Battlestar Galactica (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Aztán jöhet a többi! <#hehe>#hehe>
Vicces hogy ember létére jobban rászolgált a vákumra mint a cylon felesége...
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
A halál csupán a kezdet...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Én jobban szimpatizálok Adama elveivel.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Mindig is voltak és mindig is lesznek.
Ha nem lennének a cylonok akkor valszeg tényleg szétesett volna már a flotta viszont az nem biztos hogy egyenértékû lenne egy jatasztrófával, egy újrakezdéshez pár ezer ember is elég szal ÉN pl simán "elvesztettem" volna már pár hajót az ugrásoknál, a börtönhajót, a cylonbarátokat, a Saggitarianok stb
Ja meg persze az elnöki hajót hehe <#hehe>#hehe>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Nem tudom miért, de van egy olyan érzésem, hogy nem csak az emberekre gondol, hanem a Cylonokra is. Hogy csak akkor lehet végte a háborúnak ha megtanulnak együtt élni (nekem legalábbis ez az olvasatom)"
Erre irtam amit irtam, hogy lehetetlen helyzet, elképzelhetetlen. Ebben pedig: "Amit még el tudok képzelni a végén: Chief és Catie babája ugye fiú lett, Helo és Athena babája lány. Drámához illõen a végén a hosszú utzás után mindenki meghal és csak õk ketten a 2 hibrid éli túl a történteket. ÉS indulhat Ádám és Éva meséje😊"
A kulcsó az "amit még el tudok képzelni". Még, az eddigin (amire válaszoltam) kivül. Én nem erre az opcióra kivántam reagálni.
De majd csinálunk egy Bucser-Zidzsi értelmezõ szótárat a hasonló esetek elkerülése véget 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Nem, teljesen elképzelhetetlen ez a megoldás. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Amúgy remálem, nem csak a két hibrid éli túl, hanem többen. Szerintem hülyeség is lenne, nem tudnák benépesíteni a földet ketten. Meg aztán még az sem biztos hogy az a 4 az utolsó 5 egyike, még akármi lehet (de persze ezt én sem gondolom komolyan heheheh)
Jah, erre én is gondoltam pont most vmelyik nap. 😊
...a 2 hibrid éli túl a történteket. ÉS indulhat Ádám és Éva mesélye😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
"It's gonna be okay. I 've been to Earth. I know where it is. And I'm gonna take US there."
Nem tudom miért, de van egy olyan érzésem, hogy nem csak az emberekre gondol, hanem a Cylonokra is. Hogy csak akkor lehet végte a háborúnak ha megtanulnak együtt élni (nekem legalábbis ez az olvasatom) Ez a gondolat hajtja Athena-t és Caprica Six-et is. Athena-t azért, mert a gyereke és a férje (Helo) jövõje miatt is ez az egyetlen kiút. Caprica Six pedig teljesen belezúgott Baltarba. Õ meg amiatt akar békét. Leoben belezúgott Kara-ba teljesen. Õ is csak ezen az úton kaphatja meg amit akar. Az 5 kitagadott modell (ugye 1 még hiányzik) pedig szerintem azért lett kitagadva, mert esendõek voltak és nem a közös cél éltette õket hanem a szamélyes érzelmeik, emberi oldaluk. (D'Anna vonalát és modelljét is azért állítják le és "dobozolták", mert letért a közös útról az egység útjáról és saját víziói befolyásolták)
Szerintem ezért nem beszélnek róluk. Moore említette egyik blogjában, hogy az utolsó 5 Cylon különbözik az eddig megismert 7-tõl.
Amit még el tudok képzelni a végén: Chief és Catie babája ugye fiú lett, Helo és Athena babája lány. Drámához illõen a végén a hosszú utzás után mindenki meghal és csak õk ketten a 2 hibrid éli túl a történteket. ÉS indulhat Ádám és Éva mesélye😊
Ezek csak talágatások, de szerintem érdemesek átgondolásra.
Egyébként: #4000
Jah és TÉK! 😄
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Valami dokkban voltak javítás alatt valami peremvidéken, ahova a cylonok nem vetettek be vmi. hatlamas nagy erõket.
van három film ami történetileg nagyon hasonló sztorijú. az egyik a solaris. melyik a másik kettõ_? egy barátomnak kellene, és már nem emléxem
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Hogy ez mennyire biztos infó, arra nem hagyatkoznék a Beyond the Red Lineban van megemlítve...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Lehet, hogy elnéztem valamit, de valami nem fér a fejembe.
Ugye az elsõ Cyclon támadás során szemtanúi lehettünk, hogy az integrált vezérlés és irányításnak "köszönhetõen", az embereknek igen hamar megbénul a katonai védelme. A Galactica-nak az a szerencséje, hogy nem használ integrált számítógép rendszert, így a cyclonok nemtudják az irányítást átvenni a hajó felett. Itt szintén látható volt egy jelenetben, hogy a Viper mk VII vadászok egyszerûen megbénulnak és könnyedén megsemmisítésre kerülnek. Ezért hozzák ki a múzeumból és állítják újra hadrendbe a Mk II Viperákat.
A gondom a következõ: A Pegazus
A rendszerei sokkal modernebbek a Galactica-nál (lehet hogy integráltak?), és ami még fontos, hogy az admirális és Adama parancsnok közötti konfliktus során jól látható, hogy a Pegazus vadászai Mk VII vadászok.
Ez hogyan lehetséges?
Az admirális (megjegyzem, igen jól néz ki <#wink>#wink>) néhány szóban elmondja, hogyan menekültek meg. A késõbbiekben hogyan ütöttek rajta többször is a cyclonokon.
Hogyan lehetséges, hogy ellenük nem került bevetésre pl. a cyclon vírus?
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Azt szeretném megtudni, hogy a MiniSeries az pontosan hány részbõl is áll, mert szeretném megnézni és nemtudom mennyi is az annyi ami az összes... <#nyes>#nyes>
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Kár hogy nincs több ilyen sorozat😊 Ez a 3x20 a végén azzal a zenével nem volt gyenge. A gond, hogy sajnálom, hogy a 4x01-ben meg a 4x02-ben tuti hogy kurva sok pénzt el fognak lõni a harcra😞 Nem mintha bánnám😄
"My name is Saul Tigh. I am an officer in the Colonial Fleet. Whatever else I am, whatever else it means, That is the man I want to be. And If i die today, that is the man I will be."
Én ezt úgy értelmezem, hogy azért tagadta meg õket a többi cylon, mert õk be akartak olvadni. Nem akartak tovább háborút. És ha meghalnak és újraélednek akkor is folytatni fogják a harcot az emberek oldalán.
De ne legyen igazam😊 Az csak izgisebbé teszi a dolgot😊 Hogy Starbuck meg hoygan került elõ? Nos érdekes😄 Majd kiderül😊
Amit nem értettem, hogyha a chief is cylon akkor hogyhogy catie és az õ gyerekérõl nem mutatta ki a doki, hogy hybrid? és hogyhogy nem az õ gyerekét keresik? mert nem Cylon anya szülte?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!