774

MOD illetve PÁLYA készítés a Counter-Strike: Source és a Half-Life 2 alá a Source SDK segítségével.
  • bbccc
    mert nagyon jó ötleteim vannak
  • bbccc
    Csak pályát szeretnék csinálni
  • bbccc
    az a legjobb
  • bbccc
    nekem is az van
  • bbccc
    tudom
  • bbccc
    source
  • bbccc
    megvan és kész,de nem steam-en keresztül. NEKEM CSAK AZ A SDK SOURCE KELLENE . Steam-en kívül máshol nem lehet letölteni?
  • Szega87
    ugye tudod hogy ez source és nem 1.6 ? vagy mi most a gond ?
  • bbccc
    nem
  • Szega87
    warez?
  • bbccc
    Ott nincs semmi. ezt írja ki: No Steam tools items to display. Nekem a counter strike source külön van meg, nem steam-en.
  • Szega87
    steam ikon jobb lenn - katt rá kétszer -bejön zöld ablak store fülecske - ott váltsd el a tools fülecskére - Source SDK - install game
  • bbccc
    na fent van a steam és ott má nem tudom,hogy hol lehet ezt a szerkesztőt leszedni. Valaki írja le,hogy pontosan hol. thannx
  • Zsoltika 007
    www.steampowered.com
  • bbccc
    és hol tom leszedni a steam-et?
  • Szega87
    na jól kezdesz ... a steamen keresztül ^^
  • bbccc
    HONNAN A FRANCBÓL LEHET LESZEDNI AZT A PÁLYASZERKESZTŐ PROGRAMOT!!!!!!!
  • hinar
    Engem érdekel.De csak Pesten lehet tartani.
    Mért nincs egy magyar súgó, ahol minden le van irva. Tudom hogy nem könnyű ezeket megirni, de elég lenne az angol help-et leforditani.
  • Szega87
    Tavaszi szünetbe Evilinside Nss tart majd egy SDK tanfolyamot egy pesti középsuliba . Szóljon akit érdekel
  • hinar
    "msot" ez mi?
  • Szega87
    mér nincs FAQ ?
  • M@TriX
    nem kell elsietni ;)
  • Szega87
    igaz hogy most 2006 febr.13 van és még 2005. szept.8 án volt róla szó , de most jöttem rá és letöltöttem és msot updatel
  • sonico
    ok, thx.
  • hinar
    Rossz forumba irtál. A half-life2 forumot keresd.
  • sonico
    sziasztok!

bocsássatok meg ügyetlenkedésemért, de mikor csatlakozni akarok egy szerverhez azt írja ki h vmi új kliens kell hozzá nem az ami nekem van. őszintén megmondom h az EMPORiO féle kalóz változat van meg nekem, sikerült elindítanom már, csak nem tudok csatlakozni sehová, kérlek segítsetek nekem han tudnék játszani, előre is köszönöm szépen, sziasztok.
  • Deviance
    honnan lehet LESZEDNI MAP CREATOR??? msn [email protected]
  • M@TriX
    no comment
  • Szega87
    A Barossba nincs STEAM!!!!!
  • M@TriX
    nem gugli, de még olvasni sem kellene, csak szétnézni a Steam-edben :)
  • Szega87
    Nagy faszt fogok itt a suliba googleözgetni megvisszaolvasni x milliárd oldalt ,mennyivel egyszerübb lenne ha linkeltél volna egy oldalt azt nem a fikát küldöd?
  • M@TriX
    már rosszul kezded, ha már ezt is kérdezed...
  • Szega87
    Ha pályát szeretnék cs:shoz csinálni honnan tom letölteni ezt a Source SDK-t?
  • Lazlo
    www.hl2files.com kerest itt a custom map editort :)
  • hinar
    Milyen program?
    Honnan szedted le?
  • Lazlo
    Szijasztok.

leszedtem 1 programot ami a hl2höz csinál custom vagy is saját mappokat. semmit nem kell csinálni csak beállítani a dolgokat idő nehézség stb vagy csak 1x szerűen random és csinál 1 pályát. vagy is ez lenne a feladata. én elindítom és ennyit ír ki pár másodperc után " Run-time error "13" Type mismatch please valaki help! thx
  • hinar
    Erről a helpről nem csinál senki forditást (http://www.valve-erc.com/srcsdk/)
    Vagy valami hasonló helpet nem tud senki.
  • FLeK0
    A nemreg megjelent hivatalos cs:S botok automatikusan letrehozzak a navigacios adatokat egy uj palya betoltesenel.
  • PGA
    mappackos pályák. fingom sincs.
    és én azt honnan szervájjak?
  • M@TriX
    mert nincs hozzájuk nav file nem?