6292
-
gabr #4365 Én úgy érzem, hogy ez az egész BSG lufi ezzel a Razor filmel kipukkadt... :( -
Hoz_Hun #4364 Vannak jó leszbikusok is, pl akik megtérnek és legalább biszexé válnak (amikor én ott vagyok). Cain meg simán megérdemelet a golyót, nem azért mert leszbi volt, hanem mert egy vér- és bosszúszomjas ribanc. Egy diktátor, abszolút megérdemelte amit kapott. Az külön tetszet ahogy pityergősre vált az arca mielőtt lelőnék. A halál előtt már nem volt olyan kemény. -
Lysandus #4363 Hát hogy aki leszbikus, az megérdemli a golyót! :-)))
Bár mint tudjuk, az a nő aki visszautasítja az embert, az vagy frigid vagy leszbikus! :-D -
Seten #4362
"Nem hinném, hogy erről lenne szó"
Mármint miről?
-
Hoz_Hun #4361 Nekem az Oblivion is nagyon tetszett. Végül is igaz, nem mindenkinek jön be minden, de nekem (22 óra játék után és még a felénél se vagyok) eddigi legjobb vagy közel a legjobb game a Mass Effect. De ez szubjektív, remélem sokaknak tetszeni fog, én eddig csak pozitív viszajelzésekről olvastam.
Na viszatérek a BSG-re. -
#4360 Ez az IMDB szerint. -
Lysandus #4359 ÁPRILIS? Na ne! Én azt hittem valamikor februáran már adják... Április az még fél év... :-( -
#4358 Season 4, Episode 1: Episode #4.1
Original Air Date: April 2008 -
Lysandus #4357 Nem hinném, hogy erről lenne szó. De az, hogy Cain leszbikus volt, sok mindent megmagyaráz a pszichológiai profiljában.
Egyébként mikor kezdik adni a IV. évadot? Most kezdtem újranézni a sorozatot és már nagyon várom! :-)
Majd kifúrja az oldalam, hogy kikkel találkoztak hőseink a harmadik évad végén. -
#4356 Bocsáss meg, de az, hogy a külföldi sajtó az egekbe magasztalja (vagy egyáltalán ha a sajtó magasztal) nem jelent a világon semmit. Lásd Oblivon... -
Seten #4355
Szóval Cain megérdemelte azt a golyót. Szemét, leszbikus, gyilkos! :)
(én csak kétféle embert utálok: a rasszistákat és a niggereket!)
-
Seten #4354
Mit várt volna? PC-t. :)
-
Hoz_Hun #4353 Ha minden igaz lesz majd PCn is... majd jövöre... talán.
A sikerével nem lesz probléma ezt itt most állítom nektek. Ilyen jó RPG-t vel még nem játszottam. A külfödi sajtó is az egekbe magasztalja. Szóval azon nem fog múlni, nekik is megéri PC-re átírni. -
BladeW #4352 Természetesen... Mit vártál -
#4351 Visszavonom, már megtaláltam az infó... -
#4350 Jól tudom, hogy ez a Mass Effect csak konzol? -
Hoz_Hun #4349 Jogos. Nincs igazán összefüggés köztük, csak hogy mindkettő Sci-fi és mindkető nagyon jó (Mass Effect egyszerűen zseniális).
Igazándiból azt akartam mondani, hogy jól egymásra találtak és én mindkettőt minőségi cuccnak tartom a Sci-fi fronton és örülök neki hogy egy Mass Effect szintű játék támogatja a szerettet BSG-met (játék - szinte már nem is játék, hanem egy interaktív mozi). -
#4348 Azthiszem nem értem az összefüggést. Azért az év legjobb rpg-je mert a razort szponzorálta, vagy azért szponzorálta, mert az év legjobb rpg-je. Akárhogy is nem értem miért... -
Hoz_Hun #4347 "Mass Effect has sponsored the special two-hour episode "Razor", which will serve as a backdrop for the events of season four of Battlestar Galactica."
Nem hiába az év legjobb Sci-fi RPG-je a Mass Effect. -
#4346 A Pegazus sztori korul volt errol szo a sorozatban, igaz csak futolag emlitettek a dolgot. Talan valamelyik BSP tiszt jellemezte "Cain szeretojekent(?)" Ginat. De igy mar egyertelmu a Razor utan :)
OFF
CicMax: soha, semmi korulmeny kozott se foglalkozz ezekkel az idiotakkal, es a nikkek moge bujva folytatott frocsogesukkel. Majd ha fizetnek neked azert, hogy BSG/SGA-t fordits, akkor szabhatnak neked hataridot, es akkor kovetelozhetnek. De amig szabadidodben, ingyen, hobbi szinten csinalod, nekik kuss a nevuk, es az egyetlen kommunikacio iranyodba max a koszonet es esetleges hibajelentes lehet. Nagyon sok ember koszonheti neked a heti scifi betevojet magyarul, es ez a lenyeg. Azok az altalaban "csendben" levo BSG/SGA nezok, akik hetrol hetre a te feliratoddal nezik a kedvenc szereploiket. Es ez a fontos. Nem az a par nagyszaju turelmetlen idiota, akiknek leszakadna a keze, ha szotarhoz nyulna :) Sz'al a magam, es a barataim/ismeroseim neveben, akikkel egyutt szoktuk nezni a reszeket, csak koszonni tudom az eddigi munkadat, es kitartast a tovabbiakban!
ON -
Seten #4345
Nna sikerült megnézni a "Razor"-t (kösz Cicmax!)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már korábban is volt rá egy huszasom, hogy Cain leszbikus. Viszont jó volt újra látni ezt az egész bandát és véééégre rendes csatákat! :)
-
#4344 [URL=http://youtube.com/watch?v=8wZ05tRIwbo]Razor Flashback #7[/URL] -
#4343 Hongkongi születésű a színésznő, erős az akcentusa. -
#4342 Hát elég furcsán mondja "over-t":) -
#4341 "There are no do-overs.". Ezt mondja. -
#4340 Jó kis csaj volt, nem azért mondtam, csak néha ha ő beszélt nagyon hegyezni kellett a fülem. Főleg amikor mondta a szöveget és a végére egyre halkabb lett.
Sokan azt mondják Starbuck nehéz, szerintem az egyik legkönnyebb, de hát nem vagyunk egyformák:)
CicMax: a feliratért:) Egyébként, amikor a legelején Shaw játszik a késsel, és azt mondja: "Megszületünk, élünk majd meghalunk..." Na, eztán mit mond pontosan(angolul)? Az utána lévő mondatból, nevezetesen a "Nem kapsz egy második esélyt, ha elb@szod"-ból tudtam asszociálni, de konkrétan nem sikerült kihallanom. -
#4339 Én sajnáltam, szerintem jobb karakter volt a Razorban mint Dualla a 3 évad alatt, többet ki lehetett volna hozni belőle. Igazi "kis-Cain" volt :) -
#4338 Miért? Nem én öltem meg:D -
#4337 Ügyes vagy:) Jó kis mankó Shaw szája alá:) Volt egy pár mondata, amit sehogy sem bírtam kihallani. De hál' istennek meghalt:)
Ezért megérdemelnél egy üveg ambróziát:) -
#4336 Köszönet a feliratért! -
#4335 Ezer hála és köszönet a feliratért! -
#4334 "07.11.15. BSG Razor felirat feltöltve. Mindazoktól, kik kedvesen és türelmesen kivárták, elnézést kérek a késlekedésért. Igazán nem ment gyorsabban,
Aki meg nem létező jogaira hivatkozva, ingyenélő stílusban toporzékolva reklamált és megpróbálta elrontani mások szórakozását... Az szégyellje magát."
Köszönjük Cicus -
#4333 Találtam én is angol feliratot a Razor-hoz. Gondolom, már nem sokat segít a fordításban. Azért belinkelem.
Razor english sub. -
Seten #4332
Ezzel én is így vagyok. Bár találtam hozzá feliratot de az három darabban van (nem tudom miért), most fűzzem egybe őket?!
(Tuti elrontanám az időzítést.) :)
-
#4331 Na ez volt az egyik ilyen:) Ilyenkor a beszélgetés többi részét próbálom a félrehallotthoz igazítani és borul az egész. -
#4330 Ezek a flashback-ek állítólag a Razor filmből vannak kiszedve, amolyan kedvcsinálók/hangulatfokozók. Én magát a filmet még nem láttam mert felirat nélkül sok kedvem nincs végignézni :) -
#4329 How about "99 bottles of ambrosia"?
Ezt kérdezi:D -
#4328 Elküldeném, de már nincs meg. SubRip.srt néven lett elmentve és takarítás közben véletlenül kihajítottam:) De ha időben megjelölöd hol nem tiszta, akkor segíthetek.
Shawnak kicsit gázos hangja van, érthető, de amikor elharapja a mondat végét, akkor borulás:)
Starbuck: Amikor 20:07 és 20:31 Showboattal beszélget rádión, na az kész.
Odáig vágom, hogy azt mondja Showboatnak, énekeljen valamit, hogy tudja, van mellette valaki. Aztán asszem egy számcímet mond, de a recsegés miatt nagyon rosszul hallható. Mondjuk ez egy huszadrangú mondat, de ha nem fordítod le, megy a reklamálás:) -
Seten #4327
Amatőr kérdés:
Van egy BSG Razor filmem, eddig oké (még nem láttam, leszedtem).
De találtam BSG Razor Flashback-ből 6 részt, ezek a folytatások?
(tudom tudom, olvassak vissza pár oldalt)
-
#4326 Semmi gond, megjött az eheti Dexter adagom úgyhogy dolgozz nyugodtan :P