6292
  • Victor1103
    Húú de várom már a Razort.
    Csak én láttam így vagy Sturbucknak nincs haja a promo elején???
  • otrosinka
    ez érdekes, utánanézek ......
  • Fenrir
    Félig-meddig off:

forrás: hardiwred.hu

GC: Battlestar Galactica: Kék energianyaláb

(IGN) A kiállításról érkezett pár kép. A Battlestar Galactica című nagysikerű sci-fi tévésorozat számítógépes adaptációját készíti az ausztrál Auran Games. A Vivendi kiadó megbízásából újra találkozhatunk az In-Vitro klónokkal és a szenzációs hangulatú, gyorstüzelő gatling-lézeres űrvadászgépekkel.

A tévésorozat színészei kitűnő teljesítményt nyújtottak. Az űreffektek és az űrhajók egész jól néztek ki, a küldetésekre a vadászokat kieresztő mechanizmus pedig drámaian hangulatos volt. Az androidok és az idegenek megvalósítása meglepően izgalmasra sikerült. Van titokzatos kormányösszeesküvés és az ebből eredő döbbenetes történetkavar! Remélhetőleg az Aurannak sikerül visszaadni a tévésorozat nagyszerű hangulatát!

Szóló és multiplayer módok kerülnek beépítésre. Hatalmas űrcsatákban veszünk részt vadászpilótaként az emberek vagy a Cylonok oldalán. A tévésorozatban látott legendás űrhajók visszatérnek és a történet a kedvenc epizódok vonalán halad!

• Turul1
    üdv. a miniseries-hez feliratot tud vki?
  • Prof William
    Cylonok közt... Még van is némi értelme... Hiisz lassan még a szomszéd macskájáról is kiderül hogy Cylon kém...
  • kBagyula #4160
    csak gyönne már!
  • Fenrir
    Új Razor promó.
  • otrosinka
    ááááááá, ez fájt:)....
    ménem intergalaktikuus jóban rosszban..........
    a miniket köszi fenrir
  • shaba23 #4157
    csatacsillag galaktika téynleg jobb lett volna :)
    vagy a Barátok közt az űrben:)
  • Fenrir
    Első évad megvan magyarul :)

A hangok nem lennének rosszak csak a szöveg gáz egy kicsit néha :)
  • QuippeR
    úgyis csak angolul nézhető, mert a magyar szinkrontól sokkot kapsz.
  • 0Fritz0
    Meggyőztél
  • Prof William
    Mert lehetne Galaktikus Rippenytű is...
  • Fenrir
    De méééééééér Csillagközi Romboló? :\

• Lockheed
    Uhh, hát nem egymás után negyedszer, de kb az idén negyedszer állok neki az összes eddigi résznek... :) Kb a fele óta követem a topicot, szal az elejéről lemaradtam, de majd bepótolom. :) Viszont megnyugodtam mert már többször szemetszúrt, de sosem tettem szóvá. De mivel a múlt héten végeztem az említett sorozattal, ( again... :D ) most nagyon élénken él bennem az a hajó, és most már muszáj voltam megbizonyosodni róla... :)
  • PiszkosFred
    Igen, az az. Nem csak te lattad, valahol a topik elejen, a pilotot nezve tobb ember is kiszurta egybol, volt is rola szo bovebben... ;]
  • shaba23 #4149
    ó bazz..te nem vagy normális :D

ha már negyedszer nézed, akkor te egy droid vagy:) jah nem, cylon

én csak egyszer néztem meg, de én Pirksz kapitány kávéfőző űrhajóját láttam:) kövezzetek meg:)
  • Lockheed
    Üdv srácok...

Nemvagyok benne biztos, de akárhányszor nekiállok végignézni az elejétől a sorozatot mindig fönnakad a szemem valamin... (...most nézem negyedjére... :) ) A Pilot első részének elején 14:07 -nél amikor először mutatják Caprica City -t és a kamera kinéz annak az orvosi rendelőnek a tetőablakán ahol Roslin megtudja, hogy rákos szinte biztos vagyok benne, hogy egy Firefly osztályú szállítóhajó száll lefelé... Ha esetleg vki nemtudná mi az a Firefly bár kétlem, hogy lenne itt olyan az egy 1 évados sorozat aminek a végét egy teljes film zárja Serenity néven. Na szerintem az említett hajó az filmben is szereplő Firefly... Esetleg valaknek feltűnt még rajtam kívül, vagy csak én látok olyat ami nincs is ott ?? :)
  • Kalinka
    köszi
  • Fenrir
    Katt valamelyik 30 másodpercesre
  • Kalinka
    This video has been removed due to terms of use violation.

nekem ezt írja ki...bah
    kezd a ***öm tele lenni a mindenféle aktivistákkal
  • Fenrir
    BSG mini-epizódokkal kedveskedik a Sci-Fi

A világ legjobb sci-fi sorozatának készítői nem akarják, hogy a következő évad kezdete előtt Cylonok nélkül maradjunk, és bejelentették, hogy a Razor címre hallgató, most már extended episode-ként (azaz bővített epizód) emlegetett project előtt 2-3 perces mini epizódokkal kedveskednek a rajongóknak, ami nem példa nélküli a sorozat életében, hiszen a második és harmadik évad között is sor került erre (a Resistance című minisorozattal.)

Ami a belbecset illeti, a nyolcrészesre tervezett mini októberben indul, és az első Cylon-háborúba enged bepillantást, egy fiatal pilóta, bizonyos William Adama (höjj) kalandjain keresztül. A történet szerint Bill rábukkan egy olyan, titkos Cylon fegyverre, ami 40 év múlva majd jól előkerül megint, és gondokat okoz neki - ez minden bizonnyal a következő évad cselekményére utal majd. Ami pedig a Razort illeti, kiszivárogtatták, hogy a Pegasus áll majd a középpontban, egészen pontosan két idősíkon is: kiderül végre, hogy mit is tett Cain admirális a háború kitörésekor (gecinő volt), és az is, hogy ifj. Adama miként abszolválta első küldetését a csatahajó kapitányaként.

A mini epizódok egyébként felkerülnek majd a Razor DVD-kiadására, a hírt olvasva úgy értelmezzük, hogy annak szerves részeként, tehát amolyan flashbackek formájában integrálják majd őket a történetbe. A Razor novemberben kerül a képernyőkre, már csak négy hónap van addig, fejen állva is ki lehet bírni.

forrás: comment.com
  • Fenrir
    Kis adrenalin növelő :)

Razor előzetes

S4 előzetes
  • Kmarha
    ezek ilyen 10 perces kis szösszenetek, főleg NC lakók életéből, arról, ki mivel foglalkozik, kivel veszik össze. Csak egy kis átvezető mondtam :)
  • Victor1103
    Ok köszi.Bár mondjuk eléggé furcsa mert most töltöm egy torrenttel webisode 1-10-ik részig és összesen 350mb körül van.Ez normális méret mert 1 rész szokott annyi lenni?
  • Kmarha
    pont jó helyen vagy. A webepizodók a 2. és a 3. évad között játszódnak. Amolyan átvezető.
  • Victor1103
    Hi!
    Lenne 1 kérdésem:most végeztem a sorozat 2.évadával és idáig nagyon-nagyon tetszik.Nézegettem az imdb.com-on hogy vannak bizonyos webisode-ok...azok hol kerülnek a képbe?Remélem hogy nem léptem már túl azon a részen ahhol ez bekapcsolódik a történetbe vagy nem is a része hanem egy különálló dolog?Infót kérek..
  • Kmarha
    áhh én az utolsó részben hallod, bírósági beszéd után, teljesen megbocsájtottam neki. Nálam fehér lappal indul. :)
  • PiszkosFred
    Hat az mar egyszer tuti, hogy a topikban addig nem lesz nyugalom, amig Helot valaki ki nem repiti a legzsilipen... ;]
  • haxoror
    Cain nő volt

Engem sem érdekel a buzis rész, legfeljebb csak akkor ha Helo-ról derül ki és Athena ezért végre kivágja a légzsilipen vagy ilyesmi, az szórakoztató lenne
  • Zsolo007
    Ezek nagyon jó hírek! Remélem minél hamarabb kikerülnek azok a klipek youtube-ra!
  • Prof William
    "Látni fogunk egy meglehetősen perverz szexuális szituációt is a hajón - hogy kiknek a közreműködésével, azt nem tudjuk."

Hát igen a BSG napi szexadagját fent kell tartani. Sajna mivel itt még nincs Baltar valami mást kelett kitalálni.

"Mi több, a Razorban végre teljesül a rajongók egy részének nagy vágya is, és szó fog esni a homoszexualitásról is"

Ennek nagyon örülök. Éjszakák során át feküdtem álmatlanul az ágyamban és nem tudtam elaludni mert arra gondoltam... miért? Miért nincsenk homokosok BSG ben? :) Ez nem igazság! Miért nem kezdte még egyszer sem Cain Adama férfias arcélét simogatni? Miért nem látahattunk eddig vagy orgiákat a legéynség férftagjai között? :)

Hogy a perverz jelenet Gina kínzásához vagy a homoszexualitáshoz, esetleg mindkettőhöz köthető-e, azt csak találgatni lehet.

Látom a Sado-Mazo Bondage is bekerül atársadalmi problémák bemutatás közé. :)

Persze ha homoszexualitás helyett leszbikusság lessz akkor nem szólam. :)Az jöhet. :)
  • kBagyula #4133
    Hmm. Jó lesz.
  • Fenrir
    forrás: battlestar.freeblog.hu

Betekintés a Razorba

A múlt héten zajlott le az All Access elnevezésű rendezvény Los Angelesben, amelyet a Battlestar Galactica utolsó évadjának apropójából hozott fedél alá a a Sci Fi Channel. Mielőtt kivesézném, mi minden történt a rendezvényen, ez a rövidke postot a Razorral kapcsolatos spoilereknek szánom.

Már tudjuk, hogy novemberben kerül képernyőre a film, és hogy a Pegasus lesz a középpontjában. Ami az All Accessen kiderült az interjúkból, az az, hogy a forgatást pár hete fejezték be, így már be is tudtak mutatni egy kis klipet a jelenetekből. Most már pontosan lehet tudni, hogy a szereplőgárda közül nem mindenki jut ugyanakkora szerephez, többek közt Laura Roslin csak egy egészen nyúlfarknyi cameót tesz majd Razorban, míg Jamie Bamber központi karakter lesz, mint a Pegasus későbbi parancsnoka. Ha jól értettem Moore szavait, akkor a történet visszafelé fog folyni, és Apollóval fog kezdődni, ahogy átveszi a parancsnokságot, és az első küldetését teljesíti ("Load a nuclear ship to ship missile into launch tube three"). Ezután fokozatosan térünk vissza Cainhez és a korábbi eseményekhez.

Várhatóan látni fogjuk a második évadban említett incidenst a Pegasus hídján, melynek Cain admirális és a szomorú sorsú első tisztje voltak a részesei. Látni fogjuk Ginát, azaz Number Six egyik inkarnációját, amikor még embernek adta ki magát a Pegasuson, és kiderül majd, hogy hogyan bukott le ("She's a spy. She's a Cylon, they look human now").

Látni fogunk egy meglehetősen perverz szexuális szituációt is a hajón - hogy kiknek a közreműködésével, azt nem tudjuk. Mi több, a Razorban végre teljesül a rajongók egy részének nagy vágya is, és szó fog esni a homoszexualitásról is (ami a sok-sok társadalmi probléma közül az egyik, amivel még nem foglalkoztak a készítők, pedig mindenki örülne mondjuk egy Number Six-Sharon jelenetnek, de ne rugaszkodjunk el a témától). Hogy a perverz jelenet Gina kínzásához vagy a homoszexualitáshoz, esetleg mindkettőhöz köthető-e, azt csak találgatni lehet.

A Collider riportjaiból arra is fény derül, hogy remélhetőleg a filmben látni fogunk egy kis visszautalást a negyven évvel ezelőtti, első cylon háborúra. Ebben várhatóan megjelennek majd az eredeti sorozatból ismert gép-cylonok is, akik anno még beszélni is tudtak, amolyan dártvéderesen. És a kedvenc kifejezésük a "By Your Command" volt, amit Baltar minden parancsára válaszoltak. Egyszer ezt viszonthallottuk a minisorozat végén, de hogy a Razorban tesznek-e ilyen homage-t, azt nem tudjuk.

A klip tele volt űrjelenetekkel, robbanásokkal, mindennel, igazi nyálcsorgató lesz a rajongóknak, ha végre kikerül a scifi.com-ra, onnan meg a youtube-ra.

További hírek az All Accessről

Az All Access rendezvényről írtam az imént, most kulcsszavakban összefoglalnám a legfontosabb elhangzottakat és tudnivalókat.

-Bemutattak néhány részletet a Pegasusról szóló Razorból, valamint a negyedik évadból is. A "Four of the Five" - ahogy most már a négy új cylonunkat emlegeti a rajongói zsargon - előtörténetébe is biztosan betekintést nyerhetünk az első részekben.
    -Lucy Lawless szívesen részt venne a negyedik évadban, és Ron Moore is efelé hajlik, de még egyáltalán nem biztos, hogy belefér a történetbe. --Nem fogják beleerőltetni a karakterét, de "ha D'Anna vissza akar térni, akkor vissza fog".
    -Katee Sackhoff nem tudja, mennyit fog szerepelni a Bionic Womanben, de mivel egy stúdióban forgatják a BSG-vel, nem lesz gond átjárkálnia ide-oda, legfeljebb baromi fáradt lesz.
    -Moore-ék új rendszert találtak ki. Előbb kidolgozták, kőbe vésték az évad első felét, és második felének majd csak ezek után állnak neki. Most nem járhatnak úgy, hogy bizonyos utólag született új ötletek miatt át kell írni korábbi epizódokat is (vö. a harmadik évad fináléja, ahol egy utolsó utáni változtatás miatt egy komplett sztoriszálat vágtak ki a korábbi epizódokból).
    -Ennélfogva a finálénak még nem is körvonalazódott, így Ron Moore, ha akarta volna, se tudta volna elárulni, milyen Földet fogunk látni, melyik évben fogunk megérkezni. Annyit mondott el, hogy már jó régen kitalálta, kábé mit akar befejezésnek. Az írók viszont nemrég előálltak a saját elképzelésükkel, és az annyira tetszett neki, hogy most lehet, hogy borul az egész.
    A történet a fináléval biztosan kerek lesz és lezárt, de David Eick nagyon pozitívan áll hozzá egy egészestés filmes folytatáshoz. Ehhez a jogokat Glen A. Larson birtokolja, de Eick szerint a lehetőség mindig ott lesz a számukra.
    -Ron Moore projektjei a BSG utánra a már említett The Thing feldolgozása lesz, valamint az Én, a robot folytatása, amelyről csak annyit árult el, hogy lesz. Ez is épp elég nagy hír.
    -A Caprica sorozat továbbra sincs lehúzva a vécén, a pilot forgatókönyve már készen van, csak a csatornának kéne rábólintania. Ők viszont egyelőre más projektekkel vannak elfoglalva.
    -David Eick reméli, hogy minél több BSG-beli színészt tud majd alkalmazni a Bionic Womanben, mert szerinte nagyon tehetséges stáb dolgozik a sorozaton.
    -Ron Moore nem nézi a Heroest, de nem akarja, hogy az ő sorozata "nagy durranás" nélkül fejeződjön be. Már kalkulálnak, hogy hogy lehetne minél több pénzt félretenni a fináléra.
    -Jamie Bamber (Apollo) kijelentette, hogy nem lesznek többé fillerek, ő pedig szeretne rendezni vagy írni egy epizódot. A karaktere az első részekben egy jelentős döntést fog meghozni, de a sorsát még ő sem tudja pontosan. Azon sem lepődne meg, ha az évad első felében megölnék. És ott van annak a lehetősége is, hogy ő cylon.
    -Arra a kérdésre, hogy "Hol van Bulldog?", Ron Moore azt felelte: "Hát igen, az írók néha művelnek olyan dolgokat, amelyeket hibáknak hívunk. Ő most valószínűleg a vöröslámpás hajón van, ahol Boxey (a kissrác a minisorozatból) férfiprostituált.
    -Edward James Olmos köztudottan imádja a sorozatot. Szerinte az emberek majd húsz év múlva visszanéznek, és végre megértik, milyen tükröt állított Ron és David a világnak.
    -Mary McDonnel szeretné, ha a karaktere túlélné a sorozatot. David Eick azt felelte erre, hogy "akkor nem fogsz örülni". Persze ez (egyelőre) csak vicc volt, de annyi tuti, hogy Roslin története nem lesz elvarratlan szál, ahogy Adamáé sem. "Laura sorsát mélyen és határozottan fogják vizsgálni".
    -Több színészt is megkérdeztek, hogy hogyan tudják elképzelni a sorozat befejezését. Mary McDonnel egy tiszta levegőjű, nagyon zöld és tiszta vízű Földet szeretne látni. Jamie Bamber azt szeretné, ha Raquel Welchet találnák a bolygón egy szál ágyékkötőben, amint épp egy nagy szőrős dinó elől menekül, s ekkor Apollo közbelépne, megmentené, és ők ketten kéz a kézben tűnnének el egy barlangban. Lucy Lawless annak örülne, ha a cylonok megtalálnák a Földet, és boldogan, békességben benépesítenék azt.
    -Egy utolsó szpojler Starbuckról: Katee Sackhoff nem tudja, hogy Starbuck valódi-e vagy szellem, de biztos nem egy újabb Number Six a fejben.
    -Egy feltételezés eloszlatása az All Along the Watchtowerről: a zene nem a Földről jön valamilyen rádióhullámon.

Razor spoilerek

Újabb hírek láttak napvilágot a minap a Razor című telefilmmel kapcsolatban, előbb egy kevésbé megbízható forrásból, aztán Ron Moore is árulkodott kicsit, úgyhogy az alábbiak már-már tényként kezelhetők.

Ro Laren hadnagy Helena Cain admirális, mint tudjuk, vissza fog térni a filmben, és most már az is világos, hogy a korábban említett homoszexuális téma hozzá fog kapcsolódni: Ginával, azaz Number Six egyik alteregójával volt igencsak bensőséges viszonya.

Negyven évvel ezelőtt Cain szemtanúja volt a szülei kivégzésének, amit a régi cylon modellek hajtottak végre, és kénytelen volt hátrahagyni a saját húgát is, hogy ő maga megmenekülhessen. Ez még inkább megmagyarázza azt az utálatot és undort, amit Gina iránt érzett a második évadban. Az ismeretlen belső forrás megnyugtatott mindenkit, hogy nem csak azért dobták be a leszbikus sztori ötletét, hogy ott legyen, hanem így jobban megértjük majd a cserbenhagyott, elárult Cain motivációit.

Az első cylon háborút felidéző flashbackekben a robotok valóban a '70-es évekbeli modellek lesznek, csak komputeranimációval megvlaósítva, de ugyanúgy beszélnek majd, mint az eredeti sorozatban.
  • Cat #4131
    feliratok.hu n fenn van.
  • Victor1103
    Hello!Én leszedtem a pilot-ot (jó hosszú 3 órás) de van egy gondom vele hogy angol és értelmes feliratot nem találok hozzá:(
    Valaki megtudna dobni egy felirattal vagy linkkel ahonnan letölthetem?
    Köszi!
  • Montanosz
    vagy kezd a két mozifilmel, úgy lesznek érthetők a történések
  • Morpheus
    Köszi a válszt Srácok. Vadászok a pilotra akkor...
  • PiszkosFred
    Van egy negy reszes minisorozat (vagy 2x90 perc), amolyan pilotkent, azzal kezdodik az egesz. Utana jon a season1, benne 13 resz, ez utobbi van meg neked. Szerezd be a mini seriest eloszor, es kezd azzal.
  • Bucser
    keresd meg a Pilotot. Az nem része az egyes szezonnak.