Battlestar Galactica (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolo007
Nemtudom mi a bajotok a 14. és 15. résszel. Igaz a fõ story vonalat egyik sem vitte elõre, de megtudtunk érdekes dolgokat a karakterekrõl. Az igazság az, hogy én sem rajongok a kitöltõ epizódokért, amivel 15 évadra húzzák a sorozatot 😄. De ha az epizódon ez nem érzõdik, megvan a színészi játék is rendesen, valamint a storynak is van valami értelme (és újat tudunk meg), akkor nincs igazán problémám ezekkel. És nekem mind a 2 rész tudott újat mondani, és tetszett a színészek játéka. Helo végre elõtérbe került, sok sok epizód után. Szóval összességében nekem mind2 tetszett.

Sztem legegyszerûbb ha kipróbáljuk 😄

So say we all!

Akkor ezt közöld a NASA mérnökeivel és orvosaival is. Két eset lehetséges: õk tévednek vagy te. Nos?

vákuumban kapásbol megvakulsz, így kezdõdik.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pedig a vákuumtól nem kell fosni, csak az elborult scifikben látni felrobbanó és megfagyó embereket. Valójában egész jól tolerálja az emberi szervezet az ûrt: http://imagine.gsfc.nasa.gov/docs/ask_astro/answers/970603.html

joebacsi
hát lényegében az a különbség, hogy több anorexiás pitsa van benne, mint a 78as szériában <#idiota>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

nothes
nem, ez a '78-as sori remakeje. az alapstory nagyjából ugyanaz, de rengeteg dologban különböznek. a '78-asban pl. a nájlonokat nem ember alkotta, aztán vannak benne még idegenek meg idióta lézerágyúk is 😛

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

Blasta
Áhhááá, megtaláltam, erre gondoltam.
Szóval ezek az új szériák a '78-as sorozatban látott háborúk UTÁN játszódnak?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Nemelyiknek itt is pirosan vilagit a szeme <#hehe>
Blasta
Sziasztok!
Ne haragudjatok a zavarásért, egy láma kérdést fogok feltenni, mivel abszolute nem követem a sorozatot.
Szóval én anno kb. 15 évvel ezelõtt, a német RTL (vagy PRO7, mittom én már) csatornán láttam egy GALACTICA nevû sorozatot. Akkor még nem sokat értettem belõle, de arra emléxem, hogy az ûrhajó neve volt a Galactica, és szintén vmilyen robotok voltak a gonoszok, akiknek pirosan világított a szemük (asszem).

Az kérdezném, hogy mennyi köze van ennek a sorozatnak ahhoz a régen vetítetthez???

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Maak
ha nem is iszonyúan jó, de az tény, hogy minden részt várok...persze van ami nem tetszik benne, de akkor is nézem, mert jó a történet, jó a látvány, a hangulat, szóval valamit tudnak a készítõk...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Koszonet az ismetelten szinvonalas forditasert!
Na végre vki aki ugyanúgy van mint én! Pontosan így érzek én is! Sztem minden rész iszonyú jó, mindegyik különleges! Ez az elsõ (és sztem utolsó) olyan sorozat amit soha az életben nem fogok megunni! Csak ne lenne vége 😞(((

So say we all!

Maak
Hát nemtom, én eleinte ódzkodtam a bsg-tõl, sõt az elsõ két "felvezetõ" részt untam is elsõre, vagy csak fáradt voltam nemtom,de nem is lényeg...viszont nekem minden rész tetszik, maga a hangulat, a szereplõk is...nekem pl Helo az egyik kedvencem, lehet megkövezni...de én pl a helyében legyúrtam volna tigh fejét...holott õ is nagyon jó...bár fura hogy csak neki van ilyen szerepköre, ez a kötegedõs fõgeci, de jó...mindenki egy egyéniség a filmben, mint a való világban, van aki népszerûbb mert olyan a szerepe és van aki nem...ettõl még bsg, és bár szeretem az sg-t, de azért a bsg magasan veri azt is...egyszerûen minden tetszik benne és kész...és minden héten azt érzem hogy kevés volt...még akarom méééég...van egy lapos rész...és akkor mi van? semmi, nézzük mert jó...szvsz...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Fenrir
Jah aztán másfél perc alatt minden probléma meg is oldódik minden részben...

A halál csupán a kezdet...

Igazad van toltelek volt, es nincs igazad dog unalmas volt :S

May the force serve you well!

hat nem ertek egyett vannak bsgben nagyon sok totelek resz van ami nem szol semmirol=szar. Kb szezononkent van 2 jo resz. Voyagerben meg mindegyikben trotenik valami.

bazz hogy a 15 milyen szar resz volt 😞
nem tortent semmi :S

Köszi.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Sziasztok, mivel ti biztos sok filmet láttatok, lenne egy kérdésem, mert már régóta keresek egy filmet, csak nem tudom a cimét .... gondoltam ti tudnátok segiteni.

Tehát a film egy invázióról szól, valami kövek potyognak az égbõl, amik megrázzák vagy megcsipik az embereket, és ettõl õk átváltoznak. Az egyik ember teljesen átalakul, és 2 nagy hangárt keres a világon , melyek valami speciális szögben állnak egymáshoz. Ide akarnak valami utazást szólgáló gépet épitani a földönkivülieknek. A film azthiszem 2 részes.

Ha valaki felismerte a filmet, légyszives jelezze ezt nekem, vagy ha valaki tud valami jó tanácsot adni, hogy hogyan tudnám megtaláni a filmet, kérem irjon emailt erre a cimre: [email protected]
Jobb lenne az email, mert ide nem biztos hogy visszatalálok 😊. Elõre is köszönök mindent!
Még ezek lesznek!
3x16 - Dirty Hands
3x17 - Maelstrom
3x18 - The Son Also Rises
3x19-20 - Crossroads

So say we all!

Szerintem 22

Ez a szezon hány részbõl fog állni?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Vagy nem úgy hogy 12 szezonig húzták aztán az érdelõdés hiánya miatt gyorsan lezárták egy részben. 😊
Egyet is értek veled! Csak tudom milyen rossz volt kivárni azt a fél évet is és most meg 8 hónap! 😞

So say we all!

En szeretem ezt a sorozatot, de jo lenne ugy emlekezni ra, hogy na, igen, ez remek volt es nem ugy, hogy az utso szezon nem kellett volna.

Akárki akármit mond azért 8 hónap BSG nélkül elég gáz lesz! 😞(((
Bár ez nem kötõdik az eddigi témához de akkor is 😞 És akkor is csak 13 rész 😞

So say we all!

Ugyan, a majdnem vakuum es a majdnem teljesen nulla az nem szamit. Amugyis, a Galaxis utikalauz szerint 30 masodpercig tul lehet elni az urben, ennyi ido van, hogy megmentsenek. En majdnem leestem a szekrol, amikor ilyen tulelesi idokrol kezdett beszelni Adama :-) Ennyi erovel ki is sugarozhattak volna oket, Star Trekkesen :-)))) Vicc! :-(

Amugy leszamitv a fonok jellemenek arnyalasat toltelek volt a dolog. Lehet, hogy izgalmas, de toltelek. :-(

kössz CicMax ... további hódolatom <#worship><#taps><#ravasz1>

kBagyula
/fav <#taps>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Arról ne is beszéljünk, hogy az ûrben -273 fokot elég jól tolerálták. Ha azt nem vesszük figyelembe, hogy hirtelen 1 bar nyomás veszteségtõl a testedrõl és elpattanának az ereid.

CicMax
Ne is azt frissitgesd, mert elköltözött, http://hosszupuskasub.extra.hu/
De ezt is frissítgetheted: www.cicmax.atw.hu
Viszont holnap reggel érdemes elkezdeni, mert ugyan már elkezdtem a fordítást, de csak este tudom folytatni, meló miatt.

\"We are a very curious race\"

nyah valahol megnyugodtam, ez a rész jobb volt mint az elõzõ 😄

CicMax fel lehetne hozzád kérezkedni egy rajongói levlistába? A te fordításodnál nincs jobb <#worship>, mer a http://hosszupuska.freeweb.hu/ oldalt már unom naponta körömrágva frissítgetni

... én gyengeségem hogy az öreg Adama külföldi motymorgását nem mindig tudom kibogozni fülre <#whatever>

BiG G
azért ez erõs volt, valljuk be. kiveti õket a "huzat" és sikerül úgy menõverezni a raptort, hogy pont az ölükbe hulljanak, és még túl is élik? utána Chief simán sétálgat a babával, és Cally-nak is csak a szeme sarka vérzett be?

ez nagyon erõs volt 😊)) de ettõl függetlenül BSG rulz

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Hehe... mit ki nem bir egy ember urruha nelkul, mi? :-)))

Ez így van. Szerintem jók a BSG színészek. <#eljen>

Jaja, csak elirtam.

Egy színész akkor éri el a célját, amikor ilyen érzeseket kelt egy emberben! <#eljen>

én a Commander vagyok én

Sail az Saul akar lenni?

Helo a legjobb karakter Sail meg a legrosszabb (én õt utálom a legjobban, és sok sorozatból a nyertes legantipatikusabb). Ez magánvélemény és igen már én is a 3. évadnál járok.

Nekem is van egy elméletem a maradék 5 beazonosításával kapcsolatban. Ha a Cylonok bizonyos egy istene mindenképp követni akarja az emberi egyisten vallását, és miért ne akarná követni, akkor nagy a valószínûsége h párosával teremtette meg azt a bizonyos 12 "emberi" cylont. Mert miért is páros a számuk? Lehetett volna akár 11 vagy 13 is. Akkor viszont jól számolva a maradék nem ismert 5 cylon 2 férfi és 3 nõ. És kik is lehetnének a "gyanúsítottak"? Gaeta sztem tuti, a másik akár Helo is lehetne /lehet h szándékos a provokálása, hátha kivágják a zsilipen?/ Vagy lehet h Baltar a kivetítések miatt. Akkor viszont marad a 3 nõ, az egyik tippem Ellen, Tigh felesége aki furcsa módon került elõ, és Baltar sem adott egyértelmû választ a vizsgálatnál / azt mondta Sixnek 1/9 végén, maradjon az õ titka valójában ember e vagy Cylon/. Lehet h meglepetésként még elõkerül a 3 évad végén ami eléggé megtépázná Tigh becsületét, /lenne min kínlódnia a 4. évad részeiben/. Akkor marad 2, ami viszont nagy meglepi lesz, bár nekem Lee felesége is gyanús, túl becsületesnek akar látszani és a "tûzhöz" is elég közel van, akár lehetett õ is aki infozott a Cylonoknak, és így a befejezésnél lehetne hepiend Kara és Lee kapcsolata. Az utsó nõ pedig biztos h magas pozícíóban van, h elég nagy legyen a filmet lezáró sokkhatás. Nna ennyi lenne, bár lehet h teljesen hülyeség 😊, csak egy elmélet.
Fenrir
Én láttam minden évadját, nekem tetszett akkor.

A Voyager egy 10 éves sorozat(1995-2001), még is mit vártál? 😊 Inkább került el a Babylon 5 sorozatot, tuti szétunod rajta az agyad, az Amiga-n készült trükökkröl ne is beszéljünk! 😄

én a Commander vagyok én

Fenrir
Én pont ma néztem meg egy ST: Voyager részt. Ahhoz képest bármelyik BSG rész fényévekkel jobb mint hangulatra, történetre és karakterekre.

Szerintem jó rész volt, nem tudom, hogy mi bajotok van vele... nézzetek meg egy Babylon 5 részt, az is ilyesmi. Kellenek az ilyen részek is.

én a Commander vagyok én

Te tudnád cancel-ezni az egész sorozatot? Hol melózol? 😊

délután én is odakapcsoltam, de valahogy furán szintelen, fakó volt az egész rész. Nálam volt valami szar, vagy tényleg ennyire szar minõségû már a csatornánál lévõ kópia?

A Helos rész után remélem, minél hamarabb lezárják a sorozatot, ne kelljen nekem canceleznem... 😞

"ûrzsidó" "ûrnáci" "ûrkomcsi" nem vicces
téma remélem le van zárva.

0Fritz0
#3274 😉

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Tényleg leadták az elsõ felét. Az ócska szinkron miatt öt perc múlva elkapcsoltam.😞 Mindegyik hangot felismertem valahonnan, mind szar volt.😞