Battlestar Galactica (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Angol meg itt az életben nem lesz, marad az amazon vagy egyéb netes "szaküzletek" ha nem kell díszcsomagolásban 😊
Ami a játékot illeti: katasztrófa, se beszéd, se normális grafika, se normális irányítás, se semmi. Ennél még az a fanmade freespace mod is fényévekkel jobb.
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
http://media.tv.ign.com/media/895/895460/vids_1.html
Ezzel nekem speciel nem lenne bajom, es agyatlannak se neveznem a jatekot, de az iranyitast sztem nagyon elcsesztek. Megcsinaltam 1-2 campaign palyat, de uninstall lesz a vege nalam is.
2. Youtube-ról letöltés
3. Szerintem nagyon jobb minõség nincs belõle mert csak ilyen webes verzió van (ezért lett webisode a neve).
A halál csupán a kezdet...
Tudja valaki honnan lehet letölteni õket, hogy ne csak youtube-on legyen meg hanem el tudjam magamnak raktározni? Ja és még egy kérdést: a 2 szezon és 3 szezon közti webizodokat nem lehet frankó minõségbe beszerezni (azaz nem tették rá valamelyik külföldi DVD-re), mert nekem csak ilyen gyengusz minõségben van meg?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Azért örülök, hogy valakinek tetszik, mert akkor már volt értelme. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
BSG
Kipróbáltam. Amilyen kicsi olyan kis szépség. legalábbis nálam semmi baja a grafikának. Viszont médiumon is megfeküdtem vele. Az igazság az, hogy elszoktam az ilyen lövöldözõs game-ktõl. Nekem tetszik.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Iszonyú, hogy milyen igénytelen, agyatlan C64-es korszakot idézõ "valami" lett.
Mennyi lesz egyébként?
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
A linket is köszi, eszembe se jutott másik mirror után nézni 😊.
Nem azért blogolsz, mert infomegosztási vágyad van? Ha nem akkor én néztem el valamit😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Piszkos Fred, tetszik, amit írsz. Teljesen igazad van. Bármennyire is vihar a biliben a dolog (ebben igazatok van), attól függetlenül elég példátlan az eset, amit itt láttam. Álszent nem akarok lenni, ha az lennék, akkor a két emlegetett sorozatos bloghoz hasonlóan messzirõl kerülném még a "letöltés" és a "torrent" kifejezéseket is.
Tényleg nem azért a pár olvasóért küzdök, elég hülyén is venné ki magát. Azt sajnálom leginkább, hogy az átmásolt bejegyzésekre itt reagálnak az olvasók. Mivel a blogon is meg itt is születik 2-3 komment ugyanarra a cikkre, sehol sem bontakozik ki érdemi eszmecsere, vita, semmi. Ezt hiányolom a blogomról, nem az olvasottságot.
Szóval, amint látjátok, csak annyit kérek a fórumozóktól, amit én is hajlandó vagyok megtenni másokkal szemben.
És ha (tegyük fel) ezeket nem pont itt beszélnétek meg? 😊
No offense, de amiket Te leforditasz es magyarul elerhetove teszel arrol van engedelyed attol, akinek az anyagait atulteted szep anyanyelvunkre? :-)
Magam reszerol itt olvasgatok, neha hozzaszolok, egy-egy videoert kattintok. Ezer mas hasonlo forum lehet, max. ha egyet latogatok. Ha valamit mashol el is olvasok, soha nem kommentalom... szerintem picit vihar a biliben kategoria. Mi orulunk, hogy irsz, Te orulsz, hogy az anyagaidat olvassak, barhol teszik is. :-)
Én személy szerint eléggé rendszeresen olvasom a blogodat és tetszik a stílusa és tartalma, azért szoktam ide betenni cikkeket, hogy olyanok is tudjanak róla akik amúgy külön nem veszik a fáradtságot, hogy utánajárjanak további adalékoknak. Ha ez téged zavar akkor mostantól abbahagyom ezt a tevékenységemet.
Megjegyezném, hogyha visszapörgetsz pár oldalt akkor sem fogsz itt találni 8-10 különbözõ embernél többet aki foglalkozik ezzel a topikkal, kétlem, hogy ez a pár ember fogja megdobni a blogod látogatottságát ha odajárnánk.
Egyebkent igazad van, az a te szellemi produktumod, vagyis te szabod meg a szabalyokat, illetve kellene, a cikkeket illetoen. Mas kerdes, hogy senki sem akart neked (blogodnak) rosszat, sot... Addig orulj, amig a cikkeket csak forumra vagjak be, es nem csinalnak egy sajat oldalt, ellopva es ujrahasznositva a cikkeidet, a sajat nevukben 😊 Na az mar neccesebb szitu...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Tudod, a bloggal is ugyanaz a helyzet, mint a fórummal: én se csak a linkeket rakom ki. Nektek gyûjtöm össze és fordítom le a cikkeket, pedig nem kötelezõ megtennem. És ha már NEKTEK gyûjtöm össze, akkor tiszteljetek meg azzal, hogy ellátogattok az oldalamra, és ha már véleményt akartok nyilvánítani, akkor ott tegyétek meg (nem látok egy olvasót se, aki átfáradt volna a cikk helyén megkommentezni azt. Én azt szoktam csinálni). Így nem nagyon van értelme blogolnom.
Tudod, az én blogom is ugyanazon az interneten van, mint ez a fórum. Sõt, szerintem nem is visszataszítóan ronda, de fõleg nem olvashatatlan. Így nincs semmi, ami visszatartsa az itteni fórumozókat, hogy nálam olvassák el a cikkeket, ergo NEKIK is írom a cikket. Bizony. Azt is kétlem, hogy az SG.hu fórumozói képtelenek kattintani egyet egy hír vagy spoiler elolvasása érdekében.
Ámbátor valószínûleg a önzõ kirohanásom miatt több olvasót vesztettem el, mintha nem is írok, de azt azért fontos megjegyeznem, hogy nem támadtam senkit hátba, nem fújoltam, és legfõképp nem jelentettem ki egy mondatban azt, hogy: "Nem járulok hozzá, hogy az sg.hu fórumain lemásolják az írásaimat". Ehhez minden jogom meglenne, de ennyire én se vagyok tapló. Ezért csak a kölcsönös tiszteletet várom el.
Nem tudtam, hogy nem lehet másolni cikkeket (amikor megteszem akkor is megjelölöm a forrásoldalt). Az sg.hu egy fórum és nem egy linkgyûjtemény. Ha belépek egy topikba akkor én szövegeket, képeket és videókat szeretnék látni, nem pedig millió meg egy linket különbözõ oldalakra.
Egyfelöl megértem, hogy ezzel TI dolgoztok, a TI munkáitokat másoljuk, de azt meg ti értsétek meg, hogy ezeket NEKÜNK (ha nem így van akkor javítsatok ki) írjátok, a rajongóknak/mûkedvelõknek/fanatikusoknak.
Ha nektek a látogatottság a bajotok (mondjuk ezt a comment.com és hardwired esetében kétlem) akkor sem ez fog rajtatok segíteni ha itt csak linkek lesznek mert akkor meg elveszti mindenki az érdeklõdését a topik iránt.
Freevo:
Leszögezem mégegyszer, hosszabb cikkek esetén minden esetben ott volt a linked, ha valaki többet akar megtudni róla vagy szeretne csemegézni az oldaladon akkor a linkrõl megteheti, sohasem titkoltam hogy honnan copy-paste-ztem.
Egyet hadd kérjek minden, a fórumban idézett blogger és hírszerkesztõ nevében.
A comment:com, a hardwired.hu, a battlestar.freeblog.hu és minden más - egyéb rendelkezés hiányában - a copyright kategóriába esnek, vagyis a fair felhasználáson túl nem nagyon illik átkopizni részeket belõlük máshova. A blogok nonprofit elvûek, nem kapnak pénzt az olvasókért a tulajdonosaik, de mindenkinek jólesne az a plusz olvasottság, amit az sg.hu fórumjairól érkezõ olvasók jelentenének. Annak köszönhetõen, hogy itten komplett cikkeket másoltok be tõlük, õk elesnek egy pár látogatótól, és egyébként sem jó érzés, hogy a gyakran 6-7 honlapról összeszedett anyagaikat mások két kattintással lemásolják és publikálják. Ezt onnan tudom, hogy a battlestar blogot én szerkesztem.
Nem érdekel, ha egy háromsoros híremet átmásoljátok forrásmegjelöléssel, de basszus, néha órákat dolgozok egy-egy bejegyzéssel, itt meg kapásból hármat látok egyben beposztolva. Fiúk, szerintem nektek is kényelmesebb lenne azt a három linket bekopizni, látom, nagyon menõ megoldások vannak erre az sg.hu-n. Így mûködik a web2.0, emberek, ez lenne a normális.
Bocs, ha rossz néven vennétek a véleményemet, és egyébként köszönöm, hogy olvastok, és annyira azért érdekesnek találjátok az anyagaimat, hogy másoknak is figyelmébe ajánljátok.
Minden jót!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
gratta nekik
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
A Battlestar Galactica megkapta a története elsõ Emmy-díját. A vizuális effektusokért Gary Hutzel csapata vihette el a szobrocskát, kiütve ezzel a Grace klinika, a Róma, az Eureka és a Hõsök csapatát. Az Exodus második részét díjazták, amelyben többek közt a New Caprica légkörébe zuhanó Galacticát rajzolták meg.
forrás: battlestar.freeblog.hu
Nemis, ez az én 5letem! 😊 Najó..felezzünk 😉
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide