Worms 4: Mayhem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Õ sem boldogulna vele? Vagy ez nem is erre való?
Copies and/or emulates all major game copy protection methods, plus it does cope with the more tricky ones, such as VOB Protect CD, StarForce 1 & 2, the latest SafeDisc and Securom!
Copies single-layer DVD's, even Playstation 2 (the PSX 2 needs a Modchip!) and Video-DVD's.
NEW: New is the integrated game starter. This functions allows it, to play copy protected games without using a CD/DVD in your drive - without "No CD Crack" or something like this. Please try the GameStarter to use the full functionality of GameJack 5!
NEW: Advanced Copy dialog to change or add files while 1:1 copy mode!
NEW: Now GameJack 5 offers an integrated copy protection scanner. We don't deliever anymore the outdated ClonyXXL with our software.
Copies and/or emulates all major game copy protection methods, plus it does cope with the more tricky ones, such as VOB Protect CD, StarForce 1 & 2, the latest SafeDisc and Securom!
Copies single-layer DVD's, even Playstation 2 (the PSX 2 needs a Modchip!) and Video-DVD's.
NEW: New is the integrated game starter. This functions allows it, to play copy protected games without using a CD/DVD in your drive - without "No CD Crack" or something like this. Please try the GameStarter to use the full functionality of GameJack 5!
NEW: Advanced Copy dialog to change or add files while 1:1 copy mode!
NEW: Now GameJack 5 offers an integrated copy protection scanner. We don't deliever anymore the outdated ClonyXXL with our software.
Itt is köszi azért!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Most látom,már nem aktuális.
http://www.kepfeltoltes.hu/051020/Worms4.JPG
Ezt keresd
Ezt keresd
Mer' a jó szakember az olyan, hogy nem adja fel <#mf2>#mf2>
Most, hogy kiajnároztam magam jöhet a lényeg:
Megy a módszeremmel és a másik leírt módszerrel is... tudjátok mi volt a megoldás? Ha más mondja kiröhögöm: Leszedtem a HIVATALOS patchet és azóta újra jól megy semmi gondja. Ez asszem kimeríti a loál fogalmát <#bohoc>#bohoc><#nyes>#nyes><#nevetes1>#nevetes1><#beka2>#beka2><#duhos2>#duhos2><#action>#action>
Most, hogy kiajnároztam magam jöhet a lényeg:
Megy a módszeremmel és a másik leírt módszerrel is... tudjátok mi volt a megoldás? Ha más mondja kiröhögöm: Leszedtem a HIVATALOS patchet és azóta újra jól megy semmi gondja. Ez asszem kimeríti a loál fogalmát <#bohoc>#bohoc><#nyes>#nyes><#nevetes1>#nevetes1><#beka2>#beka2><#duhos2>#duhos2><#action>#action>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ilyen nincs... 2 órát elszórakoztam mire rávettem, hogy kábellehuzogatás nélkül menjen (BIOS... disable Ide channel 2, semmi Sf Nightmare stb-). Játszottam vele 2 napot. Majd azt írja ki ma, hogy hibás a CD kulcs. Na mondom ok uninstall... SFclean elindít (hátha maradt valami) és lehúztam a kábeleket, mindent úgy csináltam ahogy le van írva és mindig a cd kulccal van a baja. Szóval se a saját módszerem, se a leírt nem mûködik.
ICP: Említetted regeditet egész pontosan miket kell kitörölni... melyik szóra keresel rá (Starforce, Worms 4??). Egyáltalán ez lehet a baj?
<#help>#help> <#help>#help> <#help>#help>
ICP: Említetted regeditet egész pontosan miket kell kitörölni... melyik szóra keresel rá (Starforce, Worms 4??). Egyáltalán ez lehet a baj?
<#help>#help> <#help>#help> <#help>#help>
Szisztok
sajna nekem sem megy pedig lehuztam a CD-t.
Nekem ITWS verzió van
<#wow3>#wow3>
Az info ezt irja
ÉÍÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÍ»
º iTWINS º
ÈÍÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÍ¥
ÉÍÄÍÍÍÍÍÍÍÍÍÄÍ» ÉÄËÄÄËÄÄÄËÄÄÄÄËÍÄÄÄÍËÍÄÄÄÍËÄÄÄÄËÄÄÄËÄÄËÄ» ÉÍÄÍÍÍÍÍÍÍÍÍÄÍ»
ÈÎ ÈÍÄÍÍÍÍÍÄÍ¥ÍÊÍÍÊÍÍÍÊÍÍÍÍÊÍÍÍÍÍÊÍÍÍÍÍÊÍÍÍÍÊÍÍÍÊÍÍÊÍÈÍÄÍÍÍÍÍÄÍ¥ Î¥
³ ³
³ Worms 4: Mayhem ³
³ ³
³ Conpagny...Team 17 Disks.......1 DvD ³
³ Language...Ita/Eng/Ger/Fra/Spa Iso Format .mdf ³
³ Release Date 07/10/2005 Protection: StarForce 3.5.05.03 ³
³ Serial ³
³ ³
ÈÍÍÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÍÍ¥
º Games Notes º
After the tactical RTS play of Worms Forts Under Siege, Worms 4: Mayhem is a
return to the series' trademark gameplay and sees Team 17's core Worms design
and development team regrouping for a 3D game of explosive annelid annihilation.
With players controlling the worms in single player or 4-player team games,
everyone's armed with a massive variety of wild weapons, as ingenious as they
are incendiary.
The worms' armoury of brilliantly conceived classic weapons return and is
built on with even more devilish devices, including the Poison Arrow,
Sentry Gun, Tail Nail and the Bovine Blitz, which unleashes a bombing
raid of cows. Customize your worm's character in an all new Worms creator
feature and unleash annelid annihilation across 25 single-player missions
and 20 multiplayer maps.
http://www.wormsmayhem.com/
º Installation Notes º
1. You must have Windows XP with SP2 in order of playing Worms4
2. IDE PCI Controller Drivers MUST be OS STANDARD IDE PCI Drivers.
3. Unpack file sfcure01 that's in tools.rar and launch file !setup.bat
through MS-Dos Prompt and reboot your box.
4. If u have AMD64, then use sfcure_x64 that works same way as the other.
5. Mount Alcohol 120% img and install the game.
6. Once installation is complete, launch sfdrup.exe to update StarForce3
drivers and reboot the box.
7. Launch through MS-Dos Prompt the file !start.bat that's in the unpacked
file sfcure01.
8. Unpack file sfn.rar e launch sfn.exe (StarForce Nightmare 1.12)
9. Select in this order "Disable node" , "Disable CD" , "Disable node" , and
the IDE channel you use for real CD/DVD units (Pr. Slave , Sc. Master o Sc.
Slave ) , depending on how your IDE units are connected
10. Launch the game and use this serial: R9J8W-AK7HU-YYZ8A-MMTL8-GLF7N .
11. Play.
Further Hints For Common Problems
------------------------------------------
1. If you installed any bus monitoring tool (ide or scsi) such BusHound
uninstall it as it gives some troubles.
2. If launching !start.bat you get a system error message like "System Error .1
Not correct function", do this: edit boot.ini file that u find in C: root.
As boot.ini is a hidden file, be sure u set the system to show u hidden files.
Edit boot.ini and change the string with /noexecute=optin /fastdetect
to /execute=optin /fastdetect.
3. Reboot your PC and relaunch !start.bat. This way you should have solved your
incompatibility problems.
4. You have to virtually mount the game with Alcohol (even if Daemon Tools
should do as well).
iTWINS Cre
sajna nekem sem megy pedig lehuztam a CD-t.
Nekem ITWS verzió van
<#wow3>#wow3>
Az info ezt irja
º iTWINS º
ÉÍÄÍÍÍÍÍÍÍÍÍÄÍ» ÉÄËÄÄËÄÄÄËÄÄÄÄËÍÄÄÄÍËÍÄÄÄÍËÄÄÄÄËÄÄÄËÄÄËÄ» ÉÍÄÍÍÍÍÍÍÍÍÍÄÍ»
ÈÎ ÈÍÄÍÍÍÍÍÄÍ¥ÍÊÍÍÊÍÍÍÊÍÍÍÍÊÍÍÍÍÍÊÍÍÍÍÍÊÍÍÍÍÊÍÍÍÊÍÍÊÍÈÍÄÍÍÍÍÍÄÍ¥ Î¥
³ ³
³ Worms 4: Mayhem ³
³ ³
³ Conpagny...Team 17 Disks.......1 DvD ³
³ Language...Ita/Eng/Ger/Fra/Spa Iso Format .mdf ³
³ Release Date 07/10/2005 Protection: StarForce 3.5.05.03 ³
³ Serial ³
³ ³
ÈÍÍÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÍÍ¥
º Games Notes º
After the tactical RTS play of Worms Forts Under Siege, Worms 4: Mayhem is a
return to the series' trademark gameplay and sees Team 17's core Worms design
and development team regrouping for a 3D game of explosive annelid annihilation.
With players controlling the worms in single player or 4-player team games,
everyone's armed with a massive variety of wild weapons, as ingenious as they
are incendiary.
The worms' armoury of brilliantly conceived classic weapons return and is
built on with even more devilish devices, including the Poison Arrow,
Sentry Gun, Tail Nail and the Bovine Blitz, which unleashes a bombing
raid of cows. Customize your worm's character in an all new Worms creator
feature and unleash annelid annihilation across 25 single-player missions
and 20 multiplayer maps.
http://www.wormsmayhem.com/
º Installation Notes º
1. You must have Windows XP with SP2 in order of playing Worms4
2. IDE PCI Controller Drivers MUST be OS STANDARD IDE PCI Drivers.
3. Unpack file sfcure01 that's in tools.rar and launch file !setup.bat
through MS-Dos Prompt and reboot your box.
4. If u have AMD64, then use sfcure_x64 that works same way as the other.
5. Mount Alcohol 120% img and install the game.
6. Once installation is complete, launch sfdrup.exe to update StarForce3
drivers and reboot the box.
7. Launch through MS-Dos Prompt the file !start.bat that's in the unpacked
file sfcure01.
8. Unpack file sfn.rar e launch sfn.exe (StarForce Nightmare 1.12)
9. Select in this order "Disable node" , "Disable CD" , "Disable node" , and
the IDE channel you use for real CD/DVD units (Pr. Slave , Sc. Master o Sc.
Slave ) , depending on how your IDE units are connected
10. Launch the game and use this serial: R9J8W-AK7HU-YYZ8A-MMTL8-GLF7N .
11. Play.
Further Hints For Common Problems
------------------------------------------
1. If you installed any bus monitoring tool (ide or scsi) such BusHound
uninstall it as it gives some troubles.
2. If launching !start.bat you get a system error message like "System Error .1
Not correct function", do this: edit boot.ini file that u find in C: root.
As boot.ini is a hidden file, be sure u set the system to show u hidden files.
Edit boot.ini and change the string with /noexecute=optin /fastdetect
to /execute=optin /fastdetect.
3. Reboot your PC and relaunch !start.bat. This way you should have solved your
incompatibility problems.
4. You have to virtually mount the game with Alcohol (even if Daemon Tools
should do as well).
iTWINS Cre
Tudom, hogy nem lesz baja, csak mivel melózok is a gépen, így állandóan szükségem van a meghajtókra, valamint a gép is be van súvasztva a sarokba... 😞 Szóval se nem praktikus, se nem egyszerû...
A gépednek semmi baja sem lesz, nyugodtan húzdd le! Csak a kábel ne érjen hozzá a prociventihez!<#idiota>#idiota>
Szóval akkor most úgy áll a dolog, hogy a CD és DVD meghajtók fizikai lehúzkodása nélkül nem fog máshogy menni egyelõre?
A haveromnál ha lehúzkodtam, és elindul rendben, viszont az én gépemen ezt nem akarom csinálni. Senki nincs, akinek úgy elindulna, hogy nem kell elõtte turkálni a gépben?
A haveromnál ha lehúzkodtam, és elindul rendben, viszont az én gépemen ezt nem akarom csinálni. Senki nincs, akinek úgy elindulna, hogy nem kell elõtte turkálni a gépben?
sry, nemtom mért ment kétszer<#lookaround>#lookaround><#lookaround>#lookaround><#wilting>#wilting>
eh, ez az én ötletem volt anno, csak az a gáz, hogy menni megy, de demonak ismeri fel a game-et...szal sokra nemmész vele
A gamecopyworld-ön van egy crack de az a demo-ból van kiszedve é snm is indul el a game.
Sõt, még annál is kevesebbre ;-)
Hát azzal nem sokra mész! 😊))
"Nincs crack és nem is lesz egy darabig. Amíg az Nforce-on ki nem veri a szememet."
Épp azt mondtam, hogy VAN crack, de még csak részben mûködik. Pl. a LAN menüben összeállítható pálya stb. A gond az, hogy a menüig eljut, de aztán a játék nem megy (látom a lezuhant narancssárga ufót, a füstölgõ hordót, az égõ fát, tudok navigálni a menükben: ugye hiszel nekem?😊. Ez mindenképpen haladás, általában a SF védelem ellen eddig sem jutnak el. A srác aki csinálta egyébként azt írta, hogy a demo verzióból indult el, ami nincs halálra titkosítva, tömörítve. Az a gondja, hogy a demo más könyvtár struktúrába fut utána, ezért nem indul el a játék). De rajta van a megoldáson, úgyhogy szerinte fel fogja tudni törni a védelmet.
Ezt én erõsen kétlem😊)
na mindegy...
A Worms 4 Mayhem Crack Only Work 100%.rar ugyanaz mint amit én próbáltam, az exe file byte-ra pontosan ugyanakkora. Csak csomagolva máshogy van. (tehát a menüig eljutó).
Épp azt mondtam, hogy VAN crack, de még csak részben mûködik. Pl. a LAN menüben összeállítható pálya stb. A gond az, hogy a menüig eljut, de aztán a játék nem megy (látom a lezuhant narancssárga ufót, a füstölgõ hordót, az égõ fát, tudok navigálni a menükben: ugye hiszel nekem?😊. Ez mindenképpen haladás, általában a SF védelem ellen eddig sem jutnak el. A srác aki csinálta egyébként azt írta, hogy a demo verzióból indult el, ami nincs halálra titkosítva, tömörítve. Az a gondja, hogy a demo más könyvtár struktúrába fut utána, ezért nem indul el a játék). De rajta van a megoldáson, úgyhogy szerinte fel fogja tudni törni a védelmet.
Ezt én erõsen kétlem😊)
na mindegy...
A Worms 4 Mayhem Crack Only Work 100%.rar ugyanaz mint amit én próbáltam, az exe file byte-ra pontosan ugyanakkora. Csak csomagolva máshogy van. (tehát a menüig eljutó).
Nincs crack és nem is lesz egy darabig. Amíg az Nforce-on ki nem veri a szememet.
egyik sem megy mindegyik fake fogjátok már fel hogy amíg nincs nforceon crackes release addig NINCS crack
http://goo.gl/gd6Zi5
Az nem lehet, hogy rossz verziót töltöttél le? (sõt ez biztos is)
Mi mindannyian 4.x GB-ossal játszunk. Csodáltam is hogy neked elindult. Azon viszont már nem csodálkoztam hogy meghalt az egész.
Mi mindannyian 4.x GB-ossal játszunk. Csodáltam is hogy neked elindult. Azon viszont már nem csodálkoztam hogy meghalt az egész.
Letöltöttem a Worms_4_Mayhem.rar-t (ez nem a full working kódnevû, hanem a másik másfél megás), és gyönyörûen elindul, csak éppen mikor bemész a menübe és kiválasztod vagy a story-t vagy a quick game-et, akkor meghal az egész.
Ez a Starforce ritka nagy egy csótány. Szvsz kódátírással esélytelenek ellene, mert tutira tele van szemetelve az egész játék ilyen "mi van ha áttörik az egyik védelmünket" plussz szivatásokkal.
Arra hajlok, hogy ez tényleg csak SF szimulációval fog mûködni, crack-kel meg sehogy...
😞(((((((((((
Ez a Starforce ritka nagy egy csótány. Szvsz kódátírással esélytelenek ellene, mert tutira tele van szemetelve az egész játék ilyen "mi van ha áttörik az egyik védelmünket" plussz szivatásokkal.
Arra hajlok, hogy ez tényleg csak SF szimulációval fog mûködni, crack-kel meg sehogy...
😞(((((((((((
R9J8W-AK7HU-YYZ8A-MMTL8-GLF7N
Hi!
Valaki tudna adni egy cdkey-t a játékhoz? mert ahonnan letöltöttem nem volt írva semmi <#shakehead>#shakehead>
Valaki tudna adni egy cdkey-t a játékhoz? mert ahonnan letöltöttem nem volt írva semmi <#shakehead>#shakehead>
Légy jó, légy hű Magyar!
Az a jó ebbe a sfnightmares elindítással meg nemtom, hogy ha kijelenik egy patch, nem kell ahhoz is külön cracket csinálni 😊.
És ez vonatkozik az összes starforceos játékra, habár a RELOADED mostanában kezd 1-2 cracket csinálni. Szerintem jó verzió ez, nem okoz gondot az elindításban.
hát, én már nem bírtam ki, hogy ne töröljem le...ha lesz crackes, max leszedem...de kezdem elveszteni az érdeklõdésem ez a game iránt már =/
Visszatért a házigazda 😊))
Egyébként leírtam mindent #278.
Hogy honnan lehet leszedni? www.gamecopyworld.com Itt van valami protection-ös menü és megtaéálod, max rákeresel ugyanitt.
Egyébként leírtam mindent #278.
Hogy honnan lehet leszedni? www.gamecopyworld.com Itt van valami protection-ös menü és megtaéálod, max rákeresel ugyanitt.
Egy kicsit kibõvítve nem tudná valaki leírni hogy akkor hogyan is kell megcsinálni, hogy elinduljon a játék?
Meg hogy honnan lehetne leszedni azt a SFNightmare nevû programot?
Meg hogy honnan lehetne leszedni azt a SFNightmare nevû programot?
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
ehh, azt pont ne nézzük.........az csak egy "kamu" crack sokak szerint, mert ugye az Earned in Blood megy úgy is, ha kicseréled a sima Brothers in Armsnak a crackelt .exe-jével...szal itt is ez történt, de valóban van remény, mert a Sniper Elite is StarForce 3.5-ös, és azt télleg törte a RELOADED sajátkezûleg, szal...
folyamatosan? :S
az nekem elindul és leáll.
amúgy néha megy, néha nem :S, idegesítõ..
az nekem elindul és leáll.
amúgy néha megy, néha nem :S, idegesítõ..
Szóval.Minden program,játék,miegymás a rendszerleíró adatbázisba(registrybe)íródik,amikor feltelepíted.Arra akartam kilyukadni,hogy a már korábban feltelepített Worms4 ottfelejtett bizonyos adattöredékeket,cd kulcsokat.Ezeket kell kitörölni.Start menü/Futtatás,majd a regedit szó begépelése.Itt aztán tudsz keresni.De ezek szerint Nálad más gond van.Azért az furi,hogy egyszer megy,egyszer meg nem.A Start.bat folyamatosan fut?Volt újraindítás a 2 próbálkozás között?Mert ha igen,akkor ismét futtatni kell.
na jeee fasza kis gamma 😄
jól el lehet vele szórakozni 😊
jól el lehet vele szórakozni 😊
nemá!
most másodjára indítanám is ugyan az :'(<#sir>#sir><#shakehead>#shakehead>
most másodjára indítanám is ugyan az :'(<#sir>#sir><#shakehead>#shakehead>
ohhh shit!
ELINDULT 😄!!! <#taps>#taps><#integet2>#integet2>
ELINDULT 😄!!! <#taps>#taps><#integet2>#integet2>
mit töröljek ki?
Figyu!Elõtte volt telepítve már ez a játék?A registryben kell kutakodni,mert ottfelejti a beírt cd kulcsot.Rákesesel,hogy codemasters.Nekem is ilyet írt ki,holott már beírtam az NFO-ban szereplõ serialt.Aztán nyomtam egy start.bat-ot.Na akkor már elindult.
áhh nem igaz meginn megcsináltam ezzel az új cuccal de így is:

Sikerült elindítani! És elsõre elindult. Nem is volt nehéz meg bonyolult mert sokat segített (Newfronter #278) írása. Köszi!
kb 2 gigát telepít fel
Letöltöttem egy 4 és fél Gigás mdf és kis mds fájlt!
De ha belenézek daemonnal a könyvtár tartalmában ott csak kb 1,5 gigás cuccot látok.
Lehetséges ez? Vagy többi cumó rejtve van valahogy?
De ha belenézek daemonnal a könyvtár tartalmában ott csak kb 1,5 gigás cuccot látok.
Lehetséges ez? Vagy többi cumó rejtve van valahogy?