12867
-
#2024 Ez nem lesz az év versenye az biztos:) -
#2023 Kezdődik!!! -
#2022 44 perc plusz 1 kör, belefér. -
#2021 Megy is. -
#2020 Akkor WSR nem og sokáig tartani,mert elvileg most kéne kezdődnie. -
#2019 Első futam 14.50 -
#2018 verseny mikor lesz? motogp nézek egyenlőre -
#2017 Eurosport warm up, most! -
#2016 kicsit sok a "simán" :D -
#2015 Egyébként simán Googe-z rá nekem vagy 40 oldalt kidobott. -
#2014 Miért nem nézed élőben, WTCC-BTCC-t simán lehet nézni neten is. -
#2013 Honnan tudnám beszerezni az eddigi futamokat? Tavaly néztem a WTCC, STCC és BTCC-t is, megtaláltam őket különböző torrent oldalakon, de az idei évből még semmi nem került fel. :( Tudom, hogy van olyan site ahová minden racinges dolog felkerül de oda nincs meghívóm. Máshonnan be lehet szerezni a futamokat? -
#2012 Bocsánat ez a Q2 végeredmény,ez a rajtsorrend
A BMW-k borzasztó rosszul szerepeltek, ráadásul Priaulx még ütközött is a Q2-ben. -
#2011 Jorg Muller 2:35 -
#2010 Holnapi rajt sorrend -
#2009 Eurosport2, időmérő most! -
#2008 Igéretesnek tünik a Chevrolet -
#2007 Az FIA úgy döntött, hogy valamennyi BMW 320si E90 gépkocsit működtetető privát csapat minimális súlyhatárát 1140kg-ról 1125kg-ra változtatja.
Az érintett autók a következők:
Stefano D'Aste - Wiechers-Sport
Franz Engstler - Team Engstler
Kristian Poulsen - Team Engstler
George Tanev - Proteam Motorsport
Félix Porteiro - Proteam Motorsport
Visto Postiglione - Proteam Motorsport -
#2006 köszi -
#2005 BMW, Seat + 40kg
Sevi, Lada, Zanardi - 20kg -
#2004 Nem tudja valaki hogy akkor a hétvégén melyik kocsiban mennyi súly lesz? -
#2003 Törölték Tarquini 10 helyes rajtbüntetését. link -
#2002 Hamarosan filmen is feltűnik a Chevrolet egyik büszkesége, a Cruze. A látványos jelenetben egy jól ismert francia kaszkadőr rommá töri a versenygép első, J300 kódjelű változatát.
Az októberben bemutatásra kerülő ’Vakon’ című film egy autósport-rajongó vak fiatalemberről szól, aki képességeinek és navigátorkodó jóbarátja segítségének köszönhetően versenyeken is elindul. A Cruze egy látványos jelentben tűnik fel, több bukfencet is bemutat és végül az oldalán landol.
-
#2001 egy biztos, komoly fejlesztőmunka nélkül nem fog menni a felzárkózás, ráadásul a f1-ben mégjobban blamálja magát a bmw, mert ma pl full utolsók lettek, szóval mostanában nincsenek jó hétvégéik, de ez rajtuk is múlik... -
#2000 Inkább a TDI-ket banolni:D -
#1999 erőforrást kell itt váltani, hiszen ez a probléma forrása... -
#1998 nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen első elem módosítás komoly tizedeket jelentsen a pályán... "ez amolyan fejlesztünk is meg nem is" állapot lehet náluk -
#1997 BTCC Thruxton, futam élőben: link -
#1996 Az új BMW-k Marokkóban debütálnak, az alap ugyan az, csak optikai változás lesz, kérdés hogy ez mire lesz elég.
-
#1995 Tarquini dolgai nyilván most verték ki a biztosítékot... -
#1994 Jaj ne érts félre, egyet értek veled, csak érdekességként írtam. -
#1993 Jó igen most pl pont ez van. De gondolom ez lehet az oka...
Mivel a Vauxhall alapból csak jobb kormányos formában jelenik meg.. Hiszen amelyik bal kormányos már opel:D
-
#1992 Nézted a nevezési listát idén Giovanardin kívül mindenki angol, na ilyen is régen volt már. -
#1991 Akár ha a Racel játszól is érezheted..
A pálya erősen lejt ha kipörög a kerék lecsúszik a füre.. Ez történt ott is..
Az hogy jobb vagy bal kormány mindegy.. A Giovanardi pl olasz.. Valószinüleg azért nincs jobb és bal kormány csak bal.. Hiszen nemzetközi a mezőny.. Nem csak angolok indulnak. -
#1990 Igen, ez egy S1600-os Kalina. -
#1989 Nem ez egy S1600-os. :D
-
#1988 Az új Lada
-
Próbálták a legjobbra faragni a szélcsatornában :) Minden kis mozdulat századokat jelenthet a pályán -
#1986 ez egész jól néz ki
--
Kicsit még visszatérve BTCC-re; megnéztem én is a futamokat és feltűnt, hogy a jobb oldalon lévő Vauxhall állandóan lehúzodott rajtnál, ezt miért csinálta? tudják, hogy ennyire gyengén rajtolnak és inkább kihúz a bömbik elől, vagy elpörgette a kerekeket és arra csúszott le az autó?
ja meg a másik, hogy Vauxhall-ok mióta nem balkormányosak? régen szinte minden BTCC autó balkormányos volt, igaz már elég régen láttam :P -
New LADA Priora to make World Touring Car Championship debut