Battlestar Galactica (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Nincs dradis
2. Ez a holografikus kezelõfelület nagyon-nagyon messze áll egy olajos, koszos Vipera Mark II-tõl.
Remélem, ennél azért a végeredmény jobban fog hasonlítani.
A repülési modell megegyezik a Freespace-el.
A bolygó viszont szépen van megcsinálva. <#worship>#worship>
(\__/) ( X.x) ( } . { )
So say we all!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
x3 Reunionhoz is vannak már BSG gépek <#vigyor3>#vigyor3>

(\__/) ( X.x) ( } . { )
ott volt például Baltar könyve, amelynek segítségével ha a régi tetteihez nem is, de a további tevékenységéhez fanatikus híveket szerzett, akik lázongani kezdtek volna egy per nélküli kivégzés után.
szóval ez nem egy derült égbõl villámcsapás szintû dolog volt. bár az tény, hogy amikor a kezükbe került, akkor még egy egyszerû fejlövéssel el lehetett volna intézni a dolgot, de akkor csalódtam volna a leginkább a sorozatban.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
battlestar galactica blog
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
no de ezt leszámítva azt el kell ismernem, hogy szinte minden téren über a sorozat...folymatosan hozzák azt az életszagú, büdös, feszültségekkel teli légkört, a tárgyalás - a létének értelmetlenségétõl eltekintve - szvsz zseniálisan lett kivitelezve (ügyvéd karaktere, színész játéka nagyon bejött)...a drámához még mindig nagyon értenek (igaz, hogy sajnos egyre inkább a realitás kárára, de ez van...)
+ még Apollo radarján is ott figyel több „Enemy Fighter” kapcsolat.
Tehát mindkét fél kiküldte a szeretetcsomagjait, a kérdés már csak az, hogy használni is fogják-e õket. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
a készítõktõl ugyis kitellik minden.. bármi lehet még.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ugyanilyen furcsaság, hogy az elnökasszony ugyanazt álmodja, mint Athina és Caprica Six (és valószínűleg Baltar). Az elnökasszony ennek ellenére nem hiszi magát annak (pl. biztos hogy kurvasok vizsgálaton átment, amikor még az első részben Capricán kimondták rá hogy rákos, mégse tűnt fel senkinek semmi)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
2. korántsem biztos hogy cylonok, annyit tudunk, hogy mind hallott egy zenét. Ennek oka akármi lehet, pl. a cylon megszállás alatt mindet elfogták, és a börtönben a fejükbe/testükbe raktak valami chipet.
3. a teljes flotta energiakiesését nem magyarázták meg. Ilyet eddig a cylon flotta nem tudott csinálni, ebbõl gondolom, hogy ESETLEG megfelelõ csavar az lenne, hogy a másik cylon flotta egy MÁSIK cylon frakcióhoz tartozna (A másik flotta támadást még nem mutatott, csupán megjelentek a radaron). Ebben az esetben valóban lehetne ez a négy cylon, akik egyre közeledve a sajátjaikhoz "felébrednek".
Már nem emlékszem hogy a korai részekben volt-e errõl szó <#fejvakaras>#fejvakaras>
Az azonos típushoz tartozók pedig képesek megosztani egymással emlékeiket (Athena „emlékei” Kara-ról, amik eredetileg Boomer emlékei voltak) és valamilyen vezeték nélküli kapcsolatot is nyomatnak egymással, hiszen amikor az öreg atomot akart dobni az algabolygóra, akkor minden egyes nejlontípusból volt egy a vezérlõteremben akik úgy szavaztak, hogy: „Egyetértünk”. (Kivéve a hármasok, õket be is spájzolták) 😊
A maradék öt meg annyira rejtélyes még a nejlonoknak is, hogy nem csodálom, ha nem ismerik fel õket.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem volt kedve 60 évig kémcsövezni. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként egy érdekes vonatkozás: emlékszünk még arra, hogy Gaius anno a flotta tagjai között végzett cylon vér-elemzést? A Chief és Tigh már akkor is ott volt, tehát valószinüleg lebuktak a teszten. Érdekes kérdés, hogy a NC eseményeknél Gaius ezt miért nem hozta fel a megszálló cylonoknak...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A halál csupán a kezdet...
Egyébként érdekes, hogy az undeground ellenállás három vezéralakja bennevan a négyben ;]
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
De hogy nem tünt fel akkor egy emberdokinak sem ha ilyent kellett vizsgálni. Flottánál biztos van valami éves ellenörzés vagy mi a fene. Meg soha nem sérült meg úgy hogy azt el kelljen láttni? Röngen esetleg mütét?
De Boomer alkarjaba egy kabelt beledugni, majd azon keresztul racsatlakozni a kozponti rendszerre, az persze hetkoznapos emberi tett? 😄
Lehet felismerik egymást, megérzik. Bár nem tudom mi szükség lenne rá, mikor a cylon harcosoknak nagy vörös szemük van, az egy csoportba tartozó bõrös pedig.. hmm, mennyi is? 8 db összesen? Nehéz lenne nemfelismerni valamelyiket az utcán, ha éppen arra lenne szükségük 😊
De még ha van is beépített radarjuk, mi van ha a másik 5 ezt kivédte, álcázta, vagy csupán õk annyira másik csoportba tartoznak, hogy a többi nejlon nem ismeri fel õket. Végül is nagyon régen õk szakítottak egymással 😊
Ez nem lehet kizáró ok arra hogy részeges hajómesterünk cylon legyen. Énszerintem.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Azoknak a cylonoknak könnyü felismerni a másikat, mivel õk ismerik már egymást. Ez az 5 viszont számukra is ismeretlen. Nincs beépített radarjuk, ez már feltünhetet az eddigi részek alapján is 😛
Cylon recept! 😉