TimeShift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem is mondtam h rossz, csak érdekes megoldás 😊 Meg igazából az AF-es dologra nem tudam elõször a magyarázatot 😊)
Bár nem tudm ki milyen minõségben nyomja, de már kezdtem azt hinni hogy a szar AF kezelés ATI feature 😊
Ezexerint nem.
Mondjuk nem ez az 1 érdekessége van ennek a mocinak :
Csináltam 1kis demonstrációt:
katt (~4mb)
Nézzétek meg a láda felületét figyelmesen ahogy megyek hozzá közel, és távolodok el tõle. Azthiszem egyértlemû lesz mitõl is iylen gyors ez az engine 😄
Másrészt a másik amirõl az lején írtam, az AF-et nagyoon furán kezeli. Sok helyen úgy tûnik h nincs is rajt, pedig van 8x-ost használok. Vessetek 1 pillantást a vidbe elõttem a padlóra. Ott látszik hogy szép éles, távolban is (ilyen pl az utcákon, és nagyobb tereknél) De pl a láda teteje, ill a "vontatószalag" már elég hómályos. Tehát a magasabban levõ objektumokon oylan mintha nem lenne szûrés.
Elég fura. Node ez legyen a legnygaobb baja.
Máskülönben pedig maximális elismerésem a fejlesztõké minden téren😊
FLT -vel mi a probléma, csak annyi a különbség, hogy rajta van a crack (ami hibás ha jól értem). Bármelyik verzió van, lelehet szedni hozzá cracket, patchet, meg mindent...
éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore
Itt hiába kapcsolgatom azt a szar futoszalagot nemtom merre menjek...
mere??

Gépem ati X1900 4200
Elvileg robban a reaktor,le kellene mennem!De nem akar ez a lift elindulni,a helikoptert meg nem tudom kilõni!😉
Help! 😉
ajánlott az FLT s vertio??? mi?? mert az müködik??? mi??? 50 százaléknak nem ment ... a clonedvds nekem yasuval és minivel simán megy se krekk se patch se semmi ...
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
azt tettem és mûködött!!
de viszont mindig exe hiba van ha vmit beállítok!!😄
Próbálnám ki a játékot, de nem tudom. Hogy lehet úgy megcsinálni egy játékot, hogy kifagy amikor rámennék a beállítás mentésére?! Irányításnak default nincs beállítva semmi, nem tudom elmenteni a beállítást... Játék elindul, mondja az az emberke hogy mennyek utána, de csak ctrl alt delete-val tudok kilépni...
Másnak nem volt ilyen probléma?
Töltöm a patchet, remélem az megoldja ezt a problémát.
Ez lehet azért mert a videó kártyán kivül kicsit low a gép, vagy mert azt a specko drivert nem raktam fel amit az nvidia ki hozott direk erre a game-re?
Semmi sem annyira végleges, mint amit ideiglenesnek hívnak.
Mente et Malleo
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Te hogy indítottad be a turbinát abban a nagy hangárban, ahol az a feladat, hogy feljebb kell menni, és bekapcsolni azt a nagy propellert vagy mit? Te hogyan oldottad meg. Mert már ezekszerint túljutottál rajta
1000 hála ha tudsz segíteni
Mente et Malleo
Jön az a doboz szétnyílik, belemegyek és visszapörgetem az idö, innen átjutok egy másik helyre ahová a térkép szerint is menni kellene, de nem bírom kinyitni a dobozt, s ugye lejár a visszapörgetés, és utána visszarak oda ahonnan elindultam. most vagy én csinálok vmit rosszul, vagy nem erre kell menni. pls help!!
Mente et Malleo
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x