6292
  • r4pt0r
    nem 2lesz hanem 3 vagy pedig 4. Itt még nem sikerült hiteles infot találni. De mivel 20.-án lesz vége elvileg ezért 3 rész lesz, az utolsó dupla lesz.
  • tnm #5368
    vicc volt. :P
  • Micsu
    még lesz 2
  • tnm #5366
    ez volt az utsó rész, ugye?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    végülis mostmár tudjuk, hogy mi lett a címszereplővel. :DD

amúgy gondolom, ha hagynák elpusztulni a BSG-t, akkor megtalálnák ugyanúgy vadiújan, az összes eddig rajta meghalt bajtársukkal, mint, ahogy Kara Trace és hajója is visszatért. Jó... mondjuk, egy idő után biztos megunnák a halottak zenéjét, ami a hajóban szól. Mert ugye az egyértelmű, hogy az a zene az az, amit csak a halottak hallanak és mivel minden skinjob legalább egyszer meghalt, ezért hallja mindegyik. +K.T. is. Hera meg ugye félholt, mivel az apja élő, de az anyja nem.
  • Neoncsoves
    ez a 18. rész... nagyon érdekes és 1-2 helyen megrázó tud lenni. 1-2 résznél kirázott a hideg... a végén, meg amikor temették a halottakat... érdekes lesz ez!
  • Hixer
    Top Ten Reasons to watch Battlestar Galactica. régi és lehet be volt már linkelve... legjobb Tigh szövege.
  • [NST]Cifu
    A gond az, hogy ez nem azonos az El Protector által berakott 'Final Five' témával. Hasonló, de nem az.

Tényleg jó lenne egy normális, hosszú változat...
  • Rusid
    A zene
  • Lysandus
    Ezt spoilerbe kellett volna rakni! :-DDDDDD

:-)))
  • r4pt0r
    gondolom kiadnak majd egy season ost-t, vagy esetleg a DVDn lesz mint bonus, vagy esetleg az utolsó részben. :D
  • LasDen #5359
    jó azt gondoltam, me lehet hallani Tight meg Tory-t....de csak lesz valamikor valami hosszabb változat belőle.... :D
  • El Protector
    nem tudom, én a legújabb részből vágtam ki :)
  • LasDen #5357
    amúgy mikor várható, hogy ebből a kb 30 másodperc szösszenetből 2-3 perces zene legyen??? :D
  • Gnome
    kb kirázott a hideg amikor átváltott a zongorajáték a szájlonzenére...anno is ilyen hatással volt rám, szal tényleg nagyoneltalálták:P
  • LasDen #5355
    jól összehozták ezt a zenét, me minden fan erre van rákattanva... :D
  • El Protector
    Ennél jobbat most nem tudok :)
  • El Protector
    Keresek valami jobb minőségűt és megvágom azt is :)
  • joebacsi
    uhh, hangminőség elég rossz, de azért köszi :)
  • El Protector
    Feltöltöttem mp3-ban a zongorás részt, ha kell valakinek, szedheti, remélem nem törlik :)

Final Five Theme
  • r4pt0r
    Ez nem de ha még hozzávesszük hogy mi se tudjuk így már csak a fejeseknek jár. :P
  • [NST]Cifu
    Más hozzászólásait csak az adott fórumrész moderátorai tudják szerkeszteni, ez nem valami nagy újdonság. :)
  • r4pt0r
    Úgy látom ez a szerkesztés az SGn valami fene nagy kiváltság. :P
  • [NST]Cifu
    Írd be akkor plz újra. Házigizdaként csak törölni tudok, szerkeszteni nem. :)
  • Kmarha
    Cifu spoilerbe tennéd ha erre jársz? véletlenül kihagytam
  • r4pt0r
    Hát talán ha figyelnél a sorozatra meg is értenéd. Talán 2-3 részel ezelőtt mondták hogy az 5 nem ugrott hanem fénysebességgel haladt. Ez a válasz.

Szóval nem olvasni kell hanem nézni a sorozatot. :P
  • Kmarha
    az elsőre már megkaptam a választ a 16. részben :D a másodikra adott válasz meg régről sem rémlik.
  • Victor1103
    Szerintem nem nézted elég alaposan.Szerintem ezeket már rég megmagyarázták...
  • Kmarha
    jó még nem láttam két részt, kétlem hogy megmagyarázták:
    ha az első 5 képes szaporodásra (ráadásul az új bőrgépekkel is), akkor meg mikor már csak ők maradtak, és annyira de annyira szerelmesek voltak egymásba, miért nem álltak neki szexelni, ahelyet hogy hüle robotokat csináljanak puszta kézzel.

A másik hogy úgye úgy néz ki, nem öregszenek a cylonok.. és hogy az 5 már legalább ezer éve életben van. Nos akkor hogy ismerhette a fiatal Adam az ugyancsak fiatal félszemű barátunkat annyi korai éven át?

vagy csak nem olvastam vissza alaposan, átugrottam azt a részt ahol ezt már kitárgyaltátok?
  • Masakari
    ezzel énis így voltam,bár a zongozás jelenetet sokkal jobban értékeltem,nemis tudom mien érzés volt hallani hogy pont az All Along the Watchtower-t játsza zongorán,ien 1szerre szomorú és boldog pillanat ahogy Kara apja mondja a jó zongora komponálásra,szóval nálam abszolút nagyon jó rész volt
  • MerlinW
    Kara-s zongorás jelenetek nagyon ott voltak. Néha már már mozi szintű dráma minőségűek voltak. Chief és Boomer szála is jó volt. Nekem tetszett nagyon. Pont ezek a motívumok emelik ki a BSG-t a sorozatok közül. Van mély tartalom, nem csak lőnek benne...
  • BladeW
    Dejo sokan ezen az urcsatas témán lovagolnak. Ez a resz hasonlo felepitesu volt, de klasszisokkal jobb mert: volt mondanivaloja, volt benne dráma, haladt a tortenet is. A 4x16 utolso 10 perce volt ilyen, ami siman elfert volna mondjuk ebbe a reszbe is. Teccikerteni?
  • mindero
    Szerintem is.
  • El Protector
    Nagyon sötét rész volt, de nagyon jó, tetszett
  • Masakari
    ámen
  • Victor1103
    Én sem értem hogy sokan miért nyavajognak hogy unalmasak a hátralévő részek:/ Szerintem minden a tökéletes medrében folyik.Volt ugye a lázadás ami elég akciódúsra sikeredett aztán kb 3 rész óta van a szépen lassan kibontakozó és összefonódó szálak története. Most hogy rohamosan közeledik a finálé látni már a legutóbbi részben is hogy az események kezdenek megint felpörögni.Nagy csattanós és tuti látványos lesz a finálé de attól mert 3 rész mellőzi az űrharcok sokaságát még nem jelenti azt hogy ez az évad már ótvar gagyi. Mert ez még mindig a világ legjobb sci-fije és az is marad hossz éveken át.
  • Masakari
    már bocs de ha neked a 4x17 dögunalom volt akkor nálad komoly gondok vannak,esetleg nemis igazán érted a BSG lényegét
  • LasDen #5332
    20 lehetséges befejezés :D
  • r4pt0r
    A végén még biztos hogy lesz 1 nagy csata.
  • mindero
    Nem is várhatjuk h nagy akció legyen benne, az egész hajó egy roncskupac, a legénység 3/4-e halott, nincs vadászgép, stb...

Pont h a lelkizésről fog szólni a sorozat és (talán) a végén egy nagy csatával.

Ha csatákat akarsz látni vedd elő a Pegazusos részeket (ahogy én is)
  • Dns5000
    na a 4x17 is dogunalom volt, 2 evad utan szinte semmi akcio csak pofaznak pofaznak halucinalnak megint pofaznak. Ha pofazast akanek nezni akkor privat practice, grace anatomy. Sajna a terminatorban is ugyanez tortenik :S