12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • gordon 24
    Hát nem... Ez nagyon csunya volt!
  • Black Ghost
    Azért sztem hiányzott az a diffuzor, Adam nem érdemelte meg az elő helyet.
  • Black Ghost
    Azért Plato megint hozta a szintet.
  • gordon 24
    Nahh ez szép volt!:D Plato nagyon tud hallod.. Lassu a Lacci de jol megy!
  • Black Ghost
    Tiszta hülye vagyok persze hogy Vectra
  • Black Ghost
    "nélkül"
  • Black Ghost
    "az" nélül és Neal,
  • gordon 24
    Vectra! Nem Astra már! 2 éve Vectra!
  • Black Ghost
    Az Neil is nagyot megy az astrával, pedig ezt a márkát a világon sehol sem jegyzik, bár lehet hogy többet mutatnánk a WTCC-s ladáknál.
  • gordon 24
    Hát igen:D Ez nem volt szép mondjuk:D
  • Black Ghost
    Vazzze láttad, ezért WTCC-ben márt tarkónlőnek.
  • gordon 24
    Nah ez az:D
    Platot jol kirakta a csávó wazz:D
  • Black Ghost
    Truner nincs, ahogy a Team Halfords sem, csak nem tudom miért?
  • gordon 24
    Truner hol van?? Most gondolkozom ezen:D Ő sem tünt fel eddig..
  • gordon 24
    Na ez az.. :D Lehet benyásak akkor?? Ezek szerint tényleg elment a gyári Seat..

Gondolom Plato is azért ül Lacettibe..
  • Black Ghost
    Adták közelről Eaves kocsiját de én sem láttam.
  • Black Ghost
    :):):):)

Na majd kuksizom én is.
  • gordon 24
    Azt hogy TDI:D Mindig rajta volt eddig:D
  • Black Ghost
    Milyen feliratot akarsz látni a TDI-ken?

Plato meg egy állat. :))
  • gordon 24
    Plato Finishe nem volt semmi:D race1-be:D

Jahh a Seatok TDI-k?? Nem látom a feliratokat rajtuk, meg a beömlöt se az elején...
  • gordon 24
    Igen, de sajna a betéteket nem! Mert ássuk a medencét:D

Most ujra vagyok, mert jön a race3:D
  • Black Ghost
    Most olvastam az F1-es topikban hogy nem én hanem a szerver szállt el.
  • Black Ghost
    Első futamot láttad?
  • Black Ghost
    Nézitek a betét futamokat is, a porsche-k állatok szoktak lenni.
  • Black Ghost
    Sziasztok!

Basszusz 6 órán keresztül nem tudtam belépni erre az oldalra.
  • milk4
    Amúgy szerintem eléggé unalmasak ezek a britt kommentátorok.
  • gordon 24
    :D ugye ugye!

Collard kicsit berakta a gépet...

Nemsoká Race3!:D

Addig pihi..
  • milk4
    Ha ilyen izgalmas lenne a wtcc...
  • milk4
    Kösz a linket!
  • gordon 24
    BTCC Race2..

Most!!

ITV-s Link melletti 2-dik Play gomb lefelé!
  • ladarevolution
    Folyik a Lada Priora aerodinamikai tesztelése az AVTOVAZ szélcsatornájában. (zárójelben jegyzem meg h 1:1-es szélcsatorna, ami nem sok autógyárnak van saját)
    Az autót a laboratóriumi tesztek után május végén fogják versenypályán is tesztelni.

Az AVTOVAZ sportrészlegének vezetője Vladislav Nezvankin azt nyilatkozta hogy a szélcsatornás eredmények nagyon jók, az autó jól kiegyensúlyozott ami a pályaversenyzésnél nagyon fontos.
    Emellett a légellenállási tényezője is kimagaslóan jó ami szintén a jó időeredmények alapkövetelménye.

A Priora a július 3-ai Portugál futamon fog bemutatkozni.

Amúgy a következő versenyen már megkapják az új, erősebb motort a mostani 21106-osok.
  • ladarevolution
    köszi
  • Minstrel
    én szoktam, de most betettem a Tiedet, jó lett
  • ladarevolution
    Nem tudom ki szokta csinálni, de összehoztam a köv. versenyhez való bannert. Aki ki tudja cserélni és megfelelőnek találja akkor betehetné:
    banner
  • Laffite
    Tarquini-t én is kedvelem már azóta, ahogy végigkínlódta a F-1 csóróit, mint az Osella, Coloni, vagy az AGS is volt, és becsülettel harcolt a nagy semmiért... (Ez vonatkozik Larinire is, csak ő nem hülyült meg vénségére ) Egyszóval pont ezért kellene neki nagyobb alázattal versenyeznie, nem is értem néha...

A SEAT-nál más a felfogás... A Főnök leosztotta a lapokat, miszerint legfontosabb a márkavb megnyerése (ami persze egy vicc), de ennek megfelelően kell versenyezniük, avagy egymás ellen csak az időmérőn, aztán mindenki megy ahogy tud, de egymást nem szabad bántani. Nem rossz taktika, mert az idény 70%-ánál meglesz a márkavb cím, és addigra kialakul az is, hogy kit kell majd segíteniük az egyéni cím megszerzésében. Ki van ez találva rendesen. A BMW meg elég rendesen megosztja az erejét...
  • b-type
    Az a baj, hogy csípem is egyébként, régebben nagyon meghurcolták, volt hogy sírt meg minden. Jól is vezet..tud jól menni.
    De ezek a dolgai teljesen kiverik a biztosítékot.
    Én ahogy nézem Rydell-ben bízhatom, rajta láttam, hogy Y. Muller-rel szemben is versenyzőhöz méltón védekezik.
    Sokszor van olyan érzésem, hogy a Bmw csatázik márkán belül is, a Seat-nál meg valhogy könnyebben megy, egyen meg a fene azért hogy ezt leírom.
    Valhogy ilyesmi érzésem van, itt vagyunk, és most okosságból megverjük a Bmw-t, mert viszonylag könnyen dominálhatunk egy világsorozatban.
  • Laffite
    Tarquini-t csak a saját módszerével lehetne megbüntetni igazán... Ha jó helyen van, "ki kell rakatni" valakivel a pályáról... Komolyan kíváncsi lennék, hogy utána mit nyilatkozna...
  • Debilon

most olvasom, hogy tarquini kapott +30sec-et is a versenyen, nem mintha számítana annyira hátul végzett
  • b-type
    Nem kicsit van tele a t'köm nekem is vele...pedig nem szivesen mondok ilyet, mert szeretem a csatákat. De ez kicsit 'kugligolyó' szag volt, J. Muller komolyan be tudott volna kavarni a Seat-nak, erre csak akadt egy aki kirakja a pályáról..és lám csak lám pont Tarquini.
    Az a Tarquini aki 2007-ben hogy hogy nem pont a VB címért kűzdő Farfus-t forgatta ki az utcsó verseny első futamán, mikor neki semmi sansza nem volt..
    De ilyenkor beugrik az is amikor tavaly Tarquini kitette Priaulx-t Oschersleben első futamán.
    és szvsz ezt a 'büntetést':
    Tarquini also received a drop of ten grid positions for the next race; however this penalty will remain suspended for the next three events and will only be applied in the case he will be involved in a similar incident again.
    már régen túlhaladta az ő viselkedése a pályán, oké ő is kapott egy lökést Priaulx-tól az első versenyen, aminek az eredményeképpen meg tudta előzni Priaulx. De az teljesen benne van a túraautózásban...ez már egy régi dolog itt, akit utolérnek hátulról, és nem tud tempót váltani csak védekezik, az előbb-utóbb kapni fog egy kis lökhárítókoccot ami miatt korrigálnia kell, ezért meggelőzi a hátsó. Amióta nézem a túraautózást ez a dolog létezik, és a bírák tolerálják/tolerálták.
    De Tarquini sokadik esete már nem lökhárítóklocc, vagy megcsúsztatás hanem kirakja a másikat a versenyből. Nálam nagyon leverte a lécet már, olyan felfülgesztett többversenyes eltíltást tennék a feje fölé hogy csak zörög, nem csak rajthelyet.
  • Debilon
    hát ja, tarquini csak hozta a tőle elvárható kötelezőt :) szorult a hurok az élen menő seatoson és ő volt a legközelebb.. ennyi..

azért gene is elegánsan félreállt muller elől..

és igen, az első futam után én is priaulx-ra gondoltam, hogy ezért tuti büntetnek :D kevesebbért is büntettek már..