Battlestar Galactica (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Az, hogy olyan családi drámás lesz az nem olyan nagy baj, szinészek jóak, nekem tetszettek, csak ne rugaszkodojon el olyan nagyon a """valóságtól""". Mint az általam említett dolog, ami kiütötte a bizt.
Mindenesetre szerintem ezen rész miatt tényleg ne hagyd abba. Bár késöbb inkább amolyan családi dráma lesz az ûrben, kevés akcióval, de nem sok olyan része van a 3 évadnak, amire azt mondanám hogy rossz.
Elsõ évadot nézd végig, és ha úgy fejezed be, hogy nem vagy kiváncsi a 2.-ra, akkor abbahagyhatod nyugodtan!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Na elkezdtem nézni a galactica-t, nagyon rá voltam izgulva, annyit olvasgattam róla, hogy mekkora szuper sorozat. Gondoltam na a babylon 5 után talán még egy frankó scifi. Jól kezdõdött, bemutatja a szereplõket,a stori körvonalait, de sajna a 7. vagy talán 8. résznél feladtam, azt már vhogy nem tudtam megemészteni, mikor Sturbuck az idegen ürhajót megtanulja vezetni kb 5 perc alatt és a lukat amit a gépével ütött benne betomi a "börkabátjával" és megindul az ûr fele. Ez már scifi rajongóként is sok nekem, ez már mekgájver <#szomoru1>#szomoru1>
Sorry ha vkinek a lelkébe tiportam, mert a kedvenc sorozata, ez csak személyes vélemény, csak baromi idegesítõ, hogy egy várt sorozatot fel kell adjak.
Btw a végén írja, hogy nem tudja lejátszani a klippet.
A halál csupán a kezdet...
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Ha szavaztál akkor még egy exkluzív klippet és láthatsz 😊
Kár, hogy a világon semmi lézer sincs abban a "gatling"-ben... 😊
Mondjuk ez csak PS2-re és XBox-ra jelent meg, remélem nem egy sima átportolás lesz. Aminek a legjobban örülnék ha a Nexus motorjával csinálnák meg mert annak az egész ûrcsata kezelése fenomenális volt.
Csak én láttam így vagy Sturbucknak nincs haja a promo elején???
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
forrás: hardiwred.hu
GC: Battlestar Galactica: Kék energianyaláb
(IGN) A kiállításról érkezett pár kép. A Battlestar Galactica címû nagysikerû sci-fi tévésorozat számítógépes adaptációját készíti az ausztrál Auran Games. A Vivendi kiadó megbízásából újra találkozhatunk az In-Vitro klónokkal és a szenzációs hangulatú, gyorstüzelõ gatling-lézeres ûrvadászgépekkel.
A tévésorozat színészei kitûnõ teljesítményt nyújtottak. Az ûreffektek és az ûrhajók egész jól néztek ki, a küldetésekre a vadászokat kieresztõ mechanizmus pedig drámaian hangulatos volt. Az androidok és az idegenek megvalósítása meglepõen izgalmasra sikerült. Van titokzatos kormányösszeesküvés és az ebbõl eredõ döbbenetes történetkavar! Remélhetõleg az Aurannak sikerül visszaadni a tévésorozat nagyszerû hangulatát!
Szóló és multiplayer módok kerülnek beépítésre. Hatalmas ûrcsatákban veszünk részt vadászpilótaként az emberek vagy a Cylonok oldalán. A tévésorozatban látott legendás ûrhajók visszatérnek és a történet a kedvenc epizódok vonalán halad!
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
ménem intergalaktikuus jóban rosszban..........
a miniket köszi fenrir<#worship>#worship>
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
A hangok nem lennének rosszak csak a szöveg gáz egy kicsit néha 😊
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ha már negyedszer nézed, akkor te egy droid vagy😊 jah nem, cylon<#idiota>#idiota>
én csak egyszer néztem meg, de én Pirksz kapitány kávéfõzõ ûrhajóját láttam😊 kövezzetek meg😊
Nemvagyok benne biztos, de akárhányszor nekiállok végignézni az elejétõl a sorozatot mindig fönnakad a szemem valamin... (...most nézem negyedjére... 😊 ) A Pilot elsõ részének elején 14:07 -nél amikor elõször mutatják Caprica City -t és a kamera kinéz annak az orvosi rendelõnek a tetõablakán ahol Roslin megtudja, hogy rákos szinte biztos vagyok benne, hogy egy Firefly osztályú szállítóhajó száll lefelé... Ha esetleg vki nemtudná mi az a Firefly bár kétlem, hogy lenne itt olyan az egy 1 évados sorozat aminek a végét egy teljes film zárja Serenity néven. Na szerintem az említett hajó az filmben is szereplõ Firefly... Esetleg valaknek feltûnt még rajtam kívül, vagy csak én látok olyat ami nincs is ott ?? 😊
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
nekem ezt írja ki...bah
kezd a ***öm tele lenni a mindenféle aktivistákkal
A világ legjobb sci-fi sorozatának készítõi nem akarják, hogy a következõ évad kezdete elõtt Cylonok nélkül maradjunk, és bejelentették, hogy a Razor címre hallgató, most már extended episode-ként (azaz bõvített epizód) emlegetett project elõtt 2-3 perces mini epizódokkal kedveskednek a rajongóknak, ami nem példa nélküli a sorozat életében, hiszen a második és harmadik évad között is sor került erre (a Resistance címû minisorozattal.)
Ami a belbecset illeti, a nyolcrészesre tervezett mini októberben indul, és az elsõ Cylon-háborúba enged bepillantást, egy fiatal pilóta, bizonyos William Adama (höjj) kalandjain keresztül. A történet szerint Bill rábukkan egy olyan, titkos Cylon fegyverre, ami 40 év múlva majd jól elõkerül megint, és gondokat okoz neki - ez minden bizonnyal a következõ évad cselekményére utal majd. Ami pedig a Razort illeti, kiszivárogtatták, hogy a Pegasus áll majd a középpontban, egészen pontosan két idõsíkon is: kiderül végre, hogy mit is tett Cain admirális a háború kitörésekor (gecinõ volt), és az is, hogy ifj. Adama miként abszolválta elsõ küldetését a csatahajó kapitányaként.
A mini epizódok egyébként felkerülnek majd a Razor DVD-kiadására, a hírt olvasva úgy értelmezzük, hogy annak szerves részeként, tehát amolyan flashbackek formájában integrálják majd õket a történetbe. A Razor novemberben kerül a képernyõkre, már csak négy hónap van addig, fejen állva is ki lehet bírni.
forrás: comment.com
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Lenne 1 kérdésem:most végeztem a sorozat 2.évadával és idáig nagyon-nagyon tetszik.Nézegettem az imdb.com-on hogy vannak bizonyos webisode-ok...azok hol kerülnek a képbe?Remélem hogy nem léptem már túl azon a részen ahhol ez bekapcsolódik a történetbe vagy nem is a része hanem egy különálló dolog?Infót kérek..<#help>#help>
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Engem sem érdekel a buzis rész, legfeljebb csak akkor ha Helo-ról derül ki és Athena ezért végre kivágja a légzsilipen vagy ilyesmi, az szórakoztató lenne <#hehe>#hehe>