774
MOD illetve PÁLYA készítés a Counter-Strike: Source és a Half-Life 2 alá a Source SDK segítségével.
-
Tomato #254 hi all!
modelleket hogyan tudok beilleszteni a pályámba, amik a többi cs pályán
vannak pl.: kocsik, automaták, ajtó stb? -
kanakonda #253 uhh nagyon szépen köszönöm :D -
Dodo55 #252 http://www.student.ru.nl/rvanhoorn/optimization.php?chapter=intro -
kanakonda #251 köszi
akkor most le tudnád írni nekem mi az a visleafet?:) -
Dodo55 #250 Skip: Visleaf optimalizáláshoz kell, a hint párja, amelyik oldalra nem hintet, hanem skipet raksz, ott nem fogja elvágni a visleafet.
Occluder: Asszem valami fényeffekt szerűséghez való
Hint: Elvágja a visleafet
Areaportal: Areaportalokat lehet vele csinálni -
kanakonda #249 helló
volna pár textura amit nem tudom mire kell használni pl.: skip, occluder, hint, area portal. Nagyon meg köszönném ha valaki meg tudná mondani melyik mire való.:)
előre is köszönöm :D -
zsitro #248 Sziasztok, kérdésem az lenne, hogy tudja-e valaki, hogy kell aktiválni egy pályán levő triggert konzol-parancsból?
pl valami ilyenre gondolok, hogy a pályán van egy trigger_once aminek "trigger_01" a neve és a konzolba beirom, hogy pl "triggerit trigger_01" akkor lefuttatja. -
EZAZ0001 #247 Végre megvan be is lépek minden ok és utána mi a helyzet mert semmit nem tudok csinálni azt írja "No game configurations to run with" próbálom configurálni és ott meg vmi olyat ír ki hogy az orange boxxal kapcsolatban vmi nem tetszik neki ....
vmi ötlet ??
vagy előtte kellett volna vmi??? -
EZAZ0001 #246 Köszi
Nekem is ez a bajom hogy tölt és utána semmi .........
HELP -
Tomato #245 Hali mindenki!
(Most először használtam a steamot),leszedtem a CS:S-t + SOURCE SDK-t
startolom az SDK-t preparing to lunch......................és semmi :(
nem jelenik meg semmi:( Lehet,hogy én ba..ok el valami lépést?
+írná valaki hogy lehet a problem?
THX ALL -
#244 Gondolom boltból.
Nem tudom, én ezeket mindig steam-en vettem. -
EZAZ0001 #243 Köszi és pl alap HL 2-őt honnan tudok beszerezni ???
(a STEAMes verzió kilőve) -
#242 Kell hozzá eredeti játék is (pl. valamelyik HL, vagy CS:S) -
EZAZ0001 #241 Sziasztok
Az lenne a gond hogy sehol se találom a SDK-t. hallottam hogy STEAM-en keresztül lehet leszedni ezért felregeltem és sehol se találom.
VKI HEEELP linkelje be vagy mondja el.
előre is kössz -
dav1d #240 érdekes hogy karnyujtásnyira van egy nagyon jo engine és senki sem kezd vele semmit kicsi az érdeklödés:S -
dav1d #239 na még nem volt időm de majd talán :O -
dav1d #238 na akkor majd holnap feltöltöm :) -
dav1d #237 azaz :) -
dav1d #236 http://www.source-engine.extra.hu/ -
Dodo55 #235 Erre gondolsz? http://ilab.hu/jf/page.php?&id=220
Tőlem mehet, és tervezem is, hogy folytatom :)
Csak ahhoz egyszerre 3 dolog kéne, ami mostanában valahogy sosincs meg egyszerre: idő+kedv+erő -
dav1d #234 angol-magyar forditásokban
cikk irásban
segédletek irásában
+dodo írásait is fel lehetne tenni ha ad rá engedélyt sőt legjobb lenne ha írna még hozzá :) -
jakucs #233 hinar pls segíts -
#232 Miben kellene segíteni? -
dav1d #231 ha találok még olyan embert aki szivesen segitene bármikor :) -
#230 Mikor indul el az oldal? -
jakucs #229 de ezt nem átszerkesztettem hanem újat kezdtem és akkor írta ezt ki, eddigis köszi mindent -
dav1d #228 hali! szeretnék késziteni egy mindenre kiterjedő source faq oldalt. ha gondoljátok fel tehetnénk ide bannernak is ha kész plusz nagy segitség lenne ha (akiknek kedvük van hozzá) beszálna a fejlesztésbe:
scrren shot a készülő oldalról:
SOURCE SDK FAQ OLDAL -
#227 A "bsp" kiterjesztésű fájra nem lehet átírni a szerkesztett mapot.
Valami konverter kell hozzá, bár elég régen foglalkoztam vele. -
jakucs #226 hi all!!
lenne 1 nagyon fontos kérdésem. az mitől van hogy amikor mefejezem a mapot egy hét után és átpróbálnám írni bsp-re akkor azt a hibaüzenetet írja hogy hogy "a fájl nem található"
előre is thx mindent -
Dodo55 #225 -A Source SDK a Source Engines játékokhoz járó fejlesztőeszköz, amivel lehet csinálni pályákat(Hammer), modokat, meg még sok dolgot.
-Nincs olyan, hogy no stream, tehát sehogy, sőt, még no-steamessel sem.
-Sehogy
-Vedd meg eredetibe, utána meg keress tutorialokat -
#224 Hali!
Lenne pár kérdésem:
Mi az a source SDK pontosan?
Lehet no-streames verzióval pályát szerkeszteni?
Hogyan?
Hogy kezdjek hozzá?
Valaki segítsen ha tud.
előre is thx. -
#223 thx!
beraktam egy pályára pár nagy ajtót amik dust-on vannak.. de a moddellen nincs hátulja és ezért a játékban át lehet menni csak úgy rajta.. Azzal mit lehet tenni? :S (ugyanígy vagyok a pálmafákkal is) -
Dodo55 #222 Csinálj egy trigger textúrájú brusht, és csinálj belőle func_buyzone-t.
A tulajdonságoknál, vagy a flageknél be kell állítani, hogy melyik csapaté legyen. -
Dodo55 #221 Vagy egy törthető physics modellt tegyél be prop_physics-ként, vagy csináld meg az asztalt brushokból, és csinálj belőlük egy func_breakable-t. -
#220 lenne mégvalami: buyzone-t hogy kell csinálni? -
#219 ha berakok pl egy asztalt azt hogy lehet törhetővé tenni? (nem tudom ,hogy lehet-e máshogy berakni, én ugy csinálom hogy rakok egy entity-t és azt prop_staticra állítom és megkeresem a modellt...) -
#218 1000 thx -
#217 Kattints a kamera ikonra, és a 2D nézetben állítsd rá a mapra a nézetet. -
#216 üdv van egy kis gondom!
Megnyitnék egy mapot de a camera nézeten nem jön be semmi csak feketeség... Mivel lehet ezt megoldani?? :( -
#215 Sziasztok!
Ha kreálok egy solid objectet (pl. egy simple blockot), meg tudom valahogy adni manuálisan a méreteit? Tehát nem az object széleinek ide-oda huzogatásával, hanem valami numerikus inputtal (hehe)?