TimeShift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ott van az inditókarhoz közel valahol.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A ládákat azér kell elvinni.
Még az elején vagyok, egy raktárfélében, ahol egy kart meghúzva az elõtte lévõ futóaszalag elindul pár ládával.
Na ekkor mit kell csinálni, mert nem látok semmi változást, így nem tudom, hogy hová kell menni.
Egyébként ez ott van, miután az idõmegállítással felmásztam egy ládára és a daru átvitt a szemben fent lévõ átjáróhoz.
Kéne egy kis segítség, köszi
éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore
Innen sok van még?
Mert valaki aztmondta hogy 1-1.5 óra egy helytõl a vége azóta kb 3 órát nyomtam azt még sehol sincs a vége!
Next PC upgrade: 2022
http://silkiehun.atw.hu/
Én egyet -kettõt leszedtem,visszaugrottam a csatornába,onnan osztottam az észt.
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
Tehát nekem vista alatt nem ment és geforce-om van,de talán a radeonos kollegáknál is beválik!
Szval ott rontottam felraktam régebbi drivereket,de azoknál azt irta ki:
Incompatible Video Driver.... nos erre gondolom legtöbben felraktuk a legujabbat,és nem indult de ha a PLAY-re nyomunk már indul is!
Nálam a 163.71-es driverrel jo lett!
Radeonos kollegák ugyanigy régebbi driverrel próbálkozzanak!
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Na mindegy.
Azért kössz
ez most nem olyan volt csak az sg-zõk érdekében mondtam,h használd a "válasz erre"-t
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
vagy valami?
áááááááááááááááá
Nem reaper4?
ja és használd a "válasz erre" -t ,mert így lehet szemezgetni a hsz ek közül,h kinek is írtad....
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Már ha a kutya nem elõz meg...
A lényeg az hogy Ati-m van
Persze persze FLT meg minden eddíg fasza is a dolog de mégse wááá
Keeper tudjuk te vagy itt az istencsászár...->gatyámba
Az a bajom hoyg abban a vízes alagútban (még az "elején") ahol agyoncsap(hat) az áram,ott ha balra megyek akkor egy idõ után nem tudok tovább menni (meghalás elött idõstopokkal)!Pedig látszik hogy folytatódna arra a pálya de ennyi,asszem lövés is csak eddig megy!
Ha jobbra megyek akkor meg egybõl ott egy vasrácsos ajtó,ami zárva!
Valaki tudja merre kell továbbmenni?
Rajtad kívül többezer embernek sikerült.
Ez mindent elmond azt hiszem.<#levele>#levele>
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Én egéssz nap ezzel szórakoztam és semmi a gépigény megvan meg minden de kisablak és nincs kisablak frissitettem drivert,felraktam,peccselte,krekkeltem,indítottam,káromkodtam. Ez volt a mai napom.
Szóval itt csak 1 lámát látok téged...
Ez van...
<#mf1>#mf1>