Battlestar Galactica (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennyi erõvel vehetnétnénk egy Petõfi verset és beszélhetnénk róla, ott is teljesen más nézetek lennének. De így van ez az összes filmel, versel, szoborral vagy akármivel. lényegtelen, hogy az egy bsg rész egy Petõfi vers, vagy egy sg Atlantis rész. Ha ezt nem tudod belátni, ugyanúgy nyafogni fogsz, mint egy kislány.
---Battlestar Galactica---
vagyis olyan, mint az egyik legfaszányosabb film a világon? <#smile>#smile> várom szeretettel
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
personal vendetta? páran próbálták neked elmagyarázni a dolgokat de te azóta is itt nyafogsz mint egy kislány...
ne haragudj de te ne nézz hülyének úgy senkit hogy az állítólagos kedvenc sorozatodról olyan baromságokat írsz mind ha eddig az sg atlantist nézted volna
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
"Ron Moore az elejétõl kezdve hangsúlyozta, hogy ez a sorozat a karakterekrõl szól. Elsõsorban dráma, és másodsorban science-fiction. Büszke arra, hogy ezt így tudták végigcsinálni. A sorozat nem a csatákról szól, nem a felrobbanó dolgokról, hanem ezekrõl az emberekrõl. Már a minisorozatnál problémázott a stúdió, hogy miért kell ennyit foglalkozni a karakterek felépítésével, miért nem vágunk egybõl az akcióra, de Moore már akkor ellenállt. Õ a karaktermomentumok miatt, az életük miatt szereti ezt a sorozatot. Számára õk személyek, akiket jól ismer és szeret, és sokat jelentenek neki. "
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
szóval a lényeg, hogy számomra egyértelmû: az elejétõl fogva tudják mit akarnak, csak sajnos a miérteket nem sikerült rendesen elmondaniuk, nem is beszélve a hogyanokról. mármint nem az érdekel, hogy hogyan lehetséges Starbuck kiruccanása a Földre és vissza (omfg), vagy a közös álmok, hanem a mélyebb mondanivalót nem sikerül átadni, legalábbis eddig. érezni, hogy ott van valahol, csak a filler epizódokat inkább ezekre kellett volna kihegyezniük. aztán lehet rosszul gondolom és/vagy én nem érzem át a dolgokat...az is lehet, hogy nem is tehetem, na de mindjárt kezdem a 4-ik évadot
nem mellesleg brutális dolgokat láthattam eddig 😊 vizuálisan az Adama-manõver egyértelmûen a csúcs, de abban is ott van egy rakat dráma. mint mindenhol, emiatt is nézem a sorozatot. nagyon jó hangulata van, amit csak ilyen jó karakterekkel és színészekkel lehetett összehozni egy ennyire hullámzó történet mellé
mondanom sem kell, hogy a karakterfejlõdés a lényeg: mintha belevernénk egy szöget a falba (ez a karakter alapja, megváltoztathatatlan), a szögre mehet egy madzag (az életút). húzzuk a madzagot, rángatjuk, rácsavarjuk másik szögre, szögekre. szóval mindent tehetünk vele, de az alaphoz akkor is kötõdik
a zenérõl meg szintén oldalakat lehetne teleírni, nagyon jó
na sikerült tök érdektelen dolgokat leírnom, de egy ilyen befejezés után (nehogy már õk az 5-bõl négy, bázmeg) valamit, valahova kellett írni 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Vagy mar bejott ez a jeleket latunk, egyszerre almodunk, meg joslatokat tanulmanyozunk a Fold mibenfennforgasa vegett? Nekem egyebkent ez a misztikus katyvasz ronditott bele, hogy legjobb SF sorozattá avanzsáljon a szememben a BSG.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nekem mindenesetre tetszett, fölvezette ki honnan indult és hova érkezett, milyen utat jártak be a 4 év alatt.
A sci-fi miatt kezdtem nézni az egészet, de most már a dráma sokkal jobban érdekel<#vigyor2>#vigyor2>
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
bár én a sorozatot nem csak a harcok és a sci-fi techblabla miatt nézem, hanem a politikai és személyiségváltozások miatt. A dráma az ami megfogott a sorozatban és nem pedig a valósághûség. Az egyetlen valósághû dolog az egész sorozatban az emberek személyisége. és az tökéletesen jó úgy ahogy van. Akik drámát szeretik azoknak tetszeni fog. akik actionjunkiek azok nézzék meg majd egyben a 2 részt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Inkább várjatok jövõ hétig.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Az évadot/sorozatot záró epizód elsõ része megérkezett😞Battlestar.Galactica.S04E19.720p.HDTV.x264-CTU)
Még nem láttam, de ha olyan szintet tudnak hozni, mint a 3. évad zárása volt, baj nem lehet belõle. Én inkább abban reménykedek, ez még jobb lesz.
( De csak sötétedés után vagyok hajlandó megnézni, akkor van meg hozzá a megfelelõ hangulat.)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul