog elindulni:)
  • alakulat
    De ez csak 3 giga honnan lehet leszedni ami 4giga körül van???????
  • scorpeeon
    mert nekem clonecd-s van, és elinditottam ezt a removal progit, aztán kiírta h újra kell indítani, újraindítottam, aztán ugyanúgy nem ment...
  • CéZé
    nem, előszőr azt probáltam de megy...mondjuk az csak egy mezei iso :)
  • scorpeeon
    a CloneCD-sen is segít ez a starforce removal? működik?
  • [HUN]FaTaL
    megy a multi is? zsííííír:D
  • Newfronter
    Ok, köszi. Amikor be akartam lépni oda, előtte kiírta, hogy állítsam be a tűzfalamat, én meg kilőttem, és azthiszem 1 játékost láttam, habár lehet, hogy csak maga a szerver volt. De annak örülök, hogy megy a multi, anélkül halott lenne ez a játék.
    Végre a Codemasters nem védte be a hálózatot CD kulcsal, gondolt arra is hogy itt elsősorban az számít, hogy minél többen játszanak a multi résszel. Habár nem tudom mi járt pontosan a fejükben, de ez jó döntés volt!
  • CéZé
    Internetes játék: Network PLay - Internet- itt kéri nickedet - ha bejutottál és nem látsz futó játékot(jobb oldalt)nézd meg a Chat-be vannak-e játékosok.Ha valaki kreált játékot akkor nevét mutatja a Game list alatt, ugyan ott tudsz játékot indíni is.
    Én csak ugy tudtam belépni bárkihez is ha routeren engedélyeztem három portot: Tcp 80, 5911 Udp 5911 (lehet másnak nem kell)
    Ja és 1.01-es patch kell hozzá
  • Newfronter
    Mivel nem kért CD kulcsot így gondolom megy majd multiba is, igaz még nem láttam servert, de ez azért lehet, mert korán van. Egyébként csak a nicknevemet kérte :)
    Szóval szó mi szó, nekem is megy.
    Ugyanaz az eljárás, mint a többi Starforceos játéknál (pl. Splinter Cell 3).

Jó játékot!
  • mucsácsó
    remélem megy majd!
  • vki
    nekem is SP1 van. Az a kurva SP2 nem megy valamiért. Holnapra meglesz a game is, majd meglátjuk.
  • mucsácsó
    hmmm, ez most kíváncsivá tett, nem tom, én még el sem kezdtem tölteni...meghát ugye, én asszem várok a crack-re, mert SP1-em van...
  • vki
    Itten.

De ha nem lenne jó, akkor MegaGames, ott bal oldal a PC Fixes.
  • mucsácsó
    ezmilyez? hol találtad te ezt?
  • CéZé
    és lehet multizni is :)
  • vki
    WORMS.MAYHEM.DAVOLEVO.STARFORCEFIX.ZIP
    Ezt próbálta már valaki?
  • CéZé
    na ezt még letöltöm csak 73 mega :)
  • CéZé
    interneten meg az 1.01-et keresi :) asszem
  • CéZé
    A lan az megy
  • Newfronter
    A multija is elérhető?
  • CéZé
    Na akkor irtsuk a férgesét :)
  • mucsácsó
    nagyszerű
  • Newfronter
    Annak nem fog menni a játék. Mindenképpen SP2 kell!!!
  • mucsácsó
    oksa!
    nekem csak, az a baj, hogy nem SP2-őm van, nemtom hogy ez nagyon nagy gáz e tom, említettem már hogy SP1em van, megminden, csak...azért kíváncsi vagyok, hogy akinek van SP1-e, annak mi lenne a baja, vagy egyáltalán lenne e baja a game-mel
  • Newfronter
    Nem még, majd ha lejön. De a SF3-as topikban leírtak szerint menni fog simán.
    Én arra vagyok kíváncsi, hogy ezzel a verzióval lehet-e netre menni, de majd kiderül, először a multit nézem meg. De beszámolok róla nem maradtok le róla! :)
  • mucsácsó
    ki is prószáltad?
  • Newfronter
    Nem ám! Ez volt meg nekem előzőleg és nem indult, úgyhogy azt hagyjad!
    Ez a jó: Worms4 Mayhem SFCure DVD-iTWINS
  • alakulat
    Ez nem jó: Worms.4.Mayhem.CloneCD ????????????
  • tomikake
    hát, hogy ez is sf-es és ez nem meheta sima worms exéjével?
  • [HUN]FaTaL
    sp2 kell de nem értem miért jó sp1gyel baszakodni, mindegy:)
  • mucsácsó
    szal akkor azt kell, hogy felrakod, restart, lehúzni a dvd;cd romokat, sfcure, sfnightmare, disable cd, disable node és go?
    csak nekem tudod egy a gáz, Windows XP SP1-em van vagy az nem olyan nagy baj? mert aszonnya az nfo, hogy sp2 kell! most ez tuti biztos?
  • Frank99
    na, megvan az eredeti.

De:
    csináltam az új Alcohollal belőle másolatot, lehúztam a cd-t, felraktam a sfcure-t, sfnightmare disable node, és megy az alcohhollal bemountolt image-el!

Így a gyerekkel tudunk egymás ellen játszani, az eredeti a notebook-ban, a mountolt másolat az asztaliban!

szóval érdemes próbálkozni.
  • mucsácsó
    ez a kokesz meg elmehet a pics.ba a "crackjével"...jó most elhiszem hogy ő jött rá, meg minden, de télleg másnak a törésével él vissza...ebbe aztán télleg nincsen semmi poén...nagyon büszke most a BiAjára...na mind1
    amúgy csak figyelmeztetek mindenkit, hogy a DEMOnak az .exe-je nem lesz jó a fullhoz, mert ugyan elindul, de DEMOnak ismeri csak fel
  • [HUN]FaTaL
    na elkezdtem tölteni itwins verziót kiváncsi leszek:)
  • Newfronter
    És ennek mi köze van a worms-höz?
  • tomikake
    a brother in arms2 is starforsos de simán megy az 1 crackjével.
    tapasztalatból mondom, de az eléggé megegyezik igy mapailag.
  • Newfronter
    Worms 4
    Itt egy torrent ezt húzzátok, és ne a fülemet!
  • reménytelen
    1. Megveszem a CD-galaxisban
    2. Kibontom a csomagolást
    3. Berakom a DVD-t
    4. Föltelepítem a játékot
    5. Újraindítom a gépet
    6. Játszom

Ui.: Persze azt nem tudom, hogy tört verzióval hogyan kell...
  • wiver
    Ha valakinek sikerült elindítani írja már le légyszi lépésről-lépésre hogyan kell!
    Mert itt ez a sok hozzászólás és semmit nem lehet belölle kivenni......