774
MOD illetve PÁLYA készítés a Counter-Strike: Source és a Half-Life 2 alá a Source SDK segítségével.
-
#574 CSGO SDK-ban (még mindig?) zöld. -
#573 Hu, nálam mindig ilyen volt asszem. -
Tibbbor #572 Akkor ugyanaz, mint az enyém. csak azért kérdeztem, mert régen ez is sokkal jobb volt a zöldes háttérrel. Szerintem.
-
#571 Nálam ilyen:
-
Tibbbor #570 Amikor leteszel egy prop-ot, mint a képeden a fa vagy a tárgyaid a gyáron belül, akkor kell Worldmodell-t választanod és akkor jön föl egy ablak. Régen ennek a háttere zöldes színű volt, most meg fekete. Alig látni a modelleket.
Azt mondjuk továbbra se értem, hogy ha minden más entity működik az Ep.2. beállítások mellett, miért nem jó ez a Phys_ballsocket...?! -
#569 Ha HL2-ben kezdted, akkor maradjon úgy. Ez a Modell Viewer hol van? A Hammeren belül? -
Tibbbor #568 Na, hát sikerült nagy nehezen bekonfigurálnom a Hammert Ep.2-re, de sajnos vannak gondjaim. Például érthetetlen módon a phys_ballsocket(kötélen lógó tárgy vagy ember) nem működik, de ha ugyanezt a térképet a HL 2 beállításokkal futtatom a compiler-el, akkor minden okés. Csak hát ugye a HL2 beállítások mellett meg nem tudom használni az Ep.2. modelljeit. Mindegy, akkor maradok a HL2 szerkesztésnél, abban is épp elég lehetőség van.
Neked is fekete a Modell Viewer háttere? -
#567 Ez sajnos azóta így van. Egyszer majd befejezem...
Mapodra majd ránézek. :) -
Tibbbor #566 Ezekre még emlékszem! :D Ellenfeleket tettél már be vagy egyelőre a pályát építed?
Képzeld a Half life 1-hez készített 15 pályás map pack-om felkerült 3 éve a Planetphilip.com-ra és a Mod DB-re is!
The Returning -
#565 Zenét nem raktam még be, nem is tervezem. Hang effektet azt raktam. Videót csinálok majd. Addig is itt egy régi:
-
Tibbbor #564 Ez gyors volt, nagyon köszönöm. Este első dolgom lesz ezek letöltése és a 2013 uninstall, aztán meglátjuk, mire jutok.
Te tettél már be a pályádra eredeti HL2 zenét? Erről sehol nem találtam infót és még nem is sikerült nekem.
Ja, és nekem jelenleg a Modell Viewer háttere fekete, ami baromi zavaró. Régen olyan terepzöld volt.
Tehetnél fel új képeket vagy videót a pályádról, érdekelne! :) -
#563 Na: Steam\steamapps\common\Half-Life 2\bin\hammer.exe - ezt indítottam, utána tools -> options, nálam ilyen:
-
#562 Asszem igen, mappából exe-vel indítok én is. Tudok szerkeszteni hl2-t, ep1-et, ep2-t. -
Tibbbor #561 Ahogy a régebbi képeidet elnézem, már rég túl vag az alapokon. :)
Akkor kukázom ezt a szar 2013 single playert. Este majd le is szedem a 2006-ot és 2007-et.(Mind a kettőt használod, pontosabban mindkettő kell?)
És melyik játékhoz vannak beállítva a programjaid? Mert a sima Hl2-höz most is tudok szerkeszteni, de hiába telepítettem az eredeti Episode 2-t, ahhoz képtelen vagyok beállítani.
olvastam, hogy a Source SDK-t már nem is lehet a főmenüjéből indítani, csak a mappán belüli .exe fájl-al, nem tudom, Neked hogy vált be?
Nem gond, ha zavarlak néha ezügyben? Már kifolyik a szemem a sok fórumozástól, de még mindig nem tudok Ep. 2 beállításokkal dolgozni. -
#560 Source SDK
Source SDK Base 2006
Source SDK Base 2007
ezek vannak telepítve. -
#559 Igen, tőled tanultam az alapokat. :) Nálam jó minden, ha gondolod megnézem a beállításaimat ha hazaérek. -
Tibbbor #558 Ugye veled leveleztünk nagyon régen? Képzeld, egyszerűen nem tudom bekonfigurálni a szerkesztőt, pedig korábban gond nélkül be tudtam állítani Episode 2-re. Folyton hibaüzenetet kapok. Ráadásul elvesztek a félkész pályáim adatai, fogalmam sincs, hogyan? Most kizárólag a Half life 2 mappán belül található Hammer.exe-t tudom elindítani és használni. Letöltöttem a sima Source SDK-t, plusz a Source base 2013 single player-t, de képtelen vagyok Episode 2 beállításokkal dolgozni. Még ha sikerül is elindítanom a szerkesztőt, a Hammernél kusza ablakok jelennek meg, vagy konvertálás után hibaüzenetet kapok. Neked működik még a szerkesztőd?
Ennek tűntek el a fájljai:
-
#557 Azóta sem fejeztem be a mapomat, de lehet hogy majd valamikor folytatom és befejezem... -
Tibbbor #556 Valaki szerkeszt még pályákat? -
#555 A probléma megjavulni látszott magától(?). -
#554 Az a baj, hogy ez a kör a player hatásköre vagy valami ilyesmi. Passz. -
#553 nem tudod kijelölni az egészet és arrébb rakni, hogy a körben legyen? :D -
#552 Hú nézheti ezt még vajon valaki??? :D
Ilyen problémám van a mapommal, hogy a széle felé haladva hiányzik a map egy része játék közben is. A map akkora lehet csak amekkora ez a kör a képen?:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#551 Még mindig azt a régi mapomat heggesztem... :) -
#550 Mit csinálsz? -
#549 Egy-két új kép nem sokára... :) -
#548 Na. Értettem eddig is, hogy mi az a lyuk, de aztán nagy nehezen rájöttem, hogy üveg textúrák sem lehetnek a map szélén... Befoltoztam mindet és most jó! Megkönnyebbültem! -
#547 Köszi, a Valve oldalát már nézegettem... -
#546 mondjuk ez?
meg gondolom ilyenek -
#545 imho angolul kell megkérdezned az internetet:) -
#544 Szét megyek a buzi hammer-től, nem működik a víz textúra, mert lyukat írt a pályán. Betömtem az összes lyukat, utána egy info decal-nál volt lyuk, most meg egy prop static-nál...
Tud erre valaki valami okosat? -
#543 The Factory, föld alatti részek:
-
#542 Hello! Köszönöm szépen! Igazából egy létező helyszínt építek (munkahelyem). Saját modellek majd kellenének, de egyelőre még építkezek ha időm engedi. -
#541 Szia! Nagyon tetszik az eddigi munkád, csak így tovább! Saját modellek készítésével nem próbálkoztál még? Mert jelenleg én azt tanulgatom, csak épp Left 4 Dead 2-höz. :) Egy fahordót már sikerült csinálnom google sketchup-al. :D -
#540 Egy-két kép:
-
#539 Folytatódik a mapom, nemsokára valami képeket is dobok fel :) -
#538 Mi a helyzet a global offensive SDK-val? -
Tibbbor #537 Én se nyúltam a pályámhoz hónapok óta, de lehet, hogy újra előszedem.Csak megint újra kell tanulnom mindent...:( -
#536 Hello! Karácsony óta nem csinálom, plusz amikor letöröltem a Black Mesa-t, eltűntek az abból átvett tárgyak, pedig bemásoltam mindent az ep2 mappájába...legalábbis azt hittem. Majd egyszer folytatom...
A logo-t photoshoppal dobtam össze, a lamdba jelet a google-ból kukáztam valahonnan. :) -
Tibbbor #535 Klasz a logó!Csinálod még a pályát?
Hogy csináltad a kis- és nagybetűket, illetve honnan van a lambda jel?