941
Worms 4: Mayhem
  • tomikake
    és könnyen tudnak, írni majd exé-ket?
    vagy csak a demok exéjét áthuzom rá
  • mucsácsó
    nekem sem akkor!
  • Strike16
    tud valaki linket adni a feltört gamehez?
  • Newfronter
    Igen, úgy van, elnéztem. Ezzel nekem nem lesz gond :)
  • Newfronter
    Egyszerű: Menj el a Starforce topikba és olvass vissza nagyon sokat! Szinte majdnem ugyanaz az eljárás! Starforce topik
    Kivéve azt ha PCI-os az IDE controllered..
  • csum666
    feltörték de meginn baszakdoni kell nem szeretem... szal nem hinném kiprobálom
  • icespeakyy
    igen ezt megtaláltam Worms 4 Mayhem (c) Team 17 *DVD* *SFcure!! De nem bírtam értelmezni rendesen tudnátok segíteni azzal hogy magyarra valaki lefordítja??
  • Newfronter
    Ilyet keressetek, ez lesz a jó!
    Worms 4 Mayhem (c) Team 17 *DVD* *SFcure*
    Minden más fake!
  • Tompie
    Mondjuk nforce-on elolvastam, hogy kell majd elindítani hát a kb fél oldalas leírás után lehet inkább majd nem szenvedek vele
  • exemboy
    Akkor ha mai a realise.......
  • csum666
    Worms.4.Mayhem.CloneCD ez jó lehet?
  • Tompie
    Engem is érdekelne honnan lehet letölteni ezt!
  • mucsácsó
    decsak ha PCI van nem?
  • Newfronter
    Ebből azt veszem ki, hogy elméletileg csak akkor megy ha a chipkészletedhez nem raktál fel drivert a windows telepítése óta. Az más kérdés, hogy megy-e ha felraktál egy drivert... hát próba cseresznye.
  • icespeakyy
    valaki letudná nekem írni hogy hogy indul a Worms 4 Mayhem hogy kell a törést megcsinálni?????Az nforce-on megtaláltam de nem tóm ez mit akar jelenteni IDE PCI Controller Driver MUST be OS STANDARD IDE PCI Driver ez mit jelent??
  • reménytelen
    Annyit árulj el légy szíves, hogy mivel csinálod a soundbankot? Ugyanis én szeretnék sajátot csinálni...
  • Methos from GH
    Ööö egyenlőre nem tudom, mert a suli eléggé leköt + közben Winter Assault-ot is fordítok. De halad, halad... csak néha 1-2 kifejezéssel vagyok gondba. Pl a trófeákhoz szükséges "díjak" neveivel... :D
  • exemboy
    Nagy tisztelet érte ....Mikorra várható a fordításod??....Sok-sok embernek okozol örömet te és csapatod által....még 1szer köszi az eddigi munkád..és forever
  • Newfronter
    Sok sikert hozzá!
    Remélem jók lesznek a hangok!
  • Newfronter
    Szerintem ez nem működő... ez régi...
    SF3 már nem téma. :)))
  • Methos from GH
    Én csinálom a játék fordítását (www.gamehunter.hu), szerintem elég jó kis gém. :)
    A játékról egy cikket is írtam amit itt olvashattok: http://www.pcdome.hu/review.php?id=1721
  • djcom
    Worms_4_torrent

SF3_
  • exemboy
    Már csak letöltési link kellene ..hogy kiproszálhassuk de nem találok még sehol.........nagyon friss a cucc!Na ki lesz az első??? Aki +találja privibe jelezhetné....
  • [HUN]FaTaL
    zsír végre van clone, már csak world racing 2ről kellene:D
  • Newfronter
    Pontosan!
  • exemboy
    Le kell tölteni az iTWINS változatot.....csak így fog müxeni....szerintem...
  • scorpeeon
    akkor van vmi crack amivel feltörhetem a gamezwebes verziómat? :D
  • Newfronter
    Eljött a worms fanok ideje is. Viszont nem tudom, hogy a házigazda itt van-e egyáltalán, mert én nem nagyon láttam, és majd ha lehet, berakhatnánk bannert, meg FAQ-t. :)
  • exemboy
    Nah kérésed teljesitve kint a sfcure clone változat.......remélhetöleg fellendül itt is az élet...
  • Newfronter
    Ugyanis végre van clone verzió, he-he:)
  • Newfronter
    Reménytelen! Lehet megyek én is multizni veled, ha megy a warezzal a multi, habár nem tudom, majd kiderül.
  • arty
    hülye
  • [HUN]FaTaL
    omfg egy kibaszott hozzászólás MI A FASZÉRT NEM LEHET VISSZAOLVASNI?
  • Newfronter
    Na ne már, már itt is kezdődik!
  • Gyovai
    Szevasztok nemtudjátok honan lehet letölteni a worms 4 et kösz
  • reménytelen
    Mivel nincs tört verzió, sajnos még nem játszanak vele túl sokan. Alig van elvétve egy-két játékos vagy szerver. Ha valaki megveszi eredetiben (mint én), akkor inkább a haverokkal nyomuljon vagy vigye végig a Story módot, esetleg teljesítse a challengeket.
  • Newfronter
    Biztos kamu, akár az életemet is lefogadom!
    Ez Starforce védelmes. Majd ha kijön egy SFClone akkor lehet vele nyomulni.

Amúgy érdekelne az, hogy akinek megvan eredetiben, milyen a multija? Sokan játszák, milyenek a szokások?
  • mucsácsó
    mindenki jöjjön a DAEMON TOOLS 4 topicba, már akit érdekel...
  • mucsácsó
    nem tudom, én most hogy megláttam ezt a képet, így nem igazán hiszek már benne..mondjuk régebben is már mondtam, hogy á...ez kambu...
  • mucsácsó
    ezaz...max vmi pluginnal, de áh...starforce fuck