Worms 4: Mayhem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zolo
Megjelent már?A demo nagyon ott van.Igaz én csak a 3 demojával jáccottam,a forts under sieggel meg egyáltalán nem.Nagyon kéne már

http://flickr.com/photos/zolika90/

Hátránynak egyenlõre csak az AI-t említeném. Nem annyira kifinomult.

De ez még csak demo...

Ilyen kevés embert érdekel a worms? Pedig szerintem állat játék. Fõleg a haverokkal.
Játszottam a demoval. Nagyon jó hogy mostmár a spac-el ugrik és ha 2x-er nyomom meg akkor pedig elõre bukfencel. A grafika is nagyon ott van, olyan igazi meseszerû, szép grafikája van, a robbanások is meg minden jobban illik ez a játékhoz mint az elõzõek. Már a demóban is van sok új fegyver és eléggé ötletesek is. Pl a minigun, amit lerakva nem mi irányítunk hanem automata becélozza az ellenséget és megsorozza, vagy a repülõrõl a birkákat már nem a gép dobja le hanem mi amikor akarjuk. A pálya pusztítása is kifinomultabb lett. Illetve a kukacok animációja az nagyon ott van, akkorát röhögtem amikor le akartam lõni és az mutogatott a másikra hogy nem õ volt 😊

Vannak új lehetõségek: kukacokat lehet "öltöztetni" is, de gondolom nem ez az elsõ újítás. Viszont nem egy olyan demóval van dolgunk ami úgymondva tessék-lássék lett megcsinálva, értem itt a multi és a single lehetõséget is.

Szerintem méltó lesz a folytatáshoz, sõt szerintem jobb is lesz mint annak idején a 3.
Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Bercy
EGYÉbként....
CLINT EASTWOOD9
Ezen kívül, egyépként ilyen topik még nem volt, és jó játéknak ígérkezik, hátezért nyitottam

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

Loál János
<#smile>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

neked valamilyen feltûnõségi kényszered van?

egyébként http://www.sg.hu/cikk.php?cid=35222

CLINT EASTWOOD9
Vlahogy eddig nem nagyon voltam fent egyépként meg mi közöd hozzá?
Meg volt pár büntetõpontom azért nem voltam

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

CLINT EASTWOOD9
Kiek hogy tetszik és már láttatok-e róla valami ismertetõt?
Szerintetek jobb lesz- mint a régebbiek?