TimeShift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaLTáSGYiLKoS
kit nézel lükének?

Just extract the archives and burn/mount with your favorite software.
Install.
When prompted for serial use: BYN9-LAB2-NAL5-TEN2-2583
When prompted for part number use: S7262080
Copy our cracked game .exe, upgrade v1.0-1.1, mount image file to
DTools 4.10, enjoy! 😊)
/Team FairLight

"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"

a lõszergyárba a vége felé járok és az a kérdésem hogy sok van-e vissza még a játékból ?
Requiem88
ez még nem warez... csak a demo 😊 tesztelném hogy egyáltalán fog-e élvezhetõen futni a gépemen (annak ellenére hogy a sys_req_labs szerint igen)

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

crazyclone
süritsd ki az mds t az mdf mellé mielõtt bármit is elkezdessz 4.06 daemon és yasu 1.4.7080 mountold be install majd BYN9-LAB2-NAL5-TEN2-2583 és S7262080 utóbbit nekem nem kérte ezután se restart se semmi egybõl inditsd a gammát mennie kell ...

crazyclone
kapun ki metroba le
sha azáramütne akkor idõt stoppold le ....
ezz rimmel baszki ...

Requiem88
továbbra is :S

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Requiem88
oké, yasu megvolt, cloak mind, 4.10-es deamonnal próbáltam nem indult. uninstall, reboot, 4.06 felrak, próbál, informál. mindjárt jövök.

DarkSector
csak a 4.06-os Daemonnal sikerült nekem is elindítani.
És a legújjabb 1.4-es yasu-t másold a c:/program files/Daemon tools/ -ba
és onnan indítsd.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nekem is azonnal elindult az #1304-es leírással a FLT verzio (semmi bûvészkedés csak a jó öreg crackkelés) thx.

fullazz
Hi!Elakadtam help! 😉 Még az eleje felé! Valami alagutat kell megkeresnem! Már minden ki van pipálva! Van egy harckocsi ami egyfolytában tüzel rám,van egy másik ami nem mozdul (rajta van a térképen a csillag), ha le bírok menni a metróállomásra vagy hova,ott meg alul a vízben uszva halok ki!Kösz elõre is! 😉

And5
Elindul.

crazyclone
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát a vége eléggé pillango hatásos lett ugyis irja unlockablesbe bad choise vagy mi szoval a kettest majd kezdhetjük elölrõl ... vicces

Magiszter
DaemonTools Pro (a legújabb), YASU elindít, játékot felpecsel. És exe-re 2x klikk. Egy ismerõsöm ismerõsének sz ismerõse és annak a régi szobatársa mondta hogy így nála mûködött :-D

Requiem88
hello

nemrég szedtem le a demo-t és raktam fel, gondoltam kipróbálom mielõtt letölteném<#hehe>
Indításkor azonban ezt a hibaüzenetet kapom:

Fent van a gépemen a daemon tools meg az alcohol 120%.
Õszintén szólva lusta vagyok letörölgetni, gépet újraindítani, felrakni, gépet újraindítani... Ezért kérdezem, hogy hogyan lehetne megoldani hogy fusson? Ha a helyzet megkívánja letörlöm õket persze... De jó lenne ha lenne egyszerûbb megoldás.
Ja igen, a hibaüzenetnél írt linket meglátogattam, elolvastam miket írtak, meg felajánlottak egy-két registry fájlt de nem bízom bennük: tartok tõle az a registry úgy megpakolná a gépem hogy az életbe ne tudjak többet tört játékkal játszani... <#nezze>
meg õszintén szólva nem hiszem hogy megoldanák a problémámat.
Elõre is köszönöm.

Magiszter
No már játszom egy jó ideje és csupán egy kérdésem volna: Van valami "módosítás" a játékhoz ami kicsit több mozgást enged az idõben? Mert ez a pik-pak kifogy az energia dolog nagyon nem tetszik már. Legalább gyorsabban töltene vissza... Szóval valakinek van tudomása ilyenrõl?

Most teccik vagy nem ? mert azt irtad,h nem teccik csak a graf.utána meg azt irtad,hogy ez a timeshift jön be nagyon.... biztos ide akar jönni ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

ennél a játéknál nekem a grafon kivül semmi nem tetszik, nem szeretem az ilyen dinolövöldözös cuccokat😛 ez a timeshift jön be nagyon, crysis demot is rongyosra játszottam, várom a prostreetet, ut3-at, gow-ot, meg ilyeneket😄 de a turokbol a régi részek sem jöttek be, pedig probáltam sokat

ATI Radeon x700 a minimum igénye a readme szerint.
sm 2.0-val elindul? és ha igen akkor hogy?

éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore

Nagyon szívesen , én is sokat szívtam mire elindult
DarkSector
Nézz meg róla videót és szeretni fogod.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

burg3r
atom ez a játék nekem elsõre elindult ezzel a leírással #1304
kösz szépen

Yoda001
csak 3.0-val megy?

http://9gag.com/gag/5135249

Az a fránya SM3.0
Akkor is ez kell , a hivatalos 163.71 - el " kékhalál "
Yoda001
szerintetek elmegy, és ha igen hogy? :s athlon 64 3200+ x800xt 1 giga ram

http://9gag.com/gag/5135249

Ezt a spoiler dolgot hogy kell igy eltüntetni?

valaki segítsen már lécci!! ati radeon x600-asom van és néhányan már írták ezt a problémát: rákattintok az ikonra, elkezd tölteni és a monitor bal felsõ részén olyan mintha megnyílna egy ablak, ezután pedig visszadob az asztalra. x600-as csak sm 2.0-át tud, lehet hogy ez a baj. már mindent megpróbáltam! a demo se jó meg az egész játék. nem értem mi lehet a gond. Légyszives segítsetek!

éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore

igen, már van ez egy ideje, de ez elvileg még csak beta driver...

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

Azoknak akiknek nem indul ! Xp-n Nvidia kártyával !
1 - 169.04 driver instal
2 - FLT Timeshift instal
3 - 1.1 patch instal
4 - 1.1 FLT crack felülír
5 - ha akar HUN - ra update

Nekem igy tökéletesen mükszik
Na, vége!! Hát nem volt semmi, bár a befejezés kicsit "furcsa" volt. A grafja szvsz teljesen rendben van, frankón elfut egy kicsit gyengébb gépen, és hát a játékélmény az amit nem sok más ér utol. A történet, szerintem akár folytatható is lenne.
Joe004
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tekerd vissza az idot ne megalitsd, a venti visszafeleforog te meg felroppensz. Amugy ha siman nyomod az F et helyzetnek megfelelo ido manipulalast csinalja a kepernyo tetejen megfigyelheted, hogy amikor fellepsz a platformra a venti elott kijelolodik az idovisszaforditas.

idõ lassítás fel mész és nyomod a W-t és ott a megoldás
Mit kell ott csinálni ahol egy bázison -az erdõs pálya után- a terem közepén van egy hatalmas ventilátor, és van körülötte 3 lehetséges alagút.Gondolom az idõt kéne megállítani de úgy igazából nem sikerült.
én nagyon nem szerettem régit se😛

igen a vasam is elméletileg elég lesz hozá majd a garf alapján
<#worship><#worship>

DarkSector
Éns gondolom tudod, hogy kemény graffal.

én ennek külön örülök a régi jó Turok újra 😄
DarkSector

én is végig vittem! a kedvenc játékom.na most én a története végett szeretem elsõsorban...a graf csak közelrõl szúr szemet..

grebber
Én igen!És már leirtam a topikjában mi nem tetszett a grafjába!
Két dolog ami szép benne 1 a víz, 2 Alyx arca meg messzirõl a táj.De a textúrák közelrõl okádékak meg az arcok is szarok kivéve Alyxét!

Next PC upgrade: 2022

arty
végigvitted HL2EP2-t? sztem nagyon szép, legalábbis a kinti pályák. a barlang csillogo szarja borzalom, de amellett teljesn rendben van ... legalább nem taknyos minden, mint ebben a játékban 😛

Forza.

nálam 1024-ben maxon teljesen jol megy, flt verzsön krekkel, nagyon tetszik, volt ugy hogy azt hittem kifagyott de "csak" ugy egy percre megállt... nagyon hangulatos, tök beugrott a 3. pályán a régi demo, merthogy az annak az átdolgozott változata...

mondjuk egy faq megovna teged az idegessegtol...
Sgtfathi
Nekem se indul ,de ahogy olvasgatom 10-bõl 3-4-nek nem indul ugyanilyen hibával !
Remélem lesz javitás!!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

grebber
Még az elején amikor a léghajószerûséggel mész ott?

Lassitsad az idõt és simán letutod szedni õket!

Next PC upgrade: 2022

SD456
Nekem is ugyanez a gondom...#1275

PS3 ID: SDani456

davidka003
Már megoldottam.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Kicsit Half-Life 2-re emlékeztet, ott mikor megyek azon a repülö micsodán és jönnek azok repülök mit kell csinálni kilöni lehetetlen az a sok gépet....<#rinya><#rinya>