Source SDK - Pályák, modok készítése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus B85M-G,i5-4460@3,2Ghz,Asrock Rx570 PhantomGaming X 4GB OC, Kingston Hyper X Fury 2x4GB DDR3,
Megint belefutottam egy isteni pályába, csak keresgéltem az állam. Persze rákeresve a készítőre, erről is kiderült, hogy profi level designer csinálta... <#nevetes1>#nevetes1>
Ez pedig a fazon oldala, vannak tutorialok is!
Jason Gimba
ai_relationship
Kösz a textúra nevét, majd megnézem.
A textúra neve: glasswindow020a - nem hiszem hogy black mesa-s lenne.
Kérdés: az a zöldes drótüveg textúra Black Mesából van? Hl2 és Ep.2 textúrák között valahogy nem találom.
Itt a link hozzá:
Assault
Meg akarom majd venni a Black Mesa-t de megvárom az őszi vásárt vagy a karácsonyit.
Asus B85M-G,i5-4460@3,2Ghz,Asrock Rx570 PhantomGaming X 4GB OC, Kingston Hyper X Fury 2x4GB DDR3,
A zombikat a radioaktív vagy mérgező trutymóba érdemes rakni, úgy lehet a legjobban megijedni tőlük, de sötét sarkokból is frászt lhozzák az emberre.
Barátságos zombikat talán az ai_relationship point entity-vel tudsz csinálni. Ha működik combine katonákkal, szerintem zombikkal is menni fog.
Nálatok mi újság?
Na, megoldottam a lenti problémát, végre értem ezt az entity-t.
Amúgy tudtátok, hogy rengeteg példapálya és jó pár eredeti map .vmf formája(vagyis bele lehet nézni, mit hogy csináltak!!!) található a Steam\steamapps\common\sourcesdk_content\hl2\mapsrc mappában?!
Más: használt már valaki phys_lenghtconstrain entity-t? Ezzel lehet pl. megszabni, hogy egy dugasszal ellátott elektromos kábel, amit majd a játékban be kell dugni egy konnektorba, milyen hosszú zsinórral legyen ellátva. A zsínórom már kész, de az a baj, hogy amikor a Physgunnal felveszem, a végtelenségig nyújtható a kötél... 😊 Nem egészen világos, hogy hová kell elhelyezni és mit kell pontosan beírni a Properties-be. <#confused>#confused>
Utoljára szerkesztette: tomy88trance, 2017.11.14. 18:54:23
Kösz az ajánlatot, de még nincs mit tesztelned, mert csak a tesztpályámon próbálok ki dolgokat, ráadásul sehol nem találok egy nyavalyás tutorialt a logic_choreographed_scene-ről, ami megmutatná, hogy a francban lehet egy NPC-vel elmondatni egy mondatot az eredeti játékban is szereplők közül(pl. annyit, hogy" Over here...!"😉, ajakszinkronnal! A Faceposer nálam múködik. Mindent megcsinálok rendesen, ahogy a tutorial mutatja, de hiába. A hülye NPC csak áll és bámul, de nem mond semmit. Ambient_generic-el is meg tudnám oldani, de akkor nincs ajakszinkron, az meg olyan csúnya. Szóval 3 napja ezzel görcsölök. Pályám meg még sehol, a sztorit is ki kellene még találni.
A logic_autosave jó ötlet, beépítem majd, de kiíratni nem fogom, hogy mit kéne csinálni... Még egyszer köszi, ugye végigviszed? Szívesen tesztelek én is neked ha gondod.
Utoljára szerkesztette: Tibbbor, 2017.11.13. 15:58:03
A hangokat tényleg meg lehet hallgatni a szerkesztőben, zenéket nem próbáltam. Az enyém is hangeffekt.
Köszi a tesztet de azért vidd végig! 😉
Lenne egy fontos kérdésem: a pályádat egy zene effekttel kezded. Arra már én is rájöttem, hogy a Soundbrowserben "song" néven vannak a zenék, működik is a tesztpályámon, de nem tudom előzetesen a keresőben meghallgatni a zenéket, csak az egyéb zajokat(pl. lift hangjai, vagy a vonaté, stb.) Így meg nagyon nehéz válogatni, hogy mindig betöltöm a pályát és csak akkor derül ki, mit takar az adott sound. Nálad ez hogy működik?
Azért a pályádat majd újrakezdem, mert bosszant a bénaságom.
Ezt tegnap néztem, eszméletlen jó map!
Ami a pályámat illeti, rakok majd be még lőszert, de elvileg elég. Az egyik helységbe (ahova a dupla láda mögötti szellőző vezet) van egy shotgun. A feszítővasat később veszed fel. (Már ha megtalálod MUHAHAHA!) 😄
Köszi az észrevételeket!