Battlestar Galactica (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nálam már az öreg és az elnöknõ is leszerepelt, képtelenek felnõni a feladatukhoz pl amikor elkezdték szadizni Baltart, értelmetlen és fölösleges volt ráadásul olyan tettekért utálják amik az adott körülmények között kvázi szükségesek voltak arról nem is beszélve hogy Baltar hatalomra kerülése eleve az öreg/elnöknõ duó töketlenkedésének az eredménye volt, egy hasonlattal õk adták a gyerek kezébe a pisztolyt szal az õ felelõsségük hogy lövöldözni kezdett.
Sok mindent lehet Baltarra mondani csak azt nem hogy hülye, helybõl több esze van mint annak a két balfasznak együtt éppen ezért nem egy cellában kéne rohasztani hanem inkább hasznosítani kéne a tudását.
Másik példa a sztrájk, a fél flotta a golyóit vakarja (pl a szaros menekültek) miközben az üzemanyaghajón dupla mûszakban dolgozik mindenki a menekülés kezdete óta. Persze most láthattuk hogy milyen "remekül" oldották meg ezt a problémát a "vezetõk" viszont arról senki sem beszél hogy ez a probléma is eleve elkerülhetõ lett volna ha már korábban meghozzák a megfelelõ döntéseket, MINDENKI dolgozik különben nem kap kaját.
A királyi pár nem elébe megy a problémáknak hanem utólag akarja megoldani õket -> alkalmatlanok.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
viszont most Chief jeleneténél nagyon odatette magát...nem elég, hogy be mert vállalni egy viszonylag durvább eszközt (ami ugye az elõzõ részben lehallgatott beszélgetés után bõven megjátszható volt, mert annak fényében egyértelmû, hogy nincs az a munkásnyomor, amiért kedvenc narancssárgaruhásunk emberkénk megint veszélyeztetné Callyt), hanem a megtörés után rögtön engedett, aminek eredményeképp az elbizonytalanodott csíf, most ismét a tenyerébõl eszik, és így már bõven rá lehet bízni ezt a kényes szakszervezetesdit...
az elsõ lépésre pl Tight is simán képes lett volna, a másodikra már nemvalószínû...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A halál csupán a kezdet...
Persze mert te katonai diktatúrát szeretnél Cain vezetésével. :)
De semmi pánik, újra minden a demokrácia fényes ösvényén halad a retardált full inkompetens elnöknõ idióta vigyorával fûszerezve szal lesz még elég BÉNÁZÁS amivel ki lehet majd tölteni a harmadik évadot...
Á, egyértelmûen blöffölt az öreg. Nem lövette volna le õket (bár parancsmegtagadásért jogos) csak Tyrol agyát húzta mert tisztában volt vele, hogy csak így tud rá hatni.
A halál csupán a kezdet...
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Úgy tûnik, nem érdemes összeakasztani a bajuszt Adama admirálissal.
Kicsit sikamlós volt az egyik ágyának felkínálása az Elnöknek, de jó volt.
Na most BSG-szépségkirálynõ választást tartunk?
(ennyire nem tetszett senkinek a S03E16?)
GP-re és TH-ra meg kéne pár kiló +, mert mindketten gebék.
Starbuck meg, ha szabályoztatná a fogait és leszedetné a szemölcseit, akkor talán beférne az "elmenne" kategóriába..
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
és az tényleg kicsiben van mindehol fent
Ez az a bizonyos kép:
http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.grace-park-pictures.com/grace-park-insert-pic.jpg&imgrefurl=http://www.grace-park-pictures.com/&h=285&w=200&sz=14&hl=hu&start=6&tbnid=rK54cFL4kTYUEM:&tbnh=115&tbnw=81&prev=/images%3Fq%3DGRACE%2BPARK%26svnum%3D10%26hl%3Dhu%26client%3Dopera%26rls%3Dhu%26sa%3DN
1782x2400?????<#wow2>#wow2>
Na álljunk meg... Az összes kép akkora? Akkor te azt honnan szedted le?
Kénytelen vagy te is áttérni Sharonra :)).
Keszonbetegség nyomáscsökkenés esetén áll elõ, a vérben oldott gázok relatív parciális nyomása ekkor nagyobb mint az aktális környezeté. A vízben ez úgy megy, hogy lent nagyobb nyomáson lélegzed be a szipkán a levegõt, és mikor feljössz ez buborékosodik fel a véredben. Nem is a szív lufttal van a gond, hanem hogy írtózatosan fáj, izzik tõle az egész test, ettõl sokkot kapsz, plusz kellemetlenség, hogy a tüdõ hajszálereiben a sok kis buborék a légcsere folyamatát akadályozza, de ez a vákumban nem okoz külön gondot mert amúgy sincs mit belélegezni
Csak elég kicsik<#sir>#sir>
Szinte majd hogy nem miatta folytattam a BSG nézését<#miaz>#miaz>
Na jó a sztori is nagyon tetszett<#vigyor>#vigyor>
So say we all!
Na de a másik meg nemtudom ki szokta figyelemmel kisírni a 'sztárjaink' felbukkanását más alkotásokban de pl a most kiadott C&C Tiberium Wars c. játék demójában lévõ átvezetõ videókban feltünt Six és Boomer is! :) Ott is jól nyomják! :)
So say we all!
höhö, azért pont a bsg-topikban?
02.03. Már márciusban indul a TV2-n a Heroes
01.24. 4400 - Újabb scifi a TV2-n, teret veszt az RTL
01.03. Scifi-sorozattal pusztítja el a TV2 a Barátok köztet?
02.04. Csillagközi romboló - Battlestar Galactica a TV2-n
Rohadt kis RTL klubb bérenc. Jó a Helyszínelõk, de azért nem kell ilyen szavakkal illetni mások egyik kedvenc sorozatát.
Az RTL Klubon a világ legnézettebb sorozata
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Lysandus :)
Azért én tennék kósza kisérletet asszonypajtival együtt nézni BSG-t. Én is igy jártam (Zuram egyik este hozta a kezdö miniket, aztán mostmeg tiszta kenyárpiritó-függö lettem <#nyes>#nyes>)
"baltar sehol sincs sixhez képest." - hát nöi szemmel nézve azért nem olyan csúnyácska, bár a Geg Reel-ben látott szörös hátsó (amit ugyan próbáltak kitakarni kevés - sikerrel) jelentösen rontott nálam az összképen. <#vigyor2>#vigyor2> De ott van ugye Lee Apollo Adama, aki magasan viszi a primet :)
csõ <#integet2>#integet2>
A tré az, hogy a vérünk tele van oldott gázokkal, amik 0 nyomáson és testhõmérségleten forrni kezenek olyan, ez hírtelen nyomáscsökkenésnél akár drasztikus is lehet, szétrepedhetnek tõle a vérerek, a test ekkor komoly lehûlésbe kezd, mikor a gázok szökni kezdenek belõle, mint a patron amikor kiszúrod ... keszonbetegség, vérveszteség, fulladás, megfagyás ... ez vár rád odakint, ha nem vagy erõs hõsugárzásnak kitéve. De ha a nap közvetlenül rád is süt, az jóval trébb lehet ...
na mind1, téma lezárva.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!