6292
  • Hoz_Hun
    Jók ezek a flashbackek, de ez az 5. ez benne van a nagyfilmben.
  • Fenrir
    Én még nem például és szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
  • nothes
    Szerintem ennenk értelme már nem sok van. Már láttam az összeset:)
  • Fenrir
    [URL=http://youtube.com/watch?v=Ui7k5p6aF2I]Razor Flashback #5[/URL]
  • Lysandus
    Felirat melyik verzióhoz lesz? Vagy az tökmindegy, hogy melyiket szedem le?
  • Lysandus

Ez qqqqqqqqqqqqqqrrrrrrrrrrrrrrrrvvvvvvvvvvvvvvaaaaaaaaaaa jó!!!! :-)

Táncol a kongresszus, mint a Luxemburg grófjában! :-)
  • nothes
    Itt a vége:)
  • zorden
    Ez a buli mar tobbszor elojott es nekem valahogy mindig a Galaxis utikalauz stopposoknak ugrik be :-)))
  • Fenrir
    Már megvan csak én megvárom a feliratot is hozzá :)
  • r4pt0r
    Hmm talán neked is le kéne szedni. :P
  • Fenrir
    Megkérnék mindenkit, hogy a Razorról bővebben csak spoiler tag-gel írjatok. Én még nem láttam és nem az sg fórumából szeretném "végignézni" :D
  • [NST]Cifu
    Nem rossz a Razor, pörgős, tartalmas, mozgalmas, visszahozta az első évad és a mini hangulatát. Kellemes meglepetés volt.
  • BladeW
    A 60-as években eleg jo bulik voltak amerikában, szoval nem csodalom
  • modoshawan
    Nagyon ott van a RAZOR. Érdekes volt egy más szemszögből is betekintést nyerni a háborúba.

A vége viszont igazi cliffanger... nagyon odatették magukat az alkotók.
  • r4pt0r
    Hét lehet de még mindig jobb neked így mintha most lenne a S4 és hetente megint lenne. :D
  • CicMax
    Jah, megette, mert ez legeslegalább két teljes napos meló. + Atlantis.
  • r4pt0r
    "Szerinted? Megette a fene a szabad hétvégémet. Azért a feltöltést kösz." by CicMax

Bocs én tévedtem, rosszul értelmeztem. :P
  • r4pt0r
    Jó akkor azt írtad hogy akkor talán lesz de lényegtelen. Jó az köv héten is, így is korábban néztük meg mint ahogy adták volna. :D
  • CicMax
    Hmmm. CicMax ilyet nem igért. CicMax most jövő hét elejét igéri. Hétfő vagy kedd.
  • nothes
    Az a tag nem motyorgott, "tisztán" beszélt ha lehet így mondani.
    Azt mondta az XO kiscsajnak, hogy már régóta vár rá. Megkérdezte, hogy szeretne-e megbocsátást nyerni mindazokért, amit elkövetett. Aztán azt nyekeregte, hogy menjen oda hozzá, mert valamit el kell mondania: #4257

A faszi egyébként nem olyan volt mint a többi. Ő volt az első, a nájlonok első kísérlete az emberformájú egyedek felé. Hallgasd végig, amit Athena mondott, kb a közepén van, amikor behozzák azt a régi tipusú vadászt.
  • Prof William
    Az eredeti sorozatnak sztem elég gáz vége lett. Elértek a földre ahol kb a 60-as évek fejletsée volt és tartottak egy bulit...
  • zorden
    wiki az eredetirol
  • Lysandus
    Pontosítok: "Csak ugye még senki nem látja tisztán, hogy mi vár rájuk a Földön" helyett: Csak ugye még senki nem látja tisztán, hogy mi vár rájuk például a Földön.

Én még abban sem vagyok száz százalékig biztos, hogy eljutnak-e egyáltalán a Földre. Persze valószínűleg igen, de ki tudja. Egyébként valaki tudja, hogy a régi sorozat (a 70-es években készült) hogyan ért véget? Van valami párhuzam az alapsztorin kívül a kettő között? A régit egyáltalán nem ismerem.
  • Lysandus
    Dehogy vagy naiv! Csak ugye még senki nem látja tisztán, hogy mi vár rájuk a Földön. A kádas kenyérpirítók meg egyfajta orákulumok is egyben. Amellett, hogy a basestarokat irányítják, állandóan motyorásznak. Valamelyik epizódban elhangzott, hogy még a bőrös cylonok sem tudják, van-e valami értelem abban, amit ilyenkor motymorognak.
  • nothes
    Ok, lehet, hogy kicsit naív vagyok, de a 3. évad végénél nekem az Athenas eset jutott eszembe: visszajön Kara, tudja hová-merre-meddig, segíteni akar az embereknek, azok nagy nehezen befogadják ect. Asszem egy régebbi részben utalás is volt rá, hogy ő a kiválasztott ill. ő fogja elvezeti az embereket a Földre.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Erre azaz első emberformájú szájlon hibrid abban a kád lötyiben azzal jön, hogy Starbuck a vesztükbe vezeti az embereket. Honnan tudja? Miért mondta egyáltalán el? Ezt nem vágom.

Egyébként:
    - Enemy target destroyed. All wings regroup and continue pursuit the Battlestar Pegasus.
    - By your command.

Jááááj!ROLFLOL:DDDDDddd
  • Lysandus
    Oké, de a sztori jelenlegi állása szerint most is a halál árnyékának völgyében járnak. Ebben a helyzetben inkább az a kérdés, hogy ki nem vezet a halálba. (Mondjuk az már kiderült, hogy ez NEM Baltar.) Kiváncsi vagyok ezt hogy oldják meg a készítők.
  • r4pt0r
    Jah, de ez már kiderült a season 4es előzetesekböl is, mert ott Kara mondta hogy rossz felé mennek.

Cicmax azt írta hogy hétvégén lesz felirat.

Dec. lesz majd egy 17percel hosszabb verzió is.
  • Fenrir
    Felirat is volt hozzá?
  • nothes
    Nekem tetszett, végre egy kis utánpótlás... Azonban rendesen kibattak a nézővel:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kara Thrace a halálába vezeti az emberi fajt. Ő az apokalipszis és a halál hírnöke (vagy mi, nem igazán értettem). Nem szabad követniük őt.

Akkó' most mivan?
  • zorden
    hmm... vegulis tetszett.
  • r4pt0r
    Elérhető torrenten a Razor film,elég jó minőségben.
  • Bucser
    Mindenki baromira szimpatikus, mert emberiek... Akit ki kell vágni a zsilipen az a fiatal adama:)
  • Lysandus
    Ja, tipikus ivócimbora!

Egyébként szerintem Adama csak azért tartja, mert pont az alkesz volta miatt nem veszélyezteti a pozícióját. :-) Meg vele el tudja játszani a legénység felé a jó zsaru/rossz zsaru játékot! :-)
  • Seten

Amúgy Tight is csak az elején volt gyökér, később nekem ő is szimp lett.

• Seten

Haxoror folyamatosan utálja Helo-t meg Athena-t is (rasszista). :)

• Hoz_Hun
    Helo az egyik kedvenc karakterem! Ő ne akarjátok kidobni. Dobjátok ki Tight-ot azt utálom.
  • Lysandus
    :-)))))

Helo a hősszerelmes. Pedig még első tiszt is lett amíg az XO (akinek meg én felejtettem el a nevét, az alkesz, akiről kiderült, hogy kenyérpirító) depirohamban fetrengett. :-)
  • PiszkosFred
    Helo-t akarta kidobatni minden reszben a legzsilipen :D
  • Victor1103
    Kit Baltart?
  • haxoror
    Hát ja, még tolták 4 hónappal pedig olyan régen nem láttam már BG-t hogy annak a hülyének is elfelejtettem már a nevét akit egyfolytában ki akartam dobatni a légzsilipen :(