TimeShift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Just extract the archives and burn/mount with your favorite software.
Install.
When prompted for serial use: BYN9-LAB2-NAL5-TEN2-2583
When prompted for part number use: S7262080
Copy our cracked game .exe, upgrade v1.0-1.1, mount image file to
DTools 4.10, enjoy! 😊)
/Team FairLight
"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
És a legújjabb 1.4-es yasu-t másold a c:/program files/Daemon tools/ -ba
és onnan indítsd.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nemrég szedtem le a demo-t és raktam fel, gondoltam kipróbálom mielõtt letölteném<#hehe>#hehe>
Indításkor azonban ezt a hibaüzenetet kapom:
Fent van a gépemen a daemon tools meg az alcohol 120%.
Õszintén szólva lusta vagyok letörölgetni, gépet újraindítani, felrakni, gépet újraindítani... Ezért kérdezem, hogy hogyan lehetne megoldani hogy fusson? Ha a helyzet megkívánja letörlöm õket persze... De jó lenne ha lenne egyszerûbb megoldás.
Ja igen, a hibaüzenetnél írt linket meglátogattam, elolvastam miket írtak, meg felajánlottak egy-két registry fájlt de nem bízom bennük: tartok tõle az a registry úgy megpakolná a gépem hogy az életbe ne tudjak többet tört játékkal játszani... <#nezze>#nezze>
meg õszintén szólva nem hiszem hogy megoldanák a problémámat.
Elõre is köszönöm.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
http://9gag.com/gag/5135249
éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
1 - 169.04 driver instal
2 - FLT Timeshift instal
3 - 1.1 patch instal
4 - 1.1 FLT crack felülír
5 - ha akar HUN - ra update
Nekem igy tökéletesen mükszik
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Két dolog ami szép benne 1 a víz, 2 Alyx arca meg messzirõl a táj.De a textúrák közelrõl okádékak meg az arcok is szarok kivéve Alyxét!
Next PC upgrade: 2022
Forza.
Remélem lesz javitás!!
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Lassitsad az idõt és simán letutod szedni õket!
Next PC upgrade: 2022
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑