774
MOD illetve PÁLYA készítés a Counter-Strike: Source és a Half-Life 2 alá a Source SDK segítségével.
-
bbccc #134 mert nagyon jó ötleteim vannak -
bbccc #133 Csak pályát szeretnék csinálni -
bbccc #132 az a legjobb -
bbccc #131 nekem is az van -
bbccc #130 tudom -
bbccc #129 source -
bbccc #128 megvan és kész,de nem steam-en keresztül. NEKEM CSAK AZ A SDK SOURCE KELLENE . Steam-en kívül máshol nem lehet letölteni? -
#127 ugye tudod hogy ez source és nem 1.6 ? vagy mi most a gond ? -
bbccc #126 nem -
#125 warez? -
bbccc #124 Ott nincs semmi. ezt írja ki: No Steam tools items to display. Nekem a counter strike source külön van meg, nem steam-en. -
#123 steam ikon jobb lenn - katt rá kétszer -bejön zöld ablak store fülecske - ott váltsd el a tools fülecskére - Source SDK - install game -
bbccc #122 na fent van a steam és ott má nem tudom,hogy hol lehet ezt a szerkesztőt leszedni. Valaki írja le,hogy pontosan hol. thannx -
#121 www.steampowered.com -
bbccc #120 és hol tom leszedni a steam-et? -
#119 na jól kezdesz ... a steamen keresztül ^^ -
bbccc #118 HONNAN A FRANCBÓL LEHET LESZEDNI AZT A PÁLYASZERKESZTŐ PROGRAMOT!!!!!!! -
#117 Engem érdekel.De csak Pesten lehet tartani.
Mért nincs egy magyar súgó, ahol minden le van irva. Tudom hogy nem könnyű ezeket megirni, de elég lenne az angol help-et leforditani. -
#116 Tavaszi szünetbe Evilinside Nss tart majd egy SDK tanfolyamot egy pesti középsuliba . Szóljon akit érdekel -
#115 "msot" ez mi? -
#114 mér nincs FAQ ? -
#113 nem kell elsietni ;) -
#112 igaz hogy most 2006 febr.13 van és még 2005. szept.8 án volt róla szó , de most jöttem rá és letöltöttem és msot updatel -
#111 ok, thx.
-
#110 Rossz forumba irtál. A half-life2 forumot keresd. -
#109 sziasztok!
bocsássatok meg ügyetlenkedésemért, de mikor csatlakozni akarok egy szerverhez azt írja ki h vmi új kliens kell hozzá nem az ami nekem van. őszintén megmondom h az EMPORiO féle kalóz változat van meg nekem, sikerült elindítanom már, csak nem tudok csatlakozni sehová, kérlek segítsetek nekem han tudnék játszani, előre is köszönöm szépen, sziasztok.
-
Deviance #108 honnan lehet LESZEDNI MAP CREATOR??? msn [email protected] -
#107 no comment -
#106 A Barossba nincs STEAM!!!!! -
#105 nem gugli, de még olvasni sem kellene, csak szétnézni a Steam-edben :) -
#104 Nagy faszt fogok itt a suliba googleözgetni megvisszaolvasni x milliárd oldalt ,mennyivel egyszerübb lenne ha linkeltél volna egy oldalt azt nem a fikát küldöd? -
#103 már rosszul kezded, ha már ezt is kérdezed... -
#102 Ha pályát szeretnék cs:shoz csinálni honnan tom letölteni ezt a Source SDK-t?
-
Lazlo #101 www.hl2files.com kerest itt a custom map editort :) -
#100 Milyen program?
Honnan szedted le? -
Lazlo #99 Szijasztok.
leszedtem 1 programot ami a hl2höz csinál custom vagy is saját mappokat. semmit nem kell csinálni csak beállítani a dolgokat idő nehézség stb vagy csak 1x szerűen random és csinál 1 pályát. vagy is ez lenne a feladata. én elindítom és ennyit ír ki pár másodperc után " Run-time error "13" Type mismatch please valaki help! thx -
#98 Erről a helpről nem csinál senki forditást (http://www.valve-erc.com/srcsdk/)
Vagy valami hasonló helpet nem tud senki. -
FLeK0 #97 A nemreg megjelent hivatalos cs:S botok automatikusan letrehozzak a navigacios adatokat egy uj palya betoltesenel. -
PGA #96 mappackos pályák. fingom sincs.
és én azt honnan szervájjak? -
#95 mert nincs hozzájuk nav file nem?