12867
-
#1824 Nem vagyok biztos abban hogy a BMW dízel bevetése most nyerő lenne, a Seat-nak nagy előnye van már, rég óta tesztelik, mivel hogy VW konszern a Dakaron is ment már és hát tudjuk az eredményt, a Micunak nem véletlenül kellet szégyenszemre kivonulni. Én az AUDI és a Peugeot helyében most lépnék. -
#1823 Nem véletlen az, hogy a BTCC egyre nagyobb teret hódit!
Izgalams sok autóval.. Ez van.. Wtcc-t ugyn ugy elbaszta az FIA mint ahogy az f1-et..
Ha megnézed BTCC ben is van diesel seat, van BMW, van minden.. Mégsem csak Seat vagy BMW nyer.. -
#1822 kimondtad a megoldást: átvenni a btcc szabálykönyvét a technikai paraméterekkel együtt, ennyi... -
#1821 nem tudom mi lehetne a megoldás, de ez így a szakág halálához vezet...
teljesen ciki, hogy néha seat-vonatot mutatnak, aztán néha fél pályával mögöttük a bmw vonatot mutatják, néha utóbbiak között talán feltűnik egy-egy chevrolet, meg vannak a végén a privátok a ladákkal...
ennél egy akármilyen márkakupa is simán izgalmasabb, nem értem, hogy ez így miért jó a szervezőknek... -
#1820 Teljesen egyet értek veled, még annyit tennék hozzá hogy a legnagyobb gond a pénz, mégpedig az hogy túl sok van belőle, észrevettétek ahol a fejlesztéseknek nincs határa ld: F1, WRC, és most már WTCC, ott egyszerűen meghal a sport. Nem akarom ismételni magam de ott van a BTCC csupa privát csapat, van is küzdelem rendesen. -
#1819 lehet intert tett fel
kivonulnak, ez nem megoldás. Tavaly már beakarták hozni a dizel motort, hol van? Mindent a gazdasági válságra fogni kezd kicsit röhejes lenni. -
#1818 nem vagyok benne biztos, de szerintem valami gumiválasztásosdi van emögött, mert látványosan gyorsabb volt a többi bmw-nél is... -
#1817 Szerintem ha J. Müller az elő futamon nem csúszik ki akkor meglepetést tudott volna okozni, így is az 5. lett. -
#1816 a bmw nem fog fejleszteni, inkább kivonulnak, és valahol meg is értem őket... ez az egész bajnokság nagyon el lett cseszve és erről az a sok idióta tehet, aki megálmodja a szabálykönyvet évről-évre... -
Gio #1815 lol ezmi:D jah erdekes....:) -
Debilon #1814 bocs, benéztem a dieselnek is 11:1-nek kell lennie ahogy jelian írta:) figyelmetlenül olvastam -
#1813 Nahát Gio :)))) kiütötted a hozszólásom, de az én dumámat tette ba alád...ilyet se láttam még, pedig itt fórumozok egy ideje. :) -
Debilon #1812 2.0 tfsi... benzinesek
dízelhez: nem tudom az S2000 dízelekre vonatkozó része milyen, de a dízelmotornak mindig is magasabb a kompresszió viszonya.. 19-21:1, az újabb common rail-eseket nem tudom.. de 11:1 dízelben elég meredek lenne, ha a szabályban is ez szerepel -
#1811 BMW is lépje meg a dizel motort, mert ha nem akkor majd hivatkozva a gazdasági válságra szépen kilép. -
Gio #1810 hát az tényleg elég ciki volt pff Viszont Farfus vs. Porteiro jó volt.
Lesz a Seat-nál keresztbeverés úgy látom, az év elején nincs 1. számú ülése Yvan-nak. Jó volt a Bmw tempója is a végén, és a Chevy is...de az ahogy a Seat-k elmennek az egyenesben sszzz az nagyon gáz. -
#1809 Hát ennek vége.. Ez nem volt jó! -
#1808 Na,ez így eléggé unalmas volt... -
Gio #1807 Benzinesek -
#1806 J. Müller azért nagyot megy.
-
#1805 Kérdés: Idén a privát Seat-ok TDI-k vagy Benzinesek? -
#1804 Vicc:D Ez két külön bajnokság!
Semmi esélye a Benzineseknek.. Szar az egész. -
#1803 Na ennyit a második futamról. -
#1802 Ez egyszerűen nevetséges, a Seat ugy megy el a BMWk mellett mint ha egy másik kategória lenne, totál esélytelenek bármi féle támadásra a többiek... -
#1801 hát, ahogy Tarquini elment erőből 2 bmw közt, reménytelen helyzet... -
#1800 ennyi kavarást, vicc az egész... -
#1799 mert FIA... ilyen dolgokon már nem akadok fenn -
#1798 Minek ehhez biztonsági autó?? -
#1797 most eurosport 1 -
#1796 valahol közvetítik a második futamot? -
#1795 8.15-kor indulnak áááááááhhhhhhhh -
#1794 a franc, álló rajt jobb ott ki lehet lőni és előre kavarodni... -
#1793 Jahh:D
Azt se tudom hova tegyem a fejem:DDD A gépen a Nascar megy tv be meg a wtcc.D
És tök más irányba állnak:D Fasza!:D -
#1792 Hála istennek esik így talán lesz valami. -
#1791 kellemetlen egyszerre nézni a NASCAR-t meg ezt, nem?
szeretem az ilyen "gondokat"... -
#1790 na egy kis eső, végre valami! :) -
#1789 Vizes:DDD -
#1788 amúgy a városi pályákon meg lehet szorítani a sárgákat is, főleg a második futamokon, csak hát a városi pályák hátrányait is kitárgyaltuk már... -
#1787 én a kezdeti években a SEAT-nak szurkoltam, de már nincs miért szurkolni nekik, mert sajnos játszanak a mezőnnyel... mint ahogy az is ténykérdés, hogy a szövetség sokat megengedett nekik, mivel a sorozatba az egyik legtöbb pénzt fektető gyárról van szó... nekem ez nagyon nem szimpatikus, de hát ez van... most a Chevroletnek és a Ladának szurkolok...
a BMW-t meg nem igazán értem, mert abban úgy érzem egy kicsit hibásak, hogy a F-1 project mellett egy kicsit elhanyagolták ezt a szakágat...
ja és egyetértek azzal, aki azt írta, hogy nem szabadna a dízeleket a hagyományos motorokkal összeengedni... -
#1786 Hát remélem!:D Mert ez a verseny hát hogyis mondjam?:DD
Szóval valami kell ide.. -
#1785 második versenyek még jók lehetnek, aztán jönnek majd a súlyok stb csak nem lesz unalmas...