Source SDK - Pályák, modok készítése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ha kell valami kérdezhetek tõle.
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Ha valaki lenne aki TS-en 1-2órás gyorstalplón lefektetné nekem a map építés alapjait, megköszönném.
BF-ben már gyártottam pár mapot, modot, a HL2 motorja alá mégszívesebben gyártanék.
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Naszóval érdekelne engem is a téma, mármint pályaszerkesztés CS:S-hez, de abszolút kezdõ vagyok benne. Mire beletanulok, kiadják szerintem a HL3-at is 😊 De ha lenne egy pár ember, akit hasonlóképpen foglalkoztat a téma, akik esetleg összeállnának egy kis csapatba, hogy CS mapokat heggesszenek, akkor szívesen beszállnék én is. Kóstolgatom az SDK-t, de ha meg tudom oldani, hogy mayából áttoljam a cuccot SDK-ba, akkor hamarabb fog menni a dolog. Sõt akkor még plusz objektumokat is csinálnék.
de sokra nem mész vele
football without ultras is nothing
de most ha akarnám se tudnám feltenni mert meló van 1000L 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Most írom a FAQ-t Alpha-val
Ez egy CS:S map, eléggé béta, de ha kész lesz jó lesz 😊
Munkatársam csinálja, eléggé keni vágja már a pályakészítés témát.