Battlestar Galactica (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
So say we all!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Szóval ezek az új szériák a '78-as sorozatban látott háborúk UTÁN játszódnak?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ne haragudjatok a zavarásért, egy láma kérdést fogok feltenni, mivel abszolute nem követem a sorozatot.
Szóval én anno kb. 15 évvel ezelõtt, a német RTL (vagy PRO7, mittom én már) csatornán láttam egy GALACTICA nevû sorozatot. Akkor még nem sokat értettem belõle, de arra emléxem, hogy az ûrhajó neve volt a Galactica, és szintén vmilyen robotok voltak a gonoszok, akiknek pirosan világított a szemük (asszem).
Az kérdezném, hogy mennyi köze van ennek a sorozatnak ahhoz a régen vetítetthez???
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
So say we all!
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
A halál csupán a kezdet...
May the force serve you well!
nem tortent semmi :S
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Tehát a film egy invázióról szól, valami kövek potyognak az égbõl, amik megrázzák vagy megcsipik az embereket, és ettõl õk átváltoznak. Az egyik ember teljesen átalakul, és 2 nagy hangárt keres a világon , melyek valami speciális szögben állnak egymáshoz. Ide akarnak valami utazást szólgáló gépet épitani a földönkivülieknek. A film azthiszem 2 részes.
Ha valaki felismerte a filmet, légyszives jelezze ezt nekem, vagy ha valaki tud valami jó tanácsot adni, hogy hogyan tudnám megtaláni a filmet, kérem irjon emailt erre a cimre: [email protected]
Jobb lenne az email, mert ide nem biztos hogy visszatalálok 😊. Elõre is köszönök mindent!
3x16 - Dirty Hands
3x17 - Maelstrom
3x18 - The Son Also Rises
3x19-20 - Crossroads
So say we all!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
So say we all!
Bár ez nem kötõdik az eddigi témához de akkor is 😞 És akkor is csak 13 rész 😞
So say we all!
Amugy leszamitv a fonok jellemenek arnyalasat toltelek volt a dolog. Lehet, hogy izgalmas, de toltelek. :-(
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
De ezt is frissítgetheted: www.cicmax.atw.hu
Viszont holnap reggel érdemes elkezdeni, mert ugyan már elkezdtem a fordítást, de csak este tudom folytatni, meló miatt.
\"We are a very curious race\"
CicMax fel lehetne hozzád kérezkedni egy rajongói levlistába? A te fordításodnál nincs jobb <#worship>#worship>, mer a http://hosszupuska.freeweb.hu/ oldalt már unom naponta körömrágva frissítgetni
... én gyengeségem hogy az öreg Adama külföldi motymorgását nem mindig tudom kibogozni fülre <#whatever>#whatever>
ez nagyon erõs volt 😊)) de ettõl függetlenül BSG rulz
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
én a Commander vagyok én
Sail az Saul akar lenni?
én a Commander vagyok én
A halál csupán a kezdet...
én a Commander vagyok én
Te tudnád cancel-ezni az egész sorozatot? Hol melózol? 😊
A Helos rész után remélem, minél hamarabb lezárják a sorozatot, ne kelljen nekem canceleznem... 😞
téma remélem le van zárva.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.