Battlestar Galactica (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Pont h a lelkizésrõl fog szólni a sorozat és (talán) a végén egy nagy csatával.
Ha csatákat akarsz látni vedd elõ a Pegazusos részeket (ahogy én is)<#eplus2>#eplus2>
May the force serve you well!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mit akarnak Hérától? Miért rabolták el? Kíváncsi leszek hova fog kilyukadni a történet!
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Ati
Volt már olyan vajon, hogy egy TV sorozat pilotja elõbb jön ki DVD-n, mint ahogy adásba kerülhetne?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ez nem a stargate atlantis, ha ûrharockat meg boxolást akarsz nézni, akkor nézzél valami kommerszebb sorozatot!
Lehet hogy nem a legmozgalmasabb rész volt de tölteléknek nem mondanám mert a cylon bébi halálából meg pár megjegyzésbõl elég sok mindenre fény derült, elég éles utalás a sorozat végével kapcsolatban, nekem tetszett ez a rész is
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Ez nem a színész hibája. Gondolom deadwood-ot nem láttad... ott sem érthetõ minden szó tisztán. (bár még gaius beszél a legérthetõbben szerintem)
katee shackoff állandó lihegésével pl ki tudnak kergetni a világból...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A 4. évad elején is olyan részek voltak, hogy a hajam égnekállt. A Baltaros "szenvedõs" és vallásos része az agyamra ment. Külön vicc, hogy színész úgy beszél, hogy az esetek többségében egyetlen szavát sem értem...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ez a mostani rész mondjuk nekem se tetszett.
Na most lehet dobálni és fújolni... akkor is bírom a csávót.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Most már csak abban bízom, hogy valami pofás kis befejezést hegesztenek neki a készítõk.
harmadik évad vége mikor a zenére kiderültek a dolgok iszonyú hangulatosra sikerült.. meg a lázadás .. meg.. meg.. szal lehetne sorolni rendesen 😊
kár, h ezt a sorozatot is a végénél kaptam el
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
szóval a cylon detektor: ha tudják, hogy van egy rájuk nézve ártalmas sugárzás, akkor ez nem adja magát!? ha meg képtelen lennének reprodukálni, akkor ezt egy mondattal igazán kifejthették volna
-sajnos nem tudjuk létrehozni a sugárzást, kapitány.
- nem baj, doki, keressen más megoldást!
deccoll! pont egy ilyen sorozatból hiányolom ezeket, amik ennyire jól meg vannak komponálva. na mind1, legyen ez a legnagyobb hiba végig, és akkor még könnyebben elfogadom
amúgy a 7-es részt fejeztem be éppen (Gaius meggyanusítása, hamis fénykép, stb), azok a lábak a végén. csak emelkedett és emelkedett a kamera, aztán vágtak a rohattak 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
A jól bevált forrásaim üresek <#schmoll2>#schmoll2>
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Ilyen helyzetben a valóságban elõször inkább elkerülnénk a kihalást és leirtanánk az ellent majd csak aztán állnánk neki moralizálgatni amikor már nem vagyunk veszélyeztetett faj...
Tudom mi vezérelte Helot de az egész akár oda is vezettethetett volna hogy az emberiség utolsó esélyét cseszi el az életbenmaradásra. Ha belegondol az ember hogy mindaz amit több ezer év alatt elértünk semmivé válik és többé nem lesz esély az újrakezdésre mert olyan hogy emberiség nem létezik többé, nem hiszem hogy sokan tüntetnének a Cylonok jogaiért...
Ahogy a Hyperionban mondták... - Azt hiszem nem kell tovább érvelnünk... A Kitaszítottak épp az imént lõtték porrá az egyik világunkat ( 12 milliárd ember ) ez totális háború. A civilizációnk fennmaradása a tét... Várom a válaszlépéseket...