TimeShift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
próbáltam daemon 4.10-el felrakni ezután pecselni 1.1-re és a hozzá való 1.1-es flt töréssel de ugyanezt a hibajelenséget produkálja. Próbáltam 4.6-os daemonnal y.a.s.u.-val telepíteni ezután az 1.0-s miniimage-t mountolni y.a.s.u. persze aktív de így is uyanaz. Próbáltam 4-10-es daemonnal telepítve simán 1.0-s flt töréssel de ugyanaz szzoval ezzzel valami nagy gáz van. Gratulálok Procion! Remek munka! Mentél volna inkább kukásnak mertt hát lássuk be ehez nem értesz! <#idiota>#idiota>LOL
Az flt változatot majd jövõ héten megpróbálom hátha az nem ilyen szar.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Jujj segítsetek pls, mert naon bejön ez a game, csak most elakadtam <#confused>#confused>
Bocsi, de nem tiszta
Elõre is kösziii 😊
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Csak halkan, mert ez illegális...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
A grafika a gyenge pontja, legalábbis nálam, nekem ez a kissé mosottas, mûanyag, világ, ami a strangehold-ra emlékeztet nem jön be, de hál istennek, azért nem annyira gagyi, mint ott. (azt 1 óra szenvedés után töröltem...)
Szóval, végre egy jó FPS! Bioshock, Crysis, HL2 ep2, Timeshift, El vagyun kényeztetve, FPS terén! Mindegyik más, és mindegyik jó!
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Hamachira
Persze van olyan is amire magamtól nem jöttem volna rá. Pl. hülyeségnek tartottam, hogy ha hozzádvágnak egy gránátot akkor meghalsz mindenképpen. Magamtól rá sem jöttem, hogy csak meg kellene fordítani az idõt. 😊
Optimalizálást is eltalálták mert marha szép a game és jobban megy mint a legtöbb mostanában kiadott játék.
Kedvenc fegyóm a robbanófejes nyílpuska, egy idõmegállítás alatt 4-5 enemy is kiiktatható vele messzirõl.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
van egy oan problémám h feltettem a játékot patcheltem (1.1) crackeltem (1.1 és ha rákattogok kétszer ugye az exére, nem csinál semmit mintha nem is kattintottam volna...nem jön elõ semmi és feladatkezelõbe sincs benn h menne v vlmi...
Légyszi help<#help>#help><#confused>#confused><#rinya>#rinya><#help>#help>
Annak rendje modja szerint végig követtek az infokat amiket innen-onnan olvastam el is indul szépen ahogy kell magyar még a magyar is benne!
"aktuális drivie..deamon..telepit pach"
Kiválasztom 1 játékos betöltés elindul a kép a betöltés alatta meg elindul a hamg és a cselekmény..de a kép még mindig csak betöltés!
Persze fagy mint az ökör!
nem tudom mit lehetne vele kezden😞
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
CheatHappens
Ami a legjobban tetszik eddig benne az a k*rva nagy lépegetõ ami néha csak átúszik a képen. Az a monumentális méret... MArha nagy hangulatot tud teremteni számomra.
ps: Továbbra is keresek hozzá cheat-et/trainert hogy tovább tarthassanak az idõ képességek.
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Ahogy itt már sokszor leirták pech crack és JO az flt crack és fut de nekem erõsebb karim van<#wow1>#wow1>
próbáltam haverral már.
azért végigjátszom, de inkább multiba lenne jo a game, de az is csak az idömanipulálás miatt
viszont ami nagyon +++, az az intro.. nekem nagyon bejön az introja. a demoba az a trailer is kegyetlen jo volt 😄
introrol egyböl a pokember ugrott be (film).. talán az ellopott prototipus ruha miatt.. nemtom 😄
mindent össze vetve csatlakoznék az elõttem "szólóhoz", egy erõs 10/7-et megér. ki lehet huzni vele a "nagy" játékok megjelenéséig
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Valahogy úgy érzem nem sikerült teljesen kihasználni a sztorit, a pályák között túl sok volt a fémes, indusztriális rész, a játék elsõ fele remek, aztán a gyáras pálya ellenkezõleg, szörnyen monoton és hosszú volt. Az erdõs hegyes pálya szintén jó volt, aztán megint ilyen gépes, uncsi volt na.Az idõmanipulálások közül szinte végig csak lassítás kellett a harcoknál, a többit is csak többnyire véletlen használtam, mert mondjuk a gépre bíztam a választást. Hiába lehetne taktikázni a visszatekeréssel, stoppal, feleslegesek voltak.
Egy olyan 10-bõl 7-re értékelném, mert azért élvezetes volt vele játszani, mégha sokszor vontatott is volt
PSN ID.: Beegabor
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Csináltam egy hamachit
Hálózat neve:
Hálózati jelszó: time
EEE 1899
(pálya neve:"földfelszín")
mûködik a multiplayer tört verzioval?
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore