941
Worms 4: Mayhem
-
tomikake #200 és könnyen tudnak, írni majd exé-ket?
vagy csak a demok exéjét áthuzom rá -
#199 nekem sem akkor! -
#198 tud valaki linket adni a feltört gamehez? -
Newfronter #197 Igen, úgy van, elnéztem. Ezzel nekem nem lesz gond :) -
Newfronter #196 Egyszerű: Menj el a Starforce topikba és olvass vissza nagyon sokat! Szinte majdnem ugyanaz az eljárás! Starforce topik
Kivéve azt ha PCI-os az IDE controllered.. -
#195 feltörték de meginn baszakdoni kell nem szeretem... szal nem hinném kiprobálom -
#194 igen ezt megtaláltam Worms 4 Mayhem (c) Team 17 *DVD* *SFcure!! De nem bírtam értelmezni rendesen tudnátok segíteni azzal hogy magyarra valaki lefordítja??
-
Newfronter #193 Ilyet keressetek, ez lesz a jó!
Worms 4 Mayhem (c) Team 17 *DVD* *SFcure*
Minden más fake! -
#192 Mondjuk nforce-on elolvastam, hogy kell majd elindítani hát a kb fél oldalas leírás után lehet inkább majd nem szenvedek vele -
exemboy #191 Akkor ha mai a realise....... -
#190 Worms.4.Mayhem.CloneCD ez jó lehet? -
#189 Engem is érdekelne honnan lehet letölteni ezt!
-
#188 decsak ha PCI van nem? -
Newfronter #187 Ebből azt veszem ki, hogy elméletileg csak akkor megy ha a chipkészletedhez nem raktál fel drivert a windows telepítése óta. Az más kérdés, hogy megy-e ha felraktál egy drivert... hát próba cseresznye. -
#186 valaki letudná nekem írni hogy hogy indul a Worms 4 Mayhem hogy kell a törést megcsinálni?????Az nforce-on megtaláltam de nem tóm ez mit akar jelenteni IDE PCI Controller Driver MUST be OS STANDARD IDE PCI Driver ez mit jelent?? -
#185 Annyit árulj el légy szíves, hogy mivel csinálod a soundbankot? Ugyanis én szeretnék sajátot csinálni... -
#184 Ööö egyenlőre nem tudom, mert a suli eléggé leköt + közben Winter Assault-ot is fordítok. De halad, halad... csak néha 1-2 kifejezéssel vagyok gondba. Pl a trófeákhoz szükséges "díjak" neveivel... :D -
exemboy #183 Nagy tisztelet érte ....Mikorra várható a fordításod??....Sok-sok embernek okozol örömet te és csapatod által....még 1szer köszi az eddigi munkád..és forever -
Newfronter #182 Sok sikert hozzá!
Remélem jók lesznek a hangok! -
Newfronter #181 Szerintem ez nem működő... ez régi...
SF3 már nem téma. :))) -
#180 Én csinálom a játék fordítását (www.gamehunter.hu), szerintem elég jó kis gém. :)
A játékról egy cikket is írtam amit itt olvashattok: http://www.pcdome.hu/review.php?id=1721 -
djcom #179 Worms_4_torrent
SF3_ -
exemboy #178 Már csak letöltési link kellene ..hogy kiproszálhassuk de nem találok még sehol.........nagyon friss a cucc!Na ki lesz az első??? Aki +találja privibe jelezhetné.... -
#177 zsír végre van clone, már csak world racing 2ről kellene:D -
Newfronter #176 Pontosan! -
exemboy #175 Le kell tölteni az iTWINS változatot.....csak így fog müxeni....szerintem... -
#174 akkor van vmi crack amivel feltörhetem a gamezwebes verziómat? :D -
Newfronter #173 Eljött a worms fanok ideje is. Viszont nem tudom, hogy a házigazda itt van-e egyáltalán, mert én nem nagyon láttam, és majd ha lehet, berakhatnánk bannert, meg FAQ-t. :) -
exemboy #172 Nah kérésed teljesitve kint a sfcure clone változat.......remélhetöleg fellendül itt is az élet... -
Newfronter #171 Ugyanis végre van clone verzió, he-he:) -
Newfronter #170 Reménytelen! Lehet megyek én is multizni veled, ha megy a warezzal a multi, habár nem tudom, majd kiderül. -
#169 hülye -
#168 omfg egy kibaszott hozzászólás MI A FASZÉRT NEM LEHET VISSZAOLVASNI? -
Newfronter #167 Na ne már, már itt is kezdődik! -
#166 Szevasztok nemtudjátok honan lehet letölteni a worms 4 et kösz -
#165 Mivel nincs tört verzió, sajnos még nem játszanak vele túl sokan. Alig van elvétve egy-két játékos vagy szerver. Ha valaki megveszi eredetiben (mint én), akkor inkább a haverokkal nyomuljon vagy vigye végig a Story módot, esetleg teljesítse a challengeket. -
Newfronter #164 Biztos kamu, akár az életemet is lefogadom!
Ez Starforce védelmes. Majd ha kijön egy SFClone akkor lehet vele nyomulni.
Amúgy érdekelne az, hogy akinek megvan eredetiben, milyen a multija? Sokan játszák, milyenek a szokások? -
#161 mindenki jöjjön a DAEMON TOOLS 4 topicba, már akit érdekel... -
#160 nem tudom, én most hogy megláttam ezt a képet, így nem igazán hiszek már benne..mondjuk régebben is már mondtam, hogy á...ez kambu... -
#159 ezaz...max vmi pluginnal, de áh...starforce fuck