941
Worms 4: Mayhem
-
Thanatos #23 hm, tudnám minek kell ezt a 3d-s fost erőltetni enyire... :( ucso 2d-s worms-el meghalt a game mint oylan :/ -
Garyyyyyyy #22 thx -
Gibro #21 A codemastersen augusztus 05-re va írva. -
Garyyyyyyy #20 hali tudtok már valamit a játékról? sehol sem láttam még, csak PS2 és XBOX-ra :( PC-re + sehol semmi..... -
Gibro #19 A pc verzió nem csak a hét végén jelenik meg? Jó lenne már tolni -
#18 Már megjelent a teljes verzió 29-én és még nincs meg senkinek!
-
#17 Pimp my Worm -
#16 tud valaki valamit a teljes játékról?("biztonsági másolat" is megfelel) -
#15 valaki???????? -
#14 Júliusra volt bejelentve -
#13 Megjelent már?A demo nagyon ott van.Igaz én csak a 3 demojával jáccottam,a forts under sieggel meg egyáltalán nem.Nagyon kéne már -
Newfronter #12 Hátránynak egyenlőre csak az AI-t említeném. Nem annyira kifinomult.
De ez még csak demo...
Ilyen kevés embert érdekel a worms? Pedig szerintem állat játék. Főleg a haverokkal. -
Newfronter #11 Játszottam a demoval. Nagyon jó hogy mostmár a spac-el ugrik és ha 2x-er nyomom meg akkor pedig előre bukfencel. A grafika is nagyon ott van, olyan igazi meseszerű, szép grafikája van, a robbanások is meg minden jobban illik ez a játékhoz mint az előzőek. Már a demóban is van sok új fegyver és eléggé ötletesek is. Pl a minigun, amit lerakva nem mi irányítunk hanem automata becélozza az ellenséget és megsorozza, vagy a repülőről a birkákat már nem a gép dobja le hanem mi amikor akarjuk. A pálya pusztítása is kifinomultabb lett. Illetve a kukacok animációja az nagyon ott van, akkorát röhögtem amikor le akartam lőni és az mutogatott a másikra hogy nem ő volt :)
Vannak új lehetőségek: kukacokat lehet "öltöztetni" is, de gondolom nem ez az első újítás. Viszont nem egy olyan demóval van dolgunk ami úgymondva tessék-lássék lett megcsinálva, értem itt a multi és a single lehetőséget is.
Szerintem méltó lesz a folytatáshoz, sőt szerintem jobb is lesz mint annak idején a 3. -
#10 DEMO -
#8 EGYÉbként.... -
#7 Ezen kívül, egyépként ilyen topik még nem volt, és jó játéknak ígérkezik, hátezért nyitottam -
#5 -
Cat #4 neked valamilyen feltűnőségi kényszered van?
egyébként http://www.sg.hu/cikk.php?cid=35222 -
#3 Vlahogy eddig nem nagyon voltam fent egyépként meg mi közöd hozzá?
Meg volt pár büntetőpontom azért nem voltam -
#1 Kiek hogy tetszik és már láttatok-e róla valami ismertetőt?
Szerintetek jobb lesz- mint a régebbiek?