Battlestar Galactica (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dejo sokan ezen az urcsatas témán lovagolnak. Ez a resz hasonlo felepitesu volt, de klasszisokkal jobb mert: volt mondanivaloja, volt benne dráma, haladt a tortenet is. A 4x16 utolso 10 perce volt ilyen, ami siman elfert volna mondjuk ebbe a reszbe is. Teccikerteni?
Szerintem is.

Nagyon sötét rész volt, de nagyon jó, tetszett<#smile>
ámen
Victor1103
Én sem értem hogy sokan miért nyavajognak hogy unalmasak a hátralévõ részek:/ Szerintem minden a tökéletes medrében folyik.Volt ugye a lázadás ami elég akciódúsra sikeredett aztán kb 3 rész óta van a szépen lassan kibontakozó és összefonódó szálak története. Most hogy rohamosan közeledik a finálé látni már a legutóbbi részben is hogy az események kezdenek megint felpörögni.Nagy csattanós és tuti látványos lesz a finálé de attól mert 3 rész mellõzi az ûrharcok sokaságát még nem jelenti azt hogy ez az évad már ótvar gagyi. Mert ez még mindig a világ legjobb sci-fije és az is marad hossz éveken át.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

már bocs de ha neked a 4x17 dögunalom volt akkor nálad komoly gondok vannak,esetleg nemis igazán érted a BSG lényegét
LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

A végén még biztos hogy lesz 1 nagy csata.

Nem is várhatjuk h nagy akció legyen benne, az egész hajó egy roncskupac, a legénység 3/4-e halott, nincs vadászgép, stb...

Pont h a lelkizésrõl fog szólni a sorozat és (talán) a végén egy nagy csatával.

Ha csatákat akarsz látni vedd elõ a Pegazusos részeket (ahogy én is)<#eplus2>

na a 4x17 is dogunalom volt, 2 evad utan szinte semmi akcio csak pofaznak pofaznak halucinalnak megint pofaznak. Ha pofazast akanek nezni akkor privat practice, grace anatomy. Sajna a terminatorban is ugyanez tortenik :S

May the force serve you well!

tnm
jah, egész jó rész volt és meglepõen felgyorsult a végére ahhoz képest, hogy milyen lassan indult. mellesleg az a szám egyre jobban tetszik. remélem egyszer hallhatjuk majd egészben is. esetleg rajta lesz majd OST-n, stb. ha már, akkor az a szám is jó lenne, ami a rész elején megy. 8)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
durva ez a 17. rész!!! most a végén kezd felpörögni a sorozat ismét...

Teppik Amon
17-es elég érzelgõs lett :o
Mit akarnak Hérától? Miért rabolták el? Kíváncsi leszek hova fog kilyukadni a történet!

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Nekem ez a sorozat nagyon tetszett, tényleg a kedvenceim között volt, de itt a 4.évad fele nagyon átment nálam unalmasba, érdektelenbe. Remélem valahova majd csak kilyukadnak a készítõk a story terén, mert én a mostani részeknél azt érzem, hogy kifogytak az ötletekbõl, és ami itt megy az már csak erõlködés.

Ati

[NST]Cifu
Caprica DVD cover és fotók.

Volt már olyan vajon, hogy egy TV sorozat pilotja elõbb jön ki DVD-n, mint ahogy adásba kerülhetne?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

MerlinW
www.eztv.it

Mint mindig, mindent, ami sorozat😊

[merlinw.org]

Nem volt pörgõs, izgalmas, de szerintem is egy fontos rész volt.

Adama leepulese nekem kifejezetten tetszik 😊
Kommerszebb sorozatot? Boven lattam mar annyi kommersz es nem-kommersz sci-fit, hogy tudjam, ha szappanoperat akarok nezni akkor atkapcsolok a romantic channelre...
Többek között Adama leépülése is egyre komolyabb. Már csak iszik és a hajó szerkezetét nézi. Aztán ott van Baltar, aki talán lassan elkezd hasonlítani 1 emberi lényre. És akkor még lehetne sorolni, nem volt 1 igazán mozgalmas rész, de azért tölteléknek valóban nem nevezném.

Milyen töltelék részrõl beszélsz?

Ez nem a stargate atlantis, ha ûrharockat meg boxolást akarsz nézni, akkor nézzél valami kommerszebb sorozatot!
Lehet hogy nem a legmozgalmasabb rész volt de tölteléknek nem mondanám mert a cylon bébi halálából meg pár megjegyzésbõl elég sok mindenre fény derült, elég éles utalás a sorozat végével kapcsolatban, nekem tetszett ez a rész is

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Bucser
"Külön vicc, hogy színész úgy beszél, hogy az esetek többségében egyetlen szavát sem értem... "

Ez nem a színész hibája. Gondolom deadwood-ot nem láttad... ott sem érthetõ minden szó tisztán. (bár még gaius beszél a legérthetõbben szerintem)

katee shackoff állandó lihegésével pl ki tudnak kergetni a világból...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Hát ezt azért nem mondanám. A 2. évadban is a 2x08-2x11 király részei után volt egy nem kis hullámvölgy szerintem.

A 4. évad elején is olyan részek voltak, hogy a hajam égnekállt. A Baltaros "szenvedõs" és vallásos része az agyamra ment. Külön vicc, hogy színész úgy beszél, hogy az esetek többségében egyetlen szavát sem értem...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ez volt a BSG leggyengébb része..
Hat ez a 4x16-os felért kb egy Dallas 143. részével annyira erdektelen volt számomra. Alig nehany resszel a vege elott nem ilyen toltelek xarokkal kene mulatni az idot, vagy ha toltelek, legalabb szoljon valamirol. (Á'la az ominozus boxolos resz, aminek semmi koze nem volt a fo szalhoz megis nagyon jo epizod volt)
!!

BlackShadow
szintugy 😊 megcsapta a hatalom szele azóta egy egoista p*csa 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

LasDen
ezz a Tory annyira unszimpatikus a számomra, hogy addig ütném a fejét egy baltával, míg van valamilyen formája.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Bucser
A legújabb részben mégis megint csak rá hallgat (ahogy eddig is mindig a belsõ hangra hallgatott Baltar

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Az egy balfasz 😛

joebacsi
Így, hogy nem szerepel mostanában, nekem is szimpatikus 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Ez igaz, de biztos lesz még róla szó, lévén h az egész mitológia körülöttük forgott.

Ez a mostani rész mondjuk nekem se tetszett.

Jó lett volna lezárni ezt az "elhagyjuk-e a flottát" szálat, bár lehet h a gyerek halálával tárgytalan is lett.

Ja, és az egyik kedvenc szereplõm Helo!!

Na most lehet dobálni és fújolni... akkor is bírom a csávót.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Egyetértek. Sajna a Baltar-Hatos szálat teljesen mellékelték, nem is értem miért.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

tnm
az még talán 3. évad, de nekem a kedvenc részem, egyben kedvenc csavarom, amikor Caprica 6 elõször újjá születik és kiderül, hogy a különleges kapcsolata Baltar-ral szimmetrikus. emiatt azt is gondolom, hogy sokkal többet lehetett volna abból kihozni, de ennek ellenére és nagy sajnálatomra az teljesen elsikkadni látszik. talán meg se fogják magyarázni ki/mi van Baltar fejében. 😞

Amúgy ez a 4. évad csapnivaló szerintem (egyedül a lázadásos részek voltak jók). Pedig imádom a sorozatot, azon kevesek egyike aminek a kiadott részeit meg is vettem eredetiben.
Most már csak abban bízom, hogy valami pofás kis befejezést hegesztenek neki a készítõk.

Ja, legalább nem kellett egy hetet (vagy többet) szopnod, hogy lásd a következõ részt.

tnm
olyan szempontból jó, hogy így a nagyját viszont darálni tudtad, és nem kellett nagyokat várnod. sõt új évadra való várakozást meg is úsztad.

BlackShadow
nos most értem be amerikát .. hihetetlen jó ez a sorozat!! 😊 végigdaráltam az egészet eddig..
harmadik évad vége mikor a zenére kiderültek a dolgok iszonyú hangulatosra sikerült.. meg a lázadás .. meg.. meg.. szal lehetne sorolni rendesen 😊
kár, h ezt a sorozatot is a végénél kaptam el

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

ProGabe
nemrég kezdtem nézni, és hihetetlenül tetszik. de van benne egy dolog, ami nem hagy nyugodni és igazándiból nem is kell rá válasz, vagy magyarázat, csak kiírom magamból, ha nem gond 😊

szóval a cylon detektor: ha tudják, hogy van egy rájuk nézve ártalmas sugárzás, akkor ez nem adja magát!? ha meg képtelen lennének reprodukálni, akkor ezt egy mondattal igazán kifejthették volna
-sajnos nem tudjuk létrehozni a sugárzást, kapitány.
- nem baj, doki, keressen más megoldást!
deccoll! pont egy ilyen sorozatból hiányolom ezeket, amik ennyire jól meg vannak komponálva. na mind1, legyen ez a legnagyobb hiba végig, és akkor még könnyebben elfogadom

amúgy a 7-es részt fejeztem be éppen (Gaius meggyanusítása, hamis fénykép, stb), azok a lábak a végén. csak emelkedett és emelkedett a kamera, aztán vágtak a rohattak 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Köszi <#worship>

kBagyula
link 😄

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Honnan tudtátok megnézni?

A jól bevált forrásaim üresek <#schmoll2>

Sir Quno Jedi
Egyre keményebb. Bevetnek mindent.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ezt jól megaszondtad

Ez egyre bénább kezd lenni. Eddig az új részek okésak csak.
tnm
kíváncsi vagyok ebbõl a részbõl végeredményben mennyi lesz fontos és mennyi csak figyelemelterelés/töltelék... hamarosan fel kell pörögniük az eseményeknek!

kBagyula
4x16: 8/10 (de még felirattal is meg kell néznem majd) 😊

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Zsolo007
Egy dolog megnyerni egy háborút, más dolog elpusztítani egy egész fajt. Nem kell a csillagokig menni, hogy találjunk példákat erre, illetve arra amikor nem álltak meg.

"õk kiirtották az emberiség nagy részét. Ha ugyanazt a bûnt követjük el, mint õk, akkor mégis milyen jogon tartjuk jobbnak magunkat náluk? Ugyanolyan szörnyetegeké válunk tõle." - viszont mi fennmaradtunk...

Ilyen helyzetben a valóságban elõször inkább elkerülnénk a kihalást és leirtanánk az ellent majd csak aztán állnánk neki moralizálgatni amikor már nem vagyunk veszélyeztetett faj...

Tudom mi vezérelte Helot de az egész akár oda is vezettethetett volna hogy az emberiség utolsó esélyét cseszi el az életbenmaradásra. Ha belegondol az ember hogy mindaz amit több ezer év alatt elértünk semmivé válik és többé nem lesz esély az újrakezdésre mert olyan hogy emberiség nem létezik többé, nem hiszem hogy sokan tüntetnének a Cylonok jogaiért...

Ahogy a Hyperionban mondták... - Azt hiszem nem kell tovább érvelnünk... A Kitaszítottak épp az imént lõtték porrá az egyik világunkat ( 12 milliárd ember ) ez totális háború. A civilizációnk fennmaradása a tét... Várom a válaszlépéseket...