941
Worms 4: Mayhem
  • Balumann
  • Balumann
    Ja tényleg, ok, ne haragudjatok, elnéztem mert siettem (félrenéztem)
    A worms 4 tréfáról hallottam, de az a crack nem is volt fenn az nforce.nl -en, mostmeg a forts under siege-re mentem rá véletlen.
    Splinter 3-as fékről nem halotam pedig nézem sűrűn az nforce-t és a forumot is, sajnálom ha tévedtem, de úgytudom hogy az nforce.nl -re nem raknak fel olyat ami nem igaz, és pedig itt azt írja hogy a hoodlom feltörte, és a hoodlom az szokott működni, ebből gondoltam hogy nem fék. Az április 4-éről meg azt gondoltam hogy a crack már akkor volt csak nem volt tökéletes, és most rakták fel nemrég, nem tom.
    Jó ne haragudjatok csak fáradt vagyok és kivok már :((((((
  • mucsácsó
    az egy szutyok, a Forts Under Siege :(
  • Newfronter
    Ez így nem lesz jó!
  • CéZé
    Neked ez az utolsó linked, nézd már meg a címét a dátumot :)
  • grebber
    Matrix Path of Neo,Total Overdose ezek persze mert securom 7-esek

Splinti 3 lol az április 1 tréfa volt te lol pedig régen volt de nemis tudtad elképesztő.

Te miket nézel?? Worms 4 Mayhem RELOADED-et ha te találsz Nforce-on kinyalom a segged.

Ja és ne bazegolja ha láma vagy.
  • Balumann
    Bazeg nézd már meg a www.nforce.nl -t, otvannak hogy feltörték.
    Matrix Path of Neo
    Total Overdose
    Splinter Cell CT (Hoodlom törte fel, Április 1.-jén, az nforce-n nem rég óta van fenn)
    Worms 4 Mayhem (Reloaded törte fel dec 4-én azt írja)
  • grebber
    Splinti 3 hoz tudtommal nincs müködő crack.
    Battlefront van és müködik.
    Worms cracktől sem zeng a net.
    Szerintem fake cuccokat töltesz de probát megér.
  • Balumann
    jóvan nem tom pontosan, az a lényeg hogy ide felkerülnek amit feltörnek, és fennvan
  • Thanatos
    "hivatalos feltőrők oldala"
  • Balumann
    Nem tom hol van a crack én se az a probléam :)) az nforce.nl -en írják hogy a hoodlom feltörte és csinált cracket (hivatalos feltőrők oldala)
    A Cracket nem találom én se :( Torrenten fennvan ha jól tom
  • dark prince 14
    CRACK???????

• bazsi123
    na és hol az a krekk? én kipróbálnám ;-)
  • Balumann
    Ellenőrizzétek a most kijött cracket plz, nekem most nincs fenn a játék :(
    Most jött ki a Splinter cell 3-hoz is és a Battlefront 2-höz is a crack, a Battlefront 2-é működik, Splinteréz most majd kipróbálom (torrentről jön kurva lassan), a Worms-t meg tesztelje valaki más :))
  • Newfronter
    Nem mondtak semmit, csak annyit, hogy amikor kész lesz akkor kész lesz.
  • Balumann
    már nagyon rég óta várom, de mikor fog kijönni, már rég kikellet volna jöjjön úgytudom :(
    Sztem mg elhúzzák 2-3 hónapig :(
  • Newfronter
    Akkor várd meg a DT Pro-t mást nem tudok mondani.
  • Balumann
    áh, asztalba van a gépem, most kihúzni midnent hátulr, kivenni a gépet, leszerelni az oldalát, kihúzni, aztán visszarakni, visszadugni azért hogy ezzel tudjak játszani... reménytelen
  • Newfronter
    Az adatkábelt nem tudod lehúzni róla? vagy az adatkábelt húzd ki az alaplapból.
  • Balumann

kösz a bíztatást :((( most még szomorúbb vagyok hogy nem tom beindítani
  • Newfronter
    Szerintem meg meg egy hatalmas játék, nagyon élvezetes multis játék, az eddigi legjobb!
  • littleNorbi
    Akinek "próba verziós" játéka van, nem érdemes bajlódni az elinditásával.Nem nagy valami játék.
  • Balumann
    A haveromhoz elvittem, ott megpróbáltuk leszedni az IDe kábelekt vagy miket a meghajtókról (amik bevanak dugva a meghajtókba), és nem tudtuk kihúzni, próbáltuk erővel de nem jött ki,csavarnak meg nem láttuk a helyét így nem tudtuk megcsinálni. Aztán kitiltottuk a nightmare-vel, de ugyan úgy nem volt jó. Aztán kitiltottuk bios-ba a secundery mastert és slave-t és simán elindult DT4-el egyéb ilyen programok nélkül.
    A gond az hogy nekem más alaplapom van és fogalmam sincs hogy kell kitiltani ott :((( Ott van hogy secundery master, belemegyek, alatta az auto -t none-ra teszem, alatta minden inaktív lesz. Ott felette van egy ilyen hogy autosearch devices, ha rányomom csak keres. De elvileg alatta none-re van téve az IDE device-re (ami auton volt). a másik optikaival is megakattam csinálni. De visszamentem, kimentem abból a bigyóból és ott akor is írja a meghajtót. És sajna itt is, és ugyan úgy nem indul el :(
    Matsonic alaplapom van, ha tud valaki segíteni akkor pls
  • Balumann
    hát akkor várok a DT 4 pro-ra :( remélem mostmár nemsokára jön
  • Balumann
    óh nekem se megy, DT4 all options on, secure mode, SF nightmare -> disable node, disable cd, disable node, secunderymaster-slave off, össze más virtuális meghajtó ki, SFSFA vagy mi az, start, és így se megy :(
    Splinter cell 3 pedig ment így :((
  • littleNorbi
    Crack van?Vagy valaki tudja, hogy hogy kell elínditani a "próba verziót" ?
  • [HUN]FaTaL
    húzdd ki a cd/dvd romjaidból a kábelekt hányezerszer mondjuk el?
  • TomY92
    re all Nekm nem jó:( letöltöttem a deamon tools 4 et azt hiába teszem a meghajtoba és emulation on akkor sem jó:( Mit tegyek? plz segitsetek
  • TomY92
    Egyépként thx a segitséget és sry
  • CéZé
    könnyen
  • rosz
    én mindent megpróbáltam, ami csak a neten megtalálható volt erre a témára a meghajtó tápjának lehúzásán kívül (mivel lusta voltam hozzá, és nem is hittem hogy az sem segít). Semmi sem vált be. Mint megváltásra vártam a DT4-re, amire azt állították hogy működni fognak a staforce 3.x játékok. Na kijött, csakhogy nekem ezzel sem indult be a játék bár újra megpróbáltam mindent és újra semmi. Utána rávettem magam hogy húzzam le a tápot, bekapcsolás előtt, utána elindítottam a gépet és a játékot, DT4 dvd emulálással mivel más lejátszóm természetesen nem volt és láss csodát minden más segédprogram nélkül elindult a játék. Azóta is azt játszom.
  • pbid
    köszi, mostmár megy
  • Newfronter
    Daemon-Tools 4 csodaeszközt kéretik használni és utána játék indít, és csak a kábelt kell lehúzni semmi mást.
  • mucsácsó
    aha, hát akkor...R9J8W-AK7HU-YYZ8A-MMTL8-GLF7N kell, de látom ezt írtad te is..hmmm...volt előtte fennt egy másik verzsön, vagy adtán meg valaha neki serialt? ha nem akkor nemtommiabaj :S:S
  • pbid
    Worms4 Mayhem SFCure DVD-iTWINS van írva ahonnan leszedtem.

• mucsácsó
    melyik verzsönt?
  • pbid
    Sziasztok!
    Letöltöttem a worms 4et, megcsináltam mindent, amit kell (kihúztam az optikai meghajtók kábeleit, sfnightmareval letiltottam, sfdrupot is lefuttattam, sfcuret elindítottam) de mégse akar menni. Ezt írja ki:"The Disc Key you entered does not correspond to the disc in the drive. Make sure you use the correct Disc Key" Serialnak ezt a kódot írtam be: R9J8W-AK7HU-YYZ8A-MMTL8-GLF7N. Ha tudtok segíteni, akkor előre is köszi.
  • ACE
    Húzd le az optikai meghajtóid áramkábeleit
  • ACE
    Nekem folyamatosan akad a game, mármint úgy, hogy kb. olyan 1-2 mp-ként egy pillanatra megáll a mozgás, és ez folyamatosan, játék közben, menüben, az egérmutató mozgását figyelve is észre lehet venni, nem tudom mi lehet... Másnak nem volt ilyen?
  • matkovec
    meg mindig nem indul ellll ez a rohadek mindig aszt irja ki (tedd bele a masik meghajtoba) nemtudtok segiteni ?????? legyszi