6292
  • Victor1103
    Ez olyan köcsögség hogy csak április körul jön majd a 4. évad.Az még fél év gecc.Pedig már úgy rá voltam hangolódva hogy november vége a Razor film utána meg kb. 1 hónap.Nem értem hogy mire várnak hogy az összes sikeres sorozat befejeződjön?Aki eddig nézte ezután is nézné aki meg nem az nem szóval a nézettségen nem rontana.
  • Lysandus
    Tudod a legnagyobb fenntartásom az, hogy nálunk "elfelejtik" majd kiadni az összes többi évadot is.

Basszus, ha én így végezném a munkám, akkor már rég nézhetnék új állás után.
  • Hoz_Hun
    Ez a külföldi kiadványnál is így van, csak ott kiadták mellé a pilotot külön, azaz egyben berendelhetted az egészet. Nálunk "elfelejtették" kiadni a pilotot.
  • joebacsi
    nem foglalkoztam még vele a gyakorlatban, de majd a hét második felében kicsit beleásom magam a témába, mert más miatt szükségem lesz rá...addig mást nem tudok mondani, csak hogy próbálgasd a konvertereket, ha van időd rá :)
  • Lysandus
    Mi??? Nincs benne a pilot? Komolyan mondom az eszem megáll! Akkor felejtős.

A játékról: én a játékosok fórumán láttam valamit, amiről azt mondták, hogy az az. Na ha ha ez tényleg így van, akkor botrány. Komolyan mondom olyan nagy dolog lett volna egy normális űrszimulátort összedobni? Én valami Wing Commander, X-wing/Tie-fighter szerűséget vártam. Különösen azért, mert a Wing Commander sorozatnak sokat köszönhet az a műfaj, amiből a Battlestar Galactica is merít. Ehelyett jött ez a borzalom.

Oké, tudom, hogy az ilyen szimulátorok állítólag nehezen eladhatóak, ha pl joystick kell hozzá az már alapvetően beszűkíti a lehetséges fogyasztói kört. De könyörgöm a Freelancerben kiküszöbölték a joyt és egész jól sikerült. Legalább azt lehetett volna alapul venni.
  • Hoz_Hun
    Igen egyel átkonvertáltam, de rosszabb minőségü lett :(. Ha tudsz ajánlani egy jó (nem fizetős) flv-avi konvertert azt megköszöném.
  • joebacsi
    flv-t meg át tudod konvertálni okosan
  • kBagyula #4238
    Ippeg ezt akartam kérdezni. Ha se pilot, se eltüntethető magyar felirat, akko nemkő. Pedig annyit megért volna.
  • Hoz_Hun
    A szinkron annyira nem rossz, de a DVD-n rajta van az eredeti 5.1-ben. Ami viszot egy disznóság az a kikapcsolhatatlan magyar felirat az angol nyelv alatt. Pusztuljon meg aki azt kitalálta. Minőségileg viszont szép a kép és az 5.1 is jól szól. Gyalázat hogy a kiadvány nem tartalmazza a pilotot, de mégcsak külön se lehet megvenni. Szóval mikor beteszed az első korongot jön a szöveg hogy "Az előző részek tartalmából...harmadik rész...". A papirtok jó minőségű szép képminőség van rányomva a korong viszont nem szépen szitált.

A játék: borzalom, kár volt megcsinálni. Nincs pilotafülkés nézet itt már eleve bukott...áh nem is részletezem.
  • Hoz_Hun
    Köszönöm a segítséget mindkettőtőknek. Sajnos a youtube-os letöltés valami szerver miatt nem műxik. Így viszont arról a jobb minőségben lévő helyről a szokásos trükkel le tudom húzni, csak sajna flv, de az is jobb a seminnél (->Eszközök->Internetbeállítások->Beállítások->Fájlok megtekintése.. és itt vágolapra teszem a videot és kész így szoktam az ilyen letölthetetlen marhaságokat begyűteni).
  • nothes
    Nos mivel csak az első évad lett leszinkronizálva, jól is nézne ki ha ott virítana a polcon a második is.
    Angol meg itt az életben nem lesz, marad az amazon vagy egyéb netes "szaküzletek" ha nem kell díszcsomagolásban :)

Ami a játékot illeti: katasztrófa, se beszéd, se normális grafika, se normális irányítás, se semmi. Ennél még az a fanmade freespace mod is fényévekkel jobb.

• Lysandus
    Láttam az első évadot az újpesti Tesco-ban. +7700-ba kerül. Sajna csak az első évad volt meg. Max az egészért adnék pénzt. És persze a borzasztó szinkron nélkül! :-)
  • modoshawan
    Hali! Ezen a címen megnézheted jobb minőségben. Hogy letölteni le lehet e valahogy azt nem tudom:

http://media.tv.ign.com/media/895/895460/vids_1.html
  • BladeW
    agyatlan C64-es korszakot idéző "valami" lett.

Ezzel nekem speciel nem lenne bajom, es agyatlannak se neveznem a jatekot, de az iranyitast sztem nagyon elcsesztek. Megcsinaltam 1-2 campaign palyat, de uninstall lesz a vege nalam is.
  • Fenrir
    1. Igen, ő az öreg Adama fiatal korában az első cylon háborúban.
    2. Youtube-ról letöltés
    3. Szerintem nagyon jobb minőség nincs belőle mert csak ilyen webes verzió van (ezért lett webisode a neve).
  • Hoz_Hun
    Srácok, most kapcsolok. a Flashbackban az a Will Adama van akit mi a sorozatban Admiral William Adama ként ismerünk? Az ő fiatalkorából van a flashback, jól vettem ki? Amúgy nagyon jók ezek a flasbackek.

Tudja valaki honnan lehet letölteni őket, hogy ne csak youtube-on legyen meg hanem el tudjam magamnak raktározni? Ja és még egy kérdést: a 2 szezon és 3 szezon közti webizodokat nem lehet frankó minőségbe beszerezni (azaz nem tették rá valamelyik külföldi DVD-re), mert nekem csak ilyen gyengusz minőségben van meg?
  • Hoz_Hun
    Frevoo ha már itt tartunk, hol van a bolgod? A nevedre kattintva nem találom, csak mert érdekelne. Inaktiv BSG időszekben ritkán nézek be ide. A nevedre kattintva nincs megadva webcím, esetleg oda beírhatnád.
  • PiszkosFred
    Igen, a trailerek/previewek a trial verziok :)
  • 0Fritz0
    Igen, erről.
    Azért örülök, hogy valakinek tetszik, mert akkor már volt értelme. :)
  • Trucker39
    Te lehet, hogy a filmről, de a korábbi hsz-k valószinüleg nem arról. vagy te hallottál már filmben trial verziót??
  • kBagyula #4225
    filmről...
  • Trucker39
    Erről a játékról beszéltek??

BSG

Kipróbáltam. Amilyen kicsi olyan kis szépség. legalábbis nálam semmi baja a grafikának. Viszont médiumon is megfeküdtem vele. Az igazság az, hogy elszoktam az ilyen lövöldözős game-ktől. Nekem tetszik.
  • 0Fritz0
    Igazad van, C64-en is jobbak voltak. :)
  • [NST]Cifu
    A Razor Flashback 8 epizódos lesz, legalábbis anno ennyit harangoztak be. Valamilyen okból viszont a BattleStar Wiki 7-et sorszámozott fel. Tudja fene miért.
  • r4pt0r
    Azért mert valami c64es nem szar, nem kéne a kettö között párhuzamot vonni.
  • 0Fritz0
    30 perces a trial verzió (ami természetesen akkor is telik, ha a menüben vagy…), de nálam 5 percig bírta.
    Iszonyú, hogy milyen igénytelen, agyatlan C64-es korszakot idéző "valami" lett.
  • r4pt0r
    Szerintem 7 de nem biztos.
  • Fenrir
    [URL=http://youtube.com/watch?v=lTk-XRdw4iI]Razor Flashback #4[/URL]

Nemtom, talán 10? Biztos valaki tudja pontosan :)
  • nothes
    Ez most jó volt, az előző kettőn majdnem bealudtam, pedig csak kétpercesek voltak:)
    Mennyi lesz egyébként?
  • BladeW
    Megjelent a jatek! Egy shoot 'em up, bar nekem kisse neheznek tunik az iranyitas. Viszont mukodik multiban is.
  • kBagyula #4215
    Pöpec.
  • Fenrir
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=eQupz4WmExE]Razor Flashback #3[/URL]
  • Freevo
    Tökéletes, köszönöm!
    A linket is köszi, eszembe se jutott másik mirror után nézni :).
  • Bucser
    Igazából nem értelek. A blogot nem azért csinálod, hogy beszéljenek róla? az meg nem mindegy, hogy hol beszélnek róla? Vagy esetleg versenyeztek kinek van több olvasója ? (ez alapjaiban rengetné meg a blogolókról kialakult véleményemet). Anyagi hasznod van belőle? Vesztessz bármit is tőle? Nem hiszem.

Nem azért blogolsz, mert infomegosztási vágyad van? Ha nem akkor én néztem el valamit:)
  • zorden
    Nekem ez mukszik BSG Season 2 DVDRip Sub
  • Seten

Már újra működnek! Itt e!

• Freevo
    Tényleg, hogy ne legyünk annyira offtopikok, hadd kérdezzem meg, nem tud valaki a második évadhoz magyar feliratot, ami a dvdriphez van igazítva? Most, hogy le van halva a feliratok.hu, egyserűen nem találok semmit.
  • Freevo
    Zorden: ezt a kérdést a c:c-nek, a sorozatjunkie-nak, de még az indexnek is föl lehetne tenni. Hányszor hivatkoznak a netes portálok más, külföldi honlapokra? Talán csak akkor nem, amikor egy hírügynökségtől vesznek át egy hírt. Még csak konkrét fordítás sem történik, mert nem szóról szóra ugyanazt közlom le, mint a külföldiek (plusz én meg is jelölöm a forrásaimat, amit nem minden blogger tesz meg). Egyszóval: ilyet lehet csinálni. Ugyanakkor magyar hírportáltól és blogtól soha, egyetlen mondatot sem másoltam át a blogomba. Ha a C:C vagy a junkiek meg is előztek egy-egy hírrel, inkább csak linkkel hivatkoztam rájuk. Nem a levegőbe beszélek.
    Piszkos Fred, tetszik, amit írsz. Teljesen igazad van. Bármennyire is vihar a biliben a dolog (ebben igazatok van), attól függetlenül elég példátlan az eset, amit itt láttam. Álszent nem akarok lenni, ha az lennék, akkor a két emlegetett sorozatos bloghoz hasonlóan messziről kerülném még a "letöltés" és a "torrent" kifejezéseket is.
    Tényleg nem azért a pár olvasóért küzdök, elég hülyén is venné ki magát. Azt sajnálom leginkább, hogy az átmásolt bejegyzésekre itt reagálnak az olvasók. Mivel a blogon is meg itt is születik 2-3 komment ugyanarra a cikkre, sehol sem bontakozik ki érdemi eszmecsere, vita, semmi. Ezt hiányolom a blogomról, nem az olvasottságot.
    Szóval, amint látjátok, csak annyit kérek a fórumozóktól, amit én is hajlandó vagyok megtenni másokkal szemben.
  • Seten

És ha (tegyük fel) ezeket nem pont itt beszélnétek meg? :)

• zorden
    TOTALISAN OFF:
    No offense, de amiket Te leforditasz es magyarul elerhetove teszel arrol van engedelyed attol, akinek az anyagait atulteted szep anyanyelvunkre? :-)

Magam reszerol itt olvasgatok, neha hozzaszolok, egy-egy videoert kattintok. Ezer mas hasonlo forum lehet, max. ha egyet latogatok. Ha valamit mashol el is olvasok, soha nem kommentalom... szerintem picit vihar a biliben kategoria. Mi orulunk, hogy irsz, Te orulsz, hogy az anyagaidat olvassak, barhol teszik is. :-)