941
Worms 4: Mayhem
-
matkovec #411 de nekem valamivegett nemmukodik :-{{
-
#410 nem...ott a daemon 4...minek crack? amúgy a game kuvva jó :D -
matkovec #409 sziasztok skacok nemtudtok valami jo no cd patchot? -
#408 jaja, gyere, eleget okoskodunk itt :D
DAEMON TOOLS 4 topic -
Newfronter #407 Igen, csak az a gond vele, hogy le kell húzni a meghajtókat. Na de viszont a fórumban írták hogy ezt sem kell egy kis ügyeskedéssel. Gyere nézz be a fórumba! -
#406 ki kellene...de nekem ez sincsen meg :(
valaki próbálja már ki DT4-gyel léccike!!!!! -
hannti #405 Te már próbáltad? -
Newfronter #404 Próbáldd ki a Daemon-Tools 4-el! -
hannti #403 crack!crack! -
#402 én csak a demojával nyomultam, de nekem rohadtul tetszett
azok a füstök rohadt jól megvannak csinálva, olyan tényleg, mintha rajzfilmből lenne, és nem olyan erőltetett szar, mint a XIII vagy Creature Conflict vagy az a szar fos ultimate spider man...mekkora fosok már, nagyon nem poén ez a cell-shader, nekem nagyon nem jön be, régen jó poén volt, de már unalmas...de mit mondtam a worms 4-ben nagyon tetszik, igényesen van megszerkeszve ez a része! -
Newfronter #401 Akiknek crack-re fáj a foguk, kérem nézegessék a www.nforce.nl-t, mert jobban járnak vele, mint hogy itt kérdezgessenek.
Na és milyen a játék? Erről beszéljünk!
Végre van kamikaze benne, de nem azon a néven, de rögtön rájöttem, amikor kipróbáltam. :)
A 3D-hez képest ez egy feltúrbózott változat, de nagyon bejön, mert a 3D is tetszett. -
#400 nincs :( akkor itt már 60 oldalnyi hsz hegy lenne -
hannti #399 crack? még mindig nincs? -
#398 nem megy a crack, sfcure megoldás kell -
#397 páz...kezdtem megörülni :( -
Newfronter #396 Nincs 100% működő crack értsétek meg! Inkább lessétek ezt:NFOrce -
#395 Elvileg sikerült a Fatboy által ajánlott No CD Crackel elindítani,és igy megy, és ekkor csinálja. De akkor elvileg nem kell démon túlsz, vagy igen? -
Newfronter #394 Naggyon sokat, vagy Daemon-tools. De ezt ne vedd biztire, mert nem biztos hogy emulál Sztárfost! -
#393 Aaaah...mégsem annyira jó,amikor rámegyek arra,hogy (quick play, vagy vmi,tehát bármelyik játékmód),akkor eltünik a menü,csak a hátteret látom és nem történik semmi....
Sokat kell várni? :O -
#392 WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
EL SE HISZEM !
ELINDULT !!! :D:D:D
köszi szépen, örök hála !!
A TM Sunrise,hoz nem tudtok valami hasonlóan müködő okosságot? :D -
Rain1 #391 Hello, honnan szerezhetnék crack-et?
HELP! -
#390 Akkor add oda mindkét kezed és akkor nem tudsz játszani de vagy egy cracked!!!
-
#389 pénzt nem adnék -
#388 Ha bármit megadnál egy crackért, mondjuk 10.000Ft-ot is, akkor abból már megveheted a játékot... -
#387 mit meg nem adnék egy crackért -
Roli1988 #386 valaki tud egy jó kodot hozzá?
sokat segítene.
előre is köszi
-
Moonsahdow #385 kösszép! -
#384 www.pcdome.hu -
CéZé #383 itt nézted már? -
Moonsahdow #382 Hol lehet megkapni a gamét(eredetiben)? -
bazsi123 #381 egy kicsit olvass vissza. starforce a védelem, nincs crack, ezért csak a barbár módszerekkel lehet játszani (ha mákod van) -
#380 -
balazs54 #379 Mér Xboxal jó lenne? -
#378 vegyél xboxot -
balazs54 #377 Error!!
Insert the Worms4:Mayhem disc into the disc drive and press "Rety"
Mit csináljak? -
#376 lehet valaha lesz egyszer...de a fene tudja...lehet egyszer sikerül crackbe süríteni a megoldását ennek a mocskos rohadt szarforce-nak -
#375 nincs és szerintem sf miatt nem is lesz -
#374 olvass vissza -
hannti #373 még mindig nincs működő crack? -
#372 Milyen víz effektel?