TimeShift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az legyen a legkisebb bajom hogy másik cracket szerzek hozzá inkább csak induljon el sztetek 9550-en overclockolva menni fog?
ja olvastam h vigyázzatok az FLT-ssel mert az alapkrekk nem jó

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

én se tudom hogy jöttem rá erre hogy írjam át meg stb de vhogy összejött.én is tartok tõle hogy nem fog menni de próba cseresznye...
jujj hát kösz szépen nekem is megy. (általába ilyenekhez nem vagyok hülye, de most..) JA MEG MONDOM HA MÁR ITT KEZDÕDNEK A PROBLÉMÁK, OLVASTAM H SOKMINDENKINEK NEM MEGY. hát törjön ki a nyakam tõle.. ÉS KÖSZI SZÉPEN..<#love11><#love11><#love11><#love11>

O.K. megtaláltam a linket hogy hogyan kell magyarítani a feliratokat.
Ja nekem a clonedvd-procyon verzió van meg 1.1 patch bin fájlban átírni a crack-elt fájjal és ennyi.
a 002-es darabot tallózd be
Shep
Valaki foglalja már össze a történetet, mert én már az alaphelyzetet sem értem, ki kicsoda miért lövik egymást stb.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nekem már bontja is ki rendesen így
na erre írtam hogy tallózd be a rar utáni elsõ fájlt és azzal mûködni fog
a következõ fájl megléte szükséges: flt-tshf.r00, de olyan meg nincs, meg nem is volt 😞

A legegyszerûbb útja a fájlok kicsomagolásának, hogy megnyitod a WinRar könytvtárban a WinRar.exe fájlt és megadod a játék könyvtárát majd megnyitod az flt-timsh.rar fájlt (nem az flt-timsf.01-et) megadod az utat, hogy hová bontsa ki. Ha nincs felinstalálva a WinRar feltétlenül instaláld fel mert a total commander nem mindig kezeli a rar tömörítéseket. Máskülömben nekem GeForce 6200-as 256 Mb-os karim van és gong nélkül megy a játék, természetesen a legújabb novemberi directx és nVidea 169-es driverel. Én is kérni szeretnék valamit, hogy lehet a magyar feliratot elõhozni.
hát a hiba üzenetet nem látom de nem lehet hogy azt hogy kéri a 00 ás fájlt vagy melyiket mert akkor be kell tallózni a rar utáni elsõ fájlt és úgy kibontani. pár perc és nekem is lejön akkor megnézem és nekem is flt- és verzió van meg.
igen! átírom rar-ra és ha megnyitom már látom at iso-fájlt. de ahogy ki szeretném csomagolni kiírja ezt a hibaüzenetet:

dotkom
commanderben megnyitod vmelyik .rxx -et es kimasolod a benne levo iso-t.

http://atwwebmaker.tx.hu/

flt gondolom fairlightos feltörésû lesz akkor csináld azt hogy total commanderrel átírod az elsõ darabot .rar kiterjesztésre áthelyezve vagy másolvas ugyanoda és jobb egér kibontás ide nekem is bajom volt a napokban vmelyik játékkal.
Japep
Köszi szépen, tökéletesen fut. <#vigyor3> <#worship>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

heló! nekem az FLT verzó van meg (2.82G😎. Letöltöttem, szépen le is jött, 60db 48megás és 1 38 megás fájl. NEM TUDOK VELE SEMMIT KEZDENI!! Általában az ilyeneket még ki kellene csomagolni és úgy be a virtuális meghajtóra, de nem tudom hogy mit csináljak! 😞

Az nfo ezt írja:

Installation Information:
=========================

Just extract the archives and burn/mount with your favorite software.
Install.
When prompted for serial use: BYN9-LAB2-NAL5-TEN2-2583
When prompted for part number use: S7262080
Copy our cracked content from DVD to game dir then play.

ja és a fájlnevek úgy vannak hogy flt-tshf.001, és ez így van xyz.061-ig
Lécci segítsetek. elõre is köszi

Na wazze én vissza olvastam ezt irta Grebber kolléga erröl és ez megy mert én is igy tolom...

"Na megoldodott a bajom!

Games\TimeShift\bin\ mappából átmásoltam a controls.ini-t a Games\TimeShift\UserConfigs\Default\mappába.Mivel megnéztem itt a mappába Games\TimeShift\UserConfigs\Default\ a controls.inibe semmi nem volt kitöltve.

Na most hogy jó is magyar is végre tolhatom már!"

Most már jáccá....<#violent><#violent>

Hát... nem tudom. nekem radeon x600-asom van és nem indul. Az Official readme-ben x700-as a minimum követelmény. De már azt is hallottam, hogy 9800-on is még eldöcög valahogy.

éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore

The Protector
Radeon 9600-as karin megy agame?Nagyon fontos.Köfi.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

ÁÁÁ nincs mit. Sajna én nem tudok vele jáccani mert az 1462-es hozzászólással se sikerült meg csinálnom!

Köszönöm, köszönöm, így már jobb lesz!

te is bgabor!!

Hehe. Poén, hogy percre pontosan ugyanaz a problémánk, már másodjára. :-)

http://timeshift.extra.hu/ Japep ezt nézdd meg!!

Felraktam az 1.1 patchet és cracket. Új játékot indítottam. Még mindig ugyanaz a probléma. Nem reagál se egérre, se billentyûre. Kilépni se lehet.

Megszánna valaki, és elárulná egy mondatban, hogy mi a franc baja van a gémnek?

Japep
A problémám ez volt : #1500

Feltettem az 1.1-es patchet, crackeltem a patch CRACKjével de még mindig nem reagál... 😞

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Hát Sgtfathi örülök hogy sikerült meg oldani a problémádat, de nekem így nem megy sajna. Nincs olyan haverod akinek ati-ja van én neki is ez a problémája?

fullazz
Köszönöm,meg neked is Gabe18

Mivel úgylátom minden második embernek ez a gondja, igazán lehetne egy FAQ, ha jól olvasom, a játék van annyira jó.
És akkor visszaolvasni se kéne. Különösen gáz ez a visszaolvasás, lévén hogy hónapok óta nem mûködik a keresõ.

Ez már régi téma olvass vissza ezerszer kitágyaltuk..tegnap...

Most nézem, hogy van már 1.1 patch és hozzá való crack is. Ti azzal nyomjátok?

Ennek a játéknak minden baja van!
Felraktam az FLT verziót. Bármit változtatok az optiosban (még ha csak a feliratot kapcsolom is be), accept nyomásakor kidob a játék.
Ha új játékot kezdek, lemegy a videó, bejön a játék, és nem reagál se a billentyûzetre, se az egérre.
Ez default profil mellett van.
Amikor saját profilt akartam létrehozni, már a menüben se mûködött az egész és a billentyû!!!

Valami nagy gáz van ezzel a játékkal! Biztos rossz a crack.

Japep
Hello!

Mikor elindítom a játékot, kérte az új drivert (leszedtem, telepítettem).
Elindult a játék, NEW GAME, betölt, a videók is végigmentek, aztán mikor a már a rendes játékrész lenne (egy csávó beszél nekem, hogy tûnjünk ki az épületbõl) nem tudok csinálni semmit...nem fagy le, mert a hang jó, az esõ esik, csak nem reagál sem a billentyûnyomásra, sem az egérre...még az ESC-re sem.
Mi lehet a baj?

Elõre is kössz!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

catacom
Mindent jól csináltál csak legalább még egy négyes sorozat kell neki:-)

ABIT NF8, AMD 3000+, GF7600GS 256MB DDR2, 1GB RAM

grebber
Azért mert az bõven kevés bele lõdd csak !!!

Next PC upgrade: 2022

A Helikoptert mi módon lehet lekapni a levegõbõl?
Idõlassítás benyom, rakétából hármat-négyet bele, de meg sem érzi.

nem sokára térképet kérnek egy egyenes úton csak hogy lõhesenek
ebbe igazad van és tök jókat szorakoztam hogy elörõl keztem egy részt mert tudtam mire számithatok de legalább el volt
catacom
Hali:-)
Ha jól tudom akkor valami háztetõfélén vagy és a lépegetõ 3 ágyúját kell szétlõni igaz? ( már tényleg nincs sok hátra ) Szóval amikor az elsõt szétlövöd utána jön egy nagy ágyúzás, ilyenkor valamelyik sarokban húzd meg magad, aztán vedd fel mindig a ládákból a plazmafegyverhez a lövedékeket és egy idõmegállítással zúzd szét a következõ ágyúját. Aztán megint bújj el egy sarokba és ugyanígy kinyírhatod a 3. -at is. Nekem így simán ment:-) Szóval sok sikert!!:-)

ABIT NF8, AMD 3000+, GF7600GS 256MB DDR2, 1GB RAM

Seth
Magyar neki és nem olvassa el a kiírásokat vagy mi a szösz? Mindent szádba rágnak. Csak lõhessen az a lényeg

PSN ID.: Beegabor

egy jó tipp ha elakad valaki az idõt kell hazsnálni és ott a meg oldás de én iselkadtam néhányszor de adig szórakoztam még nem sikerült vol hogy vagy 10x keztem elõröl ugyan azt a pályád de össze jött 11x-re
tod az IDÕ úrva vagy egy kis és ész kész is a pálya
grebber
Hm egyeseknek nehezére esik gondolkodni.Ha ilyen piti részen megakad mi lesz késõbb !

Next PC upgrade: 2022

BaLeeX
Korrekt a game, grafika is szép, fizika is rendben van, ráadásul maxra tolva is simán fut. Kell ennél több? 😊

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Na jó,többet nem fárszatom magam...<#vigyor4>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Idõstop és tudsz a vizen járni.

csak nyomd be az idamegállítást (Shift+E) és sétálj át a vizen arra a kis szegélyszerûségre...

PSN: Feka420

Ezt,de akkor még nem láttam hogy válaszoltál már mikor elkeztem irni.

fullazz
Akkor most nekem is kellene kis segítség! Már írtam párszor(én nem tartok még itt mint az elõzõ hozzászolásban): elakadtam egy vízes metróállomásnál!Help!😊

Köszi!