Battlestar Galactica (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak két isten van: a pénz meg a baszás
"a NC-rol valo menekulesen kivul emlitesre melto akcio nem volt."
sztem csak az évad 2. fele punnyadás, az elsõ felében azért ott volt a cylon megfázás, meg az alga bolygó incidens is.
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
én a Commander vagyok én
sci-fi sorozat vagy egy szar szappanopera ami nagyszeru emberi kapcsolatokat mutat be es blalbalblbalba
ha az akarnek nezni akkor buzi hallmarkot neznek
mar vagy 3-4 resze csak ilyen szar megy semmi akcio csak buzi toltelek az emberekrol elbasztak az egesz sorozatot :S
May the force serve you well!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
amint megláttam a letölthetõ dolgokat, egybõl rákezdtem a Prelude To War-ra:D
Visszatérve a kérdésedre, most szombaton kerül leadásra a "miniseries" (M02) második részének az elsõ fele.
Nem kell aggódni, aki nem szeretné, hogy ilyen darabokban tálalják, az vegye meg DVD-n. Jah, hogy Mo-n nem kapható? Ugyan kérem, hiszen európában vagyunk... <#worship>#worship>
Elmagyarázná valaki, hogy most mi van. Elkezdtem nézni a Tv2 a sorozatot, de mondták nekem hogy nem ugy kezdödik az egész,hanem van elötte film is.
Leadta a Tv2,és én nem látam, vagy kihagyták?
A halál csupán a kezdet...
Egyébként meg, hogy egy kicsit ellentmondásba keveredjek :): Az évad felvezetõjében azt mondták, hogy egyvalaki meg fogja találni Földet. Illetve pont Leoben mondta neki korábban, hogy õ meg fogja találni kis bolygónkat. (Pontosabban azt mondta a vallatásánál, hogy meg fogja találni Kobolt és az el fogja vezetni Földre, igaz ez csak közvetett utalás...)
Pontosabban felülbírálta a parancsot ami katonai és etikai szabályokba is ütközött!
(de csak addig amíg ki nem derül róla is valami! <#hehe>#hehe>)
Több tízezer ember van a hajókon akiknek a többsége okés, tisztességgel végzik a dolgukat. Ugyanez igaz a flotta katonai állományának a nagy részére is, azt a négyet azért emeltem ki mert ugyan a sztori szempontjából fontos az eltúlzott tökéletlenségük (végülis nézem a sorozatot :) de "normális" körülmények között tolerálhatatlanok lennének.
Zavar ha hülyeséget látok egy filmben, ez olyan mint a "lassú zombi elõl gyorsan elfutós, idiótán sarokba szorulós, sikítozva semmit sem tevõs és végül meghalós" filmes klissé.
Én ezt nem jelenteném ki. Már majdnem teljes 3 évada zajlanak körülötte a dolgok és nekem nem az jött le, hogy megbízhatatlan.
(btw Helo már konkrétan elkövetett árulást is, nem is egyszer, lehet hogy nem tudatosan tette de ez nem változtat azon a tényen hogy BÁRMIKOR csinálhat egy újabb hülyeséget ami már szarul is elsülhet.)
Athena cylon tehát alapból megbízhatatlan.
A másik két hülyének meg a személyiségével vannak gondok ami könnyen okozhat problémát, hibás helyzetfelismerés, túlreagálás (Tigh) parancsok önhatalmú "kreatív" értelmezése (Starbuck)
Baltar mint tanácsadó nem tudna kárt okozni (ráadásul önös érdeke is már hogy a flottával együttmûködjön mert mostmár õ is csak a flottában bízhat) viszont a flottát az átlagon fellüli intellektusával hatékonyan támogadhatná a döntéshozatalban, ráadásul Baltarnak még alternatívája sincs hiszen õ az egyetlen "zseni".
(Ha nincs Baltarnak valós hatalma akkor Six hiába mond neki bármit is)
Ez a négy soha nem árulná el az embereket mert lojálisak a flottához.
Baltart pedig Six rángatja a farkánál fogva, ezért azt teszi amit õ mond.
Akkor nézzünk körbe biztonsági rizikók tekintetében
Athena - cylon
Helo - többszörös szabotõr
Tigh - alkesz és hülye
Starbuck - fegyelmezetlen
Helybõl 4 név akik gyakorlatilag bármikor komoly problémák forrásai lehetnek mert a beosztásuk ezt lehetõvé teszi, az hogy Baltar mint ember milyen személyiséggel rendelkezik lényegtelen abból a szempontból hogy amíg nem kap hatalmat nincs vele probléma, most hogy a cylonokhoz már nemigazán mehet vissza neki is érdeke hogy a flotta eljusson a Földre.
Az igaz, hogy Baltarnak van a legtöbb esze, viszont egy megbízhatatlan, önzõ féreg akivel biztonsági okokból sem lehet már együttmûködni.
Az is nevetséges volt, hogy a társadalmi problémák és osztálykülönbségek csak akkor jutottak az eszébe mikor az õ segge került sittre, érdekes módon ezt akkor leszarta mikor õ is azokban magasabb a körökben mozgott.