Battlestar Galactica (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
Szvsz egy kicsit lehetnél kreatívabb, Piratebay, Mininova, stb... 😉

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Victor1103
Mininován nézd meg ott már fenn van

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

nem tud valaki torrent linket adni??isohunton még nincs fent a tegnapi rész<#wow2>

Ki mondta, hogy vágják ki?!
Rehabilitációról hallottál már a súlyosan sérült katonák esetében?

Vagy lásd az "Over there" (Irak) c sorozatban, ahol a srác elveszti a lábát.

Remélem kishazánkba is eljut még idén.

Egy kis infó még a DVD-rõl.

REAL MADRID

[NST]Cifu
414
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy kissé csalódott vagyok a résszel kapcsolatban. Nem mintha nem lenne jó, mert nagyon is az, de akkor is kissé felemás lett az egész. Minek küzdenek Adamával Zarekék, ha egyszer úgy is tisztán átveszik a hatalmat. Sokkal jobb lett volna, ha "véletlenül" agyonlövik már akkor, amikor rájuk törnek a rész elején. Zarek eleve úgy készült, hogy adott esetben le kell számolni a potenciális politikai szereplõkkel, tehát ez már nem osztott vagy szorzott volna. Gaeta ha lehet még nagyobb csalódás lett, ha már eldöntötte, hogy erre az útra lép, akkor azt neki is látni kellett volna, hogy itt a hezitálás és a félszívvel való cselekvés kevés, és csak saját magának árt vele...

lehet be voltam tárazva mikor írtam 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

😄

középen mert azt nélkül 😛

Persze, elveszti a lábát (a bajtársai miatt) aztán még ki is vágják a flottából mert nyomorék lett.
Nagy szolidaritás. 😊

Ez akkor most hogy? 😊

azért mert féllába volt mert azt nem lehetett levenni hogy õ lesz a fõ szító

Kár értetlenkedni. De ti tudjátok.
Én nem állítottam volna vissza szoliba Gaeta-t, ti igen.
Az eredmény látható! 😊

Már mondtam!: pl ott van a menyasszonya: Hoshi!

[NST]Cifu
A Pegasus legénységébõl is maradtak azért páran, bár tény, hogy kevés arcot láttunk Gaeta helyén (persze ennek lehet annyi az oka, hogy ezért fizetnek a színésznek, nem kell folyton más és más színésznek magasabb gázsit adni azért, mert pár mondata ^^).

Bucser
Az egyetlen katonai szerv a flottában a Galactica. (ha a runaway fleetrõl beszélünk)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Szerinted hány ember volt a Galacticán mikor éppen kivonás elõtt állt. Egy futottak még kategóriájú hajó volt abban a pillanatban.

Magyarán csoda, hogy annyi ember van rajta ami a full szolgálathoz elég. Ehhez jön még 4 év vándorlása és veszetésgei + mûszaki gondok.

Ki váltsa fel szerencsétlent?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

"39 ezer emberbõl aminek a nagy része civil"

Ki beszélt itt civilekrõl. A flottáról van szó!

"X számú ember ért hozzá olyan szinten"

Váltott mûszakról nem hallottál még? 😊

[NST]Cifu
Innentõl kezdve viszont tényleg felmerül Kain és hozadékának rehabilitációja. Viszont ez meg megkérdõjelezi az eddigi tetteiket.

Õszintén szólva Gaeta nem gondolta végig racionálisan a tettét, Zarek maximum arra jó neki, hogy a civil támogatást megszerezze, de valójában nem a flotta érdekli, ez teljesen egyértelmû...

Molnibalage
Az õrült emberek jellemzõje, hogy nem képesek racionálisan gondolkodni annak ellenére, hogy régen képesek voltak rá. Mondjuk, nem õrült emberekre is jellemzõ.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

joebacsi
Valszeg én már a sorozat elején megkattantam volna az õ helyében, mikor kiderült, hogy az eddig általam ismert világ úgy lazán megsemmisült.
Lába elvesztését is engedetlenségének köszönheti.
Cselekedetei érthetõek az õ szemszögébõl, ennek ellenére nem szimpatikus már.
Õ sem gondolhatja komolyan, hogy ilyen válságos idõszakban a jelenlegi vezetés lefejezése pozitívan lendítené elõre az emberiség sorsát.
Attól, hogy õ már extra sokat szenvedett, még nem jogos a hatalomvágya. Bár ugye így "kintrõl" könnyû ítélkezni.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Molnibalage
39 ezer emberbõl aminek a nagy része civil? Ccsak X számú ember ért hozzá olyan szinten, mint õ vagy senki. Az meg mégsem ülhet ott a nap 24 órájában...

Nna, mintha a galaxisban senki nem tudná elvégezni azt amit õ.

De pl ott van a menyasszonya: Hoshi! 😊

Molnibalage
És kit tesznek a helyére?

És pont ezért nem lehet egy súlyosan (mentálisan is) sérült, rehabos, pláne fájdalomcsillapítókon élõ egyént visszahelyezni szolgálatba!
Ez saját magának is tudnia kellene!

Molnibalage
Pont ezt akartam írni.

Bucser
Nem tudom te mennyire kattannál meg attól, ha elveszted a lábadat azért hogy megkeress egy bolygót ami végülis szarrá lett nukeolva... HOgyha össze kell borulnod azokkal akiknek a gyûlöletére egész életedben tanítottak és írtására treníroztak.... nem mindenki bírja az ilyen ellentmiondásokat feldolgozni ép ésszel.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Szerintem meg a sok morfium már elvette az eszét, tele van gyûlölettel. (bár ez is emberi tulajdonság). 😊

Kmarha
na hallod, én õt utáltam a legjobban, és Helo mellett vagy félszázszor kidobtam volna a légzsilipen. Most kezd el emberivé válni a szememben. Teccik.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

joebacsi
Gaeta volt az egyik kedvenc karakterem, értett ahhoz, amit csinál, kötelességtudóan tette a dolgát, nagyrészt érzelemmentes, racionális, jó döntéseket hozott, feszült helyzetben is. Na ezt kb. mind kiölték belõle most a negyedik évad második felében.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
Szerintem nem olyan egyértelmû, hogy visszaszerzik a hatalmat a Galactica felett, az elnöknõ beszéde ellenére, simán el tudok képzelni egy kettéosztott emberiséget, legalábbis rövid ideig (Mekkora a sérült Basestar harcértéke?). Nejlonoknak ez nagyon kedvezne, nem lepõdnék meg, ha az õ kezük is benne lenne ebben a rakoncátlankodásban.
Ha pedig mégis visszakerül minden a régi kerékvágásba, akkor szerintem a Lee által említett "We are a gang now" érvényesül, visszafogott zsilipkidobálási szankciókkal.
Majd meglátjuk.

Molnibalage
Ezek után kíváncsi leszek, hogy mi lesz azzal amit Adama mondott? Mármint az elszámolásra. Kinyjrja a "fél flottát"?

Hali! Sajna csak rövidek és nem magyar <#szomoru1>
http://docler.hu/videos/search?query=battlestar
Molnibalage
Na, ez jó volt.

A nagy izgalmak közepette valaki észrevette, hogy Gaeta mikor jár, miért a BAL(!) kezében fogja a mankót? 😊

[NST]Cifu
A dolog ott kezdõdik, hogy fedezékbe se húzódtak... 😄

Kmarha
aztarohadt aztarohadt! kicsit felpörgött a sorozat? 😄

(magyar felirat hosszupuskán már elérhetõ)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

A vegen Adamáék csunyán beleneztek a villanógránátba 😊
Teppik Amon
13 nagyon ott volt! Huhh, kíváncsi leszek hogy ennek mi lesz a vége!?

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Jézus szíve
A probléma megoldódott.

Jézus szíve
Sziasztok!
Tudom kicsit elkéstem vele, de most kezdtem(kezdeném) el nézni a BSG-t az elejétõl kezdve, de csak nagyon rosszul idõzített feliratokat találtam, ha valakinek esetleg van normálisról információja, annak szívesen fogadnám a segítségét. 😊

Victor1103
Hát azért ha nem is a legjobb, de nagyon top kategóriás volt az egyszer fix.Ígyis 10/10.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Eddigi legjobb rész.

Col Andrew
Huhh. Várom a 14-et!!

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

Nagyon süti rész volt 😄

PSN: berghold

kBagyula
10/10

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

[NST]Cifu
413
Na erre a részre senki nem mondhatja, hogy töltelék. ^^
Szegény Gaetából egy kriplit csináltak, de valahol érthetõ, hogy befordult a történtek után. Újra elõkerült Baltar, van rá egy tippem, hogy a következõ részben nagyobb szerepe lesz...

BiG G

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Még nem jött ki

REAL MADRID

Arnold Layne
bocsi, megint elõbb kérdeztem, minthogy körülnétem volna rendesen, bocsi
Találtam torrentet, inkább azzal tölötm le, viszont a 13-as részhez nem volt, nem tudjátok, azt honnan tudom megszereni?

---Battlestar Galactica---