774
MOD illetve PÁLYA készítés a Counter-Strike: Source és a Half-Life 2 alá a Source SDK segítségével.
-
toarpad #294 Császtok !!
LENNE A HAMMER EDITORAL EGY HATAMAS PROBLÉMÁM. A probléma oka az lenne ha kezdenék egy új pályát akkor tudjátok alapból kijön 4db fekete négyzet és abból 3db négyzet rácsos . Na már most nekem az egész baj ott kezdődik hogy kijön a 4db fekete négyzet de nem négyzet rácsss egy sem . Ezt mi okozhatja és hogyan oldódhat meg ?
Válaszotokat előre is köszi !!
UI. A Source SDK-t 5-ször raktam újra és ebből 2-szer a teljes mappát letöröltem !! -
#293 Helló!
Most ismerkedek a Hammer-rel, és rögtön lenne is egy olyan kérdésem, hogy a grid méretét 4-nél kisebbre tudom valahogy állítani? Vagy szokjak hozzá, hogy a pályageometria max 10 centire pontos?
És akkor a részletezést objektumokkal és textúrákkal kell megoldanom?
Ja, és a legfontosabb: valami import lehetőség van benne? Worldcraft fájlt meg tud nyini, azt láttam, de olyanom nincs... Abba lehet importálni, hogy akkor esetleg két lépcsőben...? -
RMarvin #292 Én a Milkshape-et használom a modellszerkesztéshez, a textúrázáshoz pedig egy ún. Ultimate Unwrap 3D nevű progit, amikkel vígan el lehet szórakozni. A milkshape rengeteg játékfmodell-formátumot ismer, és a vertex-weight-eket is nagyon jól tudja (mostmár) kezelni. -
#291 Nekem a csontozással és a hozzá kapcsolódó fizikai objectumok kreálásával van problémám. -
RMarvin #290 Tud valaki magyar nyelvű leírást mod készítéshez? Van egy fullos modellem textúrázva, kicsontozva, de jó lenne valahogy be is illeszteni a játékba. -
#289 Kettő kicsit elhamarkodott kép a modból :P
A valóságban sokkal apróbbak a karikák, és a normal mappen is van mit javítanom :P
-
RMarvin #288 Üdv!
Most barátkozok az sdk-val. Miért van az, hogy amikor zseblámpával világítanék egy monstert, vagy épp gránát robbanna mellette - azaz fény is villan robbanáskor- kifagy a játék és hl2.exe hibát észlelt szöveggel ki is penderít. Pont abban a pillanatban, amikor fény érné a monstert. (mint a fentiekből már kiderült ez egy single pálya, csak épp raktam be monstereket, mert coop-ot szeretnék gyártani) -
#287 Ráadásul árnyékot se vet az objectem, csak ott van a térben. -
#286 Hogyan lehet rendesen phys objectet csinálni, mert hiába exportálom ki maxból Smoothing group 1-s ként nem látja a model studio se a modellt se a phys objectet /mellesleg Hammer editorban jelen van.
A phy objectre is kell valami textúra esetleg? -
#285 Köszönöm viszont szükségünk lenne BKV-s dolgokat modellező emberekre
PL lyukasztók, székek stb :) -
#284 lol de jó
sok szerencsét hozzá!:) -
#283 Embereket keresek akik segítenek ennek a modnak az elkészítésében :)
http://www.moddb.com/mods/kontroll -
dav1d #282 smod tactical -
RMarvin #281 Üdv! Ezt a pityut honnan szerezted? -
#280 nem a hl2 indítod el a steamben hanem magát a modot, miután ujraindítottad a steamet -
kri555 #279 miva akkor ha beépítek ide c:\Kryss\Játékok\Half-Life 2\SteamApps\SourceMods\ egy modot és még igy se ismeri fel a játék hogy bent van a mod.Mit kell csinálni hogy elinduljon a mod? -
dav1d #278 -
dav1d #277
ez meg az én pályám: sopron pláza :D -
miki10 #276 [IMG] -
miki10 #275 http://www.videoplayer.hu/photos/show/76707[/IMG][IMG]]miki -
dav1d #274 azt hiszem bátran kijelenthetem h nem kell hozzá steam :D -
Dodo55 #273 Nem ő az, a többi topic tele van vele, hogy ellopták, és a gyerek most lopkodja vele másokét. -
#272 (Elözménye is volt...) -
#271 [SG] D$L: re
IcE TeE @ icenethosting: re
[SG] D$L: nagyon fontos lenne most
IcE TeE @ icenethosting: az van,h ellopták a haverom acc-ját egyszer és azon tudomásom szerint 6 acc-ot szerzett magának :S
IcE TeE @ icenethosting: de ha bizonyitod,h DSL vagy akkor oda adom :)
[SG] D$L: kinek csórták el?
IcE TeE @ icenethosting: seven
IcE TeE @ icenethosting: anno
IcE TeE @ icenethosting: cs2hun is fenn volt
[SG] D$L: itt az enyém is: dudimako jelszó: (nemadom itt ki forumon)
IcE TeE @ icenethosting: ... :D
nem válasz a kérdésemre
Most tényleg DSL, vagy sem?
Mivel másokat is kérdezte... És nem is bizonyitotta hogy DSL lenne :/
-
Bojhos #270 heló!Hogy tok szervert csinálni a clanomnak?
-
Crash90 #269 Hali!
Van pár pálya amin 1-2 modell fekete lila kockás. Mit lehet vele csinálni h ne legyen ilyen??? -
#268 Ja igen, az eredeti cs_militia pályán nincs ilyen gond. (Nem videokártya driver probléma) -
#267 Sziasztok!
Hátha tud valaki segíteni.
Tettem fákat a pályára, amik a szerkesztőben rendben meg is jelennek.
F9-cel lefuttatva a pályát, majd betöltve azonban ilyen kép fogad:
Mitől lehet ez?
(Minden eredeti) -
#266 Nah helló!
Én beleírtam amit írtatok, de ha be akarok lépni a Hammerbe, akkor azt irja ki h nem biztonságos futtatni meg ilyenek.
Tehendő?
Mit kell telepiteni?
Mert most teljesen lekaptam minden Steam-es játékot vinyómról, szal nulla. -
csokipuding #265 Sziasztok! Egy kérdésem van: ahhoz, hogy az elkészített modok működjenek, elég csak a HL2-őt megvenni? Szóval, maga a source motor frissül magától, vagy ahhoz meg kell venni a legújabb episode-okat is? -
#264 Ohh...Bocsi hogy nem olvastam vissza.
És köszönöm a választ. -
Petko #263 #257 -
#262 Hali mindenki!
Nekem van egy olyan kis bajom, hogy amióta új alaplapom, procim, vidkarim van, azóta nem működik a Source SDK.
Újra telepitettem a Steam-et, de nem javult.
Rákattintok az ikonjára, és tölt, aztán semmi, mint ha el se inditottam volna. -
Dodo55 #261 Nem téged bannoltunk aimbot miatt? -
#260 ...Akit érdekel az irjon (akár privát üzenetben is)!!!!
Egyik kollegámmal olyan plugint készítettünk autocad alá, amely az autocad kiterjesztésű rajzokat (dxf, dwg)képes map kiterjesztésben konvertálni. Így a nehéz, bonyorult pályák szerkesztése ill. megrajzolása sokkal egyszerűbb.Ez után már csak texturázni kell és a kiegészitéseket kell elhelyezni (fegyver, lámpa stb). És már lehet is játszani.
Aki használ autocaddat csak annak ajánlom.
A progi január végére készült el.
Most még texteljük, egy elég bonyorult alaprajzot. A progi nem lesz ingyenes!!! -
RMarvin #259 kérdés: van egy halom "custom" textúrám TGA-ban, és szeretném őket a Hammerben felhasználni néhány új pályához. Hogyan állíthatom őket hadrendbe? (jó lenne, ha az alap hl2-es textúrákat ezzel párhuzamosan kikapcsolhatnám a pályaszerkesztés alatt, hogy a kettő ne keveredjen)
köszi! -
DAWED #258 sziasztok vki nemtudja elmondani h hogyan kell mappot csinálni sourcba??????????????
aki igen oks vegyen fel: [email protected] -
Petko #257 alapból az orange box sdk óta orange box eszközökkel akar indúlni az sdk
de persze akinek nincs orange boxa annak nem indul
viszont launch optionba írva ezt: "-engine ep1" elindul a régi -
#256 lécci segitsetek, nekem se indul az sdk -
Tomato #255 +VAN!