TimeShift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Battlelog: Purga5
megtudná mondani valaki milyen a játék grafikája?
mihez hasonlit leginkább??
mert én eddig csak gyenge minõségû videokat láttam -.-"
elöre is köszi
Hogy kell megölni a fõellenfelet...az oké,hogy kilõvõm az ágyúját,de aztán a sortûzben kicsinál akárhogy használom az idõt....vki aki már kitolta megmondtahtná....THX
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hangáros rész, egy kezelõközpontból valamilyen cargo nevû szerkezettel megoldottam hogy egyik platformról a másikra ugorjak, de utána hogyan tovább? Létrával leérek egy kis gyártósorhoz amin valami keretszerûség készül, de nem tudom mit is kellene csinálni egész pontosan.
Ragnarok | Noumena | Dark Tranquility | Shadows Fall | Paradise lost | Borknagar | Coheed and Cambria | Honda F1 team
szerkeszt..English átír Hungarian-ra...en átír hu-ra
és magyar felirat voilá"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Köszi.
Töltsük le az internetet!
már kétnapja próbálkozom de nem sikerül VALAKI!!!!!
Mennyi van még hátra azután, hogy megrohamozzuk a zeppelin hangárt?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
de mindig azt írja ki hogy helyezze be az eredeti lemezt
éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore
Elõre is kössz.
Nálam meg még pár embernek ugyan ez a hiba.
Lehet összekéne nézni kinek milyen progi van fel-installálva abbol kiszurnánk a hibaforrást!
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Ha van valaki akinek megoldódott írja má le hogy csinálta. Nagyon szépen kérlek titeket, lécci segítsetek a vidikarim ati radeon x600 pro.
Legalább azt írjátok már meg hogy jó-e a vidikari a játékhoz, vagy lehet -e vele kezdeni valamit! Elõre is köszönöm ha v.ki kiment a helyzetbõl!
éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore
Amugy kipróbáltam sok mindent de nem megy,sööt még a demo sem megy pedig az ment még mikor kiadták 😞
Még próbálkozok hátha kodek hiba.
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
PSN: Feka420
PSN: Feka420
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
gép: GeForce 7600 GS, 2 magos pentium 3,4 GHz(3,8-on), 1 giga hûtött 800-as ram.
Az FLT verzió jó! Felrakod játék ,felrakod 1.1 patch
crackfix fltdox crack-eled
És láss csodát elindul a játék.
ha megint elakdok majd jövbök