TimeShift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja és rakjál legújabb beta drivert ha meg ATID van akkor kérdezz meg egy atist mit használ hozzá.
Zeppelinnél a reverse time kell.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
egy raktár szerüségbe vagyok ahol egy karral dobozokat tudok mozgatni és semmi más:S vagy én neml áttam mást és nem tudok semmere se menni
képet hova tegyek fel h ide betudjam linkelni?:S
Tud vki abban segíteni, hogy hogyan lehet a liftel felmenni azon a pályán ahol a Zeppelint kell kerseni?
THX
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
Tudsz adni linket??? Mert lehet hogy szart szedtem le...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Legalább 40-en kérdeztek egy valamit és most én is csatlakozom hozzájuk (ebbõl eddíg 1 általam értelmezhetõ válasz volt:S Az sem volt sikeres:S)
Nah összegezzük
Van ez az FLT szar ugyebár. Én leszedtem torrenten mert nagyon elkeseredtem 1 másik játék miatt (eggyik gépemen sem ment a The Witcher:'(((( )
Nah és ez a szar ez nem akar elindulni bevillan 1 ablak aztán vissza.
Most itt mégis mit lehetne tenni??
Van akinek már sikerült megoldania a problémát???
Én már épp azon gondolkozom hogy EMO leszek és felaprítom az ereim vagy tekerek magamnak 1 kötelet és célszerûen használom.
Ezért valaki legyen olyan jószívû és lásson el 1-2 tippel vagy mondjon valami értelmes "húzz a picsába" mert már naggyon elegem van ebbõl az FLT szarból.
Pedig nagyon érdekelne a játék...
de ott van egy tank a közelbe aszt nem tudom haszálni?😄
valmi algút rendszer bejáratát keresem és van egy tank ami mindig szarrá lõ:S(ez az elsõ tankos rész ha jól emléxem)
aszt hogy lehetne megsemisíteni
lecrackeltem a demo-t és indul 😄
azért szarakodok egyébként vele mert elõször kipróbálom milyen, hogy fut a gépemen stb, torrent oldalon sajnos éppencsak 1.000 fölött van az arányom, és nem töltöm le amíg nem tudom hogy jó-e 😊
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
Valaki esetleg tudna küldeni egy mentést?
Ott tartottam hogy egy repülõ jött értem és elõtte kikellett lõni a gépfegyvereseket.
Üzit írjon légyszi aki tudna segíteni. Köszönöm elõre is.
TDU 1,2 nick: Tumpinho88
mert én játszok counter strike source-al és nem akarom hogy a beta driver elbassza az fps-emet
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
mert a legujabb van fent (ForceWare 163.71) és azt irja nem kompatibilis
és mindig ujrainditja a gépet
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Na ez jó lett!!Minden full 8×simítás 8600gt simán megy.
A MI naon jó az idõlassítás brutál,egyszóval jó lett az egész.
süritsd ki az mds t az mdf mellé mielõtt bármit is elkezdessz 4.06 daemon és yasu 1.4.7080 mountold be install majd BYN9-LAB2-NAL5-TEN2-2583 és S7262080 utóbbit nekem nem kérte ezután se restart se semmi egybõl inditsd a gammát
Az #1304-es hsz-ben leírt dolgot megcsináltam de még mindig nemmûködik. Valaki nemtud megoldást a problémámra? (#1275-es hsz)
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
esetleg a régire ne tegyél ujat stb...
éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Meg én is a fizetésemet
nem értelek... miért szenvedsz ezzel, mikor már elérhetõ a teljes verzió?
(aztán meg is veheted, ha úgy gondolod, tudod, ezek a készítõlányok-srácok megérdemlik<#whatever>#whatever>)
"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"
mert a game az x-fi hangkártyákon túl, ezt is támogatja, ráadásul a billentyûzet lcd kijelzõjére magyarul van kiírva minden, lehet olvasni aktuális feladatokat, ÉP-t, energiát, fegyvereket, kurvajó!!
kezdjük elõlrõl.
Letöltöttem ezt
innen
Feltelepítettem. Nem kért semmiféle serialt, semmit nem kellett kicsomagolni és nincsenek cd-képfájl(ok) (de még a darabjai se) és nem kellet crackelni sem. (azonban ezt a crack dolgot most kipróbálom... bár nem hiszem hogy bejönne).
Aztán amikor indítanám (a frissen feltelepített, eredeti) demo-t, kapom a lentebb írt hibaüzenetet.
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6