6292
-
Lysandus #4405 Igen már rájöttem. De ahol én találtam, ott csak 12 rész volt fenn. A többi nem. Azért kérdezem, hogy te hol találtad. -
#4404 Csak 1 évad volt, sajnos. -
Lysandus #4403 Halihó!
Ez fantasztikus, hogy mennyire együtt jár a sci-fi rajongók agya. Én is most találtam rá újra a Space Above and Beyondra hasonló megfontolásokból. Úgy látszik mégis vannak rajtunk kívül álló vezérelvek vagy mik.
Viszont arról a sorozatos oldaról, amit én tudok, csak az első évad tölthető le. Melyik a másik oldal, ahol fenn van az egész? -
#4402 szerk. átkozott szóismétlés... -
#4401 Tegnap sikerült belekukkantanom a kibővített változatba: azért kicsit különbözik a screenerestől, pl. Cain visszaemlékezése a Tauronon elég durva:)
Ez a major Shaw meg elég durva. Ha szemből mutatják jócsaj, ha félprofilból akkor "..öehh? wtf?!", ha meg probilból akkor megint jócsaj:) Vagy csak nekem tűnt fel?:) -
r4pt0r #4400 Pedig többet beszél. -
#4399 + megfuszerezve nemi visszatekintessel az elso haboru idejere :) -
#4398 Nem. hanem amikor elkezdődik a háború. Mikor a pegasus megmenekül és az utána történtek egészen Az új capricára érkezésig. -
#4397 A csávó a simában is beszél, nekem nem tűnt fel, hogy itt hosszabban beszélne... -
Prof William #4396 A Razor az a 1. Cylon háború idején játszódik? Vagy mi a sztorija? -
r4pt0r #4395 Azért van 1-2 dolog ami azért nem rossz, pl a csávesz (god) mikor beszél, a csata is kicsit nagyobb. -
#4394 15 perc, de nem egy nagy szám, semmi lényeges sem maradt ki a "rendesből". -
gabr #4393 www.newtorrents.info mondjuk -
#4392 A sorozatos oldalról szedtem le. -
Seten #4391
Aki látta a Razor-t illetve abból az Unrated Extended Edition-t, meg tudja mondani az mennyivel hosszabb (vagyis milyen hosszú)? :)
-
modoshawan #4390 Hali! Én is kedvet kaptam egy jó kis sci-fi sorozathoz ebben a nagy BSG ürességben.
Honnan sikerült letöltened dvd-rip -ben? Több torrentoldalon próbáltam, de nem jártam sikerrel. Ahol fennt is van, senki nem seedeli. TV rip az bezzeg van... -
gabr #4389 "star-wars3-ban lévő effekteket is übereli"
Ugyan már, ég és föld a kettő! -
zorden #4388 Amikor vegigneztem nem hittem el, hogy ezt is befejeztek... Csak, mint a Firefly-t. Bezzeg a gagyi Andromeda kapott vagy 5 evadot (1. evad feleig birtam a ST szintu bohockodast) -
#4387 Hja, nagyon jó, nekem megvan az egész évad. -
#4386 Sikerült szert tennem a Space Above And Beyond című sorozatra dvd minőségben, ez valami emberfeletti hangulatú. Több mint 10 éves és csak egyetlen évadot ért meg, de olyan pörgős a története, hogy szégyen hogy csak ennyiben hagyták.
Régen a TV3-an vetítették Űrháború 2063 címmel, aki tudja az szerezze meg és nézze meg mert nagyon ott van. Elég sok lenyúlást is fel lehet fedezni amit a BSG RDM követett el ebből a sorozatből :) -
K Ace #4385 Helosztok. Nah a stargate után elkezdtem aktívan nézni ezt a sorozatot. Mondom ez már ugy se fog annyira tetszeni mint az sg, csak legyen mit nézni. Hát még jobban is tetszik :D A részek változatossága ami nagyon bejön, meg az intro, mikor lepörög gyorsan a rész. Most eljutottam a 2.évad 12.részéig nah és ott a csatánál azthittem lefordulok a székről. Ilyet még nem láttam, ami itt zajlik szerintem még az star-wars3-ban lévő effekteket is übereli. + a zene, és a körítés. Egyetlen baja, hogy rövid, na dehát sorozatról van szó. És egyébként sem ugye ezekről a fullos csatákról szól a sori, de ez előtt le a kalappal. Úgy érzem eljutok a 3. évad végéig pár napon belül. :D -
#4384 Köszi-köszi^^
(Rá nem jöttem volna, hogy ilyen néven forog.:o) -
#4383 Egy 2 órás, úgynevezett Miniseries a bevezetője, a 33 című rész már enne a folytatása.
És mielőtt megkérdezed, hogy honnan lehetne leszedni:
Katt
Ha nem elég a seed keress másik ugyanilyen nevűt. -
#4382 Üdv urak!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy nekiálltam (volna) a battlestarnak, tv2ön néztem mikor ment, mostmeg nézném felirattal, csak annyi a baj, hogy az első évad nekem a 33 című résszel kezdődik. Az előtte lévő részeket hogyan tudnám megszerezni, vagy mi az? Season 0?:D -
#4381 A "kalozobolben" megtalalhato. -
K Ace #4380 Nah köszi az infókat. Megnéztem az első évad első részét, és igencsak bejövős, csakhát nem értettem semmit. Ezért csak akkor folytatom, ha megnéztem a minit, csak azt meg sehonnan sem tudom lecibálni. -
#4379 Persze, ezt leszámítva csak tátott szájjal néztem. :D -
hatezgaz #4378 A bsg sokkal militárisabb mint az sg (de ez előnyös). Nem olyan elszállt szuperteches scifi mint az sg, szimplán acél és hús, ez teszi olyan lenyűgözővé. Nem poénos mint az sg, itt az akció mellett az érzelmi szál fut. (de nem csöpögős)
Én pl az első évados Baltar, hatos szál miatt kezdtem nézni, az lenyűgöző volt. Azóta is hiányzik nekem a sorozatból.
Kb így tudom összehasonlítani a két sorozatot tömören. -
r4pt0r #4377 Hát azért még is csak egy film. A látvány miatt gondolom így volt jó. Ha hibákat kell keresni ott az sg, mert ott sok van. De ez mind1 mert nem ez számít. :D -
#4376 Engem inkább zavart, amikor:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pegazus a végső útján nekirohant az egyik Basestar-nak és ahelyett, hogy a tehetetlenség miatt eltolta volna, inkább megállt és felrobbant a hajtóműve/reaktora.
Ilyen tuning stabilizáló hajtóművek vannak a kenyérpirítók hajóin? :) -
#4375 Lényegében elég, ha a bomba lökéshullámának egy részét kibírja a szerkezet és a Baltarstar-ok () elég nagy dögök, a nukleáris töltet pedig csak pár kilós lehet. Jah és ez film... :)
Az életben sem okoz akkora kárt egy felszíni robbanás, mint egy belső puffanás. -
r4pt0r #4374 1. valszeg ezek kis töltettek
2. nagyon vastag a páncél a battlestarokon
3. ha rakéta becsapodik az egy felszini robbanás, aminek akkora következmény. pl. petárdát tegyél a kezedbe úgy hogy be vannak csukva az újjaid és úgy hogy nincsenek, hatalmas a különbség a végeredményben. :D -
sorrow #4373 ok ez igaz, de mondjuk azt nehezen értem hogy mind a pegasus mind a battlestar hogy bírt ki nukleáris találatokat pajzs nélkül...(mégha kissebb erejűt is) -
#4372 Btw megnéztem nemrég a Wing Commander, Alien 4 és a Starship Troopers című filmet (utóbbi pedig nagy kedvenc) és merem állítani, hogy megjelenésben is nagyon közel van hozzá a BSG színvonala (Wing Commandert bőven veri is). Itt most főleg a CGI effektekről beszélek. Még olyan szépen kidolgozott űrcsatákat nem láttam más filmben mint ebben a sorozatban. Mivel nem az ST-s, namost lövök a fotonágyummal és levédem a pajzsommal téma van hanem mondhatni "normál" fegyvereket használnak és az egyetlen dolog ami védi a hajót az a páncélzata ezért sokkal hihetőbb is egy-egy jelenet benne. -
#4371 Én annyiban foglalnám össze a kettő közti különbséget, hogy míg az SG-ben a hangsúly az akción van addig ebben a sztori sokkal nagyobb hangsúlyt kap és vannak "drámai" elemek is... -
r4pt0r #4370 Én mint sg, bsg fan azt mondom kicsivel jobb. De mind a 2 más. sg-ben ilyen lézer, pajzs meg minden féle future cucc van addig a bsg "realisztikusabb". De szerintem ami tényleg jobbá teszi az maga a folytonos történet, persze itt is vannak kisebb részek de egyben van, a másik meg a színészi játék.
De ez izlések kérdése, valakinek tetszik az sg de nem tetszik a bsg, meg ilyenek.
Ha elkezded nézni akkor a minivel kezd mert különben nem fogod érteni. -
K Ace #4369 HElosztok. Most fejeztem be a stargate sorozatot, és ez lenne a köv sorozat aminek neki kezdenénk. Csak kérdezni akarok pár dolgot. Van ez is olyan színvonalas sorozat, mint az sg? Ha az sg tetszett, akkor szerintetek ez is fog? -
Seten #4368
Úgy látom megsértetted egy rajongóját! :)
-
haxoror #4367 -
Seten #4366
Vótottegy szmájli! :)
Egyébként arra gondoltam, hogy mint háborús bűnös érdemelte meg.
(plusz még a saját emberét is kivégezte)