12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • Gio
    nyugi:) ez meg csak az elso futam volt. Masodik mindig izgibb, remelem:D
  • gordon 24
    Kezdhetjük temetni a wtcc-t??

Ez az év olyan unalmas lesz mint a szar:D kb:D
  • Istencsászár
    Most mivan? ukrafestik a reklámtáblákat mit lebontott Coronell? nem csak a közvetítés de a szervezés is szánalmas, ha nagyobb ütközés lesz a következő futamon akkor végég SCzik a maradék 13 kört?
  • Black Ghost
    Ezt nem tudtam de szörnyű, vezetni biztos hogy jó mert egy átkozottul nyomatékos motor.
  • gordon 24
    4100 a max fordulat!!

Egyébként Race07 -hez van:D Vezetni nagyon jo.. HTCC 2009-ben indul nálunk is a TDI.

Ugyanakor innen tiltanám:D
  • Gio
    Egyszeruen meg lehetne oldani, nem szabadna engedni, hogy 5 gyari seat legyen. Ket fos csapatokat kene alkotniuk mint bmw-seknek. Legalabb akkor utnek vagnak egymast, nem vonatoznanak.
  • Black Ghost
    Halgassátok a Seatok hangját belsőkamerában, RETTENET, szerintem nem pörögnek 5000-et és már váltanak is.
  • b-type
    jó a fenéket :) De az ő szempontjukból nagyon eredményes, ezért nem érdekük hogy felhagyjanak vele.
  • Jelian
    Sajnos már nincs is olyan terep lassan, ahová nem engedték be, és ahol nem vették át az uralmat. Le Mans-ban dízel nélkül nem is érdemes elindulni, Dakarban hasonló lett a helyzet..
  • Black Ghost
    És az miért jó hogy láthatunk egy Seat márkakupát?
  • Jelian
    Le szoktam tölteni a "földalatti" nevű t*rr*nt oldalról, de a "hal"-on - ami szintén hasonló oldal - is fel szokták tenni a versenyeket.
  • Black Ghost
    Egyébként én nem is értem, miért kell két teljesen más karakterisztikájú motort összeengedni, van ennek értelme? Nézzétek meg a V8SC-t vagy a NASCAR-t, ott nincs sumákolás még a beállítások mértékét szabályozták, ezért van hogy a futamok végéig rághatod a körmöd.
  • SitatiS
    Mindjárt futam!
    Bízom benne,hogy a tegnapi időmérőtől színvonalasabb lesz,mert az borzasztó volt..
  • b-type
    Márpedig a Seat nem fog mást tenni, nagyon eredményes. Ettől függetlenül sztem lesz a Seat-nál körbeverés, és sok 2. futamot elvihetnek a többiek. Képtelen vagyok elhinni hogy Gene-Monteiro-Rydell, de legfőképpen Tarquini simán statisztálna Yvan-nak ebben az évben is.
    A WRC siralmas,..és még inkább az lesz ha nem jön 3. gyár, mert akkor a Citroen is kivonul :(
  • Black Ghost
    Ezt én is láttam és nem értettem de ezek szerint igaz.
  • Black Ghost
    Ha már BTCC, te hol szoktad nézni mert nekem nincs egy állandó oldalam, mindig keresnem kell.
  • Istencsászár
    Amí nem lesz egységes, addig ez a téma élni fog és van is alapja.
  • Jelian
    Egyébként nem akarom tovább rugdosni a SEAT-ot..DE!
    Emlékszem 2007 Brno-ra (talán), amikor először adtak Gené alá TDI-t. Mind a Diesel 2000, mind a Super2000 kimondja, hogy a motor kompresszió mértéke 11:1 lehet. Ennek ellenére a SEAT ott egy 13:1-es motort dobott be, az FIA engedett a sírásnak, a BMW-nek akkoriban meg még nem fájt a feje a dízel miatt, és engedélyezték ezt...

Valamelyik nap belenéztem a SEAT adataiba, és mit látok..
    Az idei gép 16:1 !!! kompresszióval fut. Rájuk már akkor nem is vonatkoznak az előírt szabályok?
  • Jelian
    Isten hozott! Nagyon egyetértek veled! Ha más nem a BTCC-ben lehet bízni, még sohasem okozott csalódást. Remélem idén sem lesz ez másképpen. :)
  • Black Ghost
    Sziaztok!
    ÉN 2-3 éve nézem komolyabban a sorozatot, főként az F1 egysíkú futamai után volt üdítő nézni egy jó kis test-test elleni harcot. A WRC a Subaru kivonulása óta számomra megszünt létezni. Soha nem voltam márka függő, én a versenyt az izgalmat szeretem, de ha itt egész évben Seat vonatozás lesz akkor nem tudom hogy mit csinálok. Na nem baj ott van még a BTCC csak kár hogy a futamokat felvételről tudom nézni.
  • b-type
    elvileg megeszi a bömös a rajtnál.., nem hiszem hogy le tudja fogni mind a kettő elől a támadóhelyet.
  • Jelian
    Esélytelennek látom a többieket bármilyen komolyabb eredmény elérésére. A célegyenesben a TDI-k szépen elcsípik az ellenfeleket.

Egyetlen pozitívum nálam, hogy Larini nagyon jól ment. A Cruze semmivel sem volt lassabb, mint a BMW. Sőt...
    A Lacetti általában itt alárendelt szerepkört kapott az előző években...
  • b-type
    Azért a 2. nem lesz egyszerű sztem. Néztem Larini tudott-e feljönni mikor megelőzte Monteiro-t, de nem igen. Yvan jól vezette a Seat-t, szépen 'úszott' pár kanyarban. A gyorsaságuk nagyon megvan, de a 2. futamban benne lesznek a lecsóban. :)
    Remélem én sem írtam 'spoiler'-t.
  • Jelian
    Volt róla szó valóban, de aztán gondolom a SEAT elsírt pár csomag pzs-t az FIA-nál, és befagyasztották a dolgot. Kár...
  • Jelian
    Ugyanerre gondoltam. Azt hittem elfogyott az abroncs, de aztán hirtelen meggyógyult az autója..
  • Laffite
    nem arról volt szó, hogy ezt a "8. hely előre" szabályt is módosítani fogják, hogy ne lehessen így taktikázni?
  • Laffite
    és ahogy elnézem változatlanul megy a "harc" a 8. helyért, nem véletlen volt az a kisodródás, asszem megvan a második futam nyertese is így, nem kérdéses...
  • Jelian
    Ne sajnáld...
    A dízel vonat nagy lendületben van...
  • Laffite
    egyetértünk, arról nem is beszélve, hogy két évtizednyi gyári tapasztalatot nem lehet csak leemelni a polcról, ez a fejlesztésekben nélkülözhetetlen, és persze változatlanul gyorsak.
  • Laffite
    én nézem, de így akkor nem nyefegem ki, hogy mik történnek...
  • b-type
    Nézd az nem lehet vitatéma hogy tehetségesek vagy sem :)
    WTCC/drivers/A.Menu, ha valaki 22 év aktív versenyzői pályafutást tud maga ..és 22 év múltával még mindig egy világsorozat gyári csapatának autójában ül. Na ott már nem kell azon vitázni hogy tehetséges-e vagy nem.
    Ráadásul ez nem formula autó, a Le Mans sorozatban is, de itt is nagyon számít a tapasztalat...a Chevy nem véletlenül tudott jó autót építeni, ahoz kellett a versenyzőinek a tapasztalata is.
    Huff talán agreszívabb..bár nem merném ezt kijelenteni, de Huff állt is bele palánkba nem is egyszer. Huff fiatal hozzájuk képest valszeg jobban 'harap', de a tehetség...azt nem kell vitatni. :)
  • milk4
    16:45 óta megy...Kár,hogy nekünk nincs EuroSport2-nk:(
  • spect16
    Hi, a Eurosport2-n ugye nem most adják élőbe a futamot
    A Champcarra visszatérve Bourdais-nak nem volt igazán nagy ellenfele.
  • Laffite
    hát erre nem tudok mit mondani... vagy inkább csak nem akarok
  • Jelian
    A Chevrolet Curitibában soha nem ment jól, korábban a Lacettivel sem. A Cruze meg egy új modell, nyílván nem lehetett azt várni, hogy megváltja a világot. Egyébként a Lacetti-vel soha nem tudtak 8 helyet szerezni itt, ha emlékeim nem csalnak. Ez a Chevrolet mumus pályája évek óta.

Menu helyében foggal-körömmel védeném a 8.helyet a második futam pole-ja érdekében. Ezen a pályán 1 előzési pont van - az egyenes utáni S kanyar - ha addig kihúzza lehet egy nagy eredménye.
  • Istencsászár
    DTM nagyon más, ott hosszú 1ó15-20 perces racék vannak, rendes boxtatkikákkal tankolással és kerékcserével, és azok az autók jóval erősebbek is.
  • bardocz
    Bourdais többszörös ChampCar bajnok,Vettel mégis elveri,akkor most ő is tehetségtelen,és valójába csak vette a vb címeit?Na látod,máshoz vannak szokva,és ezért nem megy nekik.
  • PepsiMax
    de ha Larini és Menu télleg olyan tehetségesek akkor miért nemtudnak jól menni?Nem szar a Chevrolett...én még egyszer sem hallottam róla hogy kiesett vonla a Chevrolett....csak mindig koccanak valakivel,ez lenne a tehetségük? :S
  • PepsiMax
    Larini 92-ben vonult ki a Forma1-ből a Ferrari cspatból,és utána ment a DTM-be?Majd a WTCC-be?Gondolom a WTCC angoynn sportág mint a DTM,meg az STCC,meg a BTCC,bár nagyon egysíkon járnak......
  • milk4
    Ááá,most vettem észre,hogy az első Race nem lesz Live a magyar Eurosporton...

19:00 - 19:45
    LG FIA TÚRAAUTÓ VILÁGBAJNOKSÁG : Brazilía Első futam Brazília

19:45 - 20:45
    LG FIA TÚRAAUTÓ VILÁGBAJNOKSÁG : Brazilía Második futam Brazília