TimeShift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Ja nekem a clonedvd-procyon verzió van meg 1.1 patch bin fájlban átírni a crack-elt fájjal és ennyi.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
http://atwwebmaker.tx.hu/
Az nfo ezt írja:
Installation Information:
=========================
Just extract the archives and burn/mount with your favorite software.
Install.
When prompted for serial use: BYN9-LAB2-NAL5-TEN2-2583
When prompted for part number use: S7262080
Copy our cracked content from DVD to game dir then play.
ja és a fájlnevek úgy vannak hogy flt-tshf.001, és ez így van xyz.061-ig
Lécci segítsetek. elõre is köszi
"Na megoldodott a bajom!
Games\TimeShift\bin\ mappából átmásoltam a controls.ini-t a Games\TimeShift\UserConfigs\Default\mappába.Mivel megnéztem itt a mappába Games\TimeShift\UserConfigs\Default\ a controls.inibe semmi nem volt kitöltve.
Na most hogy jó is magyar is végre tolhatom már!"
Most már jáccá....<#violent>#violent><#violent>#violent>
éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Megszánna valaki, és elárulná egy mondatban, hogy mi a franc baja van a gémnek?
Feltettem az 1.1-es patchet, crackeltem a patch CRACKjével de még mindig nem reagál... 😞
CHELSEA FOOTBALL CLUB
És akkor visszaolvasni se kéne. Különösen gáz ez a visszaolvasás, lévén hogy hónapok óta nem mûködik a keresõ.
Felraktam az FLT verziót. Bármit változtatok az optiosban (még ha csak a feliratot kapcsolom is be), accept nyomásakor kidob a játék.
Ha új játékot kezdek, lemegy a videó, bejön a játék, és nem reagál se a billentyûzetre, se az egérre.
Ez default profil mellett van.
Amikor saját profilt akartam létrehozni, már a menüben se mûködött az egész és a billentyû!!!
Valami nagy gáz van ezzel a játékkal! Biztos rossz a crack.
Mikor elindítom a játékot, kérte az új drivert (leszedtem, telepítettem).
Elindult a játék, NEW GAME, betölt, a videók is végigmentek, aztán mikor a már a rendes játékrész lenne (egy csávó beszél nekem, hogy tûnjünk ki az épületbõl) nem tudok csinálni semmit...nem fagy le, mert a hang jó, az esõ esik, csak nem reagál sem a billentyûnyomásra, sem az egérre...még az ESC-re sem.
Mi lehet a baj?
Elõre is kössz!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
ABIT NF8, AMD 3000+, GF7600GS 256MB DDR2, 1GB RAM
Idõlassítás benyom, rakétából hármat-négyet bele, de meg sem érzi.
Ha jól tudom akkor valami háztetõfélén vagy és a lépegetõ 3 ágyúját kell szétlõni igaz? ( már tényleg nincs sok hátra ) Szóval amikor az elsõt szétlövöd utána jön egy nagy ágyúzás, ilyenkor valamelyik sarokban húzd meg magad, aztán vedd fel mindig a ládákból a plazmafegyverhez a lövedékeket és egy idõmegállítással zúzd szét a következõ ágyúját. Aztán megint bújj el egy sarokba és ugyanígy kinyírhatod a 3. -at is. Nekem így simán ment:-) Szóval sok sikert!!:-)
ABIT NF8, AMD 3000+, GF7600GS 256MB DDR2, 1GB RAM
PSN ID.: Beegabor
Next PC upgrade: 2022
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
PSN: Feka420