TimeShift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
nem publikus helyrõl szedtem, de ez a neve Timeshift_CRACKFIX_FLTDOX
ja és rakjál legújabb beta drivert ha meg ATID van akkor kérdezz meg egy atist mit használ hozzá.

Zeppelinnél a reverse time kell.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bandi007
Hali már +találtam ...

‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/

nekem megint sikrült elkdnom:S

egy raktár szerüségbe vagyok ahol egy karral dobozokat tudok mozgatni és semmi más:S vagy én neml áttam mást és nem tudok semmere se menni

képet hova tegyek fel h ide betudjam linkelni?:S
bandi007
Hy all!
Tud vki abban segíteni, hogy hogyan lehet a liftel felmenni azon a pályán ahol a Zeppelint kell kerseni?
THX

‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/

Ácsi ácsi én már leszedtem 1 crack fixet meg leszedtem az 1.1 et de ez sem jó...

Tudsz adni linket??? Mert lehet hogy szart szedtem le...
Jah ebben a gépben 1 toprongyos Sapphire Radeon 9600XT vagy mi a búbánat van. Ezzel adtam 1 kis plusszt?
valamelyik szikla tövében egy lõszeresládánál ottlesz az aknavetõ, használd

Shep
Szedd le a crackfixet, ha nem tartalmazza a patchet akkor azt is és menni fog.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

PROCYON , én is az õ verzióját akasztottam ki...

Shep
Mikor a börtönbõl menekülök, az úton jön egy lépegetõ, na azt ki lehet nyírni, vagy csak el kell menekülni?

Nah jolvan már órákóta bújom ezt a fórumot.
Legalább 40-en kérdeztek egy valamit és most én is csatlakozom hozzájuk (ebbõl eddíg 1 általam értelmezhetõ válasz volt:S Az sem volt sikeres:S)
Nah összegezzük
Van ez az FLT szar ugyebár. Én leszedtem torrenten mert nagyon elkeseredtem 1 másik játék miatt (eggyik gépemen sem ment a The Witcher:'(((( )
Nah és ez a szar ez nem akar elindulni bevillan 1 ablak aztán vissza.
Most itt mégis mit lehetne tenni??
Van akinek már sikerült megoldania a problémát???
Én már épp azon gondolkozom hogy EMO leszek és felaprítom az ereim vagy tekerek magamnak 1 kötelet és célszerûen használom.
Ezért valaki legyen olyan jószívû és lásson el 1-2 tippel vagy mondjon valami értelmes "húzz a picsába" mert már naggyon elegem van ebbõl az FLT szarból.
Pedig nagyon érdekelne a játék...
Kiakasztottam! Lesz 2. része!!!!!!!!!!!!!! király. Részletekrt vigyétek végig , megéri.

Shep
Persze, én is CS-zek.

hello all.na megy a játék jól?

dienesoft
Nem igazán 😊

oks megpróbálom kössz😊

de ott van egy tank a közelbe aszt nem tudom haszálni?😄
dienesoft
Hopp, nem tudok írni. Szóval: 1.*szétlõni a bombákat 2.(NE nálad robbanjon, hanem nála 😊 )

dienesoft
Ott le kell lassítani az idõt,de úgy, hogy az ágyúval (amit a tér közepén találsz) mindig megprobálod stélõni a bombákat, amiket feléd küldd (tehát nálad robbanjon). Én szenvedtem vele egy fél órát.

valaki nem tudna segíteni mert elakadtam:S

valmi algút rendszer bejáratát keresem és van egy tank ami mindig szarrá lõ:S(ez az elsõ tankos rész ha jól emléxem)
aszt hogy lehetne megsemisíteni
arty
<#eljen>

végre egy értelmes mentalitásu ember

Forza.

dienesoft
Nekem ezerszer jobban ment a teljes, mint a demo(persze csak a drivercsere után, azt a drivert, amit ajánlanak hozzá, felraktam).

Requiem88
köszönöm a segítséget, megoldottam 😊
lecrackeltem a demo-t és indul 😄
azért szarakodok egyébként vele mert elõször kipróbálom milyen, hogy fut a gépemen stb, torrent oldalon sajnos éppencsak 1.000 fölött van az arányom, és nem töltöm le amíg nem tudom hogy jó-e 😊

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Helló mindenki!A problémám a következõ. Újra raktam a játékot és amatõr hibával letöröltem a mentést.
Valaki esetleg tudna küldeni egy mentést?
Ott tartottam hogy egy repülõ jött értem és elõtte kikellett lõni a gépfegyvereseket.
Üzit írjon légyszi aki tudna segíteni. Köszönöm elõre is.

TDU 1,2 nick: Tumpinho88

urbijoe
és az jo?
mert én játszok counter strike source-al és nem akarom hogy a beta driver elbassza az fps-emet

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

a játék elején amikor hárommilliárdan jönnek ellenem, mit kell csinálni?

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Shep
legújabb beta drivert tedd fel.

urbijoe
melyik nvidia driver kell ennek a szarnak?
mert a legujabb van fent (ForceWare 163.71) és azt irja nem kompatibilis
és mindig ujrainditja a gépet

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

a lõszergyárba volt valami teleportálos emberke azt ugye majd a játékba nem kell legyürni ? most tartok ott hogy valami Zeppelin gyárba kell bejutnom
van

Na elindult a game úgy ahogy ezerszer már levan írva.(FLT verzió)
Na ez jó lett!!Minden full 8×simítás 8600gt simán megy.
A MI naon jó az idõlassítás brutál,egyszóval jó lett az egész.

lehetne egy normális crack ááá

sûritsd ki 😄 lol

Shep
A havas bázisos pálya után (toronyból lövöm rakétával a népet) azután még mennyi van hátra?

Shep
Mi az, hogy sûrítsd ki? Besûríteni lehet valamit. Valamelyik hülye progiban így van lefordítva a tömörítés?

crazyclone
ne ugy csináld hanem igy:
süritsd ki az mds t az mdf mellé mielõtt bármit is elkezdessz 4.06 daemon és yasu 1.4.7080 mountold be install majd BYN9-LAB2-NAL5-TEN2-2583 és S7262080 utóbbit nekem nem kérte ezután se restart se semmi egybõl inditsd a gammát

crazyclone
beleállsz egyik dobozba majd visszafuttatod az idõt...

ati oldalon sajnos az X700 alapkövetelmény...
SD456
Hy all!

Az #1304-es hsz-ben leírt dolgot megcsináltam de még mindig nemmûködik. Valaki nemtud megoldást a problémámra? (#1275-es hsz)

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

crazyclone
ja és arra is vigyázz ne a régit tedd hanem az uujat
esetleg a régire ne tegyél ujat stb...

dienesoft
*mûködnie 😊

dienesoft
Igen, így máködnie kell, csak így ment nálam is, ezt megerõsítem.

valakinek nincs ötlete arra a hibára, hogy: elindítom a játékot, töltöget a gép valamit, olyan mintha megjelenne egy ablak, utána meg kilép az asztalra? Olyan jó lenne ha valaki tudna segíteni. lehet hogy a videokártyám a gond, de nem biztos. ati radeon x600 pro-m van 256 mb-os! Légyszives valaki válaszoljon már a problémámra!

éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore

4.09HE daemon teljesen megfelelõ.

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

Evil
Ja igen az error nemlehet hogy valami tüzfal blokolja? Esetleg nemraktál már fel valami verziot a játékbol és nemlett rendesen eltávolitva.. És persze még véletlen se rakj rá regedit es vackot.. Esetleg keress rá Timeshift szora regeditben és minden könyvtárat tartalmával töröld ki és utánna pedig rakd ujra..

Evil
Letöltöd a demot az exe t elinditod felrakot és kész semi deamon tools nemkell hozzá.. Crack se elévgre demo még patcholni se kell teljesen jolmegy anélkül.. Majd a fullt de az más téma..

(aztán meg is veheted, ha úgy gondolod, tudod, ezek a készítõlányok-srácok megérdemlik)
Meg én is a fizetésemet
BaLTáSGYiLKoS
azt gondoltam, "gondolom" blöffölsz 😊
nem értelek... miért szenvedsz ezzel, mikor már elérhetõ a teljes verzió?
(aztán meg is veheted, ha úgy gondolod, tudod, ezek a készítõlányok-srácok megérdemlik<#whatever>)

"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"

Irigység , én meg csak nézhetem a monitort
EmThor
van valakinek G15 billentyûzete?

mert a game az x-fi hangkártyákon túl, ezt is támogatja, ráadásul a billentyûzet lcd kijelzõjére magyarul van kiírva minden, lehet olvasni aktuális feladatokat, ÉP-t, energiát, fegyvereket, kurvajó!!

Requiem88
<#rinya>
kezdjük elõlrõl.
Letöltöttem ezt
innen
Feltelepítettem. Nem kért semmiféle serialt, semmit nem kellett kicsomagolni és nincsenek cd-képfájl(ok) (de még a darabjai se) és nem kellet crackelni sem. (azonban ezt a crack dolgot most kipróbálom... bár nem hiszem hogy bejönne).
Aztán amikor indítanám (a frissen feltelepített, eredeti) demo-t, kapom a lentebb írt hibaüzenetet.

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6