774
MOD illetve PÁLYA készítés a Counter-Strike: Source és a Half-Life 2 alá a Source SDK segítségével.
-
broaffka #214 Sziasztok!
SDK alatt Counter-strike:Source mapot készítek és amikor elmentem a mapot, és f9-el tesztelni akarom azt az üzit kapom hogy a rendszer nem találja a megadodtt fájlt. Meg van amikor azt írja ki hogy: Error: map with no planes.
Előre is köszi. -
#213 Én aránylag egyedül jöttem rá 13 éves létemre, elég egyszerü, UT Engine alá is már kb tudok.
Van 2 link az SDK Editor ablakán, ott könnyen meg lehet tanulni ezt.(én is így tettem) -
#212 jaja köszi :) csak éppen: elszánt szándékom hogy csináljak pályát csak éppen nemtudok :/ szal akinek van kedve tanitgatni meg jokat beszelgetni velem az urjon ;) de akár egy link is megteszi :) -
#211 Először is kell hozzá egy HL2 játék, a Stemen keresztül letöltöd a Source SDK progit és kezdödhet is a pályaszerkesztés. -
#210 na idefigyeljetek hajrá hajrá lendítsük fel a topickot:D na ki van benne? már csak azért is mert nagyon akarok pályát csinálni és nemtom hogy kell és hogy mivel... :/ -
trencsa #209 hi!
nem tudná valaki megmondani (leírni) hogy hogy kell állványos géppuskát csinálni. -
trencsa #208 ui :mármint a hammerben:D
-
trencsa #207 már mindegy rájöttem máskép kellet csinálni nem ugyan az a módszer a hl2-t is másképp meg a countert is másképp kell csinálni , de azért kösz.
csak írjátok oda majd hogy pl a létrát máskép kell csinálni a hl2 ben mint a counterben.
-
Dodo55 #206 Nem tudom, nincs Ep1-em. -
trencsa #205 szia Dodo55 ! nekem csak a HL2 episode one van + semmi más vale val kapcsolatos játék nincs (HL2 se), és hogy így benne van e minden a hammerba ami csak egy pályaszerkesztéshez kell? vagy hogy nekem csak 3 func_ van ez amiat van mert én vagyok a béna vagy kell hozzá HL2?
-
Dodo55 #204 Hehe, ami a jatekfejlesztes.hu-n van, azt én írtam :)
Amúgy én is csak ezt a 2-t ismerem, ami magyar. -
trencsa #203 szasztok ! az lenne a kérésem hogy tudnátok e megadni címeket ahol vannak magyar leírások a hammer kezeléséről (tutotial) de ezeket már ismerem:http://www.dox.hu/?loc=http://bezgor.dox.hu
http://x100.dataglobe.hu/jatekfejlesztes/page.php?&id=220#ezen kívűl mert nem tom pl hogy hogy kell beállítani turret_floor hogy lőjön meg stb please jól jönne.
-
trencsa #202 sziasztok! azt szeretném kérdezni hogy nekem csak a HL2 episode one van meg és hogy abba minden benne e van mert a hammerbe nincs pl létra entity nekem ez azért lehet mert nincs a HL2?
-
Dodo55 #201 Steamen kereszetül CSAK. -
trencsa #200 sziasztok !
azt szeretném megkérdezni hogy hol lehet half life2 pályaszerkesztőt(editort)leszedni ha tudtok pontos útvonalat mert hiába írom be a googléba nincs semmi .pleeease nagyon jó lenne.
-
#199 Hi!
Hogy lehet két textúrát összemosni?
Pl a homokos partot a járdával. -
Dodo55 #198 Hát szerintem nem.
Én szeretem. -
#197 ez lehet de akkor is kezelhetettlen túlbonyolított ez egész.... -
Dodo55 #196 Nem a ramod a kevés, hanem a videokártyád... -
#195 akkora nagy fos ez a progi.... kezelhetetlen és 1 g ramnál is belassítja a gépet.... -
#194 ezzel a Source SDK val elég jó pályákat lehet csinálni, mert akkor belekezdenék én is mappokat gyártani!?!?!?! -
#193 Hogy lehet megcsinálni azt a fajta kötélen való leereszkedést amit az Ep1ben és a Lost Coastban láthattunk csak? -
Dodo55 #192 Hát végülis tényleg jár SDK az EP1-hez szóval tényleg kéne alapból. -
#191 E fajta megoldásra én is gondolta, csak az volt bennem, hogy kéne ennek alapból működnie. -
#190 THX, a reset segített -
Dodo55 #189 Próbáld a Reset Game Configurations-t és a Refresh SDK Content-et. -
#188 Üdv
Most töltöttem le a Source SDK-t de van egy kis problémám az indításnál.
A "Current Game"-nél ugye elvileg ki kéne választani, hogy Counter Strike Source de nálam nincs a legördülő menbe semmi sem pedig eredeti a CS:Source-m
-
#187 azt hiszem ez örök rejtéj -
#186 aha vágom,hát lehet de hivatalosan nem müxik,amúgy vki nekem is tudna dobni 1 helpet?pl csinálok hl2 be displacementet azon bármien fizikai objektum átesik pl gránát pls help -
Dodo55 #185 Én például működésre tudtam bírni EP1-es modelleket, CSS-ben.
A GCFScape nevű progival kiextractáltam az episode 1 shared.gcf-ből, a cstrike\models\props_foliage\ mappába, ez egy fenyő volt, először nem a props_foliage-be tettem, akkor rossz volt, de a gcf-en belül is ott van, szóval csak ott műxik jól, mert a model info fájl részleges elérési útvonalat is tartalmaz.
Magyarul, ha van egy modell a GCF FÁJL\models\props_valami mappába, akkor azt CSS esetében a steam\steamapps\neved\counter-strike source\cstrike\models\props_valami mappába kell tenni. -
#184 dark messiha map editorát visszatartják,ezvan nem adták ki,más a fejlesztő is nem a valve,csak besegítettek az arkane stuidó nak -
#183 nem is fogja mert valamiért az ep1 es dolgok nem kerültek bele az sdk ba,tudom próbáltam -
#182 tőlem is nyugodtan kérdezhettek sdk ügyben,szívesen válaszolok segítek mindenkinek
-
#181 A FAQ-ot valahogy elő lehetne keríteni? -
#180 Hogyan kell aktiválni a Half-Life Source-t, mert közel vagyok de nem jeleniti meg itt se a modelleket.
Mi a fuck lehet? -
#179 Hi!
Mostanság raktam fel a GOTY-om hoz az Ep1-et(eredetibe) s az SDK nem használja fel az Ep1-es cuccokat. (Pl: ERROR van a zombine helyett, ...)
Mit kéne tennem. -
#178 Sajnos nem tudom, hogy müködik.
A HL pályaszerksztőjét, csak a játékon keresztül érhető ell. Ehhez meg kell venni a játékot pegisztálni kell a Steam-en. És csak ezután tölthető le.
De itt egy régebbi verzió.Próbáld meg hátha sikerül.
Hammer -
runner78 #177 Sziasztok!
Tök kezdö lennék pályaszerkesztésben.
Játszottam a Dark Messiah: Might and Magic játékkal.
A Hlaf-Life 2 motorját haszálja.
Ehhez akkor lehetne HL2 pályaszerkesztőt használni?
És a pályaszerkesztőt hol találom?
Köszi
-
#176 Hi!
Találtam egy ilyet:
http://www.sdknuts.com/
De még mindig nem találtam meg, hogy hol tudom visszakapcsolni a véletlenül eltüntetett ablakokat -
#175 Ok, köszi!
Megpróbálom!
bye