12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • Black Ghost
    Nem vagyok biztos abban hogy a BMW dízel bevetése most nyerő lenne, a Seat-nak nagy előnye van már, rég óta tesztelik, mivel hogy VW konszern a Dakaron is ment már és hát tudjuk az eredményt, a Micunak nem véletlenül kellet szégyenszemre kivonulni. Én az AUDI és a Peugeot helyében most lépnék.
  • gordon 24
    Nem véletlen az, hogy a BTCC egyre nagyobb teret hódit!

Izgalams sok autóval.. Ez van.. Wtcc-t ugyn ugy elbaszta az FIA mint ahogy az f1-et..

Ha megnézed BTCC ben is van diesel seat, van BMW, van minden.. Mégsem csak Seat vagy BMW nyer..
  • Laffite
    kimondtad a megoldást: átvenni a btcc szabálykönyvét a technikai paraméterekkel együtt, ennyi...
  • Laffite
    nem tudom mi lehetne a megoldás, de ez így a szakág halálához vezet...

teljesen ciki, hogy néha seat-vonatot mutatnak, aztán néha fél pályával mögöttük a bmw vonatot mutatják, néha utóbbiak között talán feltűnik egy-egy chevrolet, meg vannak a végén a privátok a ladákkal...

ennél egy akármilyen márkakupa is simán izgalmasabb, nem értem, hogy ez így miért jó a szervezőknek...
  • Black Ghost
    Teljesen egyet értek veled, még annyit tennék hozzá hogy a legnagyobb gond a pénz, mégpedig az hogy túl sok van belőle, észrevettétek ahol a fejlesztéseknek nincs határa ld: F1, WRC, és most már WTCC, ott egyszerűen meghal a sport. Nem akarom ismételni magam de ott van a BTCC csupa privát csapat, van is küzdelem rendesen.
  • Freedom88
    lehet intert tett fel

kivonulnak, ez nem megoldás. Tavaly már beakarták hozni a dizel motort, hol van? Mindent a gazdasági válságra fogni kezd kicsit röhejes lenni.
  • Laffite
    nem vagyok benne biztos, de szerintem valami gumiválasztásosdi van emögött, mert látványosan gyorsabb volt a többi bmw-nél is...
  • Black Ghost
    Szerintem ha J. Müller az elő futamon nem csúszik ki akkor meglepetést tudott volna okozni, így is az 5. lett.
  • Laffite
    a bmw nem fog fejleszteni, inkább kivonulnak, és valahol meg is értem őket... ez az egész bajnokság nagyon el lett cseszve és erről az a sok idióta tehet, aki megálmodja a szabálykönyvet évről-évre...
  • Gio
    lol ezmi:D jah erdekes....:)
  • Debilon
    bocs, benéztem a dieselnek is 11:1-nek kell lennie ahogy jelian írta:) figyelmetlenül olvastam
  • b-type
    Nahát Gio :)))) kiütötted a hozszólásom, de az én dumámat tette ba alád...ilyet se láttam még, pedig itt fórumozok egy ideje. :)
  • Debilon
    2.0 tfsi... benzinesek

dízelhez: nem tudom az S2000 dízelekre vonatkozó része milyen, de a dízelmotornak mindig is magasabb a kompresszió viszonya.. 19-21:1, az újabb common rail-eseket nem tudom.. de 11:1 dízelben elég meredek lenne, ha a szabályban is ez szerepel
  • Freedom88
    BMW is lépje meg a dizel motort, mert ha nem akkor majd hivatkozva a gazdasági válságra szépen kilép.
  • Gio
    hát az tényleg elég ciki volt pff Viszont Farfus vs. Porteiro jó volt.
    Lesz a Seat-nál keresztbeverés úgy látom, az év elején nincs 1. számú ülése Yvan-nak. Jó volt a Bmw tempója is a végén, és a Chevy is...de az ahogy a Seat-k elmennek az egyenesben sszzz az nagyon gáz.
  • gordon 24
    Hát ennek vége.. Ez nem volt jó!
  • milk4
    Na,ez így eléggé unalmas volt...
  • Gio
    Benzinesek
  • Black Ghost
    J. Müller azért nagyot megy.
  • Black Ghost
    Kérdés: Idén a privát Seat-ok TDI-k vagy Benzinesek?
  • gordon 24
    Vicc:D Ez két külön bajnokság!

Semmi esélye a Benzineseknek.. Szar az egész.
  • Black Ghost
    Na ennyit a második futamról.
  • Istencsászár
    Ez egyszerűen nevetséges, a Seat ugy megy el a BMWk mellett mint ha egy másik kategória lenne, totál esélytelenek bármi féle támadásra a többiek...
  • Laffite
    hát, ahogy Tarquini elment erőből 2 bmw közt, reménytelen helyzet...
  • Laffite
    ennyi kavarást, vicc az egész...
  • Istencsászár
    mert FIA... ilyen dolgokon már nem akadok fenn
  • gordon 24
    Minek ehhez biztonsági autó??
  • gordon 24
    most eurosport 1
  • RATCUSTOM
    valahol közvetítik a második futamot?
  • Black Ghost
    8.15-kor indulnak áááááááhhhhhhhh
  • Istencsászár
    a franc, álló rajt jobb ott ki lehet lőni és előre kavarodni...
  • gordon 24
    Jahh:D

Azt se tudom hova tegyem a fejem:DDD A gépen a Nascar megy tv be meg a wtcc.D

És tök más irányba állnak:D Fasza!:D
  • Black Ghost
    Hála istennek esik így talán lesz valami.
  • Laffite
    kellemetlen egyszerre nézni a NASCAR-t meg ezt, nem?
    szeretem az ilyen "gondokat"...
  • Laffite
    na egy kis eső, végre valami! :)
  • gordon 24
    Vizes:DDD
  • Laffite
    amúgy a városi pályákon meg lehet szorítani a sárgákat is, főleg a második futamokon, csak hát a városi pályák hátrányait is kitárgyaltuk már...
  • Laffite
    én a kezdeti években a SEAT-nak szurkoltam, de már nincs miért szurkolni nekik, mert sajnos játszanak a mezőnnyel... mint ahogy az is ténykérdés, hogy a szövetség sokat megengedett nekik, mivel a sorozatba az egyik legtöbb pénzt fektető gyárról van szó... nekem ez nagyon nem szimpatikus, de hát ez van... most a Chevroletnek és a Ladának szurkolok...

a BMW-t meg nem igazán értem, mert abban úgy érzem egy kicsit hibásak, hogy a F-1 project mellett egy kicsit elhanyagolták ezt a szakágat...

ja és egyetértek azzal, aki azt írta, hogy nem szabadna a dízeleket a hagyományos motorokkal összeengedni...
  • gordon 24
    Hát remélem!:D Mert ez a verseny hát hogyis mondjam?:DD

Szóval valami kell ide..
  • Istencsászár
    második versenyek még jók lehetnek, aztán jönnek majd a súlyok stb csak nem lesz unalmas...