Battlestar Galactica (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trucker39
Csak türelem. A harmadik évadban egy csomó kérdésre kapsz választ. Igaz egy csomó új kérdés is felmerül.
Látom, te is így egyben nyomod a sorozatot. Nemrég pótoltam be magam is a hiányzó részeket, de mivel az elsõ évadra már nem emlékeztem, így azt is megnéztem. Kb. egy hét alatt néztem meg az elsõ évadot (13+2) a miniseriest (na jó ezek igen rövidek), majd a második évadot (20). Igaz, mire végezetem, a szemem kiakart folyni, de megérte. <#vigyor2><#worship>
A harmadik évad már teljesen normálisan került megtekintésre. Vagyis, ahogy elkészültek a feliratok.

Bucser
btw: a spoilert igazán írhatnád a (spoiler)spoilerszoveg(/spoiler) tagba ahol a (=[ és a )=].

Egyébként az ilyen vagány ivós csajhaverok a legmagányosabbak a legtöbbször. Az lepett meg, hogy haverként sem kezeli igazán lee a sorozat 2. felében.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Mert nem annak szántam.

Le meg simán kiábránult amikor meglátta hogy nem törõdik az arcbõrével.

Ha a Kolónia flottában szolgálnék Starbuckot inkább egy vagány ivõs csajhavernak fogadnám el de barátnõnek? Annak inkább valami normálisabbat keresnék. 😊
Zsolo007
Nekem nem jön be a kép...

Bucser
Leerõl beszéltem nem az öregrõl.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Esetleg Adamának újra eszébe jutott

Zsolo007
Roslint azért nem lehetett kiírni, mert a próféciában az van, hogy egy haldokló vezetõ vezeti el õket kis bolygónkhoz.

A starbuck-Lee dolog meg késõbb magyarázva van a 3. évadban 😊

Bucser
hmmm végignéztem a 2. szezont...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak én vettem észre, hogy Roslin elnök teljesen megváltozott a hirtelen, csodálatos (és számomra teljesen értelmetlen) gyógyulása óta?
Azok a részek tetszettek a 2. 10 részbõl amikor kicsit belepillantunk a flotta életébe.
Vagy például az elfogalt Caprica-n játszódó rész tetszett. De az a gyógyulás nem. Miért nem lehetett kiírni Roslin-t a sorozatból? Napjai voltak hátra. Jól felépített dráma volt. Ahhh... mindegy...

Viszont tetszett, hogy míg Baltar fejében ott van a 6-os modell, addig a vele kapcsolatba lévõ Hatos modell fejében meg ott van Gaius😊

Szóval vegyesek az érzelmeim a 2. szezon máodik fleével kapcsolatban... Lee Adama is totál más személyiség lett és nincs megválaszolva, miért kezd e fújni Starbuckra... csak egyik részrõl a másikra barátokból tök fagyos let a viszonyuk és Lee õt kezdi el hibáztatni... Lehet, hogy petty Oficer Duala van a dolgok mögött?? Na talán majd kiderül...

Bucser
Válasz a lentebb említett másik topicban. Ne ezt barmoljuk szét.

Trucker39
Sajnos nincs 6DOF "csak" TrackIR, de egyenlõre ez sem mûködik.
Igazad van, meghetnénk az ajánlott topicba, de nem válaszoltál a kérdésemre. <#wave>

Bucser
btw starshatterhez tartozó kérdéssel mehetnénk a játék saját topicjába.

Ide

Egyébként a TrackIR support nem 6DOF suport tehat csak a kabinban való körbenézésre terjed ki.

Trucker39
Nem tudja valaki, hogyan lehet a TrackIR-t bekapcsolni a game alatt?
Olvastam, hogy támogatja a szimulátor, de nem jöttem rá, hogyan kell. Sajnos, magától nem ismeri fel.
Amúgy tényleg jó kis szim. Remélem, a BSG mod hamar elkészül.

joebacsi
"mi kell még?"

épp 59,1% 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

0Fritz0

Rendeléstõl függõen kb. 10.000-13.000 petákba kóstál a cucc.
És szállítanak hozzánk, mi kell még? 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Bucser
http://www.matrixgames.com/

0Fritz0
Nem kéne annyit warezolnom, mert isten biza nem találom a rendelõs oldalt a starshatter.com-on. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Bucser
Boltot kishazánkban szinte biztos nem fogsz találni. A Starshatter egy one-man team jóvoltából készül (nem, nem Derek Smartnak hívják az illletõt😄). Netrõl rendelhetõ meg a starshatter.com-on.

Elég tisztességes iparosmunka. Nem beszélve arról, hogy készült hozzá B5 mod is😊

joebacsi
nah ez már kicsit igéretesebbnek tûnik 😊
csak nemnagyon találok még boltot ahonnan letö...izé megvehetném 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Bucser
2x07

A doki (Gaius) valami eszméletlen figura😄 Mindig bírtam az ilyen skizo karaktereket és elég okosnak tûnik, hogy ne golyózzon be teljesen😊 Bár érdekes ahogy stílust váltott az agyában lévõ csaj😊

A MRI jelenet meg hihetetlenül durva😄

Zsolo007
Ne vedd el a kedvét, nem biztos. Elég vegyes értékelésû a 2. szezon 2. fele, lehet neki tetszeni fog...

nagyot fogsz csalodni a második szezon végén 😞
készülj fel rá.

Bucser
Ez nem egy önálló program ez egy mod lesz a programhoz. egyenlõre csak hajócsere. De ez a legnehezebb része ugyanis küldetéseket bárki kreálhat hozzá (elvileg van egy beépített mission editor) és elvileg lesz hozzá késõbbiekben a beépített hadjárat motor segítségével egy dinamikus hadjárat.

MAjd meglátjuk mi jön ki belõle😊 de egy Viper-t szívesen tesztelnék, de a galactica irányítása sem lenne gond😊

Ez érdekes volt.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Itt még jó állapotban van Galactica. Na majd a program végére leamortizáljuk. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Bucser
Az olyan csajoktól mint az XO felesége egyszerûen kinyílik a bicska a zsebemben😊 elnézést a kifejezésért, de tipikus nagyravágyó bérkurva😄

0Fritz0
Láttam bolygófelszíni és hangár képeket is. (Igaz nem a BSG-hez, de tudja a motor).
Nyami. 😊

Bucser
Ja bocsi a liknkek:

Starshatter hivatalos oldal

Starshatterhez készült modok kicsi tárháza

A régi (1978-as) Battlestar Galacticahoz mod

Az új BSG sorozatról készülõ modról topic (még nincs kiadva)

Az oldalon regisztrálni kell utána mûködik.

Ja és elfelejtettem😊 Egy ké a készülõ modból.

Bucser
vagy pedig Starshatter Gathering storm. Április végén elvileg kijön egy teljes BSG mod hozzá. A starshatter elõnye, hogy a Newtoni fizikán túl támogatja a fleetmanagementet és a Capital ship harcokat is. Valamint alapvetõen Carrier szimulátor😊 Ergó a BSG-re lett kitalálva azt mondanám😊 BTW: nagyon ígéretesnek tûnik a mod a leírtak alapján. kíváncsi leszek mit hoznak ki belõle. Nem beszélve TrackIR supportról😊

Magáról a sorozatról: nagy Babylon 5 fan vagyok végignéztem most az elsõ szezont és nagyon tetszik😊 most tartok a második szezon 2. részénél😊 És rohadtul tetszik😊 Úgyhogy topic is megy kedvencekbe.

Trucker39
Egyetértek. Ettõl még lehet nagyon jó kis játék. És azért azt se feledjük el, hogy rajongók fejlesztik és ingyenesen. A fizikával vannak kis gondok, de ha végigjátszod a demót (már többször is megtettem) más csak a hangulata miatt is jó lesz. A rádiózást jól eltalálták. Fülke még nincs, de majd lesz. A Freespace-t is többször végigjátszottam, pedig a Vasudani negyed annyira sem fogta meg a fantáziámat, mint a BSG világa.

[NST]Cifu
Figyelembe véve, hogy egy Freespace 2 MOD-ról van szó, nem hiszem, hogy csodálkozni kellene ezen. A Freespace 2 motorja ilyen.

Ha reális fizikájú ûrszim kell, akkor ott a B5: I've Found Her. Vagy az Orbiter. 😉

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Malakai
Nope, 0 gáznál sztem sodródik, de van a megálj gomb, ahol a manõverezõ fúvókákkal állítja meg magát.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

joebacsi
elindult de rövidúton ment is a süllyesztõbe, mikor elvettem a gázt, és megállt a hajó...oké, hogy ne legyen überszimulátor, de erre mindig is allergiás voltam az "ûrszimulátor"-okkal kapcsolatban...

Kmarha
OFF: sikerült. Annyi a titok, hogy a legnagyobb felbontású OpenGL, 32bites, large textúra, legnagyobb részletesség, szóval mindent de mindent maxra, és akkor már megy is. 😄 Nálam legalábbis

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
😊 Nem nyilatkoztak arról hogy már találkoztunk-e vele. Lehet hogy egy új 4. évados szereplõ lesz az 😛

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

5w0rdf15h
annyira sok jelölt nem maradt már a "megtisztelõ feladatra" 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Kmarha
No, akkor most verhetem a mellem hogy én megmondtam?! 😄 Na jó, ilyent nem teszünk, fõleg hogy a rendezõk néha mindha csak kockafeldobással döntenének egy-egy fontos döntés felett 😄D

Egyedül Roslinnel kapcsolatban tévedtem, de úgy érzem csak azért mert a rendezõk gyávák voltak 😄
Akkor végül is még van esélye Gaetanak az 5. helyre 😛 Kiváncsi vagyok ki lesz az.

Off: valakinek el akar indulni a Beyond The Red Lines demója? Kiirja hogy Warning, meg valami nem megfelelõ felbontás kiprobálásáról (akármit is állitok be a video beállításoknál), aztán bejön valamelyest a játék, mert hallom a hangokat, pár menü szövege is megjelenik, de lényegében az egész ablak egy nagy feketeség és szürkeség. :S

Mr Spock
Nah, hogy senki ne beszéljen több hülyeséget az évadzáróval kapcsolatban: BSG évadzáró

-muszáj-

Fenrir
Szerintem egyik sem az és Kara sem.

A halál csupán a kezdet...

Malakai
Perszem, ez pont a mellett szól.. Csak fórumon nem jön át az, hogy ezt a mondatot milyen hangsúllyal értettem. 😄

De persze még azt se tudjuk, hogy ezek a közös látomások honnan jönnek, így még ha az, akkor is lehet rá magyarázat.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lehet hogy a chief nem is cylon.

Malakai
Tényleg, a Tyrol gyerekrõl miért nincsenek látomásai senkinek, ha az is félvér? (Chief és Cally gyereke.) 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Maak
na igen...apollo szépen felsorolta az utolsó részben...van ott sara szinte mindenkinek

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Fenrir
És ki nem?

Kmarha
igen.. Helo már vagy féltucat indokot szolgáltatott arra hogy mindenféle tárgyalás nélkül fõbe lõjék.

PiszkosFred
Bizony, bizony, o az szemelyesen. Eloszor nekem is a fullem "hallotta" az egyezest, a szemem csak a ra kovetkezo 5. masodpercben tudatta az agyammal, hogy he, ez a jo oreg szelhamos Badger baratunk ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Teppik Amon
Tudtam hogy ismerem valahonnan Baltár ügyvédjét! A Firefly-ból Badger. Annyira jellegzetes hangja van!

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Fenrir
Amúgy szokta valaki teljesen véginézni a részeket a kiírás után is? Apámmal néztem éppen azt a részt ahol Helo meg a gyilkos doki konfrontálódik, nah annak a végén a kiírásnál van egy jelenet amikor Helo bevallja az öreg Adama-nak, hogy õ ölte meg a cylon foglyokat régen amikor így akarták a flottájukat elintézni. Mondjuk az öreg nem örült neki 😊

0Fritz0
Azért ez megnyugtat:

"Az interjú szerint Ron Moore tisztában van azzal, hogy jövõre talán már az utolsó évadját fogja taposni a sorozata, és fel is van rá készülve. Jelenleg az elsõ epizódokon dolgoznak, de a csatorna még idõben értesíteni fogja õket, hogy igénylik-e az ötödik etapot. Amennyiben nem, akkor természetesen lezárják a történetet, Ron Moore-nak esze ágában sincs cliffhangerrel vagy egyéb köcsög módon befejezni a BSG-t."

Trucker39
Jó kis játék lesz ez. Kár, hogy ilyen rövid volt a demo. Ha jól olvastam, nem kell hozzá a Freespace2 és teljesen ingyenes lesz. Kíváncsian várom.