TimeShift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hozzá a CRACKFIX-FLTDOX-ból a patchet és cracket átmásoltam, de nem mûxik, mert el akarom indítani megjelenik egy ablak és eltûnik és semmit nem csinál...
help pls
Csinálj hamachin címet, és hívj meg tagokat.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Akinek sz*rási problémái vannak, tuti siker. Szabadalmaztatni kéne ezt a megoldást <#idiota>#idiota>
Hamachi network name:
Hamachi network password: time
Felviszed a liftet majd megnyomod az idõvisszapörgetést lejön a lift beszálsz és felvisz ennyi!
Next PC upgrade: 2022
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Na akkor kép javítva:
Így is magyarul van, és tök egyszerû.
Akkor már kár is játszanod vele.
Gépemet nem hordozgatom haverhoz lan végett.
Én mindig Hamán nyomom, ha lehet.
Tegnap játszottunk.
És érdekessen megy a játék.
Mert tudod megkötések mellett használni az idõt.
Lassítás állj és visszapörgetés.
PL:
A megállításnál el kell dobni egy gránátot, és csinál egy kissebb erõteret, és ha ebbe mondjuk belelõsz, akkor megáll benne a lövedék és ha elmúlik a hatása, akkor engedi tovább.
Fixed "NAT traversal problem" people behind NATs are able to see servers.
This update is for all versions of TimeShift and brings it up to v1.1
Fixed preview picture of character model showing all of the models at the same time
Fixed multiplayer issue when switching Surge gun with another weapon
Fixed grid-like artifacts when Distortion Effects and DOF set to On at 1920x1080 resolution
Fixed multiplayer issue where player can be inside the cargo containers
Fixed a multiplayer bug that allows infinite grenades
Fixed clipping issue in the sentry room on level 1
Fixed a crash after quick load on level 2
Fixed a maphole in multiplayer Map 13
Fixed Time Shield distortion effect
Improved multiplayer performance
Fixed some localization strings
Fixed ZF2 nonprogression at start position
Fixed King of Time incorrect timer bug
Fixed some UI issues
Fixed memory leaks
Fixed multiplayer issue where last player goes to spectator when failed to join full server
Fixes and improvements to network driver
Fixed alt-tab crash in multiplayer
Visual improvements to the grass
Fixed video setting issue
Timeshift v1.2 Patch(26mb)
Tudom-tudom, nagyon nem illik olyat kérni mint most Én 😊
De 1 hétig távol voltam, géptõl is, net-tõl is....
Közben, legnagyobb örömömre kijött a game!!!! Biztos sokan már végig is tolták, Én még csak most töltöm le 😞
De látom, hogy az indítása körül itt is problémák vannak. Nem vagyok segg hüle azt hiszem, de net-em csak itt melóban van és nem igen lesz idõm visszaolvasgatni....
Nekem annyi is elég lenne, ha vki megírná, melik hozzászólásban találom a korrekt indítás lépéseit....
Én is FLT-set töltök le, de a szerver-en, ahonnan töltöm, már vmi kieg is lehet hozzá, ezt nem tom mi, de leszedem...
Közben elnéztem a gamecopyworld-le, amit tudok onnan is letöltök....
Köszi!!!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Fõgonoszt kinyirja ,visszamegy idõbe nem lesz robbanás a csaj túléli.
Idõparadoxon nemnagyon tudom micsoda.De vajon hova tünik mért tünik el?
by zippofcy:
"Gonosz nagyvállalat (FEARban fogadok nem húzták le hogy uncsi) olyan harcos kifejlesztésén dolgozik aki manipulálni tudja az idõt, még gonoszabb vezetõ tudós a saját céljaira ellopja a két prototípus egyikét és felrobbantja az üzemet, de elõbb a vállalat/kormány által a projectbe biztosítékként beépített ügynök a másik prototípust felhasználva utánaered. A fõgonosz létrehozza a saját alternatív idõvonalát de mégse lehet vmi okos mert a fõhõs épp az ellene való lázadás kellõs közepébe csöppen. A lázadókkal közösen szétgyakják a fõgonoszt, a végén pedig visszamegy megmenteni az általa korábban beszervezett titkárnõt / fõgonosz assisztensét. Ez viszont idõparadoxonhoz vezetne (mondjuk mert a robbanás miatt került a fõhõs a gonosz alternatív valóságába, így ha az nincs le se gyõzheti és vissza se mehet és meg se akadályozhatja a robbanást), így a fõgonoszt kivégezte ugyan de új szexpartner után kell néznie. Ennyi."
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Nem értem hogy a végén a csajnál miért tünik el megint a csávó 😞
Mikor már a egy rakétás faszi szed fentrõl.
2. Na most hagyd abba mert még lefordulok a székröl a röhögéstöl az értelmes viták viszik elöre a világot ha mindenki igy gondolkozna mint te valszeg még mindig az öskorban lennénk.
Szerintem maradjunk annyiban szeretsz sokat beszélni kevés tartalomal.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
2. A vitáról meg csak annyit hogy nálam okosabb ember mondta egyszer:
"Sose vitatkozz. Az értelmes úgyis belátja az igazat magától, az ostobát meg úgyse tudod meggyõzni az igazadról" 😄
3. A véleményemet már elmondtam, aki kíváncsi rá elolvassa, aki nem az nem. Az üres szócséplést meghagyom a Blikknek (meg az egyéb sajtótermékeknek, ha már az igazat úgyse írhatják meg semmi fontosról) 😊
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.