Battlestar Galactica (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerk.: Gyomálálás megkezdve, ha folytatod, akkor pihenõidõt kérvényezek a számodra.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ha ezt a sorozatot tartod az intellektualitás egy eszenciális formájának, akkor egy kötözni való bolond vagy ... a BSG sci-fi sorozat, ami igencsak light mûfaj, ne várj a részeiben sok elrejtett ûberokosságot, amivel elmédet fényezheted ha felfedezed ... fõleg akkor ha kb minden résznek más-más tag a rendezõje.
A halál csupán a kezdet...
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Last Cyclon Agent<#crazya>#crazya>
én a Commander vagyok én
Szerintem ezt sem nehéz elképzelni.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
én a Commander vagyok én
A másik meg a modorod. Fogjál vissza magadból, még ha nehéz is.
Te is vak vagy, figyeld már meg Boomer fejét miután "kezet" fognak, és azt is, hogy kire néz utána, és hogyan! VAKOK VAGYTOK BÍRKÁK!
én a Commander vagyok én
én a Commander vagyok én
A variózgatás meg BSGben megszokott, ennyi erõvel elég sok helyen lehet keresgélni dolgokat.
Plussz amit írtam, én hülyeségnek is tartom a dolgot, pilótáknál is van oldalfegyver, nincs is szükség a dologra, persze ezt is ki lehet magyarázni, mint mindent...
Szóval nem azt mondom, hogy ez nem lehetséges, de nem is tény.
És most a te stílusodban:
De ha mégis látni kéne ott a fegyver átadást, akkor hozz fényt szemembe óó szentséges Cmdr!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
LEHET hogy õ adta át, de LEHET hogy csak simán kezett fogott vele, mikor a kapitány bejött. Ne kezelj úgy semmit mint tény, amig egyeltalán nem vállik azzá.
én a Commander vagyok én
Geatának meg mindig gyanus feje van. 😄
(\__/) ( X.x) ( } . { )
én a Commander vagyok én
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Azt meg bárki sejthette hogy Starbuck visszajön valahogy, egyébként nem szenteltek volna egy egész részt ennek->idézem:"Kara Thrace and her special destiny".
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Itten van.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(bár elõre leszögezem, én Baltar akarok lenni. Néztétek kik állták ott körbe? 3 ember. 3 csaj. 😄 Ez tényleg háremet gyüjt maga köré?!
Viszont Gaeta elmehet a bús fenébe. Ekkorát szereplõbe mint benne... talán csak Heloban csalódtam. Ezt nem hittem volna róla.
Hihetetlenül tetszett az apa-fia konfligtus. Az egész tárgyalás. Persze egy ilyen helyzetben egy nevetséges színjáték az egész, de akkor is. Nem gyõzöm hangoztatni Apolló igazát. Ez már csak egy "gang", semmi több. A legtisztább az Admirális önkényúralma lenne, mely végül valószínüleg pusztuláshoz vezetne, de ez a demokratikus szarakodás.. ezzel nem juttnak elõre semmit sem.
Már a hangoknál kezdtem gyanakodni, de csak a végén, mikor beugrottak a ködve akkor jött a megvilágosodás. Szinte morogtam az orrom alatt miközben mentek a folyosokon végig, hogy nem nem nem nem nem lehet. És puff.. Azt hittem az elnöknõ mikor a kamera ráközelit, elkezd vörös szemmel világítani, majd kinyúl és kitépi az admirális szívét 😄DD Lehet még megtörténik. De a biztos 4 már megvan. Hogy mit hoznak ki az ember-cylon én konfligtusából nem tudom, de nagyon nagyon kiváncsian várom. Már a kezdet rohadt jó volt. Tight inkább öngyilkos lesz, sem mint felvállalja nememberi mivoltját. Vajon mindegyikbõl csak egy példány létezik? És hogyan fognak szerepet kapni a többi között. Komolyan, még csak halvány fogalmam sincs, a teljes sötétségben tapogatozom.
Starbuck feltünését meg tudtam elõre. Nem is merek rá mondani semmit. Majd kiderül. Lényegében tényleg sikerült azt elérni, hogy nem tudok ítéletet mondani, végsõt semmiképpen, csak kiváncsian várom a folytatást.
A zenét meg keresem keresem, legalább a hivatalos honlapjáról le lehetne tölteni, de nem találom. Segitség!!! 😄
De már maga a tárgyalás, Adama beszéde. A konfligtusok az emberek között... az ébredés majd a találkozás. Ahogy probálnak a dolgon túllenni, ahogy megélik ezt az egészet. Ahogy ez folytatodni fog.. a zene.. hát én most biztos nem fogok tudni aludni. Kegyetlen.
Ez volt az utolsó rész az évadból (remélem, mert igy kellene befejezõdnie)? Sikerült elérniük, hogy lélegzet visszafolytva várjam ne csak a következõ részt, hanem igenis, a következõ 20-22 részt!!!!
Gratula a készítõknek!
A Tigh-al kapcsolatos spekulációkhoz egy apróság: Tigh csak azt mondogatta, hogy 40 év szolgálat. De azt senki sem mondta, hogy 40 éve együtt van Adama-val, a BSGWiki alapján legfeljebb 15-20 éve ismerhetik egymást.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Amúgy nekem se tetszik annyira, egyedül Chief az, akire aszondom, hogy oké, Tigh az elõzõ Cylon háborúban is harcolt már, ez így elég fura, persze ugye aszondják, hogy minden megtörtént és újra meg fog történni, szóval az elsõ Cylon háború elméletileg nem volt olyan fontos és a Cylonok csak azért vannak, hogy a végsõ helyükre tegyék a dolgokat (az emberek letelepednek a földön).. Najó, asszem elkalandoztam. 😄 Szóval Sam és Tory nekem meg elég érdektelen karakterek voltak, nem is gondolkoztam ilyesmin. 😛
Starbuckban én se vagyok biztos, hogy toaster, lehet még ott egy duplacsavar, a halálakor úgyis annyira magától értetõdött, hogy még nem köszönt le. 😊
Szerk: A nem tetszett annyira csak a témára vonatkozik, a rész tetszett. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Tori meg Sam, számomra jelentéktelenek, Tori vmilyen szinten gyanús volt, de azért mégse gondoltam volna, hogy cylon, Sam meg nem érdekel annyira<#hamm>#hamm>Starbuckról nem igazán írnék semmit, egyelõre én Lee képzeletének fogom fel...
Szóval összeségében nagyon jó volt a vége, csak rövid, a zene is odabaszott, vagy 20-szor hallgattam meg<#nyes>#nyes>
battlestar.galactica.s03e19.ws.dsr.xvid-2sd.avi
Látta már vki a 19. részt felirattal?
Csak nekem szar a felirat? Az enyémnek a vége totál el van csúszva...<#szomoru1>#szomoru1>
Vajon hova vezet ez az egész?
Egyes Cylonok az emberiség vesztére törnek, míg mások mellettük harcolva igyekeznek megvédeni õket.
De talán egyik félnek sem a másik legyõzése a célja, talán a harc és a vándorlás csak egy eszköz…
„Mindez már megtörtén és újra meg fog történni.”
Várom a folytatást. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A halál csupán a kezdet...