TimeShift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A "következmények" -talán az utolsó- pályán tartok,és egy nagy tetves lépegetõ állandóan szétlõ, ahogy lelövöm az egyik plazma ágyúját. Hogy lehet ezt a részt megcsinálni???
Nagyjából ezt mondtam én is.<#ejnye1>

A ládák takarnak egy üreget ahova be kell mászni,de ha hagyod a futószalagot végigmenni,akkor mindig lesz elõtte egy.Tehát a szalag mozgásának közepe felé állitsd meg az idõt és meglátod hova kell bemászni.
Ott van az inditókarhoz közel valahol.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

A kartól kicsit jobbra van egy lyuk idõlassítás bemászás.
A ládákat azér kell elvinni.

Törölt felhasználó
Hali
Még az elején vagyok, egy raktárfélében, ahol egy kart meghúzva az elõtte lévõ futóaszalag elindul pár ládával.
Na ekkor mit kell csinálni, mert nem látok semmi változást, így nem tudom, hogy hová kell menni.
Egyébként ez ott van, miután az idõmegállítással felmásztam egy ládára és a daru átvitt a szemben fent lévõ átjáróhoz.
Kéne egy kis segítség, köszi
Kozitomee, a kulcsszó az ATI 9600XT. Ezen sajnos nem fut el, a minimum igénye ATI Radeon x700 (vagy nVidia 6600), bár ez már le volt írva egy párszor. Egyébként a játék readme fájljában benne van, te is megnézheted, ha már felraktad.
grebber
Hát idõben asszem 1-2 óra között vagy lemaradva tõlem azthiszem.

Next PC upgrade: 2022

Nagyon jó játék, én az összeszerelö csarnokban vagyok ez a gyengém nagyon tetszik az ilyen gyárban játszódó game, ez messze van a tiédhez??<#eljen><#eljen>

grebber
Nem baj csak érdekel!

Sgtfathi melyik Play -re gondolsz?

éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore

nem sokára vég még egy pálya és kész mér baj hogy nincs vége ?
grebber
Most a "léghajonkba" kell benzint találni!
Innen sok van még?

Mert valaki aztmondta hogy 1-1.5 óra egy helytõl a vége azóta kb 3 órát nyomtam azt még sehol sincs a vége!

Ha valakinek sokáig gondolkodik a menûben pl egyjátékos vagy folytatás gomboknál akkor ki kell törölni a régebbi save-eket és jó lesz.Nekem 850 mb volt a Userconfigs/Default mappám.A game nem törli a régebbi mentéseket hanem meghagyja mindet.

http://silkiehun.atw.hu/

frankó játék lett szerintem 😊 bár még szokni kell az "új effekteket" 😄 királyság a 8600GE 😊
nem felül lesz egy kis kiálõ rész ahol van 3 õr oda kell "fel repülni" és amikor vissza esnél nyomni a W-t hogy arra fele esen ne a propelerbe
én mezei daemon tools 3.44-et használok...
Lõni mint állat.
Én egyet -kettõt leszedtem,visszaugrottam a csatornába,onnan osztottam az észt.

k3nGu
de átkell menni a túl oldali kapuhoz, de a propi utamat állja, akkor idõgyorsítás és ha esnék vissza nyomjak elõrét?he??

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

idõ lassitás meg idõ megálitás a meg oldás úgy kel gyilkolászni ha sokan vannak
a játék elején, a demo pálya után, mikor felmászok egy csatornából, ott mit kell csinálni? lelövöm a két beszélgetõ arcot, és egyszerre háromszázan özönlenek felém..

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

nem kel át menni sehova idõ lassitás és amikor fel érsz és esnél vissza akor nyomd a w-t és akor jó lesz
Sgtfathi
NOS MEGVAN A PROBLÉMA MEGOLDÁSA AKIKNÉL KILÉP A KIS ABLAK FELVILVANÁSA UTÁN:
Tehát nekem vista alatt nem ment és geforce-om van,de talán a radeonos kollegáknál is beválik!
Szval ott rontottam felraktam régebbi drivereket,de azoknál azt irta ki:
Incompatible Video Driver.... nos erre gondolom legtöbben felraktuk a legujabbat,és nem indult de ha a PLAY-re nyomunk már indul is!
Nálam a 163.71-es driverrel jo lett!
Radeonos kollegák ugyanigy régebbi driverrel próbálkozzanak!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

k3nGu
nah még1xer, a 2. propelleres résznél lekell lassítani az idõt h átmenjek a másik oldra?mert még úgyis gyors a propi...

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

Attila8805
Nálam is ez a gond:-(

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Crack is volt mindent megcsináltam.
Na mindegy.
Azért kössz
Leirtam már,olvass vissza!

reaper4
azt tudom. csak ha benézek és olvasgatok akkor szeretem tudni ,h ki kinek válaszol. mer szeretek belepofázni ha szerintem igazságtalan dologról van szó 😊

ez most nem olyan volt csak az sg-zõk érdekében mondtam,h használd a "válasz erre"-t

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

valamivel ütközik akkor az biztos...
crack?
vagy valami?
Úgy csináltam De aztírja ki Helyezze be az eredeti lemezt.
#1176 Itt megtalálod azt is😊
NA légyszi 1405
áááááááááááááááá
Jó de te tudod hogy nem neked írtam!!
Nem reaper4?
Scooby te mien mount programot használsz??? Lehetséges hogy ezzel van a gond.Én megrendeltem a Daemon Tools Pro Adnvancedet most azt használom dobjam ki amíg ezzel játszom?
reaper4
hát igen. a kutya gyors álat 😊
ja és használd a "válasz erre" -t ,mert így lehet szemezgetni a hsz ek közül,h kinek is írtad....

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Ezt meg inkább ne böfögd fel mert ezer forintot teszek arra hogy inkább te lennél a fiam nem én a tied...
Már ha a kutya nem elõz meg...
Köszönöm Scooby87 a segítséget igaz hasznát nem veszem...
A lényeg az hogy Ati-m van
Persze persze FLT meg minden eddíg fasza is a dolog de mégse wááá
Keeper tudjuk te vagy itt az istencsászár...->gatyámba
fullazz
Írtam privátot is nem tudom megkaptad e!
Az a bajom hoyg abban a vízes alagútban (még az "elején") ahol agyoncsap(hat) az áram,ott ha balra megyek akkor egy idõ után nem tudok tovább menni (meghalás elött idõstopokkal)!Pedig látszik hogy folytatódna arra a pálya de ennyi,asszem lövés is csak eddig megy!
Ha jobbra megyek akkor meg egybõl ott egy vasrácsos ajtó,ami zárva!
Valaki tudja merre kell továbbmenni?

Te még itt tartasz fiam?
Rajtad kívül többezer embernek sikerült.
Ez mindent elmond azt hiszem.<#levele>

az flt-s verziót úgy kell ,hogy felrakod a gémet aztán megpacheled....majd a crackkel felûlírod az eredetit....ez a menete....a patch csomagban 40mb van benne a crack is azzal kell felülírni....driver gond is lehet...ajánlom a 163.51-est azzal mindenkinek megy....még akinek a 163.75-õssel nem ment annak is...
grebber

nsndhk
Kösz szépen<#worship>már végig is toltam

Sgtfathi
Miért nálad a Jericoh -nál is ez a baj??

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Keepernext akárhiszed akárnem...
Én egéssz nap ezzel szórakoztam és semmi a gépigény megvan meg minden de kisablak és nincs kisablak frissitettem drivert,felraktam,peccselte,krekkeltem,indítottam,káromkodtam. Ez volt a mai napom.
Szóval itt csak 1 lámát látok téged...
Ez van...
<#mf1>
tetszett,mert agyaltam,hogy most ez mi is volt...sejtett vmit sztem..
nem tetszet a vége vagy mi ?
csak a kötél közepe táján kell lõni
kinyomtam végre.....hát a vége pfffffffffffffffffffffffffffffffffff....na ezt nem vártam.
Xreactor
Bug? pedig fel van patchelve a játék

o_O -,-\'

Xreactor
próbáltam..de nem lehet

o_O -,-\'