Battlestar Galactica (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Ki mondta, hogy vágják ki?!
Rehabilitációról hallottál már a súlyosan sérült katonák esetében?
Vagy lásd az "Over there" (Irak) c sorozatban, ahol a srác elveszti a lábát.
REAL MADRID
REAL MADRID
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
középen mert azt nélkül 😛
Nagy szolidaritás. 😊
Ez akkor most hogy? 😊
Kár értetlenkedni. De ti tudjátok.
Én nem állítottam volna vissza szoliba Gaeta-t, ti igen.
Az eredmény látható! 😊
Már mondtam!: pl ott van a menyasszonya: Hoshi!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Magyarán csoda, hogy annyi ember van rajta ami a full szolgálathoz elég. Ehhez jön még 4 év vándorlása és veszetésgei + mûszaki gondok.
Ki váltsa fel szerencsétlent?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"39 ezer emberbõl aminek a nagy része civil"
Ki beszélt itt civilekrõl. A flottáról van szó!
"X számú ember ért hozzá olyan szinten"
Váltott mûszakról nem hallottál még? 😊
Õszintén szólva Gaeta nem gondolta végig racionálisan a tettét, Zarek maximum arra jó neki, hogy a civil támogatást megszerezze, de valójában nem a flotta érdekli, ez teljesen egyértelmû...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Lába elvesztését is engedetlenségének köszönheti.
Cselekedetei érthetõek az õ szemszögébõl, ennek ellenére nem szimpatikus már.
Õ sem gondolhatja komolyan, hogy ilyen válságos idõszakban a jelenlegi vezetés lefejezése pozitívan lendítené elõre az emberiség sorsát.
Attól, hogy õ már extra sokat szenvedett, még nem jogos a hatalomvágya. Bár ugye így "kintrõl" könnyû ítélkezni.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Nna, mintha a galaxisban senki nem tudná elvégezni azt amit õ.
De pl ott van a menyasszonya: Hoshi! 😊
És pont ezért nem lehet egy súlyosan (mentálisan is) sérült, rehabos, pláne fájdalomcsillapítókon élõ egyént visszahelyezni szolgálatba!
Ez saját magának is tudnia kellene!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Szerintem meg a sok morfium már elvette az eszét, tele van gyûlölettel. (bár ez is emberi tulajdonság). 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ha pedig mégis visszakerül minden a régi kerékvágásba, akkor szerintem a Lee által említett "We are a gang now" érvényesül, visszafogott zsilipkidobálási szankciókkal.
Majd meglátjuk.
http://docler.hu/videos/search?query=battlestar
A nagy izgalmak közepette valaki észrevette, hogy Gaeta mikor jár, miért a BAL(!) kezében fogja a mankót? 😊
(magyar felirat hosszupuskán már elérhetõ)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Tudom kicsit elkéstem vele, de most kezdtem(kezdeném) el nézni a BSG-t az elejétõl kezdve, de csak nagyon rosszul idõzített feliratokat találtam, ha valakinek esetleg van normálisról információja, annak szívesen fogadnám a segítségét. 😊
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
PSN: berghold
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Szegény Gaetából egy kriplit csináltak, de valahol érthetõ, hogy befordult a történtek után. Újra elõkerült Baltar, van rá egy tippem, hogy a következõ részben nagyobb szerepe lesz...
REAL MADRID