6292
  • tnm #5328
    jah, egész jó rész volt és meglepően felgyorsult a végére ahhoz képest, hogy milyen lassan indult. mellesleg az a szám egyre jobban tetszik. remélem egyszer hallhatjuk majd egészben is. esetleg rajta lesz majd OST-n, stb. ha már, akkor az a szám is jó lenne, ami a rész elején megy. 8)
  • Neoncsoves
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    durva ez a 17. rész!!! most a végén kezd felpörögni a sorozat ismét...
  • Teppik Amon
    17-es elég érzelgős lett :o
    Mit akarnak Hérától? Miért rabolták el? Kíváncsi leszek hova fog kilyukadni a történet!
  • K Ace
    Nekem ez a sorozat nagyon tetszett, tényleg a kedvenceim között volt, de itt a 4.évad fele nagyon átment nálam unalmasba, érdektelenbe. Remélem valahova majd csak kilyukadnak a készítők a story terén, mert én a mostani részeknél azt érzem, hogy kifogytak az ötletekből, és ami itt megy az már csak erőlködés.
  • [NST]Cifu
    Caprica DVD cover és fotók.

Volt már olyan vajon, hogy egy TV sorozat pilotja előbb jön ki DVD-n, mint ahogy adásba kerülhetne?
  • MerlinW
    www.eztv.it

Mint mindig, mindent, ami sorozat:)
  • mindero
    Nem volt pörgős, izgalmas, de szerintem is egy fontos rész volt.
  • BladeW
    Adama leepulese nekem kifejezetten tetszik :)
  • BladeW
    Kommerszebb sorozatot? Boven lattam mar annyi kommersz es nem-kommersz sci-fit, hogy tudjam, ha szappanoperat akarok nezni akkor atkapcsolok a romantic channelre...
  • r4pt0r
    Többek között Adama leépülése is egyre komolyabb. Már csak iszik és a hajó szerkezetét nézi. Aztán ott van Baltar, aki talán lassan elkezd hasonlítani 1 emberi lényre. És akkor még lehetne sorolni, nem volt 1 igazán mozgalmas rész, de azért tölteléknek valóban nem nevezném.
  • Micsu
    Milyen töltelék részről beszélsz?

Ez nem a stargate atlantis, ha űrharockat meg boxolást akarsz nézni, akkor nézzél valami kommerszebb sorozatot!
    Lehet hogy nem a legmozgalmasabb rész volt de tölteléknek nem mondanám mert a cylon bébi halálából meg pár megjegyzésből elég sok mindenre fény derült, elég éles utalás a sorozat végével kapcsolatban, nekem tetszett ez a rész is
  • Bucser
    "Külön vicc, hogy színész úgy beszél, hogy az esetek többségében egyetlen szavát sem értem... "

Ez nem a színész hibája. Gondolom deadwood-ot nem láttad... ott sem érthető minden szó tisztán. (bár még gaius beszél a legérthetőbben szerintem)

katee shackoff állandó lihegésével pl ki tudnak kergetni a világból...
  • Molnibalage
    Hát ezt azért nem mondanám. A 2. évadban is a 2x08-2x11 király részei után volt egy nem kis hullámvölgy szerintem.

A 4. évad elején is olyan részek voltak, hogy a hajam égnekállt. A Baltaros "szenvedős" és vallásos része az agyamra ment. Külön vicc, hogy színész úgy beszél, hogy az esetek többségében egyetlen szavát sem értem...
  • Deka1
    Ez volt a BSG leggyengébb része..
  • BladeW
    Hat ez a 4x16-os felért kb egy Dallas 143. részével annyira erdektelen volt számomra. Alig nehany resszel a vege elott nem ilyen toltelek xarokkal kene mulatni az idot, vagy ha toltelek, legalabb szoljon valamirol. (Á'la az ominozus boxolos resz, aminek semmi koze nem volt a fo szalhoz megis nagyon jo epizod volt)
  • Micsu
    !!
  • BlackShadow
    szintugy :) megcsapta a hatalom szele azóta egy egoista p*csa :)
  • LasDen #5311
    ezz a Tory annyira unszimpatikus a számomra, hogy addig ütném a fejét egy baltával, míg van valamilyen formája.....
  • Bucser
    A legújabb részben mégis megint csak rá hallgat (ahogy eddig is mindig a belső hangra hallgatott Baltar
  • haxoror
    Az egy balfasz :P
  • joebacsi
    Így, hogy nem szerepel mostanában, nekem is szimpatikus :)
  • mindero
    Ez igaz, de biztos lesz még róla szó, lévén h az egész mitológia körülöttük forgott.

Ez a mostani rész mondjuk nekem se tetszett.

Jó lett volna lezárni ezt az "elhagyjuk-e a flottát" szálat, bár lehet h a gyerek halálával tárgytalan is lett.
  • Hoz_Hun
    Ja, és az egyik kedvenc szereplőm Helo!!

Na most lehet dobálni és fújolni... akkor is bírom a csávót.
  • Hoz_Hun
    Egyetértek. Sajna a Baltar-Hatos szálat teljesen mellékelték, nem is értem miért.
  • tnm #5304
    az még talán 3. évad, de nekem a kedvenc részem, egyben kedvenc csavarom, amikor Caprica 6 először újjá születik és kiderül, hogy a különleges kapcsolata Baltar-ral szimmetrikus. emiatt azt is gondolom, hogy sokkal többet lehetett volna abból kihozni, de ennek ellenére és nagy sajnálatomra az teljesen elsikkadni látszik. talán meg se fogják magyarázni ki/mi van Baltar fejében. :(
  • Hoz_Hun
    Amúgy ez a 4. évad csapnivaló szerintem (egyedül a lázadásos részek voltak jók). Pedig imádom a sorozatot, azon kevesek egyike aminek a kiadott részeit meg is vettem eredetiben.
    Most már csak abban bízom, hogy valami pofás kis befejezést hegesztenek neki a készítők.
  • Hoz_Hun
    Ja, legalább nem kellett egy hetet (vagy többet) szopnod, hogy lásd a következő részt.
  • tnm #5301
    olyan szempontból jó, hogy így a nagyját viszont darálni tudtad, és nem kellett nagyokat várnod. sőt új évadra való várakozást meg is úsztad. [pohár félig tele üzemmód: off]
  • BlackShadow
    nos most értem be amerikát .. hihetetlen jó ez a sorozat!! :) végigdaráltam az egészet eddig..
    harmadik évad vége mikor a zenére kiderültek a dolgok iszonyú hangulatosra sikerült.. meg a lázadás .. meg.. meg.. szal lehetne sorolni rendesen :)
    kár, h ezt a sorozatot is a végénél kaptam el
  • ProGabe #5299
    nemrég kezdtem nézni, és hihetetlenül tetszik. de van benne egy dolog, ami nem hagy nyugodni és igazándiból nem is kell rá válasz, vagy magyarázat, csak kiírom magamból, ha nem gond :)

szóval a cylon detektor: ha tudják, hogy van egy rájuk nézve ártalmas sugárzás, akkor ez nem adja magát!? ha meg képtelen lennének reprodukálni, akkor ezt egy mondattal igazán kifejthették volna
    -sajnos nem tudjuk létrehozni a sugárzást, kapitány.
    - nem baj, doki, keressen más megoldást!
    deccoll! pont egy ilyen sorozatból hiányolom ezeket, amik ennyire jól meg vannak komponálva. na mind1, legyen ez a legnagyobb hiba végig, és akkor még könnyebben elfogadom

amúgy a 7-es részt fejeztem be éppen (Gaius meggyanusítása, hamis fénykép, stb), azok a lábak a végén. csak emelkedett és emelkedett a kamera, aztán vágtak a rohattak :D
  • mindero
    Köszi
  • kBagyula #5297
    link :D
  • mindero
    Honnan tudtátok megnézni?

A jól bevált forrásaim üresek
  • Sir Quno Jedi
    Egyre keményebb. Bevetnek mindent.
  • Micsu
    ezt jól megaszondtad
  • Kraptor
    Ez egyre bénább kezd lenni. Eddig az új részek okésak csak.
  • tnm #5292
    kíváncsi vagyok ebből a részből végeredményben mennyi lesz fontos és mennyi csak figyelemelterelés/töltelék... hamarosan fel kell pörögniük az eseményeknek!
  • kBagyula #5291
    4x16: 8/10 (de még felirattal is meg kell néznem majd) :)
  • Zsolo007
    Egy dolog megnyerni egy háborút, más dolog elpusztítani egy egész fajt. Nem kell a csillagokig menni, hogy találjunk példákat erre, illetve arra amikor nem álltak meg.
  • Prof William
    "ők kiirtották az emberiség nagy részét. Ha ugyanazt a bűnt követjük el, mint ők, akkor mégis milyen jogon tartjuk jobbnak magunkat náluk? Ugyanolyan szörnyetegeké válunk tőle." - viszont mi fennmaradtunk...

Ilyen helyzetben a valóságban először inkább elkerülnénk a kihalást és leirtanánk az ellent majd csak aztán állnánk neki moralizálgatni amikor már nem vagyunk veszélyeztetett faj...

Tudom mi vezérelte Helot de az egész akár oda is vezettethetett volna hogy az emberiség utolsó esélyét cseszi el az életbenmaradásra. Ha belegondol az ember hogy mindaz amit több ezer év alatt elértünk semmivé válik és többé nem lesz esély az újrakezdésre mert olyan hogy emberiség nem létezik többé, nem hiszem hogy sokan tüntetnének a Cylonok jogaiért...

Ahogy a Hyperionban mondták... - Azt hiszem nem kell tovább érvelnünk... A Kitaszítottak épp az imént lőtték porrá az egyik világunkat ( 12 milliárd ember ) ez totális háború. A civilizációnk fennmaradása a tét... Várom a válaszlépéseket...