TimeShift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zippofcy
"eredeti játékmenetbeli ujitást tartalmaz a bullettime meg ugye lerágott csont" - errõl lehetne vitatkozni de mi hasznom lenne belõle? 😄

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

zippofcy
Ha nem tetszik ne olvasd el, ha a Timeshift nem tetszik ne nyomd vele.
Én se fizetek pl. adót, de ha ezt elmondom az APEHnek mit érek el vele? 😄

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

wedge31
Ez a hsz elég röhejes végig se toltad még is itélkezel felette.
A Prey kategoriákal jobb fps mint a Timeshift ugyanis eredeti játékmenetbeli ujitást tartalmaz a bullettime meg ugye lerágott csont.
Az meghogy használni kellet az agyadat és ez téged fárasztott ez sem a geme hibája részemröl jobban szeretem az olyat ahol vannak feladatok is nemcsak a monoton hentelés.
Történetileg a Bioshock ugyszintén toronymagasan a Timeshift fellet van ,a karaktereknek van életük, háterük amit az üzenetekböl megismerhetsz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

zippofcy
Ez nem CTRL+V, 7 évnyi MMORPGnek ennyi haszna legalább volt, hogy gyorsan gépelek 😊
Amúgy befejeztem mert sose végeztek az olvasásával, a többit majd 60 éves koromban megjelenõ filozófiai értekezésemben olvashat(nátok, ha 2035-ben még hajlandó lenne bárki is olvasni 😊 ) Ja kiadót keresek ! (ha most elkezdem addigra hátha találok 😊 )

zippofcy
Amúgy legnagyobb társadalomkritika a "kétezresszókincsû" Bush és a "böszménbüszke" Gurcsány 21. századi uralkodása. De ide vehetjük a "megmérgezlek" megalomán Putyint is.
Õket látva minden intelligens emberben felmerül a kérdés: ha egyszer a boldogulás egyetlen feltétele ebben a társadalomban a totális idiotizmus és önzés, MINEK AKKOR ERÕLKÖDNI ???
😛

A Prey jó játék szerintem. A gravitációs váltások vittek egy kis színt belé. 😊

Ctrl+C majd Ctrl+V-vel én is tudok írni egy oldalt egyébként 😊
ha meg "gyakni" akarsz, akkor ott vannak a Painkillerek, azt elmondhatnád, hogy akkor a Prey mi, ha nem FPS 😊
Én nem az ellenfelek mennyiségéhez kötöm hogy mi FPS és mi nem.

Battlelog: Purga5

Jesszusom....ehh, köszi a választ, mindjárt elolvasom 😄 lol

Seth
A Timeshift Defence Force kezd erõltetett lenni

PSN ID.: Beegabor

zippofcy
Elismerem hogy szép meg gyors és a sztorija se bárgyúbb az átlagnál, de NEM is FPS. Mert az idõ nagy része arra megy el hogy az ember a továbbjutás módját keresse, ezt fûszerezendõ idõnként 2-3 ellenfél (AI 0) is feltûnik egy-egy szobában akiket a néhány, tök sablonos és vacak fegyverrel legyak. Sokkal több a mászkálás meg kapcsolgatás mint a gyakás ---> nem FPS (talán F meg P, de semmiképp nem S mint shooter). Kalandjátéknak meg szörnyen kevés.
De amúgy semmi bajom vele, csak példaként említettem 😊

Ja és a sztorija is rövid: Rezervátumban születetett indián karriert szeretne építeni, de barátnõjének fontosabb a (nemi) identitása ezért nem akar vele menni. Mivel tudja hogy kint csak elhízott macák vannak (USA, ugye) kivéve Hollywoodot de azok úgyse állnának szóba vele, hõsünk állandóan kérleli, még a munkahelyén se hagyja békén. Mikor ezredszer is nemet mond talán végre otthagyná a búsba de ekkor gonosz idegen a Földet legelõnek nézvén hozzáfog a hasznosításához. Mivel az állatvédõknek csak a pofája nagy de szokás szerint semmit nem tesznek ez ellen, hõsünk kénytelen megmenteni nõjét már ha még ebben az életben dugni akar egyet. Elveit feladva e cél érdekében még népe õsi örökségét is hajlandó elfogadni nagyapjától (figyelem: jellemfejlõdés + valódi emberi tulajdonság -mármint az elvtelenség 😊 megjelenése, filmkritikusoktól +1 pont) így spirituális ereje segítségével (nem játszottam végig szal innen csak tippelek) végül a gonosz földönkívülit kutyakonzervként hasznosítva, 1. visszamegy a rezervátumba a nõjével ahol sok kis cigánytermészetû (értsd: ingyenélõ, nem karrierista) kis indiánnak ad életet, majd az öregségbe belehal, 2. barátnõje hálából követi a külvilágba ahol hatalmas karriert fut be mint játékfõhõs majd színész majd Kalifornia elnöke, végül az USA elnöke. Itt hivatalbeli kötelességének eleget téve sok arab országot néz legelõnek és szipolyoz ki (olaj) míg egy arab rezervátumból származó kis arab fondorlatos módon le nem gyõzi (szokásos szopása alkalmával leharapja nemesebb szervét az Ovális Irodában)

Így leírva talán érdekesnek tûnik a sztori, de mivel gyakorlatilag az egész még a játék indulása elõtt lejátszódik (vagy utána, de semmiképp nem a játék alatt) így az itt említett három közül ez a leggyengébb.
Társadalomkritikaként legalább ez is felfogható (mint minden más is ami az adott társadalomban keletkezik 😄 )

zippofcy
Hasonló stílusban itt a Bioshock sztorija, csak összehasonlításképpen:

Megalomán õrült a víz alatt épít magának egy várost ahol uralkodhat. Feketepiacot uraló "alattvalója" egy volt náci koncentráció-táboros kutatósegédnek hála piacra dob olyan szert amivel az emberek tudatukkal képesek befolyásolni a valóságot (tûzgyújtás, telekinézis, stb). Mivel a társadalom itt is fogyasztói ezért a sok hülye egybõl rácuppan a dologra (mégis minek van szükségük ilyen baromságra?) Mivel (hasonlóan mondjuk a morfinszármazékokhoz) idõvel egyre több kell belõle mindenkinek, kész az ideális termék. Ezt azonban a megalomán se nézheti tétlenül (hova lesz így az uralma) így elkobozza az üzletet. A feketepiacos erre saját halálhírét kelti és elkezd híveket toborozni. A megalomán közben a védelmi rendszert a saját DNSére élesíti, de a feketepiacos kifog rajta mert a kurváját titokban felcsináltatja majd a gyereket kicsempészi de elõbb kondicionálja a tudatát hogy szülinapján térjen majd vissza és engedelmeskedjen neki (ölje meg a megalománt) (mondjuk azért küldte el hogy az apja ne fedezze fel idõ elõtt, stb). Vissza is tér az idõközben anarchiába süllyedt (a cucc nem csak addiktív de idõvel teljes elbutulást is okoz - mint pl. az amcsi kultúra 😊 ) városba, ahol már csak két "épeszû" ember, a két "vezér" található. Apja rájön a dologra és vereségét belátva megöleti magát vele, "létrehozója" mivel dolgát már elvégezte meg akar szabadulni tõle. Hõsünk ettõl berág és a feketézõt kiiktatva 1. átveszi helyét és elõbb a város, majd a cucc segítségével a világ ura lesz. 2. a kiscsajokat megmentve (a várost a tömegfogyasztó idiótákkal magára hagyva) visszatér a való világba ahol VV Majka (Leo, stb) néven békés boldog életet él, a sok háremhölgyével együtt míg 99 évesen öregségébe belehal. (Feltehetõleg vitt annyi cuccot magával ami eddig kitartott, mert õ nem vált agyatlan zombivá 😊, de az is lehet hogy alapból immunis volt a cucc negatív hatásaira, esetleg kiskorában azzá tették)

Most így leírva a Bioshock története télleg jobb, mert hogy a fogyasztói társadalom rejtett kritikája 😄
De nem sokkal eredetibb. 😛

Crem
lol!😊

Kösz!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Seth
szétlõni azokat a kék ágyukat, az az elektromos fegyó tökéletesen megfelel,nem véletlen lehet itt felvenni

"Egy FPS mindig is "mész oszt gyaksz" sztorijú marad. Minél több a kapcsolgatás és kevesebb a gyakás, annál szarabb az FPS (lásd Prey). "
Mi bajod van Prey-el? <#ejnye1>

Crem

Kérnék én is egy kis segítséget.
4 oldalt visszanéztem, de nem találtam megoldást.

Itt mi a sz@rt kell csinálni??

THX!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Evickélj repkedés közben a szélére (nyomd a W-t), hogy amikor kezdesz visszaesni, akkor fent a járdára ess.
ZoRaL
felugrok a propeller közepére, nyomok egy F betût ami lelassít mindent, ekkor feldob az égbe, de aztán mindig leesek és szarrá potyogok 😊 HELP! 😄 köszi

minimize
faxa ez a játék, megért egy Win-reinstall-t.<#eljen>
muszály volt, nem indult az istennek sem el.

No one can stop Death!

zippofcy
Fent oldalt van egy rámpa, arra kell ráesni (visszaesni), ahogy felvisz (asszem idõ visszafelével) a légáramlat. Feltéve hogy jól azonosítottam be a helyszínt 😊

zippofcy
Ja, nincs kibontva. De az alap teljesen érthetõ

SPOILER !!!
---------------------------------------------------------------------
Gonosz nagyvállalat (FEARban fogadok nem húzták le hogy uncsi) olyan harcos kifejlesztésén dolgozik aki manipulálni tudja az idõt, még gonoszabb vezetõ tudós a saját céljaira ellopja a két prototípus egyikét és felrobbantja az üzemet, de elõbb a vállalat/kormány által a projectbe biztosítékként beépített ügynök a másik prototípust felhasználva utánaered. A fõgonosz létrehozza a saját alternatív idõvonalát de mégse lehet vmi okos mert a fõhõs épp az ellene való lázadás kellõs közepébe csöppen. A lázadókkal közösen szétgyakják a fõgonoszt, a végén pedig visszamegy megmenteni az általa korábban beszervezett titkárnõt / fõgonosz assisztensét. Ez viszont idõparadoxonhoz vezetne (mondjuk mert a robbanás miatt került a fõhõs a gonosz alternatív valóságába, így ha az nincs le se gyõzheti és vissza se mehet és meg se akadályozhatja a robbanást), így a fõgonoszt kivégezte ugyan de új szexpartner után kell néznie. Ennyi.
---------------------------------------------------------------------
SPOILER VÉGE

A Bioshock története is kb. ilyen "hosszú" összefoglalva, csak az jobban ki van bontva, 3-4 szereplõtõl is vannak benne üzenetek, stb.
Szvsz egy FPSbe nem kell akadémiai szintû sztori, fõleg hogy az amcsik még ezt sem értették. Mondjuk a 12 majom sztorijával akkor mit kezdenének? (bár az se sokkal bonyolultabb). Egy FPS mindig is "mész oszt gyaksz" sztorijú marad. Minél több a kapcsolgatás és kevesebb a gyakás, annál szarabb az FPS (lásd Prey).

ZoRaL
sziasztok, én itt akadtam meg (kép) pörög a ventilátor mint az állat, közepére beugrok...és? plz help! Köszi

Maxtreme
1ébként nekem néhol kissé hl2 meg fear utánérzésem van 😄
Fõleg mikor vezetni kellett.. 😊)

Na kivégeztema Half 2 ota nem nyomtam ilyen JO GÉMET minden téren okés 10/10
<#vigyor2><#vigyor2>
Maxtreme
Abba gondolj bele mi lett volna ha ezt kiadják az eredeti állapotában, és nem karolja fel õket a Sierra.
Aki nem látta milyen volt a game, az töltse le az elsõ demot, és hasonlítsa össze a fullal 😄

Maxtreme
napersze...😊

Nameg az aztán tényleg az elmúlt 2 évben jelent meg. Grat <#idiota>

fullazz
Kesz! 😉 Kosz mindenkinek aki "segitett"! 😉
Szerintem jo volt. Annyiban biztos hogy kellett gondolkodni,valamit 100szor is megprobalni,de legalabb nem csak mentel elore és lottel midenkit mint 1 terminator (legtobb haborus jatek).

Tény, hogy a szûkös 2007-es évben üde színfolt a Timeshift. De, hogy õszinte legyek 7 éve várom, hogy valami megverje a Deus Ex-et. Ebben a játékban volt annyi, de mégse lett minden kihozva belõle. Sebaj, majd az Assasin's Creed.

Doom 3<#mf1>

DarkSector
Na ezaz..
Jönnek a kaki megjegyzésekkel, csak jobbat nem tudnak mondani.
Ha már kaki valaki szerint a játék, akkor legalább mondjon valamit, hogy mihhez képest.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maxtreme
Sorolj nekem fel az elmúlt 2 év fps-ei közül 3 olyat, aminek jobb volt a története, és az akkori elvárásokhoz mérten, ugyanilyen látványt nyújtott 😊

ragobynara
Hát engem nem érdekelnek a különbözõ online és offline magazinok review-jai, engem a játék hangulata annyira megfogott, hogy esküszöm régen volt játék, ami ennyire lekötött. A sztori hiányosságai (vagy inkább a témában rejlõ lehetõségek mellõzése) picit levon talán az összképbõl,de mindenképpen egy kitûnõ játékprogram.

Hi!
Meg mondaná valaki,hogy a tubinánál lent a csöveknél van egy fal,amelyet egy csõre fektetett létrán kell-enne -át menni a falon,hogyan is kellenne át menni rajta?Vagy már 200 probáltam,de mindig rövidet ugrik az emberkém😞Hiába az idõ stop vagy gyorsitó😞
HELP!

Thanks!
zippofcy
Gamespot: "It's not an amazing-looking game" - Na ja, a Vegas mennyivel szebb, ugye ? 😊 - felsorolhatnák a szebbeket, gépigénnyel együtt 😊
"it's just another ho-hum first-person shooter with an interesting gimmick." - itt is felsorolhatnák az ennél jobbakat 😊

Viszont azt írják multiban is van idõlassítás -gyorsítás gránátokkal, meg van olyan King of the hill mód ahol a kingre nem hat a többiek idõbabrálása. Ha nem lagos a multiplayer része (mint pl. a Call of Juareznek) akkor tutira jó lehet. Hamachi szobát minél hamarabb 😊

Jaffa 2843
hali

gyertek játszani hamachin
szükséges:
-timeshift 1.1 patch (MINI IMAGE-EL INDITVA)
-Hamachi BASIC (másképp nemjo, csak basic-kel)

Hamachi network name: TimeShift
Hamachi network password: time

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Seth
Szerintem sincs rendben a sztori, olyan ziccereket hagytak ki hogy hihetetlen.

Tatyla
még nem vittem végig most szálltam le a zeppelinröl de szerintem egy nagyon hangulatos és szép játékot kaptunk,GZ a készitöknék ,még ennyi klassz játékot!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

zippofcy
Gamespot: "Even though the story is an incoherent mess" - hát igen, az emberek nem egyformák. Észbeli képességekben sem ...
Szeretnék már élõben találkozni végre egy ÉRTELMES amerikaival ... így nem tudok hinni a nagy számok tövényében (300 millió között sincs egy sem ???) 😄

crazyclone
yesssss!!!

zippofcy
Na megnéztem, Gamespoton 6.5-öst kapott, egyébb szaksajtó által adott pontok átlaga 7.5, míg a User Score 8.0. De fogadok ha kint nem a 2-4 magos procik + 8800as Geforceok lennének már rég az átlag gamernek, lenne az 9.0 is 😊 Ezt az is alátámasztja hogy x360on is ugyanennyit kapott (pedig az az UT3 engine-t is viszi ekkora sebességgel, ugye)

Ennyi rosszat tudtak róla mondani: "There are four-panel comic strips with better stories Mission objectives are generally uninteresting Combat can get repetitive."

Ez olyan mint mikor egy PS3as honlapon lehúzták a Bioshockot 😄
Lefordítva:
1. 4 oldalas képregényeknek jobb története van - a Bioshock története se eredetibb ennél, csak sokkal jobban ki van bontva. Nem készíthetnek minden játékot a túltáplált és alulmûvelt amcsiknak akiknek mindent szájna kell rágni. Tessék csak gondolkozni 😊
2. A küldetések alapjában véve érdektelenek: méér, a többi FPSben mennyivel érdekesebbek ???
3. A harc monotonná válhat - NA ezt pont nem itt kellett volna elsütni, a Gears of Warban pl. csak a fegyvereinkkel hadakozhatunk, itt meg bejátszik az idõtényezõ is. Épphogy érdekesebb a harc mint más FPSekben.

Szal a Gamespotosok is csak egy játék hírnevét nézik ... szomorú. Csinálok vmi szart 100 $-ból, elköltök 1 millát marketingre és jó review-kat kapok majd. 😊

fistin
újraraktam és úgy raktam rá a crackfixet így müxik

Maxtreme
Én 1 percig sem mondtam hogy nem jó, sõõõt. Írtam ia a végén hogy..

1ébként szvsz fejlettségét tekintve sincs semmivel lemaradva korunk agyonhype-olt motorjaitól.
Most attól h a Crysis dx10-es? na puff. Azt a látványvilágot simán ki lehetne hozni dxc alatt is, ráadásul dupla akkora speedel.
Arról meg ne is beszéljünk h belsõ tereket nézve a Timeshift 5xszebb mint az elõbb említett game. 😊

zippofcy
Ja akinek gondja van vele: már a demóhoz is a 7-10 fájlnév kezdetû Radeon driver kellett, enélkül el sem indult, megfagyott.
Az FLT féle változatra rá kell rakni a szintén FLT féle 1.1-es patchet és gond nélkül fut.
De aki teheti vegye meg eredetiben, ritka az olyan játék ami ennyire megéri.
Kíváncsi leszek mennyi bevételt fog hozni, szvsz marketingje negyed akkora se lesz mint az UT3 engine-s játékoknak, meg a kritikusokat se fogják megkenni ... (haverom a ... szóval inkább egy német játékkiadónak fejleszt játékokat, õ mesélte micsoda "ajándékozás" szokott menni a nemzetközi szaksajtónak egy egy több millió $-os játék bemutatásánál)

dienesoft
Szerintem is az Év Legjobb Játékmotorja címet simán vinné. Nálam 800x600-ba highon 30 fps-n fölül teljesít!

zippofcy
Az év motorja díjat nálam simán megkapja, 2.4Ghzes A64en (3 éves) x1950es Radeonnal 1024x768ban (CRTre nem kell 1600as felbontás 😊 ) minden maxon simán megvan 40+ fps, és soha nem akad be (robbanások, sok ellenség, stb). Az Unreal3 engines játékok ugyanezen a gépen épphogy játszhatóak ugyanekkora felbontáson, és csúnyábbak. A Crysis is sokkal csúnyább ugyanekkora sebességnél. Igazából a Far Crynál a Crysis nem szebb nálam ha normális sebességet akarok.
Én elhiszem hogy ez utóbbi motorok fejlettebbek, de kit érdekel ha egyszer randábbak és lassúbbak? Kit érdekel ha a TimeShift "csalással" éri el ezt a sebességet, vagyis lebutítja a grafikát ahol nem feltûnõ? Egy játék nem screenshotok halmaza, akció közben megnézném azt aki meg tudja mondani hogy most mi van lebutítva 😊 A Stalker enginje nekem csalódás volt, de most megmutatták a ruszkik hogy tudnak kódolni.

Maga a játék is nagyon jó, jó történet, jó és sok fegyver, pörgõs játékmenet, elakadni lehetetlen. Kicsit lehetne hosszabb mondjuk. Van olyan jó mint a Gears of War vagy a Bioshock, na persze jócskán különbözik egymástól mind a 3. A COD4et várom még, mert a demo alapján az is jó meg elég gyors is lesz.

Multiplayert nem tudtam még kipróbálni, Hamachi szobát csinálhatna valaki aztán esténként csatlakoznánk (ha addig nem csinál senki 6.-a után csinálok én, akkor vizsgázom szal addig nincs rá idõm). (Aki nem tudná: Hamachi LANt emulál Neten, szal nem kell hozzá eredeti key, persze ezt játéka válogatja)

grebber
Hm megvan a cucc a "léghajohoz" tölti be a következõ részt újraindul a gépem 😞 Ezt hogy mi okozhatja? :

Next PC upgrade: 2022

crazyclone
olvass vissza ...

serito
Na végigvittem. Nem volt még játék amit 2 nap alatt végigvittem de most ez az. Nagyon tetszett, álltalában nem szoktam 1 nél többször végigvinni játékokat de ezt szerintem lejátszom mégegyszer is.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

warass
http://timeshift.extra.hu/
sztem kéne 1 FAQ<#lookaround>

mert nem vettél aztért nincs amúgy meg nem állítbe semmi konfigot ott belül a játék magának
mert nem eredeti a játékod