6292
-
Seten #4525 Én meg ezt nem hangoztatnám. :) -
Thomy87 #4524 Na végre láttam az első részt.Hát haljátok nem hiszem el,hogy Baltar mindig túl éli.Van egy-két baki a filmben,de élvezhető szerintem.Elég sokat fejlődött az animáció is.Az elején hatalmas az űrcsata.De én nem értem a forgatókönyvírókat,hogy Baltart miért kell még ennyire ajnározni???Na mind1,egyszer csak megdöglik:D -
#4523 én nem hangoztatnám e forumon. vagyunk páran akik már az első évad óta a halálát követeljük :) -
Hoz_Hun #4522 A legnagyobb poén az lenne, ha végén elérnék a földet és kiderülne hogy már csak cylonok lakják. Sőt a koloniákat kiírtó támadást is már onnan indulva kezdték és a föld volt az ahova az első háború után visszavonultak.
"Jah és Helo-t még mindig nem dobták ki a zsilipen… :D"
Még szerencse. Az egyik kedvencem. :P -
BladeW #4521 Javitsatok ki ha tevednek, de mintha a nejlonok meggondoltak volna magukat az emberiseg elpusztitasat illetoen. Meg Six(?) is mondta, hogy hiba volt az embereket kiirtani. Ez is lehet a visszavonulas hattereben (+felismertek Samet, tehat rajottek hogy a negyek felebredtek) -
Seten #4520 Ez nem véletlen, hisz egyre jobban akarnak hasonlítani az emberekre. :) -
#4519 A jelek szerint ugye a Cylonok belső politikája sem a tökéletes összhang jellemzi... -
Seten #4518 És akkor most mit néznénk? :) -
#4517 az emberek is kiirthatták volna a nejlonokat egyszer és mindenkorra egy alkalommal, lehet a nejlonok is voltak annyira balf*szok, hogy ők se vágták ki a légzsilipen a felelős(öke)t, aki(k) miatt nem zárták le az ügyet véglegesen :) -
#4516 hmm őszintén szólva ilyen mélységekben nem gondoltam bele, de ezek alapján tényleg nem vesztett a hitelességéből a karakter...elég nagy volt a kihagyás, így sztem túl felületesen néztem a premiert, ahhoz képest amit a bsg megkíván (főleg baltarral kapcsolatban, róla eléggé leegyszerűsített kép élt az emlékezetemben, egy olyan személyiségé, aki elsősorban nem akar meghalni, másodsorban szeret kufircolni, és ezek alapján igyekszik cselekedni...ugye itt az első általam felállított "baltar törvény" kis csorbát szenvedett, és ez verte ki nálam a biztosítékot) -
#4515 Nekem is Baltar a kedvencem, mert abszolút jól hozza az esendőember figurát. Ahogy Lee mondta az előző szezonban.
"Gaius Baltharnak azért kell meghalnia, mert nem állt fel és ölette meg magát a cylonokkal mikor lehetősége volt rá."
(egyik kedvenc részem amikor az ügyvéd és Lee védi Baltart a bíróságon.) -
mermalior #4514 Baltar annyira sajnálja magát, hogy akár meg is halna annak reményében, hogy a végletekig kiélvezhesse ezt az állapotot. Átéli. Nem az őszinte bűnhődés miatt vágatná el a torkát, hanem mert rohadtul elhiszi, hogy ő az áldozat, és annyira imádja (sajnálni) magát hogy ez lenne az epikus csúcs ennek a kiélvezésében. Az élvezet a kulcsszó nála. Most is bizonyította :-) A teátrális, patetikus játékai. Könyörgök: lenne kedve egy bűnbánó, halálvágyó embernek meghúzni bármilyen kancá? :-)
Természetesen nem érti, hogy azért jutott idáig, mert leépített minden jót és működőt maga körül azzal, hogy az önzőséget transzcendens magasságokba emelte. Szentül hisz abban, hogy ő csak egy szerencsétlen áldozat, és erről még azt az EgyIsten-t is meggyőzné, eljátszaná neki akár Jézust is a kereszten. Miközben - valjuk be - nem is hisz benne:-)))
Baltar mindent komolyan csinál. Ennyire nulla a morális tartása, és ennyire határtalan az egója. És persze továbbra is magát szórakoztatja. Az elnökséggel, a Jézus szereppel, a Marx dumával, mindennel. Egyszerűen szánalmas.
ÉS Isteni! :-)
...Mennyi ilyen ember van a való életben is :-)))
-
#4513 Meg is van a magyarázat: http://www.freevlog.hu/video/12336.html (Sharon - check out her lips:)
401: már nincs nagyon mit hozzáfűzni. Tetszett és kész:) -
zorden #4512 Vissza akarnak terni a reg elfeledett najlon homvorldbe, ami Fold :-) Es ott csinaltak meg Starbuck gepet is, volt ra ket honapjuk.
Latva az evadnyitot meg jobban sajnalom a harmadik evad megbicsaklasait. Kar volt ertuk. Na de errol ennyit, mert az uj evad nagyon utosen kezdet. A visszavonulast az tette most nagyon hiteltelenne, hogy most masodszor (eloszor: pilot) latszott a vegleges elpusztitas szandeka a cylonok reszerol. Ugyanakkor mellette szol, ha nekem kicsit gyengenek is tunik, hogy a final five nekik is ismeretlen volt eddig, valoszinu, csak most aktivalodtak es kezdek el erezni (nekem eleve gyanus ez a teljesen biologiai felepites es megis letoltodik a tudat dolog, nem beszelve az optikai kabelt dugunk a csuklonkba jatekrol, de ezt most hagyjuk). Lehet, hogy utjelzonek kellenek az emberek, hisz nem ismerjuk a cylon egy-isten mitologia reszleteit (ami menet kozben teljesedik ki a genocidiumbol az egymas mellett elesig?).
Sok kerdes van, es nem mindent fognak lezarni, szerintem megnyugtatoan nem is lehetne, mert vannak kovetkezetlensegek boven. Ettol meg az evadnyito a regi szep emlekeket idezte fel, es egy kicsit ujra bizom a harmadik evados csalodottsag utan. -
#4511 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bizony, időközben a pléhkasztnik is ráizgultak a Földre. :) -
#4510 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Új Capricán Six és Boomer összefogása miatt nem irtották ki az embereket, mivel felnéztek rájuk a kenyérpirítók.
A ténykedésüknek köszönhetően már többször is kinyögték a Cylonok, hogy már nem az emberiség totális elsöprése a céljuk.
Ott vannak még ugye a Hibridek, akik bár sokat tudnak a dolgok miértjéről, viszont nekik még a konzervek sem nagyon hisznek.
Mindenesetre ha csak a folyamatos támadások és az emberiség hajkurászása árán tudják „aktivizálni” az utolsó öt Cylont, nos akkor jó úton haladnak. :)
(Már ha ez a céljuk, mert gyakran az jön le, hogy nem mindig a saját akaratukból cselekszenek)
Erre a Sam-es szemes dologra meg szerintem úgyis megkapjuk majd a magyarázatot.
Jah és Helo-t még mindig nem dobták ki a zsilipen… :D
-
Seten #4509 Ez már rég kiderült, hogy nem akarják elpusztítani őket. Most már csak a miértre várunk, hogy kiderüljön.
Sőt, asszem (nem ártana átismételnem az évadokat) már volt is rá célzás, hogy tulképp a Földre igyekszik mindenki. :) -
#4508 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ami Sam-et illeti, egy apróságot felvetnék - mi van, ha nem is scanelésről van szó, hanem Sam utasította tudat alatt a Raidert, hogy vonuljanak vissza?
A másik dolog, pedig hogy miért nem pusztították el a flottát. Namost, az elmúlt 3 évadban alapból legalább 3 olyan helyzet rémlik, amikor a Cylonok tökéletes fölényben voltak, győzhettek volna, elpusztíthatták volna a Galactica-vezette flottát, mégse tették különféle okokból. Egyszer pedig gyakorlatilag teljesen átvették az uralmat a túlélők többsége felett Új Capricán. Akkor meg miért olyan hihetettlen, hogy most ismét elfutottak. Engem mondjuk ez a dolog egy kicsit már idegesít, de azzal nyugtattam le magam, hogy biztos valami megmagyarázható, logikus érv vezeti a Cylonokat ilyenkor. -
Seten #4507 Baltar mindig egy sunyi disznó volt. Hozta a formát. :) -
#4506 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a maradék 5 elvileg nem tud újjászületni...nem volt rossz ez a nyitó rész, de azért tényleg sántít pár dolog :(
nekem a leginkább ellenszenves az volt, hogy baltarból hirtelen mekkora önfeláldozó, önzetlen, megbánó forma lett (az a verzió is erőltetett lenne, hogy csak átmenetileg játszotta meg, mert kiokoskodta, hogy perpillanat ez volt a legjobb neki)
az pedig, hogy a nejlon hárem után betalált magának mégeggyet poén sztem :)
Baltastar Galactica ugye :D -
haxoror #4505 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem így sincs sok értelme, Adamáék mondták hogy a cylon flotta olyan erős volt hogy ott helyben pontot tehetet volna a történet végére és mégis visszavonultak de miért? Mert Sam-et cylonnak ismerték fel, és? Ha az emberi faj elpusztítása a céljuk ezt akkor és ott megtehették volna. Kit érdekel pár ügynök akik úgy is "újászületnek"?
btw még az is ott van lehetőségnek hogy a raider nem is Samet szkennelte hanem pont akkor kapta meg a visszavonulási parancsot amikor visszafordult Samre és az egész piros villogás csak erről szólt, az meg külön meglepő lenne ha ennyi idő után csak most tudták volna meg a cylonok hogy vannak még ügynökeik a menekülők között, már egy csomószor voltak olyan közel a flottához hogy "megérezhessék" őket.
Szerintem a cylonok már rég nem a menekülőket akarják kinyírni hanem csak ütik őket hogy gyorsabban meneküljenek a Föld felé és közben követik őket mivel önmaguktól a cylonok nem találnának oda, az meg hogy minek akarnak a Földre eljutni egy másik sztori. -
Seten #4504
"Six" az nem 6-os? :)
-
#4503 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
1. Igy kezdődik: "One will be revealed" - "Egy kilétét felfedik". A "majd" szócskát képzeld hozzá és rögtön érthetőbb lesz :)
2. Leszkennelte a Raider Sam-et (később beszéltek is róla) és felfedte a cylon-mivoltát, lehet hogy utána a Basestaron a cylon vezetők döntöttek úgy, hogy nem kockáztatják, hogy megöljenek egy cylon ügynököt és inkább félreálltak. Amúgy lehet, hogy az az 1 akit még nem ismerünk nagyon is tudatában van a cylon eredetének és folyamatosan adott le jeleket az üldöző cylon flottának.
3. Ez jó kérdés, van még 19 rész, majd kiderül.
4. Ez is jó kérdés, lásd #3.
-
#4502 "ahogy a 7-es is megérzi a jelenlétüket"
Mármint Caprica Six. -
#4501 "De mi az, hogy egyet felfedtek?"
One will be revealed. - Egyet fel fognak fedni.
"Másik: oké, hogy Sam egy "szemvillanással" megfutamítja a túlerőben lévő cylon flottát, de mivel érte ezt el?"
Nem megfutamította őket. Gondolom miután a 4 aktiválódott a Cylonok már megérzik, hogy bent vannak a flottában. (ahogy a 7-es is megérzi a jelenlétüket, habár nemtudja hogy kik azok)
-
r4pt0r #4500 Mivel még mi is csak az első részt láttuk, ezért még mi se tudjuk a válaszokat. :D -
Lysandus #4499 Nekem még van egy pár kérdésem. Kezdjük rögtön a főcímmel. Hét cylon modellt ismerünk, ez oké. A négy rejtőzködőt is, ez is rendben van. De mi az, hogy egyet felfedtek? Azt csak egy cylon látta, akit lefagyasztottak a 3. évadban, nem?
Másik: oké, hogy Sam egy "szemvillanással" megfutamítja a túlerőben lévő cylon flottát, de mivel érte ezt el? A földön az ellenállásban tudtommal nem volt ilyen szerencsés. És igaza van Roslinnak: hogy a fenébe találták meg a cylonok a flottát? És mi volt az a titokzatos energiaingadozás, ami kiütötte a hiperhajtóműveket?
És miben törik a fejüket a cylonok? Mármint a hét? Mert az első részben csak a négyeket követhettük figyelemmel.
Ha jól emlékszem vmikor a harmadik évadban a készítők letették a nagy esküt, hogy elveszett, majd megkerült báránykánk nem cylon. Most akkor mégis? Vagy a készítők cylonok, és cylon szokás szerint hazudtak? :-))) -
#4498 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem tudom mit akarnak Kara karakteréből kihozni, de félek, hogy nagyon nagy sületlenség lesz belőle. Adja az ég, hogy ne legyen igazam, és van logikus magyarázat a vadonatújként előkerült Viper Mk.II.-re, de kicsit félek. Tegyük fel, hogy nem Cylon, sőt, a Cylonok keze nincs is benne ebben. Akkor mi lehet? Valami isteni segítség? Egy harmadik, nagyhatalmú faj? Egyik sem hangzik túl hizelgően...
Van viszont egy lehetőség. Eddig már láttunk kétszer olyat, hogy egy Cylon lelő egy magas rangú tisztet, nevezetesen Adamát. Boomer-G ugye anno, majd az "álmában" az XO. Hihetőnek tűnik számomra, hogy Kara most hasonló szituációba került - amennyiben ő is Cylon. De ő nem Cylon, ugyebár... Vagy mégis?
A fene vigye el, tényleg értenek a cliffhangerekhez. ^^ -
#4497 én még csak most kezdtem el nézni a sorozatot, most járok az 1.évad 10.részénél, tök fazsa:D:D
Már olvastam a 4.évad nyitányáról, hogy mekkora királyságra sikeredett:D alig várom:D:D -
Seten #4496
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A fejfájás még hagyján de az új géppel nem tudom mit akarnak. A cylon-beszivárgás elég elcsépelt magyarázat lenne.
-
Seten #4495
Dehogy. Csak azt akarja, hogy arra menjenek amerre ő mondja.
-
#4494 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tigh víziója kúrva jó volt a csata közepén szerintem:D Meg ahogy Kara mondja a focista fiúnak, hogy "Itt helyben a szemed közé eresztenék egy golyót, ha kiderülne hogy Cylon vagy" az meg már nem is akarja annyira ölelgetni:D
Jó volt nagyon ez az évadnyitó:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Viszont nem értem honnan az új gép és Kara feje miért fájt minden ugráskor? -
haxoror #4493 Na, meghúzza a ravaszt? -
#4492 Leálltam "kicsit" TF2-zni és elröppent 3 óra :P
Btw semmit nem változtattam a logómon, ez ugyanaz mint ami előtte volt. -
K Ace #4491 Bravó, így kell kezdeni egy évadot. Nagyon tetszett minden perce a résznek. Nagyon várom a következőt. -
#4490 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De mekkora LOL volt már mikor azthitték imátkozik pedig csak a képzelt nőjével beszélgetett. Tényleg tiszta Jézus volt :D Na ott erősen kacagtam -
#4489 Na, nekem most sikerült végeznem, azt kell mondjam, hogy nem lesz rossz ez, bár Kara Thrace a sorozat előre haladtával egyre ellenszenvesebb számomra. :S
Az elején az űrharc csillagos ötös, utoljára a Babylon 5-ban láttam ilyen jó kis űrcsatákat, még a BSG Pilotban lévő csatát is felülmúlták.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Baltarból meg tiszta Jézust csináltak, kicsit túlzás ez már... :S -
#4488 Már csak te hiányoztál ide... -
gabr #4487 "Igaza van a gyereknek a sorozatjunkie oldalán aki cikket írt róla hogy tényleg jobbak az effektek mint a Star Warsban"
Az gyerek vak, vagy fogyatékos! -
gabr #4486 Baltar lesz "Jézus" a földön, ez tuti, és ő az utcsó szájlon! Szerintem.