6292
  • Zoli007
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én már látom, hogy a sorozat végén Adama a fejét veri majd a falba, hogy Gaetaéknak igazuk volt a nylonokat illetően.
  • BladeW
    Szoval akkor nem maradtam le semmirol, nincs ra nagyon ertelmes magyarazat, hogy hogy kerul az FTL hajtomuhoz. Persze ha már ott van es latja h be van kapcsolva akkor gontolta szabotalja.
  • Micsu
    mikor bevan izzítva a hajtómű akkor mozog/műxik és gondolta hogy mi a szaré kapcsolták be ezek az ftl hajtóművet? :)
  • Molnibalage

1. Az időben nem lehetett biztos, de nem hülye.

2. Halhatta a hangosbemondóban. Ezt azért bemondják.

3. Mikor odaért látta, hogy felpörgetik a cuccost.
  • BladeW
    Nekem az nem volt igazan vilagos (lehet lemaradtam valamirol?), hogy a Chief honnan vette, hogy a BSG el akar ugrani, es ezert neki szabotalni kell az FTL hajtomuvet(3 mp-el az ugras elott ?
  • Micsu
    hosszúpuskán meg tudod nézni
  • Molnibalage
    Hol?
  • Micsu
    köv rész promoja elég érdekes o.O
  • Zsolo007
    [spoiler] Nekem az a tippem, hogy galactikán már megcsinálták a cylon upgradet és mivel az él.....mittomén lehet reagált, hogy olyan sok ember meghalt :D.
  • Monoton
    Valószínűleg a köv. részből kiderül, de szerintem azt.
  • Molnibalage
    Mi a túrót nézett Tyrol a falon? Azt,hogy szétesik a hajó?
  • Kmarha
    ha jól látom hosszupuskára már fel is ment az új felirat! :D ezt már szeretem!
  • MerlinW
    Face of enemy - webisodes 1-10 torrent
  • Zsolo007
    [spoiler]Nincs ebben semmi emberség. Egyedül nem érnek ők se sokat :)
  • Neoncsoves
    most néztem meg a 414-et!
    szerintem egyre jobb a sorozat!

Milyen érdekes, 1-2 Cylon-ban több az "emberség" mint egyes emberekben... Pl a Cylonok ott maradtak, egy csomó ember meg elárulta Adema-t meg az Elnököt... aztán végül visszatért a rend :)
  • Zsolo007
    Kinek mi. Én is nézem nekem is tetszik, de ez nem jelenti azt, hogy szemet hunyok a butaságok felett.
  • Victor1103
    Hát nem tudom számomra a felsoroltak olyan csekély hibának tünnek amelyek minden sorozatba előfordulnak mert ugye egyik se tökéletes.Nekem nagyon teszik idáig ez a 4.5 évad és 6 résszel a vége előtt nem fogom a (kedvenc sorozatom) hibáit keresgélni mert még vagy 200 részt elbírtam volna viselni ebből a sorozatból de már csak 6 van és azt próbálom minnél jobban kiélvezni...
  • Zsolo007
    [spoiler]Kezdve ott, hogy Adamaék nem próbáltak elbújni a gránát előtt (kissé rambós az egész, nem illik ide)

Aztán eddig egyetlen egyszer sem láttunk viperen rakétákat, most hirtelen azzal akarják lelőni a raptort úgy hogy ottvan az orra előtt gyk. (egyrészt lőszerpazarlás, másrészt biztos módja annak hogy ki lehessen védeni a támadást, gépágyút nehezebb lett volna....(arról nem is beszélve, hogy a digitális kijelzés tök hibás, a pilóta "műszerfalán" azt jelzi (és írja) hogy a gépágyút élesíti))

Utána alpvetően jónak tűnnek a cselekmények, sokminden magyarázható Gaeta karakterével, hezitálásával. Ő maga egyébként jól felépítettnek tűnik, folyamatosan igyekezett elkerülni a nagyobb vérontást, végül így képes felismerni azt hogy vesztett, de mégis azt érzem, hogy az események túl könnyeden történnek. A vége egyenesen röhejes. Rendben van, hogy be kell mutatni hogy van támogatása Adamanak, de a semmiből jönnek elő az emberek? Meg a végén az a tömeg....Zarek emberei hozzá voltak lojálisak, simán kinézem belőlük azt, hogy fanatikusok (mint Zarek) jobb alkalom nem kell nekik...egy gránát és kiiktatják az egész bagázst. De nem, Adamaék pont időben érkeznek a hídra, semmi ellenállás. Mi az hogy a CIC-t nem őrzik? Miért nem hallunk fegyverropogást?

Ott a többi katona, civil aki utálja a cylonokat, hirtelen megtérnek? Velük mivan? Miért ilyen gyenge az ellenállás?

Egy szó mint száz, az egészről nekem az süt le, hogy be kellett dobni valamit, hogy kitöltsék az időt, míg kitalálják mit is kéne csinálni, most hogy kivágták maguk alatt a fát (Föld téma).
  • Victor1103
    Mi nem volt benne logikus?
  • Zsolo007
    [spoiler]Jó rész volt (hangulati szempontból), kár hogy nincs rendesen logikusan felépítve. Nekem az az érzésem van, hogy a show teljesen elvesztette célját. Amolyan stargate atlantis feelingem van: bedobálnak mindent ami jól néz ki azt kész. Kár :/
  • [NST]Cifu
    Szvsz egy kicsit lehetnél kreatívabb, Piratebay, Mininova, stb... ;)
  • Victor1103
    Mininován nézd meg ott már fenn van
  • Masakari
    nem tud valaki torrent linket adni??isohunton még nincs fent a tegnapi rész
  • Seten

Ki mondta, hogy vágják ki?!
    Rehabilitációról hallottál már a súlyosan sérült katonák esetében?

Vagy lásd az "Over there" (Irak) c sorozatban, ahol a srác elveszti a lábát.

• Monoton
    Remélem kishazánkba is eljut még idén.

Egy kis infó még a DVD-ről.
  • Monoton
    http://www.capricadvd.com/
  • [NST]Cifu
    414
    Egy kissé csalódott vagyok a résszel kapcsolatban. Nem mintha nem lenne jó, mert nagyon is az, de akkor is kissé felemás lett az egész. Minek küzdenek Adamával Zarekék, ha egyszer úgy is tisztán átveszik a hatalmat. Sokkal jobb lett volna, ha "véletlenül" agyonlövik már akkor, amikor rájuk törnek a rész elején. Zarek eleve úgy készült, hogy adott esetben le kell számolni a potenciális politikai szereplőkkel, tehát ez már nem osztott vagy szorzott volna. Gaeta ha lehet még nagyobb csalódás lett, ha már eldöntötte, hogy erre az útra lép, akkor azt neki is látni kellett volna, hogy itt a hezitálás és a félszívvel való cselekvés kevés, és csak saját magának árt vele...
  • Micsu
    lehet be voltam tárazva mikor írtam :D
  • Micsu
    :D

középen mert azt nélkül :P
  • mindero
    Persze, elveszti a lábát (a bajtársai miatt) aztán még ki is vágják a flottából mert nyomorék lett.
    Nagy szolidaritás. :)
  • Seten

Ez akkor most hogy? :)

• Micsu
    azért mert féllába volt mert azt nem lehetett levenni hogy ő lesz a fő szító
  • Seten

Kár értetlenkedni. De ti tudjátok.
    Én nem állítottam volna vissza szoliba Gaeta-t, ti igen.
    Az eredmény látható! :)

• Seten

Már mondtam!: pl ott van a menyasszonya: Hoshi!

• [NST]Cifu
    A Pegasus legénységéből is maradtak azért páran, bár tény, hogy kevés arcot láttunk Gaeta helyén (persze ennek lehet annyi az oka, hogy ezért fizetnek a színésznek, nem kell folyton más és más színésznek magasabb gázsit adni azért, mert pár mondata ^^).
  • Bucser
    Az egyetlen katonai szerv a flottában a Galactica. (ha a runaway fleetről beszélünk)
  • Molnibalage
    Szerinted hány ember volt a Galacticán mikor éppen kivonás előtt állt. Egy futottak még kategóriájú hajó volt abban a pillanatban.

Magyarán csoda, hogy annyi ember van rajta ami a full szolgálathoz elég. Ehhez jön még 4 év vándorlása és veszetésgei + műszaki gondok.

Ki váltsa fel szerencsétlent?
  • Seten

"39 ezer emberből aminek a nagy része civil"

Ki beszélt itt civilekről. A flottáról van szó!

"X számú ember ért hozzá olyan szinten"

Váltott műszakról nem hallottál még? :)

• [NST]Cifu
    Innentől kezdve viszont tényleg felmerül Kain és hozadékának rehabilitációja. Viszont ez meg megkérdőjelezi az eddigi tetteiket.

Őszintén szólva Gaeta nem gondolta végig racionálisan a tettét, Zarek maximum arra jó neki, hogy a civil támogatást megszerezze, de valójában nem a flotta érdekli, ez teljesen egyértelmű...
  • Molnibalage
    Az őrült emberek jellemzője, hogy nem képesek racionálisan gondolkodni annak ellenére, hogy régen képesek voltak rá. Mondjuk, nem őrült emberekre is jellemző.