941
Worms 4: Mayhem
-
#511 nem akarok ünneprontó lenni, csak a worms 4-en SF 3.5 Pro van :( habár nekem nem kell törés, EREDETI JÁTÉK 4ever!!!! -
#510 de nekem igeeen -
#509 jah csak idő kérdése...
szerk.: nem akarok ünneprontó lenni, csak a worms 4-en SF 3.5 Pro van :( habár nekem nem kell törés, DAEMON TOOLS 4ever!!!! -
Picibmx #508 Nekem az iTwines verzsön lesz meg.Az menni fog daemon 4-gyel?Most a sajátgépben 3 meghajtót ír ki-Úgy menni fog? -
#507 SIMÁN FELTÖRIK!!!
A Crazy frog racer Starforce 3.5-FELTÖRTÉK!!!
A Hammer And Sickle Starforce 3.5-FELTÖRTÉK!!!
A Worms 4: Mayhem! Starforce 3.5-BIZTOS FELTÖRIK!!
-
#506 Jaja, megy a gém, köszi! :) Azt hittem bonyolultabb, a crackelése, amit írt a nightmarrel az durvább :P
Viszont megmondom őszintén, jobbat vártam... :)
na mind1, üdv. -
#505 az a jó ha zöld -
#504 Nem gáz zöldre vált amikor bekapcsolod az emulációt. -
#503 És az hogy zöld a deamon az nem gáz? gondolom azért váltott át, mert most emulál.. csak vmelyik fórumon olvastam (vagyis vki beírta önkényesen), hogy az nem jó ha zöld :D emulálva nekem pedig az :D -
#502 Elvileg ennek is mennie kéne ugyanugy hogy CD/DVD rom eltávolit Daemon Tools 4 és play! -
#501 addig nem is próbálom meg installt, amíg nem válaszoltok, addig PESezem :D -
#500 Worms 4 - Mayhem [DVD][Multi- Spanish-EN-FR-IT-GE][www.pctorrent.com].mdf
Worms 4 - Mayhem [DVD][Multi- Spanish-EN-FR-IT-GE][www.pctorrent.com].mds
Ez van meg nekem.
Ez kell tutker? :) -
#499 Vágom thx. :)
Nah, ittvok az mdsemmel a gépnél.
Deamon 4.0 fenn.
benyomtam, hogy : ALL options on (emulációnál)
És elzöldült, reboot, maradt zöld. Állítólag ez nem jó. vmi tipp, h. jó legyen? vagy mégis jó? :)
Amúgy megpróbálom eközben installt.. :) -
#498 De ez rohadtul nem jó minek csinálnak két verziót ha egyszer csak egy a jó? -
#497 isoval szart sem érsz mert az mds tartalmazza a védelmet:) mdf/mdsből csak itwinses van -
#496 az "iso" megvan. :)
Egyébként épp azon gondolkodtam, h. átkonvertálom ISOba, mert azt jobban szeretem, de ha épp az hogy az mdf/mds a jó, akkor no problem, köszi! :)
Jah, nem próbáltam még ki, nem volt rá idő... na de majd talán ma :)
Asszem ITWINSes van, de ha mégse, akkor leszedem azt :)
De miért ne az lenne :P -
#495 mert crackeltél és a crack nem jó, tedd vissza a rendes exét és húzd ki a meghajtókat -
#494 Hi all! Valaki tud patchet a gamehez mert a story a training a quick play és a create weapon modoknál mindig kilép de még van pár menüpont...! -
Picibmx #493 Bocs hogy ilyen sokat kérdezek de nekem 3 meghajtót ír ki a sajátgépen az baj?Biztos fog menni daemon 4-gyel? -
#492 ha kiírtad buktad, szedd le mégegyszer de az ISOs verzió nem is fog menni csak az ITWINS féle mdf/mds -
#491 jah, nekem azt írta a balfax már emlékszem.... hogy wrong CD-KEY...
amikor a DVDt tettem be... pedig azt írtam be, amit ti is reklámoztok...
Ez valszeg azért, mert nem a deamonnal nyomtam?? (fura, de majd kipróba) -
#490 Amúgy én fax kiírtam DVDre is :D
Úgy se ment... Mér? :)
Az nem elég Emuláció neki, hogy tényleg DVDről megy? :D
máskor az ISOt írom ki grrr... -
#489 Aha, okés!! Nekem mind1 végülis, csak menjen.. DVDt úgyis csak kb. havonta használok, amikor írni kell havernak :PPP Meg a ház úgyis nyitva, csak lenyúlok :)
Legyen igazad Fatal :D Húú, már múltkor is akartunk, csak csináltam azt a hackelést a nightmarrel, szépen sorjában és mégse ment, aztán maradtunk a PES5nél és a hubertusnál :D
Na de majd ma....... :D -
#488 semmi nem kell, lehúzod, mount daemon 4, all emulations ON (fontos nagyon) és RUN -
Picibmx #487 És ha kihúzom a kábelt akkor daemon 4-gyel fog menni?Szóval nem kell hozzá no-cd crack?Meg ilyesmik.Csak simán kihúzom és daemon 4-gyel bemountolom elindítom és kész ugye jól mondom?
-
#486 nightmareel nem fog menni, ki kell húzni a táp és az IDE kábelt, BIOS meg erősen alaplapfüggő nálam pl. nem megy (ASUS P4P800SE) -
Picibmx #485 KÖSZIII! -
#484 mondjuk nekem sárga :))
a lényeg, hogy az adatkábelt (IDE) kihúzod... vagy mindent amit látsz :))) -
#483 Olvastam HSZeket, próbáltam én is a nightmares cuccal, szépen el is távolította CDket, de nem ment valszzeg amiatt, mert én hülye felnyomtam az Alcoholt is, és 2 drive volt:D
Este megpróbálom úgy, hogy tényleg csak a deamon lesz.
Szvsz nem kell lehúzni, elég csak a biosban offra tenni.... az ugyanaz.
de a kihúzás a biztos :)
Legyen igazatok!!!! Már nagyon akarunk vele játszani!!!!!! :)
Pici: kihúzod a CDből a szürke kábelt... és ennyi. -
Picibmx #482 Most ne nézzetek lámának léci de mit jelent az h kábeleket lehúzni? -
Picibmx #481 Mi?Na de most komolyan viccen kívül.Tényleg.Hogy megy vagy megy e egyáltalán.Léci. -
#480 akkor jó ha magenta színű, akkor olyan mint egy gomb és meg tudod nyomni -
#479 megy
ügyesen:) -
Picibmx #478 Helósztok!érdeklődni szeretnék hogy van e olyan itt közöttünk akinek megy a Worms 4?Mármint a nem eredeti?Ha igen hogy?
-
bg012 #477 felraktam worms 4-et.
De elötte kihuztam a kábelt!Daemon 4-gyel raktam fel.
Beirtam a telepítési kódot kötöjel nélkül(R9J8W-AK7HU-YYZ8A-MMTL8-GLF7N).
Elinditottam a játékot de nem indult.
Ja nekem a daemon 4 jele zöld szinű nem baj ugye? -
Thanatos #476 -
#475 há de épp ez az hogy nem láttam hogy írtak volna crackról és én most megláttam hogy van :)) -
#474 Hát akkor nem sűrűn nézegeted mert már tele lett volna mindekettő ha van crack na mindegy tévedni emberi dolog.
Én is sokat hibázok. -
#473 mindig nézem az sc topikot is meg ezt -
#472 Csak két dolgot kelett volna tenned mielőtt beirkálsz: 1 nfo-ba belenézel 2 Splinti 3 topicjába belenézel.