TimeShift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Próbálgattam ezt a Procionos változatot sokféleképpen indítani de bármit csinálok mindig megáll a kép úgy 3-4 perc után viszont a hang meg megy tovább.. elég lol
próbáltam daemon 4.10-el felrakni ezután pecselni 1.1-re és a hozzá való 1.1-es flt töréssel de ugyanezt a hibajelenséget produkálja. Próbáltam 4.6-os daemonnal y.a.s.u.-val telepíteni ezután az 1.0-s miniimage-t mountolni y.a.s.u. persze aktív de így is uyanaz. Próbáltam 4-10-es daemonnal telepítve simán 1.0-s flt töréssel de ugyanaz szzoval ezzzel valami nagy gáz van. Gratulálok Procion! Remek munka! Mentél volna inkább kukásnak mertt hát lássuk be ehez nem értesz! <#idiota>LOL
Az flt változatot majd jövõ héten megpróbálom hátha az nem ilyen szar.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

fikoo
És hogyan kell bekapcsolni a turbonát, vagy egyáltalán hogyan kell oda eljutni ahol be tudom kapcsolni? <#zavart2>

Jujj segítsetek pls, mert naon bejön ez a game, csak most elakadtam <#confused>

Seth
nem lassítás kell, hanem visszatekerés

PSN ID.: Beegabor

fikoo
De nem forog a turbina. Vagy mi fúj fel? Az a feladatom hogy jussak fel egy felsõbb szintre hogy bekapcsoljam a szélturbinát. Szal pontosan mi is fúj fel a "felsõbb sizntre"? <#szomoru1>
Bocsi, de nem tiszta

ez is volt már 100x idõ lassitás és felrepülsz és ahogy esel lefele lesz egy kis párkány rész ahova esni lehet és kész
fikoo
Please mondja el valaki, hogy mit kell csinálni annál a résznél, aholvan egy hatalmas turbina, és akörül csak körbe körbe lehet futkározni, és mindenhol rács van. Meg gykét Forklift, meg 2 bazimagas négyzetalakú akármi ami felfelé magaslik.

Elõre is kösziii 😊

ez az amikor valami agyúk vannak akor azokat kapcsold ki hibáalöted szét õket akor is egyesével kikell kapcsolnod öket mindegyiknél ott van oldalt egy kis panel ahol kilehet õket kapcsolni
BaLeeX
Most látom, hogy magyar a felirat? Csodáltkoztam, hogy a telepítõ magyar de a beállítások között nem találtam magyar nyelvet így végigtoltam angolul. <#falbav><#falbav>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Régi a vga-d drivere, vagy a karid nem támogatott.

Csak halkan, mert ez illegális...

BaLeeX
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyenként le kell kapcsolgatni a rakétakilõvõket idõstop alatt.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

burg3r

na itt mit kell csinálni?mert az út végén is zárva van az ajtó

Dante73
Nekem bejött a játék. Tartottam tõle, hogy csak harcra kell majd az idõ manipulálás, de szerencsére elég változatos lett! Pl, lent a metróban, az elárasztott alagút, a vízbe kábel lóg, tehát ráz. Mondom, oké, hogy megálitom az idõt, de mire átúszom, 3x meghalok... Erre vizenjárás... Teljesen logikus, hisz ha áll az idõ, nem merülhetsz bele a vizbe, ugyanis nincs "ideje" a víznek, hogy reagáljon rád... Itt dobtam egy hátast szolidan, és ez volt az a momentum, ami megalapozta a hangulatot, már csak azért is, mert látszik, hogy a fejlesztõk végiggondolták a dolgot, és nem csapták össze!
A grafika a gyenge pontja, legalábbis nálam, nekem ez a kissé mosottas, mûanyag, világ, ami a strangehold-ra emlékeztet nem jön be, de hál istennek, azért nem annyira gagyi, mint ott. (azt 1 óra szenvedés után töröltem...)
Szóval, végre egy jó FPS! Bioshock, Crysis, HL2 ep2, Timeshift, El vagyun kényeztetve, FPS terén! Mindegyik más, és mindegyik jó!

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

burg3r
hy mit kell csinálni annál a résznél ahol egy ilyen alagút szerûségbe vagyok és felülröl kijönnek ilyen rakéta vetõk illetve mögöttem bezárul az ajtó?

Gyertek!!!
Hamachira
nekem is az volt a kedvencem csak néha lõszert kellet szereznem hozá
BaLeeX
Közepes nehézségen nyomtam végig, szerintem túl könnyûre csinálták a gondolkodós részeket, hogy mindig automatikusan rááll a játék arra az idõmódra amit éppen használni kell. Enélkül kicsit többet kellene gondolkodni melyiket kellene éppen alkalmazni.
Persze van olyan is amire magamtól nem jöttem volna rá. Pl. hülyeségnek tartottam, hogy ha hozzádvágnak egy gránátot akkor meghalsz mindenképpen. Magamtól rá sem jöttem, hogy csak meg kellene fordítani az idõt. 😊

Optimalizálást is eltalálták mert marha szép a game és jobban megy mint a legtöbb mostanában kiadott játék.
Kedvenc fegyóm a robbanófejes nyílpuska, egy idõmegállítás alatt 4-5 enemy is kiiktatható vele messzirõl.

Az mért is kell??LOL

Fuck!van egy pár belõle már!De egyszerübb kérdezni...

DarkSector
Tûzfal is lehet.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Menj multiba, ott az összes fegyver megvan.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

PLZ segítsen vlki ha tud

van egy oan problémám h feltettem a játékot patcheltem (1.1) crackeltem (1.1 és ha rákattogok kétszer ugye az exére, nem csinál semmit mintha nem is kattintottam volna...nem jön elõ semmi és feladatkezelõbe sincs benn h menne v vlmi...

Légyszi help<#help><#confused><#rinya><#help>

Hát érdekes játék..

Annak rendje modja szerint végig követtek az infokat amiket innen-onnan olvastam el is indul szépen ahogy kell magyar még a magyar is benne!
"aktuális drivie..deamon..telepit pach"
Kiválasztom 1 játékos betöltés elindul a kép a betöltés alatta meg elindul a hamg és a cselekmény..de a kép még mindig csak betöltés!
Persze fagy mint az ökör!

nem tudom mit lehetne vele kezden😞

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Ez a 1.0 verzióhoz jó.

Egy FAQ-ot nem akar valaki csinálni? <#rolleyes>

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

warass
http://gamecopyworld.com/

warass
Thx, az is valami<#smile>

Magiszter
Itt van hozza trainer. Aki tudja hogy lehet leszedni tõlük vagy máshonnan fizetés nélkül az tegye meg és rakja fel valami tárhelyre. Vagy linkeljen.

CheatHappens

Ventillátoros résznél jobbra és balra lehet menni,hogy lehet át jutni idõ megállitással próbáltam nem megy.

Magiszter
Pisztoly, Shotgun, Sniper, Rakétavetõ, Nyílpuska, Plazmavetõ (nemtdom mi a neve. Én pedig eddig.

Ami a legjobban tetszik eddig benne az a k*rva nagy lépegetõ ami néha csak átúszik a képen. Az a monumentális méret... MArha nagy hangulatot tud teremteni számomra.

ps: Továbbra is keresek hozzá cheat-et/trainert hogy tovább tarthassanak az idõ képességek.

Sgtfathi
Sajna nincs ati-s haverom de próbálkozz hátha...

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

arty
van pisztoly, shotgun, sniper, rakétavetõ. én eddig jutottam egyelõre 😉

Forza.

warass
Nekem 1 óra múlva lesz lent, de az szemet szúrt, h láttam mondjuk 160 képet ebbõl 159-en ugyanaz a gépfegyó volt<#csodalk>csak azt ne mondjátok, h ezen kívül van mégy 1 pisztolyocska oszt kész<#fejvakaras><#conf>

SZIA!
Ahogy itt már sokszor leirták pech crack és JO az flt crack és fut de nekem erõsebb karim van<#wow1>
DarkSector
Törttel nem lehet hamachizni.
próbáltam haverral már.

Jaffa 2843
hát én csk most kezdtem el.. a demo pályáig csináltam meg eddig, de valahogy nagyon nem jön be ez az elõre scriptelt cuccos.. annyira látszik a script..meg az amikor 2 npc elöttem meg egy "falat" huzva magug mögött, hogy még véletlenül se tudjam kikerülni öket, meg kilöknek a fedezékböl... picit érdekes
azért végigjátszom, de inkább multiba lenne jo a game, de az is csak az idömanipulálás miatt

viszont ami nagyon +++, az az intro.. nekem nagyon bejön az introja. a demoba az a trailer is kegyetlen jo volt 😄

introrol egyböl a pokember ugrott be (film).. talán az ellopott prototipus ruha miatt.. nemtom 😄

mindent össze vetve csatlakoznék az elõttem "szólóhoz", egy erõs 10/7-et megér. ki lehet huzni vele a "nagy" játékok megjelenéséig

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Seth
Na én is a végére értem. Epikusabb végeharc is lehetett volna 😊
Valahogy úgy érzem nem sikerült teljesen kihasználni a sztorit, a pályák között túl sok volt a fémes, indusztriális rész, a játék elsõ fele remek, aztán a gyáras pálya ellenkezõleg, szörnyen monoton és hosszú volt. Az erdõs hegyes pálya szintén jó volt, aztán megint ilyen gépes, uncsi volt na.Az idõmanipulálások közül szinte végig csak lassítás kellett a harcoknál, a többit is csak többnyire véletlen használtam, mert mondjuk a gépre bíztam a választást. Hiába lehetne taktikázni a visszatekeréssel, stoppal, feleslegesek voltak.
Egy olyan 10-bõl 7-re értékelném, mert azért élvezetes volt vele játszani, mégha sokszor vontatott is volt

PSN ID.: Beegabor

v1.01
Jaffa 2843
timeshift verzio?

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Helló!!!
Csináltam egy hamachit
Hálózat neve: TimeShift
Hálózati jelszó: time
bubu13
Ott van a kapcsoló mellett jobb oldalt egy kis lyuk és amikor nincs ott egy doboz a lyuk elõtt akkor idõ lestoppolod és bemászol a lyukon

EEE 1899

Annál a résznél vagyok,mikor egy raktárban,kapcsolót kell álítani,de azonkivûl,hogy mennek a dobozok a futószalagon,sokminden nem történik,nem tudom mit kellene csinálni...ha valaki tud segíteni,tegye meg!Köszönöm!
(pálya neve:"földfelszín")
Jaffa 2843
hali!

mûködik a multiplayer tört verzioval?

DarkSector
Alapba magyar ha erre gondolsz.

megvan a nyelv is!

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

tibiszabo hogy bírtad mûködésre? Légyszi segítesz. Nekem X600-asom van. Az elvileg erõsebb a 9550-es nél ugye?

éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore

na most már nem olvasok vissza!!! kifolyik a szemem! lécci mondjátok el hogy lehet magyarosítani. bocs de télleg nem bírom. köszi

9550-el?

http://timeshift.extra.hu/
Én azzal nyomom MÁR 3 napja!!!!!!!!!!!!!!!!!!
háááát nekem 7600gs-em van és megy maxon picit lassu de majd még beállítgatom. Az igaz h nem mai darab a 9550