Source SDK - Pályák, modok készítése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Mért nincs egy magyar súgó, ahol minden le van irva. Tudom hogy nem könnyû ezeket megirni, de elég lenne az angol help-et leforditani.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
bocsássatok meg ügyetlenkedésemért, de mikor csatlakozni akarok egy szerverhez azt írja ki h vmi új kliens kell hozzá nem az ami nekem van. õszintén megmondom h az EMPORiO féle kalóz változat van meg nekem, sikerült elindítanom már, csak nem tudok csatlakozni sehová, kérlek segítsetek nekem han tudnék játszani, elõre is köszönöm szépen, sziasztok.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
<#heureka>#heureka>
leszedtem 1 programot ami a hl2höz csinál custom vagy is saját mappokat. semmit nem kell csinálni csak beállítani a dolgokat idõ nehézség stb vagy csak 1x szerûen random és csinál 1 pályát. vagy is ez lenne a feladata. én elindítom és ennyit ír ki pár másodperc után " Run-time error "13" Type mismatch please valaki help! thx
Vagy valami hasonló helpet nem tud senki.
és én azt honnan szervájjak?
Elhanyagolták a topicok?
...
senki nem írt már 26-a ota...
vki írhatna a "rászorulóknak".<#confused>#confused>
Valaki foglalkozik komolyana témával amúgy? Mármint pályaépítéssel.
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
mire valo a ragdoll es hogyan lehet használni?
mindenki csatin nyomja vagy mi?
jó lenne ha vki válaszolna!
koszi
vki le tudná nekem irni hogy a prop_physisc_multiplayer entitásnál melyik beallitasoknal lehet a sulyt, "golyoallosagot" -pl amikor egy hordo 1 lovessel felrobban-. a tobbi az megy.
a sullya csak az a bajom hogy egy nagy kosír egy golyotol feldol. na ezeket hogyan lehet megoldani?
koszi!
@qneten ott a #mapping.hu már mióta, ott vagyunk egy páran akik
source meg 1.6on mappolnak!
http://youtube.com/indieGoTV
kezdõhelyet is raktam.mindent a hl2world alapján csináltam igy a kezdoket is.vhol olvastam h volt ilyen problémája másnak is es arra mast mondtak csak nem emléxem. egyebkent fasza lett a pálya.
kosz a segitseget Haláloszto!
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Vki meg tudna nekem mondani hogy miert van mindket csapat fullon amikor be akarok lépni a saját mapomba de elméletileg ures?
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"