6292
-
#4485 3 órán keresztül? :DDD amúgy régi logód jobbvolt, ez nagyon el van mosódva, nemszép. -
#4484 Kész!Én ennél jobbat még nem lestem. 10/10 Igaza van a gyereknek a sorozatjunkie oldalán aki cikket írt róla hogy tényleg jobbak az effektek mint a Star Warsban XD.Nagyon lelassulnak most a napok hogy várni kellesz a részekre. -
#4483 Nem frissítettem... -
Seten #4482 #4478 :) -
#4481 Fentvan a magyar felirat 4x01-hez. -
#4480 mennyirehihhhetetelenül jó volt már!?! -
#4479 what the frak?! pokolian jó évadnak nézünk elébe! :D -
#4478 Már madzsar is van. -
#4477 hosszúpuskán már fennvan egy angol :) -
#4476 én is azt várom, majd itt lesz valószínűleg először :) -
#4475 Ha eddig vártam mostmár megvárom a feliratot is :) -
#4474 Tényleg jó volt. Minden volt benne ami kell egy BSG részbe. -
#4473 Megnéztem:)
Asszem annyit el lehet mondani, hogy ütős volt és a sorozat abszolút nem vesztette el a momentumot amit az utolsó 2 részben felvett az előző szezon végén... -
philcollins #4472 BSG 4x01 He Thet Believeth in Me
BSG 4x01 -
#4471 töltödik....:) -
#4470 még 12 perc? nem rossz ^^ reggel már hd-ben nézhetjük ;) -
Thomy87 #4469 jól van na,nem én szoktam töltögetni,hanem haverom mindig és egyébként leszokóban vagyok a cigiről,vagyis hát a sajátomról már leszoktam:D -
#4468 A szádon kivül más nincs meg a bagozó szettböl ?? :)
Például -
Thomy87 #4467 Nagyon szépen köszönöm!De feliratot honnan szerezzek én hozzá? -
#4466 Holnaptól torrentről pl.mininova.org. -
Thomy87 #4465 Valamelyikőtök nem tudja,hogy a 4. évados részeket mikortól lehet majd letölteni?Jah és persze honnan? -
zorden #4464 Neten a Battlestar Galactica 4. évadpremierje -
mindero #4463 Akkor jól van, már azt hittem valami téridő hurokba kerültem :D -
#4462 kapott +22 órát, ma éjfélre volt beállítva eredetileg, áttoltam este tízre, de rip úgyis csak szombat hajnalban lesz -
mindero #4461
Tegnap is 1 nap volt hátra!
Vagy benéztem valamit?
Már teljesen ráhangolódtam a pénteki BSG-ra :( -
r4pt0r #4460 BSG 4×01 trailer -
stuka85 #4459 Befejezést úgyis csak 2009-ben tudjuk meg úgy hogy csak nyugodtan -
r4pt0r #4458 Igen azt a trailerben láttam, de msá lesz ez biztos. :D -
#4457 meghal mindenki :( -
r4pt0r #4456 Ne még 2 nap. Nem bírom. :D Kiv leszek az első részre, sok dolog van amit tudni akarok. :D -
#4455 Tescoban láttam Miniseries DVD angol+magyar hanggal. kemény 3000 ft. És nem egy volt hanem legalább 9. ha valakinek még kell szerintem rohanjon:)
Vhelyen volt, nem tudom máshol van-e. -
#4454 Ezek csak összefoglalók azoknak, akik még semmit sem láttak a BSG-ből a másik meg azoknak, akik a "rajongók" -
#4453 Nem lesznek... -
#4452 Állítólag lesznek webisodok megint a negyedik évad előtt. -
#4451 Battlestar Galactica The Phenomenon WS DSRip XviD-aAF
Battlestar Galactica Revealed WS DSRip XviD-aAF
Nem tudom mik ezek, de kint vannak. Méretükből ítélve (176MB) 20perces izék lehetnek:) -
#4450 Na igen, anno a Webisode-ok jók voltak ezért, enyhítették az éhséget. ^^ -
#4449 Nah már kevesebb mint 1 hét van hátra, mostmár mászthev BSG :)
Szinte minden sorozat most állt le amit néztem (CSI hetedik évad, Lost, PB, Terminator, Supernatural második évad utolsó része lesz holnap), Dexter második évad, 24 hetedik évad sincs még csak a Criminal Minds indult be és ez nagyon kevés :P
-
#4448 "Jó hírek BSG-rajongóknak
Már csak 16 nap van hátra a Battlestar Galactica negyedik, záróévadának premierje előtt, és ilyenkor ezerrel beindul a pr-gépezet, szivárognak az információk, csináják a felhajtást a sorozatnak, mert a jó bornak igenis kell cégér, ez egy ilyen világ. Ami a húszrészes évadot illeti, egyelőre annyi biztos, hogy 10 rész zsinórban lemegy április 4-től, de a másik tíz sorsáról még semi konkrétumot nem lehet tudni: lehet, hogy ősszel, de az is előfordulhat, hogy csak 2009 januárjában kerül képernyőre. A valaha készített legjobb sci-fi sorozat címre is esélyes BSG-ről érkezett hírek közül van ami spoileres, ezeket egy külön posztban, még a héten kielemezzük.
Az első információ az, hogy hálistennek nem készül mozifilm a sorozatból, mive Ron Moore és David Eick szerint az eddigi sci-fi sorozatok nagyfilmes adaptációi tulajdonképpen csak egy-két karakterre koncentráltak (a Star Terket hozták fel példának Datával és Picard kapitánnyal), ami egy olyan sokszereplős, összetett dráma esetében, mint a BSG vétek lenne a karakterekkel és a történet stílusával szemben. Ennek azért örülünk igazán, mert így szinte garantált, hogy a függőben lévő történetszálakat lezárják, semmi szükség nem lesz egy rókabőr jellegű mozifilmre - ezt egyébként maga Eick is megerősítette, hozzátéve, hogy lesz olyan kérdés, amire nem kapunk választ. Az új évad kap majd webizódokat (10 lesz belőlük), és az első részt a scifi.com-on a tévés bemutatót követően azonnal meg lehet majd nézni.
A másik nagy horderejű bejelentés a kvázi prequel, azaz előzmények feldolgozását bemutató Caprica berendelése volt: a Sci-Fi egyelőre csak egy backdoor pilotként funkcionáló duplarészre adott megbízást, de ha bejön a nézőknek a sci-fi-be öltöztette Dallas (Ron Moore definíciója), akkor szó lehet a teljes sorozat berendeléséről is. A forgatás tavasszal lezajlik (szintén Vancouverben), a bemutatóra ősszek kerül majd sor. A történet 50 évvel a BSG kezdete előtt játszódik, és két família történetét mutatja be, valamint a 12 kolónia életét, egy nagyívű családi dráma keretein belül.
A központi konfliktus az Adama - Graystone család viszálya lesz, Adamáék nem örülnek annak, hogy a Graystone művek a már létező háztartási robotokat mesterséges intelligenciával ruháznák fel (és megszülettek a Cylonok), és mindent megtesznek annak érdekében, hogy jogi úton akadályozzák meg a projectet (mint a BSG-ből kiderült, sikertelenül). A sorozat a tervek szerint az első Cylon-ember háborúig ölelné fel a 12 kolónia történetét, simán bevállalnánk belőle vagy négy évadot."
Egy az egyben a comment.com-ról loptam, elnézést érte utólag is ha valakit zavarna :) -
#4447 Még mindig kérném az fla-t ha most kéznél van, és lennél szíves elküldeni nekem:) -
#4446 Helyzetjelentés:
A forgatókönyv írók sztrájkja miatt a 11. rész után a 4. évad forgatást leállították, a csapat szétszéledt, így 2007 novemberében még abban sem voltak biztosak a producerek, hogy befejezhetik a sorozatot. A hírek szerint 2008 tavaszán-nyarán kezdik a maradék részek forgatását. A jelek szerint csak 2009-ben adják le ezeket.
2006-ban már bejelentettek egy spin-off-ot, a Capricát, ami a BSG 2k3 előtt 50 évvel játszódik, és egyfelől az Adama család előéletével, másfelől a Cylon-ok emberi "kifejlesztőjével" fog foglalkozni. Tegnap jelentették be, hogy egy két órás pilotot rendelnek be ebből, hogy lesz-e belőle sorozat, az még nem garantált.